Het Complot

Een aantal bizarre dingen over 9/11 die de meeste Amerikanen nog nooit hebben gehoord

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 11 september 2001 filmden ‘dansende Israëli’s’ de vernietiging van de Twin Towers. Het bleken Israëlische Mossad-agenten te zijn. Dit is inmiddels uitgebreid gedocumenteerd. Ze werden opgepakt door de politie en korte tijd later weer vrijgelaten, schrijft de Amerikaanse oud-onderminister Paul Craig Roberts in een nieuwe column.

Later zeiden ze op de Israëlische televisie dat ze naar New York waren gestuurd om de aanslagen te filmen. Ze wisten dus wat er stond te gebeuren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Diverse camera’s hebben vastgelegd wat er die dag insloeg in het Pentagon, maar de FBI weigert nog altijd de beelden vrij te geven.

Kapot zouden slaan

De beelden sluiten niet aan op het officiële verhaal.

De meeste ‘kapers’ zijn levend en wel teruggevonden en ontkennen dat ze ooit naar de Verenigde Staten zijn gegaan.

In 2001 was het niet mogelijk om met een mobiele telefoon te bellen vanuit een vliegtuig op de hoogte waarop door ooggetuigen zou zijn gebeld.

De Twin Towers waren zo ontwikkeld dat vliegtuigen bij een inslag kapot zouden slaan tegen het gebouw. Een lijnvliegtuig in de torens vliegen was onmogelijk.

Koersdaling

Een aantal spelers op de beurs speculeerde vlak voor 9/11 op een koersdaling van de vliegmaatschappijen die op de dag van de aanslagen het slachtoffer waren geworden van kapingen.

Toen de aandelen na de kapingen kelderden, verdienden zij een fortuin. De handelaren zijn nooit onderzocht.

De vier gekaapte vliegtuigen stegen op vanaf vliegvelden die werden bewaakt door een Israëlisch veiligheidsbedrijf.

Onvrede

De Amerikaanse president George W. Bush en vicepresident Dick Cheney weigeren onder ede te getuigen.

Een lid van de officiële 9/11 Commission, een Amerikaanse senator, stapte op uit onvrede en zei dat de uitkomst van tevoren al vaststond.

Mensen die in het WTC werkten, maakten voor 9/11 vaak melding van lawaai, afgesloten verdiepingen en liften die niet werkten. Ze kregen te horen dat er glasvezel werd aangelegd.

Gecontroleerde sloop

“Waarom zou je glasvezel aanleggen in een gebouw dat afgekeurd zou gaan worden in verband met asbest?” vraagt Roberts zich af.

Wetenschappers hebben in het WTC-stof nanothermiet en andere verbindingen aangetroffen die worden gebruikt bij gecontroleerde sloop.

Ze hebben andere wetenschappers en overheden monsters aangeboden voor onderzoek. Niemand was geïnteresseerd.

[Paul Craig Roberts]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Klaassen
Klaassen
4 jaren geleden

Frank de Martini legt haarfijn uit dat de impact van de zwaarste toestellen geen enkel effect hebben op de constructie van het gebouw en een andere architect van het WTC legt uit, dat hij het heel raar vind ,dat ze hem niet arresteren of op z’n minst ondervragen, want hij moest ervoor tekenen dat de inslag van meerdere toestellen geen enkel effect zouden hebben op de stabiliteit van het gebouw. (i.v.m het nabij gelegen Kennedy airport.)
Bij de brandweer van New-York beweren brandweermannen de zwarte dozen gevonden te hebben ,en deze direct aan aanwezige FBI mensen moesten afgeven, waarna ze nooit meer gezien zijn. ze waren nog in zeer goede staat . volgens de officiële lezing zijn ze nooit gevonden en door de hitte verdwenen….( ? ) .
Wel zijn tussen de miljoenen vellen papier en puin de puntgave onbeschadigde paspoorten van de daders gevonden door FBLie mensen… net als bij de aanslagen in Londen/ Parijs/ Madrid/ ook paspoorten van de daders gevonden.ja
Met de enorme vuurbal aan de zijkant tijdens de inslag van het gebouw is de ,,hitte ook vrijwel verdwenen ,daarna zie je vooral zwarte rook uit de inslag gaten komen, in het open inslag-gat staan mensen te zwaaien ,zie: waving woman in twin-towers. ) weinig hitte daar !

wolfje
wolfje
4 jaren geleden

Als je met de gemiddelde amerikaan een praatje aanknoopt merk je al snel hoe onwetend die gasten eigenlijk zijn. In eerste instantie lijkt het wel of ze je in de maling staan te nemen, maar ze weten het dus echt niet. En dat geldt niet alleen voor 9/11.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

De werkelijke misdadigers van 9/11 zullen worden berecht door organisaties nu nu nog zwaar onder de censuur/doofpotten zitten.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Dat het een inside operatie was is toch voor iedereen duidelijk.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x