Mens en Dier

Adviseur Hugo de Jonge: huisartsen die tegen vaccinaties zijn zouden geschorst moeten worden

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs schreven Belgische media dat de Orde der Artsen de jacht had geopend op artsen die ‘geen correcte informatie geven’ over het coronavaccin en zo zorgen dat mensen zich niet laten vaccineren.

Het Nieuwsblad schreef dat er meerdere straffen waren uitgesproken tegen artsen die twijfelen aan het coronavaccin. Ze riskeren een schorsing van vele maanden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad en daarmee één van de adviseurs van zorgminister Hugo de Jonge, slingerde zaterdag een opmerkelijke tweet de wereld in. “Belgische huisartsen die tegen vaccinaties zijn, worden geschorst. Zouden we in Nederland ook moeten doen.”

Wat vooral leuk is, dat de wappies stikken van verontwaardiging

Pierik is ook erg te spreken over de nieuwe reclame van Heineken, die mensen oproept om zich te laten vaccineren. “Gave reclame!” twitterde hij. “En wat vooral leuk is, dat de wappies stikken van verontwaardiging.”

Eerder kreeg hij tijdens een interview met Tubantia de vraag of hij voorstander is van verplichte vaccinaties. “Als er voldoende vaccins zijn en de groepsimmuniteit is in gevaar, dan heb je als overheid het recht om in te grijpen, zeker ook als het om kinderen gaat. Ik ben geen voorstander van dwang, wel van drang,” zei Pierik.

Niet vaccineren betekent dan geen toegang tot leuke dingen

Hij zei dat volwassenen hun recht moeten kunnen houden om nee te zeggen, maar voegde eraan toe dat je ze op grond van het maatschappelijk belang ‘wel met de consequenties zou kunnen confronteren’. “Niet vaccineren betekent dan geen toegang tot het café, het stadion, het theater en alle andere leuke dingen van het leven,” aldus Pierik, lid van de vaccinatie-commissie van de Gezondheidsraad.

4.4 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

212 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob
Bob
2 jaren geleden

Kan iemand deze GEK opsluiten. Als de Nederlandse artsen zich dit laten gevallen, wat deze idioot nu weer zegt, zijn hun status niet waard.

Leaboop
Leaboop
2 jaren geleden

Gewoon geen woord aan vuil maken,zielige losers

Annette
Annette
2 jaren geleden

Weten jullie waar ik gelijk aan denk, als ik de naam Roland Pierik lees? De DOOD van Pierlala! Een verbastering van Pierik.
Terwijl het op dit moment steeds duidelijker wordt, dat die stomme prikken helemaal niets, maar dan ook niets bijdragen aan het zogenaamde terugdringen van het zogenaamde “killervirus”, blaat hij maar weer eens de grootst mogelijke flauwekul in de arena.
En dat stomme verhaaltje over al die “leuke” dingetjes, die je zonder prik niet meer kunt doen…. Verrassing. Ik heb de afgelopen 2 maanden heel veel leuke dingen gedaan, samen met gelijkgestemden: demonstraties meegemaakt, flashmob, gezamenlijke picknick. Ik heb het totaal niet gemist, dat ik niet naar het theater, café of wat dan ook kan.
En dat geldt zeker niet alleen voor mij. Er zijn er heel veel die er net zó over denken. Er wordt zelfs dringend aangeraden om vooral niet te gaan testen. Je laten testen is meedoen met dit hele verderfelijke systeem.
Alleen een totale boycot zal de situatie definitief kunnen veranderen.

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Hoelang moet de geseling nog duren van deze WEF satanisten. En ze blijven hun depopulatie agenda maar uitvoeren, met hun gifspuiten.

Back to top button
212
0
We lezen graag je reactie!x