Binnenland

‘De democratie is verleden tijd. Een nieuwe wereldorde is geboren’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De lockdown is met nog eens drie weken verlengd, onder andere vanwege de Britse variant van het coronavirus. Het kabinet zegt zich ‘grote zorgen’ te maken over de komst van deze variant naar Nederland. Op de persconferentie dinsdagavond noemde premier Rutte de beelden en cijfers uit Groot-Brittannië ‘alarmerend, en dat is nog zwak uitgedrukt’.

Rutte en De Jonge zeiden verder dat er door de vaccinaties ‘wel licht aan het eind van de tunnel’ gloort. Daarnaast hebben ze het OMT om een spoedadvies gevraagd over een avondklok. “Het is een ingrijpende maatregel, waar niemand op zit te wachten, maar we moeten die maatregel wel serieus nemen,” zei Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Ook opmerkelijk: mocht het kabinet aftreden vanwege de toeslagenaffaire, dan gaat het coronabeleid wat de premier betreft gewoon door. “Op corona ben je altijd missionair. Misschien niet officieel, maar toch zeker mentaal.”

Duivels plan

Een langere lockdown, mogelijk een avondklok en een coronabeleid dat hoe dan ook doorgaat, ook als het kabinet valt. Wat zit hierachter? “Momenteel voltrekt zich een wereldwijde ramp, zoals die zich nog nooit eerder in de geschiedenis der mensheid heeft voorgedaan. Alle 193 leden van de WHO hebben zich verenigd in een duivels plan: de uitschakeling van het individu,” stelt arts Matthijs Schoemacher op Twitter.

“Zij willen de hele wereld – het liefst verplicht – inenten. Met een stof, waarvan niemand weet wat erin zit. Een levensgroot gevaar. Toegediend via meerdere injecties. Het gevaar zit in de dwang. Bij weigeren heeft dat ingrijpende consequenties,” aldus Schoemacher.

“Hierbij wordt dus ernstige inbreuk gemaakt op het recht van de mens op zelfbeschikking. Zijn vrijheid, zijn individualiteit, wordt hem of haar ontnomen. De overheden – wereldwijd solidair – maken de dienst uit. Een nieuwe wereldorde is geboren,” zegt de arts.

Slavernij en gehoorzaamheid

“De democratie is verleden tijd. De elite regeert. Het individu rest slavernij en gehoorzaamheid, is willoos gemaakt. Momenteel nog met de dreiging van een nauwelijks levensgevaarlijk virus, zogenaamd wetenschappelijk aangetoond met een neptest,” schrijft Schoemacher.

De arts voegt toe: “De volgende virussen komen er al aan. Nieuwe vaccins eveneens. Zolang de gezondheidskaart gespeeld wordt, kunnen ze enten wat ze willen. De angst regeert. De media dienen ons 24/7 het gif toe. Wake up!”

4.7 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 jaren geleden

Dappere man, zo zouden er meer artsen van zich moeten laten horen !

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Wake up? Vergeet het maar. Lekker slapies doen.

RayOflight
RayOflight
3 jaren geleden

Wake Up? Dat stadium zijn we al voorbij. Nu wereldwijde censuur. lijkt me dat de NWO gewonnen heeft dat betekent dan ook dat het individu zoals al vermeld werd verloren heeft. In de ogen van onze nieuwe goden is het individu ‘crimineel’ en dat maakt van deze planeet een gevangenis. Wordt steeds duidelijker dat uiteindelijk een confrontatie vermijden onmogelijk is. Als mensen gedwongen met gif worden volgespoten is het tijd om deze regering af te zetten. Stemmen? wie gelooft nog dat het wat uitmaakt. NWO controleert alles lijkt me dat het einde er is. Welcome on planet Hell.

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

helemaal mee eens maar burger kom wel in opstand dat staat 10000% vast

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x