Homepagina » Binnenland » ‘De democratie is verleden tijd. Een nieuwe wereldorde is geboren’
arts

‘De democratie is verleden tijd. Een nieuwe wereldorde is geboren’

De lockdown is met nog eens drie weken verlengd, onder andere vanwege de Britse variant van het coronavirus. Het kabinet zegt zich ‘grote zorgen’ te maken over de komst van deze variant naar Nederland. Op de persconferentie dinsdagavond noemde premier Rutte de beelden en cijfers uit Groot-Brittannië ‘alarmerend, en dat is nog zwak uitgedrukt’.

Rutte en De Jonge zeiden verder dat er door de vaccinaties ‘wel licht aan het eind van de tunnel’ gloort. Daarnaast hebben ze het OMT om een spoedadvies gevraagd over een avondklok. “Het is een ingrijpende maatregel, waar niemand op zit te wachten, maar we moeten die maatregel wel serieus nemen,” zei Rutte.

Ook opmerkelijk: mocht het kabinet aftreden vanwege de toeslagenaffaire, dan gaat het coronabeleid wat de premier betreft gewoon door. “Op corona ben je altijd missionair. Misschien niet officieel, maar toch zeker mentaal.”

Duivels plan

Een langere lockdown, mogelijk een avondklok en een coronabeleid dat hoe dan ook doorgaat, ook als het kabinet valt. Wat zit hierachter? “Momenteel voltrekt zich een wereldwijde ramp, zoals die zich nog nooit eerder in de geschiedenis der mensheid heeft voorgedaan. Alle 193 leden van de WHO hebben zich verenigd in een duivels plan: de uitschakeling van het individu,” stelt arts Matthijs Schoemacher op Twitter.

“Zij willen de hele wereld – het liefst verplicht – inenten. Met een stof, waarvan niemand weet wat erin zit. Een levensgroot gevaar. Toegediend via meerdere injecties. Het gevaar zit in de dwang. Bij weigeren heeft dat ingrijpende consequenties,” aldus Schoemacher.

“Hierbij wordt dus ernstige inbreuk gemaakt op het recht van de mens op zelfbeschikking. Zijn vrijheid, zijn individualiteit, wordt hem of haar ontnomen. De overheden – wereldwijd solidair – maken de dienst uit. Een nieuwe wereldorde is geboren,” zegt de arts.

Slavernij en gehoorzaamheid

“De democratie is verleden tijd. De elite regeert. Het individu rest slavernij en gehoorzaamheid, is willoos gemaakt. Momenteel nog met de dreiging van een nauwelijks levensgevaarlijk virus, zogenaamd wetenschappelijk aangetoond met een neptest,” schrijft Schoemacher.

De arts voegt toe: “De volgende virussen komen er al aan. Nieuwe vaccins eveneens. Zolang de gezondheidskaart gespeeld wordt, kunnen ze enten wat ze willen. De angst regeert. De media dienen ons 24/7 het gif toe. Wake up!”

4.7 135 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
4 maanden geleden

Dappere man, zo zouden er meer artsen van zich moeten laten horen !

wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Wake up? Vergeet het maar. Lekker slapies doen.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  wolfje168
4 maanden geleden

en een verhaaltje van klaasvaak naast hun bed

RayOflight
RayOflight
4 maanden geleden

Wake Up? Dat stadium zijn we al voorbij. Nu wereldwijde censuur. lijkt me dat de NWO gewonnen heeft dat betekent dan ook dat het individu zoals al vermeld werd verloren heeft. In de ogen van onze nieuwe goden is het individu ‘crimineel’ en dat maakt van deze planeet een gevangenis. Wordt steeds duidelijker dat uiteindelijk een confrontatie vermijden onmogelijk is. Als mensen gedwongen met gif worden volgespoten is het tijd om deze regering af te zetten. Stemmen? wie gelooft nog dat het wat uitmaakt. NWO controleert alles lijkt me dat het einde er is. Welcome on planet Hell.

King of light
King of light
Reactie op  RayOflight
4 maanden geleden

In feite moet ik je gelijk geven in je tekst, maar opgeven is in verre uit den boze. Je moet niet alles geloven wat de MSM uitkraamt over percentages die worden gegeven inzake bereidheid zich te laten vaccineren. 82% uit onderzoek van het NOS via I&O Research op een aantal van ruim 2500 ondervraagden. Wat een basis op 17.4 miljoen mensen, echt om je rot te lachen.
Als ik zo eens om me heen luister, zijn er heel wat mensen die zich absoluut niet laten vaccineren. Dus met zijn alle ff met je koppie erbij blijven en je absoluut niet laten vaccineren. Covid 19 is nog steeds niet bewezen. Zeker als je vrijheid je lief is.

Ruud
Ruud
Reactie op  King of light
4 maanden geleden

Covid is een smokescreen om Agenda 2030 uit te voeren.
Dmv van een nep plandamie wordt een totalitaire dictuur voor ons ogen uitgerold en worden wij gebruikt als proefkonijnen.

Erfwachter
Erfwachter
Reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Orwelliaanse toestanden en het plebs slaapt verder lam geslagen met propaganda en debiele Tv sitcoms en “reality” zever

Charly
Charly
Reactie op  RayOflight
4 maanden geleden

Die Welt wird von anderen Leuten regiert, als es das Volk zu wissen glaubt……wer sind diese “mächtigen Manipulierer” der menschlichen Würde? Die hauptsächlichen sind: “die Rothschilds, die Rockefellers, J.P Morgan, das Haus Windsor, die Goldman Sachs, Harriman, Warburg, Carnegie, Schiff, Stillman, Wilson etc.” Sie waren es, die sich all der Reichtümer der Menschheit bemächtigten und sind zugleich auch „die Gründer der Neuen Weltordnung (NWO).

Ruud
Ruud
Reactie op  RayOflight
4 maanden geleden

Alleen een massale confrontatie kan dit misschien nog stoppen.
Als 1 land begint volgen er meer.

Jeffrey
Jeffrey
Reactie op  Ruud
4 maanden geleden

Vrijwel iedereen slaapt en ziet of wilt de waarheid niet zien. De meesten zijn al gehersenspoeld en zijn bang gemaakt, dus die zitten braaf thuis op de bank tv kijken en zullen geen actie ondernemen..

mee 2
mee 2
4 maanden geleden

helemaal mee eens maar burger kom wel in opstand dat staat 10000% vast

Chello
Chello
Reactie op  mee 2
4 maanden geleden

Hoe dan mee2? Zolang de meerderheid en dan heb ik het over 80+% nog in MSM en normale SM kijkt zal er niets gebeuren, helaas. Hoe moeten we ons organiseren?

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Chello
4 maanden geleden

weet het niet , soms lijkt het inderdaad 80% maar dat is in een groep. Alleen hebben mensen een andere mening. Met al die censuur is het moeilijk om een inschatting te maken. Kijk je na downvotes lijkt het dat 60% tegen de maatregelen en voor meer vrijheid is. Denk dat als mensen in hun prive worden bedreigt die 80% als die er al is als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Peter Z
Peter Z
Reactie op  RayOflight
4 maanden geleden

Mensen worden al welgeteld 10 maanden in hun privé bedreigd en blijven het allemaal maar slikken. Reddeloze toestand wat mij betreft, ga nog maar even genieten nu het nog kan.

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  Peter Z
4 maanden geleden

PeterZ,jij hoort dus bij de 60-80% mensen,die het als een grapje zien,ik zie de ach het komt wel weer goed slappelingen binnen nu en 2030,jammerend smeken als hun spulletjes afgepakt worden en dat door 1% schoften die nu al zoon 750.000 mensen doelbewusts hebben vermoord,door voor +-85% werkende medicatie te verbieden,en daar komen nu ook nog al de vaccin doden en slachtoffers bij,jullie 60-80%slappelingen laten het dus zonder weerstand toe,dat jullie kinderen de hel op aarde tegemoetgaan,wat een slappe hopen verdriet zijn jullie,walgelijk!Dank al de vrijheids strijders op jullie slappe laffe knieën,die nu weg gezet worden alsof het idioten zijn,waar voor is deze website,POTVERDORIE,VECHTTEN VOOR JULLIE KINDEREN HUN VRIJHEID,STA POTVERDORIE OP SLAPPELINGEN!!!En RayOflight,grote klasse,de beuk er in laat ons als een VOLK verenigingen!Ik sta met jouw vooraan!En dan nog even voor al die laffe slappelingen,dit is mijn echte naam, MJR van Toor, ik heb namelijk poep aan dat tuig,die al +-5000 mede Nederlanders vermoord hebben,door bewezen medicatie te verbieden!!!

Charly
Charly
Reactie op  Chello
4 maanden geleden

Den meisten Menschen ist das Denken abgenommen worden bis auf die drei Grundbedürfnisse, fressen; saufen; Sex oder Fußball, können keine Bedürfnisse für eine Veränderung der Situation aufkommen. Diese ist politisch gewollt und zusätzlich werden die Prolos durch die Medien mit Werbemüll zugeschüttet.

Erfwachter
Erfwachter
Reactie op  Chello
3 maanden geleden

Wie begint ? de eeuwige vraag van twijfelaars en angsthazen

Chantal
Chantal
Reactie op  mee 2
4 maanden geleden

Burger komt in opstand als je zijn propaganda tv afpakt!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Chantal
4 maanden geleden

De burger komt in opstand als de portemonnee wordt geraakt.
Zoals ik al eerder schreef: Totalitaire China gaat alleen goed omdat daar de economie groeit en de (gemiddelde) Chinees het steeds beter krijgt.

In de westerse wereld zal een totalitair regiem welvaartsverlies betekenen en dan komt het volk in opstand.
Dit zal betekenen dat de elite zijn hand heeft overspeeld.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

het slimme is dat ze via now-regelingen dit welvaartsverlies -tijdelijk- wegpoetsen, waardoor de meeste mensen totaal niet in de gaten hebben welke economische destructie er plaats aan het vinden is..uiteindelijk vallen de overheden, volgens plan, ook om, en dan begint de ellende..mensen krijgen geen geld meer, munt-eenheden klappen om, voedseltekorten, etc…op dat moment word aan de wanhopigen de oplossing aangereikt: een wereldregering met een digitale munt-eenheid..schuldenkwijtstelling, basisloon..de massa zal hallelujah roepen en deze reddingsboei omarmen…en dan worden we wakker in een nieuwe wereld met een hele leuke toffe rangschikking…

Charly
Charly
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Am Ende werden die Menschen den Herrschern zu Füßen liegen und sagen:
“Macht uns zu euren Sklaven, aber füttert uns”
Die Menschen werden ihre Knechtschaft lieben.

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

OMG,wat er niet bij verteld wordt in deze reactie,op dit moment in deze seconde sterven er mensen door honger,gecreëerd door deze monsters naar macht,en dat is pas het begin van het reduceren van de mensheid,naar wat deze duivels met ons van plan zijn,dat is namelijk met niets te vergelijken!De werkelijkheid van de toekomst is erger dan de hel,er is dan nul vrijheid,MAD MAX, BIG BROTHER IS WATCHING YOU,zijn kinder filmpjes vergeleken bij onze toekomst! HEL. Kijk wat deze monsters al in tien maanden hebben uitgehaald,kijk alleen maar even naar de hongersnood en de onnodige covid doden die met +-85%werkende medicatie gered hadden kunnen worden,ongekend dat wij dit zomaar toelaten.

M.Coolen
M.Coolen
Reactie op  Chantal
4 maanden geleden

Dat gaan ze dus beslist niet doen want dan verliezen ze de controle over het plebs.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  mee 2
4 maanden geleden

Oh ja..?
Ga maar eens boodschappen doen, allemaal bange schapenogen boven die vieze lapjes.
En boze schapenogen naar mij zónder muilkorf.
Die opstand gaat er niet komen 😖

Inessa
Inessa
Reactie op  Yvonne
4 maanden geleden

Inderdaad, dat zeg je heel goedll🤔🤫🤔

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Yvonne
4 maanden geleden

Yvonne, als je toch gaat, neem mij even een pak Soylent Green mee.

Marieke
Marieke
Reactie op  mee 2
4 maanden geleden

Nou, haal daar maar gerust minstens één 0 vanaf. Deze mensheid komt NIET IN OPSTAND. Dat je dit na EEN JAAR nog steeds geloofd zegt heel veel over jou en NIKS over de realiteit, sorry! 😘

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Marieke
4 maanden geleden

Hier in Nederland zal ook inderdaad niets gaan beginnen. Feit. Redenen zijn bekend onderhand. Maar, ik wil toch niet geheel uitsluiten dat er in Frankrijk of Duitsland, wellicht Italië, of Spanje een opstand gaat beginnen. Die kans schat ik toch redelijk hoog in.

RayOflight
RayOflight
4 maanden geleden

wake up? dat stadion zijn we al gepasseerd.

Akkafietje
Akkafietje
4 maanden geleden

Is dit nieuws ?
Dat wist toch iedereen met normaal verstand

t de vries
t de vries
4 maanden geleden

Dit, kan alleen plaats vinden indien wij ons als makke schapen volgzaam deze idioterie slikken . Gelukig worden steeds meer mensen wakker ,Alleen de MSM nog niet .Zij geven het door de elite opgedragen scenario trouw uit .De nieuwsgaring is a; jaren niet meer onafhankelijk ,en daardoor ook steeds meer ongeloofwaardig .Rutte zij al voor deze pandemie , dat wij naar een andere tijd zouden gaan ,en hij gaf niet met zo veel woorden wwn dat dit ten koste zou gaan van onze vrijheid .Wij werden al langere tijd in die richting gemaseerd ,en jammer genoeg stonden velen van ons dit nog toe te juigen .Zij hebben nooit over zien hoe ver dit zou rijken en wat het uberhoud zou inhouden . Tot zelfs nu zijn zij nog niet wakker ,elke dag dat men dit langer de kans geeft word voor ons de vrijheid ontnomen . DE TIJD DRINGT .

Chello
Chello
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

hoe gaan we het aanpakken?

Madeliefje
Madeliefje
Reactie op  Chello
4 maanden geleden

de prik niet nemen

salvar
salvar
Reactie op  Chello
4 maanden geleden

ben der al een jaar mee bezig en heb nog steeds geen antwoord voor je.
we kennen elkaar niet dus bereik je elkaar ook niet..

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  Chello
4 maanden geleden

Heb net als de 40% wakkere mensen geen schaamte meer, vertel de werkelijke realiteit, en ga net als mij briefen met wakker worden webadressen verspreiden! Ik heb voor de lock down al het papier gehamsterd uit de action en inkt voor tien jaar in gekocht! Ik heb een duidelijke brief met uitleg en de webadressen die vechten voor onze vrijheid gemaakt waarin ik vraag het zelfde te doen als mij, zoveel mogelijk mensen wakker maken!Geef niet op,de mensheid is in oorlog met maar 1% schoften! KOM OP Chello, geef niet op! Probeer zelf gestemde te vinden,AJB GEEF NOOIT OP! DIT GELDT VOOR IEDEREEN DIE DIT LEEST,GEEF NIET OP,DAT IS WAT DEZE SCHOFTEN JUIST VERWACHTEN!

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

De MSM is wel wakker maar heeft niks te willen. Zij worden ook alleen aangestuurd door dat elitaire tuig van de onderste richel.

Simon
Simon
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

Nee volgens mij is de MSM nog niet wakker. Hier en daar een enkeling die maar z’n mond houd bang voor z’n inkomen. HPdetijd begint met wat kritische stukjes maar dat is het dan. Zolang ze b.v. Karel van Wolferen nog demoniseren en belachelijk maken is er nog een hele lange weg te gaan. Tip: kijk de laatste uitzending bij cafeweltschmerz.nl.

Nicky S.
Nicky S.
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

De tijd van wakker worden is allang gepasseerd,het is al te laat gewoon.Er komt geen opstand want de bevolking is en blijft bang.Uiteindelijk blijft het alleen bij gefrustreerde reacties,comments plaatsen op social media,verder wordt er geen enkele actie ondernomen,en dat weten ze maar al te goed.Sleep well all of you cuz that’s all what happens,nothing more then that.

Charly
Charly
Reactie op  Nicky S.
4 maanden geleden

Eine Revolte der Bevölkerung mit dem Sturz der Regierung wie es in Rumänien erfolgte, wird es in Deutschland nicht geben.
Da muss erst das Militär und Polizei die Seiten wechseln was nicht passieren wird.
Die Herrschenden Mächte haben Vorbereitungen getroffen so etwas schon im Keim zu ersticken.
Die Aufrüstung gegen die Bevölkerung ist beinahe abgeschlossen, finanziert durch die Finanz-Elite.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

terugkijkende, realiseer ik mij, dat eigenlijk alles is begonnen na 11 september 2001..toen moesten zo nodig de eerste burgerlijke vrijheden, onder de dreiging van terrorisme, worden afgepakt. Ik weet nog dat de eerste patriot-act werd afgekondigd in de VS. Er werd toen al gewaarschuwd dat we ons op een hellend vlak begaven. Er werd, óók in Nederland, tegen gedemonstreerd. Die mensen werden weggezet als idioten.
Óók wij keken massaal de andere kant op, iedereen…daarna werden onze rechten heel langzaam steeds verder teruggeschroefd..niemand had wat in de gaten..allemaal keken we de andere kant op…we hadden het toch zo goed nog ? En na wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, beweren nog steeds mensen dat we het allemaal nog zo goed hebben..
Ik ben bang dat de meesten pas in de gaten krijgen wat er gebeurd is, als alles al is afgelopen. En wij sterven uit, de mensen die nog vrijheid hebben gekend. De mensen die nu, op dit moment geboren worden, die groeien al op in dit nieuwe normaal, en die vinden dit dus ECHT normaal…

doornbos
doornbos
4 maanden geleden

En NOG zijn er mensen die er geen bal van snappen. Ook niet als de voedsel en elektriciteits voorzieningen gaan haperen, respectievelijk wegvallen. Naziterreur!

Simon
Simon
Reactie op  doornbos
4 maanden geleden

Moet een woordje tussen: En NOG zijn er VEEL mensen…
Het gaat mijn verstand te boven hoe beinvloedbaar en programmeerbaar de mens eigenlijk is.

Christina
Christina
4 maanden geleden

Dit is allang bekend. Zoek en gij zult vinden. Dit duivels plan is al jaren geleden voorbereid, nu moet het enkel in een versneld tempo uitgevoerd worden. Heb me ong. 5 mnd verdiept in de bijbel, nl The Book Of Revelation, met daar bij ook propheties uit t Oude Testament, en geloof t of niet , daar staat bijna letterlijk geschreven wat de wereld nu ondergaat. Het word nog erger ( helaas ). Gelukkig worden er steeds meer mensen ”wakker” en gaan net als deze arts dit duivels plan begrijpen waarom er een ”Nieuwe Wereldorde” moet komen . Luister enkel maar naar ons duivelskind Clauss Schwabb. Ga zelf op onderzoek uit en je zal t hele duivelse plan begrijpen. Vaccinaties om de zgn Cojona uit te roeien, steeds meer mensen geloven er niks meer van .Advies: Laat je niet vaccineren,maar das ieder voor zich. Laat je niet door angst lijden, want dat is t grootste virus.Er zijn genoeg platforms die wel waarheden vertellen , want alles wat niet in overeenstemming komt met de media word verwijderd!! Raar he !!! Omdat de waarheid niet naar buiten mag komen wat betreft hun ”plan. Succes.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Onze Koning is de Heere God. Hem moeten we zoeken en aanbidden !! Massaal en wereldwijd. Nu zien we wat het brengt als we Hem de rug toekeren, zoals we in ons land al jarenlang doen. Bekering is nodig.

naamloos
naamloos
Reactie op  Ondergronds
4 maanden geleden

Gezond verstand is nodig. En doe goede ademhalingstechniek.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Ondergronds
4 maanden geleden

Idd, Er is maar 1 Koning waar ik voor buig, en dat is de Here Jezus.

Marieke
Marieke
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Ja, dit klopt als een bus al in 1829 is er (voor zover mij) bekend is al SERIEUS VORM GEGEVEN aan deze “DUIVELSE WERELDBEZETTING”! Is het te laat om in te grijpen……? Ik denk van wel 😢

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  Marieke
4 maanden geleden

Nee het is niet te laten,Marieke,lieverd heb vertrouwen! Ik en nog veel meer mensen zijn niet bang de confrontatie aan te gaan met deze walgelijke gang van zaken,het probleem is dat er niet op geroepen mag worden met harde acties,wat al wel in andere landen openlijk gebeurt! Geef niet op Girl Power Girl

Geen schaap
Geen schaap
4 maanden geleden

Welcome to the worst nightmare of all.
REALITY !
<Quote : Pinhead>

Michiel
Michiel
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

Maar ik hoor niets over vaccinatie doden in Nederland

Alice
Alice
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Die liggen of in de doofpot van Pinokkio, of onder het tapijt in Het Torentje.

JanB
JanB
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Nee, niemand hoort er iets over. Is dit dan alleen in Amerika het geval? Vreemd.
Die doden worden hier verzwegen, want dan zou niemand zich meer laten vaccineren. En dat is niet vlgs. het plan van de regering.
Dus NIET vaccineren.
En ook NIET meer laten testen.
Dan zakken de besmettingen als een baksteen. En kan de lockdown meteen worden opgeheven.
Dan is er ook geen corona meer. Maar gewoon griep net als andere jaren.

salvar
salvar
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

als niemand zich laat testen verzinnen ze gewoon een getal.
niemand die het controleert

Marieke
Marieke
Reactie op  JanB
4 maanden geleden

En ZO SIMPEL is het! 😘

salvar
salvar
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

hoef ook niet het gaat om gentherapie en de tweede spuit maak je af.
let maar op als diegeen boven de 65 een spuit krijgen (voor de zomer) wil je niet weten hoeveel er neervallen.
dat dan toegeschreven aan onderliggende ziektes.

welkom in de hel van mengele.

Jopie
Jopie
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

wacht maar, komt nog wel. en anders komt het niet in de media

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Net zo als dat niemand te horen krijgt dat de meeste zogenaamde covid doden helemaal geen covid haden,maar om ons bang te houden als covid doden mee geteld worden,en dan is daar ook nog de leugen achtige media,al zijn er al vaccin doden krijgen wij het toch niet via deze schoften te horen!

x

Check Also

gouverneur

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

De staat Florida verleent gratie aan iedereen ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

157
0
We lezen graag je reactie!x