Homepagina » UFO » Mysterieus object op radar na explosie in legerbunker
Mysterieus object op radar na explosie in legerbunker

Mysterieus object op radar na explosie in legerbunker

Volgens de Amerikaanse meteorologische dienst National Weather Service (NWS) deed zich op maandagavond een explosie voor in een legerbunker.

Het incident vond plaats nabij het munitiedepot van Camp Minden in Louisiana en ging gepaard met een lichtflits. Buurtbewoners schrokken wakker en ramen vlogen aan diggelen, aldus de NWS.

Na de explosie verscheen een mysterieus bolvormig object op de radar. Er werd gespeculeerd dat het mogelijk ging om een UFO of een meteoor.

Schade

De explosie vond plaats rond 23.30 uur plaatselijke tijd en kon tot op acht kilometer worden gevoeld. Er zijn geen gewonden gemeld. De flits lichtte de hemel boven Louisiana en Texas op.

De Amerikaanse geologische dienst USGS heeft geen aardbevingen in het gebied geregisteerd en ook hebben gasfabrieken in het gebied geen explosies gemeld.

Een medewerker van NASA zei dat de ruimtevaartorganisatie niet denkt dat de schade is veroorzaakt door een meteoriet. Hij voegde toe dat NASA het voorval dan waarschijnlijk ook niet zal onderzoeken.

Mysterieus object op radar na explosie in legerbunker

Rookpluim

Camp Minden wordt momenteel onderzocht. De bunker waar de explosie heeft plaatsgevonden is eigendom van het bedrijf Explo.

De Amerikaanse nationale meteorologische dienst NOAA liet weten dat de rookpluim boven Camp Minden steeg tot zo’n 2100 meter hoogte. De bunker wordt omschreven als een ‘iglo’ van cement die in de jaren vijftig is gebouwd.

De autoriteiten hebben niet gezegd wat voor soort explosieven in de bunker lagen opgeslagen.

Bronnen: Ksla.com, Accuweather.com, Kmsstv.com, Nydailynews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
saskia
saskia
8 jaren geleden

Het zou té toevallig zijn als een meteoriet op deze plek neerkomt. Mij benieuwen hoe lang ze de onthulling nog kunnen tegenhouden…

rakker
rakker
8 jaren geleden

Ja, wie sturen die ‘meteorieten’ toch naar bepaalde plekken?

bumblebee
bumblebee
8 jaren geleden

En nu? Is de bunker opgeblazen? Als de ramen eruit vliegen kan het bijna niet anders dan dat ze flinke schade hebben. Was er brand? Waardoor is dit veroorzaakt? Als ze niet weten hoe dit kon gebeuren lijkt het mij ook niet meer dan normaal dat er onderzoek naar gedaan wordt. Zeker in een militair gebied. Ik vind het bijzonder dat er altijd maar een half verhaal verteld wordt. Blijkbaar is er meer aan de hand dan iemand ons willen vertellen?

Ab
Ab
8 jaren geleden

Erg apart inderdaad!
Helemaal ( als dat klopt ) dat een NASA medewerker zegt dat het geen meteoriet is en ze geen onderzoek gaan doen ( alsof ze idd weten wat het is ).
Gezien de precisie van de explosie oogt het naar een aanval en is het dus een aanval van een ‘bekende’.

Tjeu
Tjeu
8 jaren geleden

Fraaie naam “Explo” voor zo’n bedrijf waar de explo-sie heeft plaats gevonden.

Monique
Monique
8 jaren geleden

[quote name=”saskia”]Het zou té toevallig zijn als een meteoriet op deze plek neerkomt. Mij benieuwen hoe lang ze de onthulling nog kunnen tegenhouden…[/quote]
Net zolang tot het moment zo concreet is dat men niet meer zijn kop in het zand kan steken. Mensen kunne heel eigenwijs zijn al houdt ook die eigenwijsheid ooit ergens op 🙂 Ik ben benieuwd hoe kort dit nog is.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

[quote name=”saskia”]Het zou té toevallig zijn als een meteoriet op deze plek neerkomt. Mij benieuwen hoe lang ze de onthulling nog kunnen tegenhouden…[/quote]
En zeker als je deze zin leest Een medewerker van NASA zei dat de ruimtevaartorganisatie niet denkt dat de schade is veroorzaakt door een meteoriet. Hij voegde toe dat NASA het voorval dan waarschijnlijk ook niet zal onderzoeken. M.A.W We maken niet teveel drukte, omdat we wel weten wat het was.maar ja was het nu NASA of NAZI.Werner von Braun apollo ontwerper voorheen ontwerper voor de nazi,s aktie paperclip.Tja na WO2 is er slecht, weinig veranderd, maar in een nieuw jasje gestoken.

saskia
saskia
8 jaren geleden

En dan nog wat, het zal mij benieuwen hoe ze de schade gaan afhandelen van die mensen die nu zonder ramen zitten…ze hebben toch iets uit te leggen.
ET ruimt op

legaal
legaal
8 jaren geleden

hoi allemaal,daar vlak bij is een sinkhole die word groter en groter mischien heeft het daar mee te maken die sinkhole zit vol met membraam gassen en de mensen daar zijn ongerust hoe het met ze verder moet enkele huizen zijn al ontruimt kijk op youtubbe sinkhole louisiana gewoon intypen.

Sieuwert
Sieuwert
8 jaren geleden

Op 9 oktober j.l. is in Rusland hetzelfde gebeurd. In de regio Orenburg (Centraal Rusland) zijn toen op een militair oefenterrein 3 treinwagons met ongeveer 4000 ton aan minutie ontploft. De atoombomachtige rookpluim was tot op vele kilometers te zien. Hier en daar op internet wordt gesuggereerd dat de explosie veroorzaakt werd door een UFO. Als ik dan bovenstaand artikel lees over de explosie bij het minutiedepot in Louisiana vind ik de vergelijking best wel sterk…En jawel, we kunnen erop wachten, vlgs. NASA is er ‘niks aan de hand’ en ‘niks gebeurd’.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

italianen

Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: ‘Genoeg!’

Protesten tegen de avondklok in de Italiaanse ...

mondkapjes

Niemand durft dit onderzoek over mondkapjes te publiceren

In Denemarken is een groot onderzoek gedaan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x