UFO

Mysterieus object op radar na explosie in legerbunker

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens de Amerikaanse meteorologische dienst National Weather Service (NWS) deed zich op maandagavond een explosie voor in een legerbunker.

Het incident vond plaats nabij het munitiedepot van Camp Minden in Louisiana en ging gepaard met een lichtflits. Buurtbewoners schrokken wakker en ramen vlogen aan diggelen, aldus de NWS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na de explosie verscheen een mysterieus bolvormig object op de radar. Er werd gespeculeerd dat het mogelijk ging om een UFO of een meteoor.

Schade

De explosie vond plaats rond 23.30 uur plaatselijke tijd en kon tot op acht kilometer worden gevoeld. Er zijn geen gewonden gemeld. De flits lichtte de hemel boven Louisiana en Texas op.

De Amerikaanse geologische dienst USGS heeft geen aardbevingen in het gebied geregisteerd en ook hebben gasfabrieken in het gebied geen explosies gemeld.

Een medewerker van NASA zei dat de ruimtevaartorganisatie niet denkt dat de schade is veroorzaakt door een meteoriet. Hij voegde toe dat NASA het voorval dan waarschijnlijk ook niet zal onderzoeken.

Mysterieus object op radar na explosie in legerbunker

Rookpluim

Camp Minden wordt momenteel onderzocht. De bunker waar de explosie heeft plaatsgevonden is eigendom van het bedrijf Explo.

De Amerikaanse nationale meteorologische dienst NOAA liet weten dat de rookpluim boven Camp Minden steeg tot zo’n 2100 meter hoogte. De bunker wordt omschreven als een ‘iglo’ van cement die in de jaren vijftig is gebouwd.

De autoriteiten hebben niet gezegd wat voor soort explosieven in de bunker lagen opgeslagen.

Bronnen: Ksla.com, Accuweather.com, Kmsstv.com, Nydailynews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
saskia
saskia
11 jaren geleden

Het zou té toevallig zijn als een meteoriet op deze plek neerkomt. Mij benieuwen hoe lang ze de onthulling nog kunnen tegenhouden…

rakker
rakker
11 jaren geleden

Ja, wie sturen die ‘meteorieten’ toch naar bepaalde plekken?

bumblebee
bumblebee
11 jaren geleden

En nu? Is de bunker opgeblazen? Als de ramen eruit vliegen kan het bijna niet anders dan dat ze flinke schade hebben. Was er brand? Waardoor is dit veroorzaakt? Als ze niet weten hoe dit kon gebeuren lijkt het mij ook niet meer dan normaal dat er onderzoek naar gedaan wordt. Zeker in een militair gebied. Ik vind het bijzonder dat er altijd maar een half verhaal verteld wordt. Blijkbaar is er meer aan de hand dan iemand ons willen vertellen?

Ab
Ab
11 jaren geleden

Erg apart inderdaad!
Helemaal ( als dat klopt ) dat een NASA medewerker zegt dat het geen meteoriet is en ze geen onderzoek gaan doen ( alsof ze idd weten wat het is ).
Gezien de precisie van de explosie oogt het naar een aanval en is het dus een aanval van een ‘bekende’.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x