Homepagina » Natuur en Milieu » Klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen en willen de wereldbevolking uitdunnen. Dit zijn ze nog meer van plan
Klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen en willen de wereldbevolking uitdunnen. Dit zijn ze nog meer van plan

Klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen en willen de wereldbevolking uitdunnen. Dit zijn ze nog meer van plan

Maintain humanity under 500,000,000 staat er geschreven op de Georgia Guidestones, grote granieten zuilen in de Amerikaanse staat Georgia. Oftewel: de wereldbevolking mag niet meer dan 500 miljoen inwoners bedragen.

Men ziet nu de ‘klimaatnoodtoestand’ als rechtvaardiging om de bevolking eens flink uit te dunnen.

Het stadsbestuur van Berkeley heeft opgeroepen de ‘bevolking op humane wijze te stabiliseren’.

Aanzienlijk deel

Er werd een parallel getrokken met de strijd tussen de geallieerden en asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het stadsbestuur vindt dat de Amerikanen deze crisis moeten beteugelen.

Vandaag de dag is een soortgelijke oplossing nodig om een nog grotere bedreiging het hoofd te bieden, klonk het in een nieuwe resolutie.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwamen volgens de meeste schattingen meer dan 60 miljoen mensen om het leven, een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Opnieuw worden uitgedund

Volgens het stadsbestuur van Berkeley moet de wereldbevolking mogelijk opnieuw worden uitgedund, schrijft Fox News.

De resolutie is opgesteld door het ultra-progressieve raadslid Cheryl Davila, die tijdens haar betoog paus Franciscus citeerde: “De wereld staat op het punt om zelfmoord te plegen en Gods creatie staat op het spel.”

Davila pleitte verder voor een klimaattop in San Francisco en wil dat ‘onze burgers worden onderwezen over de klimaatnoodtoestand’.

De klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen.

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rocko schreef:

  Laat haar een goed voorbeeld stellen en zichzelf van het wereldtoneel verwijderen.

  34 likes
 • pleiadian schreef:

  Dapper dat het stadsbestuur van Berkeley dit durft aan te kaarten! De complotters grijpen hier natuurlijk direct naar hun favoriete steentjes in Georgia om dit in een illuminati context te forceren.

  Het is evident dat er te veel mensen op aarde zijn en dat onze aanwezigheid onmiskenbaar impact heeft op de aarde en haar klimaat. Zelfs diegenen die hun ogen liever sluiten voor de klimaatramp waar we op af stevenen, kunnen niet ontkennen dat we het ecosysteem vernietigen door onder meer plastics, industrie, veeteelt en overbevissing.

  Minder mensen zou me een goede bijdrage leveren aan een kleinere ecologische voetafdruk. In combinatie met vele andere aanpassingen die nodig zijn om ons voortbestaan op deze prachtige planeet te kunnen garanderen.

  9 likes
  • Cees schreef:

   Een populaire gedachte ja, dat we met teveel zijn. Begreep laatst dat men dat in het jaar 200 al dacht, daar stammen al de eerst gedachten daarover vandaan. Hoe kun je dat beoordelen? Alles wat we via beeld en andere media op ons af krijgen lijkt me toch een slechte raadplegen, gezien het manipulerende karakter ervan.
   Om het even in perspectief te plaatsen. Als je de hele wereldbevolking bij elkaar zet en je geeft ze allemaal 1 m2 om op te staan, dan heb je dus 7 miljard vierkante meter bezet. Dat is 7000 vierkante kilometer. De oppervlakte van de provincie Noord Brabant is 5560 vierkante kilometer. Zou er dan op de aarde te weinig ruimte zijn? Er is op de aarde 144,5 miljoen vierkante kilometer landoppervlak. Ik vind dit nogal relativerend. Het is duidelijk dat er op sommige stukken aardoppervlak een potje van wordt gemaakt, maar dat is toch een ander verhaal? Herstellend vermogen van de aarde is eveneens groot.

   7 likes
   • pleiadian schreef:

    @Cees, we moeten natuurlijk niet alleen kijken naar het aantal mensen, maar naar het aantal mensen in relatie tot de bronnen die we verbruiken en de impact die we daarmee genereren.

    Op 1 m2 kun je geen gewassen kweken en 1m2 levert niet het water dat we nodig hebben in ons dagelijkse bestaan. De daadwerkelijke voetafdruk is natuurlijk vele ordes groter dan 1m2.

    Bevolkingsremming is zeker niet de enige optie. Er zijn natuurlijk vele andere middelen, zoals het reduceren van het gebruik van grondstoffen en energie.

    Maar het kan geen kwaad om óók te kijken naar een rem op de bevolkingsgroei. Die discussie mag van mij gevoerd worden.

    4 likes
    • Cees schreef:

     Dat hebben ze in China ook gedaan weet je nog?
     Daarom konden we in Nederland vrij veel Chinese meisjes adopteren. Ook gehandicapte Chinese jongens. Beetje eng hoor. Misschien voorlichting geven, akkoord. De beste remedie is zorgen dat iedereen op een normaal welvaartsniveau komt, armoede en hongerbestrijding. En dat gebeurt gelukkig ook. In ons land is er volgens mij al weinig bevolkingsgroei meer, stabiliseert het.
     We schijnen schijnen wereldwijd nog naar 10 a 15 miljard te groeien en daarna neemt het weer af. Kan de aarde makkelijk aan. Energie voorraden zijn er nog voor een paar honderd jaar (dus nog tijd zat om iets beters te verzinnen dan windmolens en zonnepanelen). Olie schijnt zelfs abiotisch te zijn (dus niet van organische oorsprong) en bronnen zichzelf weer aan te vullen. Er zijn vele partijen die er belang bij hebben om schaarste te prediken en ons in een angstkramp van naderend onheil te houden. Wat als er eens gewoon overvloed zou zijn? Als je goed om je heen kijkt is dat er toch ook?
     Er is alle reden juist om optimistisch te zijn. Lees bijvoorbeeld het boek Ecomodernisme en je bent spontaan genezen van alle doemscenario’s die dagelijks over je uitgestort worden. Andere tip: geen kranten meer lezen of journaal kijken. Ook stoppen met steunen van milieubewegingen of arme landen NGO’s. Die moeten leven van het verspreiden van boodschappen met narigheid, dus zijn er niet eens op uit dat het goed zou gaan in de wereld!! Waar baseer je je denkbeelden op dat het helemaal mis gaat? Op feiten? Dan hoor ik ze graag. Of is het een gevoel?

     6 likes
     • pleiadian schreef:

      Gevoel is geen goede graadmeter voor je denkbeelden. Wetenschap is dat wel. Klimaatverandering is een vaststaand feit voor >99% van de relevante wetenschappers.

      Vergelijkingen met China zijn voor uw rekening.

      4 likes
     • marcelleke schreef:

      Héél verstandig geredeneerd, Cees ! Ik wil daar nog uitdrukkelijk bijvoegen : ALLES, maar dan ook àlles EERLIJK VERDELEN !
      Ik durf wedden dat er dàn nog OVERSCHOT is ! (overdrijf ik ?)

      3 likes
     • oskaar schreef:

      oh u bedoelt je hoofd in het zand steken ..
      Er schijn t dit er schijnt dat….. lekker overtuigend….

      1 likes
   • Frans2 schreef:

    [ 1 m2 om op te staan ]

    Kun jij daarop slapen of heb je dan 2 m2 nodig? 3 m2 inclusief toilet.
    Plus een graanveld voor je dagelijkse brood.
    Plus een kippenhok voor je ei en vlees.
    Plus een veld voor het kippenvoer.
    Plus een broodfabriek.
    Plus een bos om je kachel te stoken en je huis te bouwen.
    Et cetera.

    De rijke westerling gebruikt zo een paar hectare per persoon, ten koste van de armeren. Vergeet die ene vierkante meter.

    7 likes
    • Cees schreef:

     Nogmaals de aanduiding 1 m2 per persoon waarbij je er dan op uitkomt dat alle wereldbewoners in Brabant en Zeeland passen was uiteraard bedoeld om e.e.a in perspectief te plaatsen. Uiteraard kun je daar niet op leven. Maar het geeft wel een relativerende blik op de verhalen dat de aarde overbevolkt zou zijn, althans in mijn ogen. Als je iedereen 125 m2 grond geeft past het in Frankrijk en Italië. Ook weer om het perspectief te zien. Blijft er nog aardig wat land over voor landbouw etc. me dunkt, dat voel je toch ook wel aan? Nogmaals, steek je licht eens op bij Ecomodernisme.nl, om het eens van een andere kant te bekijken. Blijft dan uiteraard je goed recht om het van de sombere kant te blijven bekijken.
     @pleiadian Iedereen is het eens over dat er natuurlijke klimaatverandering is, waar wel over van mening wordt verschild – en dat is meer dan de media doet voorkomen – is of de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door de mens, door het gebruik van fossiele brandstoffen, de hoofdoorzaak hiervan ism

     2 likes
     • Frans2 schreef:

      Als iedereen gaat leven als in het jaar nul zonder technologie en als een soort keuterboertje dan zou je waarschijnlijk met weinig grond toe kunnen. Maar dan moet je halve veganist zijn en schoenen van stof ipv leer dragen en zo voorts. Maar om alleen al de kachel stoken een hele winter lang hier in Nederland heb je gewoon een stukje bos nodig. Ga eens kijken op een cruiseschip, waar op elke 3 gasten 1 bemanningslid is om alles te verzorgen.
      Kijk eens om je heen hoeveel honderd mensen een stukje van hun werk aan jouw bestaan wijden. Hoeveel kun je er weg strepen en voortaan zelf doen op je eigen stukje grond?

      0 likes
  • densie schreef:

   weet niet hoe ik een emoticon plaats…

   maar wist ik ‘t wel, dan gaf ik je een hug en een kus…

   1 likes
 • H.J. schreef:

  Deze slag wordt uitgevochten door de rijke der aarde, hij is reeds lang gestart en wordt alleen maar heftiger.

  En Jan met de pet en of Hassan met zijn mutsje, doen hier niets aan.

  De leugen regeert, Nederland is hiervan het doorslaggevende bewijs.

  25 likes
 • Bert schreef:

  De wereldbevolking moet krimpen. Niet alleen vanwege het milieu maar ook de plundering van de planeet zelf. Er dreigt nu zelfs al een tekort aan zand doordat Afrika steeds verder gaat ontwikkelen en de mensen in huizen van beton gaan wonen en zich dezelfde luxe willen veroorloven als in de Westerse wereld.

  Wanneer er niet acuut iets aan de groei van de wereldbevolking wordt gedaan dan is het over 20 jaar echt afgelopen. Ik ben tegen het duurder maken van grondstoffen en energie omdat dit alleen maar inflatie te weeg brengt, door hogere lonen steeds wordt gecompenseerd en de facto geen zin heeft.

  Wat er moet gebeuren is dat het afzien van voortplanting fiscaal wordt gestimuleerd.

  Zoals je in Nederland de bespottelijke kinderbijslag hebt zou er sprake van fiscale stimulering moeten zijn wanneer mensen afzien van nageslacht. Mensen zijn alles verslindende wezens en de grootste bedreiging voor de planeet.

  Een fiscaal gestimuleerde voortplanting stop is de enige fatsoenlijke manier om de planeet te redden.

  Doen we dat niet dan volgt een onfatsoenlijke redding doordat de mensen, op jacht naar steeds schaarsere grondstoffen, elkaar uiteindelijk zullen afslachten.

  Dat is de waarheid. Ik hoor geen politicus die deze niet populaire maar ware boodschap durft te vertellen.

  En nog even over dat zand tekort. Lees dit maar eens: https://www.rt.com/business/430000-sand-lack-black-market/

  Mijn motto is: Beter leven met minder mensen. Weg met de energie en milieu problematiek. Je kunt beter met minder mensen in een overvloed aan luxe leven dan een als ratten vermenigvuldigende wereldbevolking waar voor iedereen te weinig is. Dit heeft met Bilderberg en wat voor dwaze figuren die denken de macht te hebben niets te maken. De eindregie van deze wereld ligt niet bij Bilderberg.

  10 likes
  • densie schreef:

   mooi waarheidslievend gesproken…..erg volwassen uitspraken…maar geen ruimte meer voor het spelende kind, in je…

   we gaan er niet over….

   de eindregie van deze wereld ligt niet bij Bilderberg….

   neen, inderdaad, die ligt bij God….
   het Koninkrijk der Hemelen is in U….

   spelen….durven spelen….wees licht, wees liefde, wees bliss, laat zien hoe het anders kan….

   dat is mooi heen gaan straks…(??)

   4 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Ach arm kind ! Die god van jou is een wraakzuchtig monster en op zijn pik getrapt om dat de mensen niet van monster houden. Behalve dan de Zio Nazi Ashkenazie Khazaren die nog steeds geloven dat ze uitverkoren zijn en op aarde de dienst uitmaken in opdracht van Jahweh…

    5 likes
   • mika2002 schreef:

    God is even op vakantie…

    1 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Goed Zo Bert ! Ik begrijp dat jij er al een knoop hebt ingelegd of heb van nature al lui zaad !? Maar laat maar weten wanneer voor jou de grote dag komt al kom ik niet op je begrafenis ! Ik heb wel een touw voor je en wat Rattengif,,, Gratis en voor niets !

   3 likes
 • ster schreef:

  heel die CO2 probleem si grote kul CO2 dat hebben de palnten nou net nodig zodat ze beter kunnen groeien en groeien ze beter dan krijgen wij automatisch meer zuurstof.
  En er is geen overbevolking want met zijn 7 miljard kunnen we alle bijwijze van spreken in Australieen wonen en hebben we per mens 1000 vierkanten meter grond.

  6 likes
 • OneLove schreef:

  Typisch gevalletje ‘problem reaction solution’
  De werkelijke reden voor het afmaken van de meeste mensen is niets anders dan
  ‘ de controle hebben/houden over..’ . Dat lukt namelijk niet met zoveel mensen en wordt
  het chippen veel te duur zo. Dus bedenken ze een probleem. Klimaatprobleem, wat een
  giller. Op de eerste plaats is er helemaal geen klimaatprobleem. Extremen zijn er altijd al
  geweest.

  Snijden ze hier niet in hun eigen vingers? Als het klimaat inderdaad een
  probleem zou zijn en dit door de bevolking komt. Welke bevolking is hier dan verantwoordelijk
  voor? De grootste groep de armsten? Die hebben immers niets, dus wat zullen zij nu aan
  het klimaat kunnen veranderen dan? Precies , helemaal niets! Nu daar de andere kant van
  de schaal. Dat kleine groepje super rijken. Wat zou jij doen met zoveel poen? Precies,
  dikke boten, auto’s, vliegtuigen noem maar op. tevens zijn zij verantwoordelijk voor de hele
  olie bende (dus ook alle plastics!) en het in stand houden hiervan. Proppen alles vol gif ( dus
  ook het hele milieu ) , ga zomaar door en door. Wie zouden er dan dus afgemaakt moeten worden?
  Zal dus handig voor de elite zijn om toch maar een ander probleem te gaan bedenken.

  12 likes
 • Goldsteen schreef:

  Ze zijn niet doorgeslagen. Maar snappen gewoon dat er te veel mensen zijn. Ecologisch niet goed. Op humane manier uitdunnen, is dé oplossing.

  3 likes
 • RayOfLight schreef:

  Natuurlijk willen de bilderbergjes de bevolking uitdunnen. En daar gebruiken ze hun klimaat agenda voor maar….

  De wereld wordt steeds gekker. Lijkt me dat Cheryl Davila gewoon aan het trollen is. Je zegt iets vreemds , controversieels en dan krijg je vanzelf alle aandacht.
  Want als journalisten niet het echt belangrijke nieuws meer gaan uitzenden dan krijgen deze onderwerpen vanzelf alle aandacht.

  9 likes
 • Tetris schreef:

  Voorlopig hebben jullie dus nog genoeg om over te kakelen als tijdverdrijf, inplaats van er werkelijk iets aan doen!

  Alles wat na 1960 geboren is bestaat uit een consumerende pulp-bevolking, die niets anders doet dan in overtreffende trap BLUNDEREN en VERVUILEN!!!

  1 likes
 • Louise schreef:

  Moeder Aarde huilt, omdat zij wordt mishandeld…er zijn heel veel aardbevingen waar we nauwelijks iets van horen, al die uitstoot daarvan zit in de lucht…..daar bij komt onze eigen welvarende industrie bij en maar te zwijgen over ons eigen gedrag. Een walvis vol met plastic zakken, het idee alleen al.. Nou zal moeder Aarde het wel overleven , maar de mens niet die doet het zichzelf aan…….Voorlopig komen er alleen maar mensen bij, maar wel chronisch ziek van alles wat ze zelf veroorzaken , en de mens zou de mens niet zijn om er ook weer een financiël slaatje uit te slaan……. ik ben benieuwd hoe er gedacht wordt over ons….over pakweg 500 jaar……..En over uitdunnen ,als moeder Aarde er genoeg van krijgt hoeft ze alleen maar even te wiebelen en weg is de mens………gelukkig zijn er grotere krachten…….kan geen elite tegenop…..

  6 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  Only the fittest of the fittest shall survive, waarschuwde Bob Marley ons al in de vorige eeuw. Hoe krijgen we hun nou vol met e-nummers?

  5 likes
 • Kees schreef:

  Waar komt dat getal toch vandaan die 500000000. Is dit een bepaalde grens wat een reactie gaat opleveren die wij niet weten? SciFi films met het thema dat de mensheid geoogst gaat worden, worden al een aantal jaren gemaakt.

  4 likes
 • weg met ons schreef:

  Moeder aarde heeft schijt aan de mens, zodra de mens is uitgestorven zal de aarde nog dapper doorgaan. Daar zit niet het probleem.

  Er zou gerust nog het dubbele aantal mensen bij kunnen, het probleem echter is de macht die er voor zorgt dat de wetenschap en het benutten van echt schone en onbeperkte energiebronnen hun doorgang niet kunnen vinden naar een hoger en gezonder niveau en er daarom allerlei onnatuurlijke excessen en uitwassen plaatsvinden.

  Geld en de macht is het grote probleem en zorgt voor roofbouw, zorgt voor een onnatuurlijke balans en voor het voeden en leven van de bevolking op een totaal foute manier, omdat de macht probeert alles te controleren en stuurbaar te maken, ook voedsel- en energiebronnen te controleren en dat alles naar hun hand te zetten.

  Een reductie van de mensheid naar 500.000.000 is een wens van de gedachte in een granietenplaat van religeuze of milieufanatici (?) en zal uiteindelijk op niets anders uitdraaien als het bewaarheid wordt dan terug naar de oertijd met knotsen, lange baarden en berenvellen. Ze doen maar, dit leven is niet oneindig en geld is waar het uiteindelijk om draait. Met minder mensen op deze planeet is geld al helemaal geen stuiver meer waard, dus wat wil men dan met minder mensen op deze planeet aanvangen? En waarom dan zoveel mense…slaven nog uit Afrika deporteren naar Europa als de boel toch opgeruimd moet worden?

  4 likes
 • Nehemia schreef:

  Op Wikipedia valt te lezen: De VN verwacht echter dat de wereldbevolking rond 2200 zal ophouden te groeien, als deze iets hoger dan 10 miljard is. Als we op dit moment elke wereldburger 1 m² toekennen past de gehele wereldbevolking binnen de grenzen van de provincies Gelderland en Limburg.
  .
  Kortom – dat er teveel mensen zouden zijn is de grootste kolder die er is. Zoals voor velen inmiddels duidelijk is – ziet het schuim dat ons regeert als nutteloze sprinkhanen die je het best mogelijk moet vertrappen. Dat depopulatie van de bevolking voor hun geen morbide grap is blijkt wel uit het gegeven dat ze ons al besproeien alsof we insecten zijn (chemtrails) dat ze wereldwijd het klimaat kunstmatig kunnen sturen (klimaatvluchtelingen en het wegjagen van de middenklasse van de landelijke gebieden. Daarnaast zijn alle grote oorlogen die we gehad hebben bankiersoorlogen en vaak onder een valse vlag gestart. Vaccinatieprogramma’s is ook hun nieuwe wapen. Iets dat in steeds meer landen verplicht wordt en waar kinderen nog voordat hun immunsysteem goed is opgebouwd ze volgespoten worden met een batterij injecties vol met gif. Explosieve toename autisme in de VS bijvoorbeeld. Ze vallen ons aan met GMO foods en hun droom is de kunstmatige intelligentie – het transhumanisme waarin mens en machine versmolten moeten worden. Ook het 5G netwerk zal ernstige gevolgen hebben voor onze gezondheid. We worden geregeerd door psychopaten. De grap is dat de elite alles voor zichzelf wil hebben. Ze menen boven de wet te staan. Wetten zijn voor kleine mensen. Juist de lieden in de hoogste kringen maken zich aan de meest verwerpelijke misdaden tegen de mensheid schuldig en als we niet in verzet komen tegen hun dystopische dromen, zijn we allemaal de klos.

  4 likes
 • Eelke Piers schreef:

  De Bijbel ooit gelezen?
  De aardse bevolking zal 2 keer met 1/3 worden uitgedund. Een keer door oorlog en een keer door het milieu/rampen/ziekten enz

  2 likes
 • helder schreef:

  Het is een en al ellende met ons

  1 likes
 • Peter 7 schreef:

  Mijn idee!
  Ben er helemaal voor.
  Leef lang en gelukkig en sterf!
  Deze 500.000.000 zijn niet uit de lucht gegrepen maar dit is het natuurlijke evenwicht dat zich gedurende 500.000 jaar handhaafde. Het is namelijk een biologische wet dat voedselgevers en voedselnemers met elkaar in evenwicht zijn. Zodra het voedsel opraakt, neemt de populatie af en omgekeerd. Niet moeilijk te begrijpen.
  Maar toen kwam iemand op het idee om een stukje land af bakenen en er wat vee te laten grazen en er wat knollen te laten groeien. En zo werd genoemde wetmatigheid overruled met de gevolgen die we allemaal kennen.
  Nu is ben bezig met de vraag hoe er genoeg voedsel voor het toenemend aantal mensen geproduceerd kan worden. Maar ziet dan niemand dat dit de omgekeerde wereld is? Het is juist het overschot aan voedsel dat deze groei mogelijk maakt. Ja, zullen sommigen aanvoeren, en in Afrika dan? Daar hebben ze niets te eten en toch hebben vrouwen er veel kinderen. Klopt, maar het proces geldt op macroschaal, plaatselijk kan best even het omgekeerde optreden.
  Wat is het doel van huidig systeem?
  Wat moeten we in godshemelsnaam met 10 miljard mensen?
  Steeds meer biomassa dat wordt omgezet in mensenmassa ten koste van diversiteit. Een regelrechte hel is het.
  Daarom steun ik genoemd initiatief van harte!

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  nederland

  Zo koud is het op 11 juli in bijna 100 jaar niet geweest

  Nederland krijgt warme zomer: 35 tot 40 ...

  >