Homepagina » Natuur en Milieu » Klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen en willen de wereldbevolking uitdunnen. Dit zijn ze nog meer van plan
Klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen en willen de wereldbevolking uitdunnen. Dit zijn ze nog meer van plan

Klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen en willen de wereldbevolking uitdunnen. Dit zijn ze nog meer van plan

Maintain humanity under 500,000,000 staat er geschreven op de Georgia Guidestones, grote granieten zuilen in de Amerikaanse staat Georgia. Oftewel: de wereldbevolking mag niet meer dan 500 miljoen inwoners bedragen.

Men ziet nu de ‘klimaatnoodtoestand’ als rechtvaardiging om de bevolking eens flink uit te dunnen.

Het stadsbestuur van Berkeley heeft opgeroepen de ‘bevolking op humane wijze te stabiliseren’.

Aanzienlijk deel

Er werd een parallel getrokken met de strijd tussen de geallieerden en asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het stadsbestuur vindt dat de Amerikanen deze crisis moeten beteugelen.

Vandaag de dag is een soortgelijke oplossing nodig om een nog grotere bedreiging het hoofd te bieden, klonk het in een nieuwe resolutie.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwamen volgens de meeste schattingen meer dan 60 miljoen mensen om het leven, een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Opnieuw worden uitgedund

Volgens het stadsbestuur van Berkeley moet de wereldbevolking mogelijk opnieuw worden uitgedund, schrijft Fox News.

De resolutie is opgesteld door het ultra-progressieve raadslid Cheryl Davila, die tijdens haar betoog paus Franciscus citeerde: “De wereld staat op het punt om zelfmoord te plegen en Gods creatie staat op het spel.”

Davila pleitte verder voor een klimaattop in San Francisco en wil dat ‘onze burgers worden onderwezen over de klimaatnoodtoestand’.

De klimaatfanaten zijn compleet doorgeslagen.

[Fox News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Deze slag wordt uitgevochten door de rijke der aarde, hij is reeds lang gestart en wordt alleen maar heftiger.

En Jan met de pet en of Hassan met zijn mutsje, doen hier niets aan.

De leugen regeert, Nederland is hiervan het doorslaggevende bewijs.

Rocko
Rocko
2 jaren geleden

Laat haar een goed voorbeeld stellen en zichzelf van het wereldtoneel verwijderen.

salvar
salvar
Reactie op  Rocko
2 jaren geleden

@rocko

je haal me de woorden uit de mond en laat ze ook alle vrienden en kennissen of wel familie scheelt meteen.

RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Natuurlijk willen de bilderbergjes de bevolking uitdunnen. En daar gebruiken ze hun klimaat agenda voor maar….

De wereld wordt steeds gekker. Lijkt me dat Cheryl Davila gewoon aan het trollen is. Je zegt iets vreemds , controversieels en dan krijg je vanzelf alle aandacht.
Want als journalisten niet het echt belangrijke nieuws meer gaan uitzenden dan krijgen deze onderwerpen vanzelf alle aandacht.

Bert
Bert
2 jaren geleden

De wereldbevolking moet krimpen. Niet alleen vanwege het milieu maar ook de plundering van de planeet zelf. Er dreigt nu zelfs al een tekort aan zand doordat Afrika steeds verder gaat ontwikkelen en de mensen in huizen van beton gaan wonen en zich dezelfde luxe willen veroorloven als in de Westerse wereld.

Wanneer er niet acuut iets aan de groei van de wereldbevolking wordt gedaan dan is het over 20 jaar echt afgelopen. Ik ben tegen het duurder maken van grondstoffen en energie omdat dit alleen maar inflatie te weeg brengt, door hogere lonen steeds wordt gecompenseerd en de facto geen zin heeft.

Wat er moet gebeuren is dat het afzien van voortplanting fiscaal wordt gestimuleerd.

Zoals je in Nederland de bespottelijke kinderbijslag hebt zou er sprake van fiscale stimulering moeten zijn wanneer mensen afzien van nageslacht. Mensen zijn alles verslindende wezens en de grootste bedreiging voor de planeet.

Een fiscaal gestimuleerde voortplanting stop is de enige fatsoenlijke manier om de planeet te redden.

Doen we dat niet dan volgt een onfatsoenlijke redding doordat de mensen, op jacht naar steeds schaarsere grondstoffen, elkaar uiteindelijk zullen afslachten.

Dat is de waarheid. Ik hoor geen politicus die deze niet populaire maar ware boodschap durft te vertellen.

En nog even over dat zand tekort. Lees dit maar eens: https://www.rt.com/business/430000-sand-lack-black-market/

Mijn motto is: Beter leven met minder mensen. Weg met de energie en milieu problematiek. Je kunt beter met minder mensen in een overvloed aan luxe leven dan een als ratten vermenigvuldigende wereldbevolking waar voor iedereen te weinig is. Dit heeft met Bilderberg en wat voor dwaze figuren die denken de macht te hebben niets te maken. De eindregie van deze wereld ligt niet bij Bilderberg.

densie
densie
Reactie op  Bert
2 jaren geleden

mooi waarheidslievend gesproken…..erg volwassen uitspraken…maar geen ruimte meer voor het spelende kind, in je…

we gaan er niet over….

de eindregie van deze wereld ligt niet bij Bilderberg….

neen, inderdaad, die ligt bij God….
het Koninkrijk der Hemelen is in U….

spelen….durven spelen….wees licht, wees liefde, wees bliss, laat zien hoe het anders kan….

dat is mooi heen gaan straks…(??)

mika2002
mika2002
Reactie op  densie
2 jaren geleden

God is even op vakantie…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  densie
2 jaren geleden

LS…

Ach arm kind ! Die god van jou is een wraakzuchtig monster en op zijn pik getrapt om dat de mensen niet van monster houden. Behalve dan de Zio Nazi Ashkenazie Khazaren die nog steeds geloven dat ze uitverkoren zijn en op aarde de dienst uitmaken in opdracht van Jahweh…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Bert
2 jaren geleden

LS…

Goed Zo Bert ! Ik begrijp dat jij er al een knoop hebt ingelegd of heb van nature al lui zaad !? Maar laat maar weten wanneer voor jou de grote dag komt al kom ik niet op je begrafenis ! Ik heb wel een touw voor je en wat Rattengif,,, Gratis en voor niets !

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

De Bijbel ooit gelezen?
De aardse bevolking zal 2 keer met 1/3 worden uitgedund. Een keer door oorlog en een keer door het milieu/rampen/ziekten enz

pleiadian
pleiadian
2 jaren geleden

Dapper dat het stadsbestuur van Berkeley dit durft aan te kaarten! De complotters grijpen hier natuurlijk direct naar hun favoriete steentjes in Georgia om dit in een illuminati context te forceren.

Het is evident dat er te veel mensen op aarde zijn en dat onze aanwezigheid onmiskenbaar impact heeft op de aarde en haar klimaat. Zelfs diegenen die hun ogen liever sluiten voor de klimaatramp waar we op af stevenen, kunnen niet ontkennen dat we het ecosysteem vernietigen door onder meer plastics, industrie, veeteelt en overbevissing.

Minder mensen zou me een goede bijdrage leveren aan een kleinere ecologische voetafdruk. In combinatie met vele andere aanpassingen die nodig zijn om ons voortbestaan op deze prachtige planeet te kunnen garanderen.

densie
densie
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

weet niet hoe ik een emoticon plaats…

maar wist ik ‘t wel, dan gaf ik je een hug en een kus…

Cees
Cees
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

Een populaire gedachte ja, dat we met teveel zijn. Begreep laatst dat men dat in het jaar 200 al dacht, daar stammen al de eerst gedachten daarover vandaan. Hoe kun je dat beoordelen? Alles wat we via beeld en andere media op ons af krijgen lijkt me toch een slechte raadplegen, gezien het manipulerende karakter ervan.
Om het even in perspectief te plaatsen. Als je de hele wereldbevolking bij elkaar zet en je geeft ze allemaal 1 m2 om op te staan, dan heb je dus 7 miljard vierkante meter bezet. Dat is 7000 vierkante kilometer. De oppervlakte van de provincie Noord Brabant is 5560 vierkante kilometer. Zou er dan op de aarde te weinig ruimte zijn? Er is op de aarde 144,5 miljoen vierkante kilometer landoppervlak. Ik vind dit nogal relativerend. Het is duidelijk dat er op sommige stukken aardoppervlak een potje van wordt gemaakt, maar dat is toch een ander verhaal? Herstellend vermogen van de aarde is eveneens groot.

Frans2
Frans2
Reactie op  Cees
2 jaren geleden

[ 1 m2 om op te staan ]

Kun jij daarop slapen of heb je dan 2 m2 nodig? 3 m2 inclusief toilet.
Plus een graanveld voor je dagelijkse brood.
Plus een kippenhok voor je ei en vlees.
Plus een veld voor het kippenvoer.
Plus een broodfabriek.
Plus een bos om je kachel te stoken en je huis te bouwen.
Et cetera.

De rijke westerling gebruikt zo een paar hectare per persoon, ten koste van de armeren. Vergeet die ene vierkante meter.

Cees
Cees
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Nogmaals de aanduiding 1 m2 per persoon waarbij je er dan op uitkomt dat alle wereldbewoners in Brabant en Zeeland passen was uiteraard bedoeld om e.e.a in perspectief te plaatsen. Uiteraard kun je daar niet op leven. Maar het geeft wel een relativerende blik op de verhalen dat de aarde overbevolkt zou zijn, althans in mijn ogen. Als je iedereen 125 m2 grond geeft past het in Frankrijk en Italië. Ook weer om het perspectief te zien. Blijft er nog aardig wat land over voor landbouw etc. me dunkt, dat voel je toch ook wel aan? Nogmaals, steek je licht eens op bij Ecomodernisme.nl, om het eens van een andere kant te bekijken. Blijft dan uiteraard je goed recht om het van de sombere kant te blijven bekijken.
@pleiadian Iedereen is het eens over dat er natuurlijke klimaatverandering is, waar wel over van mening wordt verschild – en dat is meer dan de media doet voorkomen – is of de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door de mens, door het gebruik van fossiele brandstoffen, de hoofdoorzaak hiervan ism

Frans2
Frans2
Reactie op  Cees
2 jaren geleden

Als iedereen gaat leven als in het jaar nul zonder technologie en als een soort keuterboertje dan zou je waarschijnlijk met weinig grond toe kunnen. Maar dan moet je halve veganist zijn en schoenen van stof ipv leer dragen en zo voorts. Maar om alleen al de kachel stoken een hele winter lang hier in Nederland heb je gewoon een stukje bos nodig. Ga eens kijken op een cruiseschip, waar op elke 3 gasten 1 bemanningslid is om alles te verzorgen.
Kijk eens om je heen hoeveel honderd mensen een stukje van hun werk aan jouw bestaan wijden. Hoeveel kun je er weg strepen en voortaan zelf doen op je eigen stukje grond?

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Cees
2 jaren geleden

@Cees, we moeten natuurlijk niet alleen kijken naar het aantal mensen, maar naar het aantal mensen in relatie tot de bronnen die we verbruiken en de impact die we daarmee genereren.

Op 1 m2 kun je geen gewassen kweken en 1m2 levert niet het water dat we nodig hebben in ons dagelijkse bestaan. De daadwerkelijke voetafdruk is natuurlijk vele ordes groter dan 1m2.

Bevolkingsremming is zeker niet de enige optie. Er zijn natuurlijk vele andere middelen, zoals het reduceren van het gebruik van grondstoffen en energie.

Maar het kan geen kwaad om óók te kijken naar een rem op de bevolkingsgroei. Die discussie mag van mij gevoerd worden.

Cees
Cees
Reactie op  pleiadian
2 jaren geleden

Dat hebben ze in China ook gedaan weet je nog?
Daarom konden we in Nederland vrij veel Chinese meisjes adopteren. Ook gehandicapte Chinese jongens. Beetje eng hoor. Misschien voorlichting geven, akkoord. De beste remedie is zorgen dat iedereen op een normaal welvaartsniveau komt, armoede en hongerbestrijding. En dat gebeurt gelukkig ook. In ons land is er volgens mij al weinig bevolkingsgroei meer, stabiliseert het.
We schijnen schijnen wereldwijd nog naar 10 a 15 miljard te groeien en daarna neemt het weer af. Kan de aarde makkelijk aan. Energie voorraden zijn er nog voor een paar honderd jaar (dus nog tijd zat om iets beters te verzinnen dan windmolens en zonnepanelen). Olie schijnt zelfs abiotisch te zijn (dus niet van organische oorsprong) en bronnen zichzelf weer aan te vullen. Er zijn vele partijen die er belang bij hebben om schaarste te prediken en ons in een angstkramp van naderend onheil te houden. Wat als er eens gewoon overvloed zou zijn? Als je goed om je heen kijkt is dat er toch ook?
Er is alle reden juist om optimistisch te zijn. Lees bijvoorbeeld het boek Ecomodernisme en je bent spontaan genezen van alle doemscenario’s die dagelijks over je uitgestort worden. Andere tip: geen kranten meer lezen of journaal kijken. Ook stoppen met steunen van milieubewegingen of arme landen NGO’s. Die moeten leven van het verspreiden van boodschappen met narigheid, dus zijn er niet eens op uit dat het goed zou gaan in de wereld!! Waar baseer je je denkbeelden op dat het helemaal mis gaat? Op feiten? Dan hoor ik ze graag. Of is het een gevoel?

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Cees
2 jaren geleden

Gevoel is geen goede graadmeter voor je denkbeelden. Wetenschap is dat wel. Klimaatverandering is een vaststaand feit voor >99% van de relevante wetenschappers.

Vergelijkingen met China zijn voor uw rekening.

marcelleke
marcelleke
Reactie op  Cees
2 jaren geleden

Héél verstandig geredeneerd, Cees ! Ik wil daar nog uitdrukkelijk bijvoegen : ALLES, maar dan ook àlles EERLIJK VERDELEN !
Ik durf wedden dat er dàn nog OVERSCHOT is ! (overdrijf ik ?)

oskaar
oskaar
Reactie op  Cees
2 jaren geleden

oh u bedoelt je hoofd in het zand steken ..
Er schijn t dit er schijnt dat….. lekker overtuigend….

Goldsteen
Goldsteen
2 jaren geleden

Ze zijn niet doorgeslagen. Maar snappen gewoon dat er te veel mensen zijn. Ecologisch niet goed. Op humane manier uitdunnen, is dé oplossing.

King of light
King of light
Reactie op  Goldsteen
2 jaren geleden

Ben jij ook een klimaatzionist? Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Only the fittest of the fittest shall survive, waarschuwde Bob Marley ons al in de vorige eeuw. Hoe krijgen we hun nou vol met e-nummers?

Kees
Kees
2 jaren geleden

Waar komt dat getal toch vandaan die 500000000. Is dit een bepaalde grens wat een reactie gaat opleveren die wij niet weten? SciFi films met het thema dat de mensheid geoogst gaat worden, worden al een aantal jaren gemaakt.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Moeder Aarde huilt, omdat zij wordt mishandeld…er zijn heel veel aardbevingen waar we nauwelijks iets van horen, al die uitstoot daarvan zit in de lucht…..daar bij komt onze eigen welvarende industrie bij en maar te zwijgen over ons eigen gedrag. Een walvis vol met plastic zakken, het idee alleen al.. Nou zal moeder Aarde het wel overleven , maar de mens niet die doet het zichzelf aan…….Voorlopig komen er alleen maar mensen bij, maar wel chronisch ziek van alles wat ze zelf veroorzaken , en de mens zou de mens niet zijn om er ook weer een financiël slaatje uit te slaan……. ik ben benieuwd hoe er gedacht wordt over ons….over pakweg 500 jaar……..En over uitdunnen ,als moeder Aarde er genoeg van krijgt hoeft ze alleen maar even te wiebelen en weg is de mens………gelukkig zijn er grotere krachten…….kan geen elite tegenop…..

x

Check Also

thunberg

Virale video: Greta Thunberg kan simpele vraag niet beantwoorden zonder script

Wat gebeurt er als publieke figuren zonder ...

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x