Homepagina » Mens en Dier » YouTube snoert coronakritische hartchirurg de mond en verwijdert zijn video wegens ‘medische misleiding’
corona
Foto: Jan Grandjean (Videostill Rumble/BLCKBX)

YouTube snoert coronakritische hartchirurg de mond en verwijdert zijn video wegens ‘medische misleiding’

Professor Jan Grandjean kwam vorig jaar in het nieuws omdat hij zich als één van de eerste topartsen kritisch had uitgesproken over het coronabeleid. Hij kreeg bakken kritiek over zich heen. De hartchirurg trok zich er weinig van aan. Sterker nog: hij ging nog een stapje verder. Grandjean noemde de hele coronapandemie een ‘geregisseerde mind control’.

De professor was onlangs te gast in de studio van Blckbx.tv om met Flavio Pasquino te praten over de 1,5 meter, mondkapjes, PCR-test en de vaccinatiecampagne, die meer lijkt op een reclamecampagne.

Het duurde niet lang voordat YouTube de video verwijderde. “Leve de vrijheid van meningsuiting!” reageert Pasquino. “YouTube snoert professor Jan Grandjean de mond en verwijdert zijn video wegens ‘medische misleiding’.”

Dit land begint steeds meer dictatoriale trekken te vertonen

“Waar zijn nu alle journalisten en politici die de mond vol hadden van een aanval op de persvrijheid en de journalistiek bij Peter R. de Vries?” vraagt hij.

Ook anderen reageren verbolgen. “Het is toch niet te geloven. Een zeer kundig hartchirurg die de mond wordt gesnoerd. Bij een goede discussie horen alle meningen!” schrijft statisticus Fritsander Lahr.

Regisseur Dick Maas voegt toe: “Onwelgevallige kritiek op het overheidsbeleid wordt niet geduld. Vrijheid van meningsuiting wordt met voeten getreden. Dit land begint steeds meer dictatoriale trekken te vertonen.”

De regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge

Professor Grandjean neemt in de video, die hier nog is te bekijken, geen blad voor de mond. Enkele citaten: ‘Het RIVM doet niets voor de volksgezondheid’, ‘Iedere mutatie is minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten, anders begrijpen ze het niet’, ‘Als je alleen het aantal overlijdens door corona weergeeft en zwijgt over de andere sterfgevallen, dan ben je intellectueel oneerlijk’ en ‘Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid’.

Zijn volledige citaat over geregisseerde mind control: “Met de virologen aan de microfoon, waarvan er twee maar weinig expertise van mensen hebben, omdat ze dierenarts zijn. Met het RIVM aan de versterker, met alleen aandacht voor het virus, maar niet voor de volksgezondheid in bredere zin. De journalisten als de luidspreker; want wat is deze groep weinig kritisch geweest! Andersdenkenden hebben geen rol kunnen spelen. En tenslotte de regisseurs van deze mind control: Rutte en De Jonge.”

Bekijk de video hier.

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veschrikkelijk
Veschrikkelijk
2 maanden geleden

Dit kunnen wij toch niet meer zo laten doorgaan allemaal.Het is verschrikkelijk wat er aan de hand is en gebeurd in deze wereldcoup! Deze man heeft tenminste een zuiver geweten, dat is tenslotte wat wij meenemen na het hiernamaals en al deze stukjes nemen wij verder mee op onze “reis”.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Het enige wat wij kunnen doen met z’n allen is een aantal social media compleet negeren: YouTube, Facebook, Twitter, Linkedin. Deze platforms zijn in handen van onze onderdrukkers. Zoveel is wel duidelijk.
Er stond in de tekst “Dit land begint steeds meer dictatoriale trekjes te vertonen”. Ik wil nog wel wat verder gaan: dit land is inmiddels verworden tot een dictatuur. Alleen de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten. En dan heeft onze demissionaire minister president het nog steeds over Hongarije. In Hongarije staat in ieder geval het grootste deel van de bevolking achter hun leider.
Het is natuurlijk een grote schande, dat tot voor kort gerenommeerde medici nu zó gedemoniseerd worden. De waarheid mag natuurlijk al lang niet meer gezegd worden. Er is nog maar één waarheid en dat is de leugen. Mensen als Jaap van Dissel, Ab Osterhaus en Marion Koopmans hebben hun ziel aan de duivel verkocht. Zij zullen hoe dan ook en wanneer dan ook afgerekend worden voor dit grote verraad.
De schapen zullen blijven volhouden dat Mark Rutte en Hugo de Jonge het alleen maar goed met de bevolking voor hebben en de wakkeren zullen het ECHTE nieuws met informatie van integere specialisten wel blijven volgen op de alternatieve sites.
Ik wil er nog steeds in blijven geloven, dat uiteindelijk het Goede het zal winnen van het Kwaad en het Licht van het Donker.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 maanden geleden

Dat de woorden van deze arts er voor mag zorgen dat de groep mensen die zegt ‘Tot hier en niet verder’, enorm mag groeien. De besmettingsleugen heeft echt de langste tijd gehad.

wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

De ‘journalistiek’ ja. Die worden goed beschermd. Nog wel.

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

de jonge

Advocaat confronteert De Jonge met ‘halve en hele onwaarheden’ over coronapas: ‘See you in court’

Zorgminister Hugo de Jonge schrijft in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x