Het Complot

Aanslag op Twin Towers geënsceneerd. Theatermaker onthult groot complot in deze nog nooit eerder vertoonde voorstelling

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nederlandse explosievenexpert Danny Jowenko verklaarde in 2006 in een aflevering van Zembla op basis van videobeelden stellig dat WTC7 was opgeblazen.

Hij was zichtbaar onthutst door de opmerking van zijn interviewer dat deze instorting plaatsvond op 9/11. Het fragment ging de hele wereld over.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Enkele jaren later kwam hij onder verdachte omstandigheden om het leven bij een eenzijdig verkeersongeval in Zeeland.

Moordcomplot

Theatermaker George van Houts toonde het fragment tijdens zijn voorstelling Kom Plot. Zelf spreekt hij van een college.

Van Houts ging ook dieper in op andere complottheorieën, waaronder die rond de moord op John F. Kennedy.

Volgens de cabaretier zat diens vicepresident en opvolger Lyndon B. Johnson in het moordcomplot.

Hoogste politieke kringen

Regisseur Oliver Stone kwam ook tot deze conclusie in zijn controversiële film JFK. Die betoogt dat de moord op Kennedy nooit gepleegd kan zijn door één enkele schutter en dat er sprake was van een complot.

Openbaar aanklager Jim Garrison wilde de zaak rond de Zapruderfilm, het enige beeldmateriaal waarop de moord is vastgelegd, ophelderen en stuitte op een complot waarbij mensen uit de hoogste politieke kringen betrokken waren.

Hij achtte het bewezen dat Kennedy door drie schutters vanaf verschillende standpunten onder vuur is genomen.

Pearl Harbor

Toen zijn familieleden werden bedreigd en zijn kantoor werd afgeluisterd was hij er al helemaal van overtuigd dat de aanslag op bevel van hooggeplaatsten is uitgevoerd.

Garrison zette zijn onderzoek voort en kwam op het spoor van inmenging van onder meer de CIA, FBI en de maffia.

Van Houts noemde ook de ‘totaal onverwachte verrassingsaanval’ van Japan op de Amerikaanse vlootbasis Pearl Harbor in 1941.

Machtselite

De regering van president Franklin D. Roosevelt wilde al vele jaren oorlog voeren tegen Japan en probeerde vanaf de zomer van 1941 een dergelijke oorlog uit te lokken.

Washington had Japanse codes ontcijferd en wist dat een Japanse vloot op weg was naar Pearl Harbor, maar verwelkomde de aanval omdat een Japanse agressie het mogelijk zou maken om een oorlog tegen dat land aanvaardbaar te maken bij het Amerikaanse volk.

Net zoals nu werd de VS achter een democratische façade de facto geregeerd door een machtselite van industriëlen en financiers.

Militair-industrieel complex

En net zoals heden hadden zij nauwe banden met de bovenste laag van de militaire hiërarchie, het militair-industrieel complex.

Na de val van Berlijnse Muur zag de machtige wapenindustrie zijn handel instorten en daarom werd in de jaren negentig onder president Clinton besloten dat Amerika een nieuwe vijand nodig had.

“Dat resulteerde uiteindelijk in de geënsceneerde aanslag op de Twin Towers en de aanval op het Pentagon,” zei Van Houts.

Media

Hoewel een meerderheid van de Amerikanen gelooft in complottheorieën over 9/11, wordt deze visie door de mainstream media steevast genegeerd.

Die media zitten volgens Van Houts ook deels in het complot. Hij liet een fragment zien waarin een BBC-verslaggeefster het instorten van het derde WTC-gebouw meldt, terwijl dat gebouw op de achtergrond nog overeind staat.

Op het moment dat de mensen in de studio ook doorhebben dat het gebouw nog staat, gaat het beeld gelijk op zwart.

[Dichtbij]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freduardo
Freduardo
6 jaren geleden

Het nieuwste complot is nog niet bij iedereen bekend.
Dat is dat de USA Europa wil vernietigen.
Dit gaan ze doen door een oorlog met Rusland uit te lokken die op Europees grondgebied zal worden uitgevochten.
Gevolg, honderden miljoenen doden en een totaal verwoest Europa en Rusland ten dele.
Voordeel, het financiële faillissement van de hele wereld blijft verborgen.
Europa werd een te grote concurrent voor Amerika, dus er moest “iets” gebeuren.
De vele bodemschatten van Rusland komen in Amerikaanse handen.
(Een zesde deel van het landoppervlak op de wereld is nu nog Russisch gebied.)
De winsten van multinationals, banken, en die van het militair Industrieel Complex zullen
tot astronomische hoogten stijgen. (Alleen Amerikaanse, dat spreekt voor zich)
Maar slaapt u rustig verder.
Uncle Sam waakt over ons.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

John F. Kennedy wilde van de FED, de Federal Reserve af. Zodat het Amerikaanse volk geen belasting meer zou betalen over elke dollar die gedrukt werd.

John F. Kennedy wilde de CIA in duizend stukjes breken.

John F. Kennedy bracht met een speech tot het volk naar buiten dat hij gebukt ging onder geheime genootschappen, geheime eden, geheime afspraken, en geheime handdrukken.

John F. Kennedy gaf te kennen dat de mensen van de Council on Foreign Relations (CFR) telkens weer wat van hem moesten. Een semi-geheime denktank die de belangen van Amerikaanse corporaties in binnen- en buitenland voortstuwt. Een denktank waar directieleden aangesloten zijn afkomstig van oligarchen, zakenbanken, inlichtingendiensten, de mainstream media en verder politici waaronder toekomstige ministers en of senatoren.

==

Dit wetende nog een paar feiten,

De warren commissie die de moord op Kennedy onderzocht beweerde alles uit de kast te halen om de werkelijke dader(s) op te sporen maar concludeerde na jaren van onderzoek uiteindelijk dat deze niet gevonden konden worden.

Interessante bijkomstigheid is dat de Warren Commissie en waarvan de kopstukken bekend stonden als de ‘Wise man’ banden hadden met één of meerdere bedrijven zoals hierboven staat beschreven waaronder,

– Gerald Ford, 38ste preident van de Verenigde Staten met als vice president Nelson D. Rockefeller.

– Allen Dulles; Voormalig directeur van de CIA en Council on Foreign Relations. Betrokken bij de coup d’état van Iran, Guatemala en de Bay of Pigs invasie in Cuba.

– John McCloy; Voorzitter van de Chase Manhattan Bank, voorzitter van de Council on Foreign Relations, President van de Wereldbank.

Na jaren van onderzoek gaf John McCloy namens de Warren commissie te kennen dat een mogelijke samenzwering tegen John F. Kennedy niet uit te sluiten viel maar dat de wegen hier naar toe buiten het bereik van de CIA, de FBI, en de Warren Commissie zelf liggen!

Ja ja.

Hansz Pint
Hansz Pint
6 jaren geleden

Alles wat George van Houts in zijn KOM PLOT laat zien en horen is al vanaf 9-11 te zien, te horen en te lezen op you tube etc.
Conspiracy theories worden bijna altijd weggelachen en gehoond en de massa heeft tien tot twintig, dèrtig jaar nodig om te laten bezinken dat hun lachende, zwaaiende leiders, in feite paaiende en naaiende megalomane hypocriete drogredenerende volksverlakkers zijn…

Al is de leugen nog zo snel…… maar ja, als er deennia overheen gaan voor de waarheid boven tafel komt zijn de daders meestal al dood of afgeschermd door het huidige establishment, door het ouwejongenskrentebroodonskentonscircuit…..

Dus al zijn de feiten die door GvH op de buhne aan het grote publiek worden onthuld nog steeds niet als feiten geopenbaard, je kunt er van uitgaan dat de `keizers` van nu, net als 2000 jaar terug konkelen….
ofwel de werkelijkheid met lachen en zwaaien toedekken en achter de schermen hun goddelijke gang gaan, zegt de keizer tegen de paus (2000 jaar terug dus 😉 ) hou jij ze dom…dan hou ik ze ARM….
En ZO….. werkt het nog steeds, niets is veranderd of het moet zijn dat het nòg gemener en geraffineerder is geworden dmv de moderne techniek.

Je hebt herders en je hebt schapen, en `n herder lèèft van zijn kudde, of het andersom òòk zou kunnen….??? ik weet het niet, en an sich zou er niets mis zijn met een sturende leider, mits ze zich niet zo ontstellend verrijken over de ruggen van hun schapen heen….
Waar ook ter wereld zie je dit patroon NIET ..???
Is dat `het recht van de sterkste`…???
Hèbben zij dat recht, om zelf groot en sterkt en dus RIJK te worden via de zwakkeren…???
In de Natuur gaat het wel zo…. de leeuw vreet de gazelle, de wingerd wurgt de grote dikke boom… de slimste, de sterkste, de gemeenste, de rijkste de…. …vul maar in; WINT !

Trial and error, survival of the fittest, evo-lutie…… de tijd zal het (ons) leren.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Het belangrijkste na het in het bezit hebben van de banken, scholen/universiteiten, onze geschiedenis, de religies en de westerse politiek is de westerse media!
De westerse media is voor ruim 50% Fake-News, en door onze hersenen te spoelen vooral door TV kijken maar ook door kranten en de radio worden mensen zombies die alles geloven.
Het komt vooral omdat de NAZI`s de oorlog niet verloren hebben maar zijn doorgegaan vanuit de VS en Argentinië de NASA en de NSA en de CIA zijn in handen van de NAZI`s

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x