Homepagina » Het Complot » Een aantal bizarre dingen over 9/11 die de meeste Amerikanen nog nooit hebben gehoord
Een aantal bizarre dingen over 9/11 die de meeste Amerikanen nog nooit hebben gehoord
Foto: Wikimedia Commons

Een aantal bizarre dingen over 9/11 die de meeste Amerikanen nog nooit hebben gehoord

Op 11 september 2001 filmden ‘dansende Israëli’s’ de vernietiging van de Twin Towers. Het bleken Israëlische Mossad-agenten te zijn. Dit is inmiddels uitgebreid gedocumenteerd. Ze werden opgepakt door de politie en korte tijd later weer vrijgelaten, schrijft de Amerikaanse oud-onderminister Paul Craig Roberts in een nieuwe column.

Later zeiden ze op de Israëlische televisie dat ze naar New York waren gestuurd om de aanslagen te filmen. Ze wisten dus wat er stond te gebeuren.

Diverse camera’s hebben vastgelegd wat er die dag insloeg in het Pentagon, maar de FBI weigert nog altijd de beelden vrij te geven.

Kapot zouden slaan

De beelden sluiten niet aan op het officiële verhaal.

De meeste ‘kapers’ zijn levend en wel teruggevonden en ontkennen dat ze ooit naar de Verenigde Staten zijn gegaan.

In 2001 was het niet mogelijk om met een mobiele telefoon te bellen vanuit een vliegtuig op de hoogte waarop door ooggetuigen zou zijn gebeld.

De Twin Towers waren zo ontwikkeld dat vliegtuigen bij een inslag kapot zouden slaan tegen het gebouw. Een lijnvliegtuig in de torens vliegen was onmogelijk.

Koersdaling

Een aantal spelers op de beurs speculeerde vlak voor 9/11 op een koersdaling van de vliegmaatschappijen die op de dag van de aanslagen het slachtoffer waren geworden van kapingen.

Toen de aandelen na de kapingen kelderden, verdienden zij een fortuin. De handelaren zijn nooit onderzocht.

De vier gekaapte vliegtuigen stegen op vanaf vliegvelden die werden bewaakt door een Israëlisch veiligheidsbedrijf.

Onvrede

De Amerikaanse president George W. Bush en vicepresident Dick Cheney weigeren onder ede te getuigen.

Een lid van de officiële 9/11 Commission, een Amerikaanse senator, stapte op uit onvrede en zei dat de uitkomst van tevoren al vaststond.

Mensen die in het WTC werkten, maakten voor 9/11 vaak melding van lawaai, afgesloten verdiepingen en liften die niet werkten. Ze kregen te horen dat er glasvezel werd aangelegd.

Gecontroleerde sloop

“Waarom zou je glasvezel aanleggen in een gebouw dat afgekeurd zou gaan worden in verband met asbest?” vraagt Roberts zich af.

Wetenschappers hebben in het WTC-stof nanothermiet en andere verbindingen aangetroffen die worden gebruikt bij gecontroleerde sloop.

Ze hebben andere wetenschappers en overheden monsters aangeboden voor onderzoek. Niemand was geïnteresseerd.

[Paul Craig Roberts]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Frank de Martini legt haarfijn uit dat de impact van de zwaarste toestellen geen enkel effect hebben op de constructie van het gebouw en een andere architect van het WTC legt uit, dat hij het heel raar vind ,dat ze hem niet arresteren of op z’n minst ondervragen, want hij moest ervoor tekenen dat de inslag van meerdere toestellen geen enkel effect zouden hebben op de stabiliteit van het gebouw. (i.v.m het nabij gelegen Kennedy airport.)
  Bij de brandweer van New-York beweren brandweermannen de zwarte dozen gevonden te hebben ,en deze direct aan aanwezige FBI mensen moesten afgeven, waarna ze nooit meer gezien zijn. ze waren nog in zeer goede staat . volgens de officiële lezing zijn ze nooit gevonden en door de hitte verdwenen….( ? ) .
  Wel zijn tussen de miljoenen vellen papier en puin de puntgave onbeschadigde paspoorten van de daders gevonden door FBLie mensen… net als bij de aanslagen in Londen/ Parijs/ Madrid/ ook paspoorten van de daders gevonden.ja
  Met de enorme vuurbal aan de zijkant tijdens de inslag van het gebouw is de ,,hitte ook vrijwel verdwenen ,daarna zie je vooral zwarte rook uit de inslag gaten komen, in het open inslag-gat staan mensen te zwaaien ,zie: waving woman in twin-towers. ) weinig hitte daar !

  13 likes
  • @Klaassen

   Dank voor de heldere analyse. Hoe schandalig is het dat de Amerikaanse/Israëlische kopstukken tot op heden met stalen gezichten blijven volhouden dat 9/11 geen inside job was en ze tot op heden zelfs het gore lef hebben met leugens en een zoveelste false flag door te stomen richting een confrontatie met Iran. Trump zou toch het hele zaakje blootleggen en achter slot en grendel brengen? Blijkt dus alles gebakken lucht, Trump is een zoveelste looser en totale afgang en speelt in deze kwestie voor Israël met vuur. De idioten en slangen vergeten één ding: Iran is alles behalve een simpel land om zo even aan te vallen. Mijn inschatting is dat daar wel eens een Waterloo zou kunnen liggen. Als er dan toch een oorlog moet komen, laat het dan vooral een Armageddon worden, anders wordt deze slinkse wereld alleen maar geesteszieker bij een overwinning. Kost misschien een paar miljard doden, maar die komen er ook zonder oorlog, doordat de kunstmatige economische bevoorrading onhoudbaar is geworden en een mondiale afstraffing evenzo zal eindigen in vernietiging van miljarden levens.

   6 likes
   • @IIS

    Even over Trump. Denk je dat één persoon in zijn eentje zomaar in staat is om een complete macht structuur af te breken? Hij heeft we nog steeds met de deep state, schaduw regering, geheime diensten etc te maken. Het zijn die organisaties die alles in hun macht hebben en niet alleen in Amerika. Trump heeft al een paar keer één en dezelfde persoon ontslagen en de deep state plaatst hem gewoon weer terug. Trump heeft niet de macht, hij zit we midden in het duistere hol waar zich dat allemaal afspeelt. De macht waar hij mee te maken heeft staat vele niveau’s boven hem. Er zal dus iets anders moeten gebeuren om die macht structuur te ontmantelen. Maar er is wel veel gaande buiten Trump om. Het hele banken systeem staat op instorten en dat is één van de belangrijkste machtsmiddelen van de deep state en de schaduw regering. Willen die types gearresteerd worden dan moeten ze eerst de macht kwijt zijn. Dan wordt het een stuk gemakkelijker. Maar mensen kunnen zelf ook meehelpen en dat is door domweg het machtspel niet meer mee te spelen. Alsi edereen hier de politiek volledig links laat liggen, niet meer stemt, zijn mobiele telefoons eens weg zou doen etc dan moet je eens zien wat voor effect dat kan hebben. Wijzen naar één persoon als ‘oplossing voor de problemen’ is wel erg gemakkelijk maar wat doe je zelf? Als je zelf mee doet aan het macht systeem en hun macht spelletjes dan voedt je die macht zelf ook nog steeds.
    https://www.youtube.com/watch?v=OVDZsQiUneM

    7 likes
    • @Rob

     Het gaat in dit geval zeker niet om wat ik denk, maar wat een president zou moeten zijn en Trump zal zich, indien zuiver, realiseren dat een goede president een dode of een kansloze is. Misschien dat hij begrijpt hoe het spel voorzichtig te spelen en het geheel der zionistische macht stukje bij beetje te ontmantelen. Echter zijn de zionisten niet op hun achterhoofd gevallen en begrijpen ze ook dat Trump heel misschien een spel met ze speelt? Alles is mogelijk, maar wat het precies is moet nog blijken. Mocht er een Amerika/SA/Israël (wereld)oorlog met Iran komen dan weten we tenminste wat Trump niet was.

     1 likes
 2. Als je met de gemiddelde amerikaan een praatje aanknoopt merk je al snel hoe onwetend die gasten eigenlijk zijn. In eerste instantie lijkt het wel of ze je in de maling staan te nemen, maar ze weten het dus echt niet. En dat geldt niet alleen voor 9/11.

  10 likes
 3. De werkelijke misdadigers van 9/11 zullen worden berecht door organisaties nu nu nog zwaar onder de censuur/doofpotten zitten.

  2 likes
  • @Kalki Op de website van de U.S.Navy en in vele geschiedenis boeken ook al staat dat de aanval op een Amerikaans schip in de golf van Tonkin nooit heeft plaats gevonden, maar verzonnen was om de Amerikanen mee te laten doen aan de Vietnam oorlog… 60.000 Amerikaanse soldaten dood / 100.000 gewonden/ en tussen de 400 / 500.000 Vietnamezen dood. De daders/en /of bedenkers ? …die zijn al lang dood man.

   4 likes
  • [email protected]

   Die organisatie heeft de gehele wereld in handen dus ook de “GEHELE” media in hun macht waardoor jij en ik gemanipuleerd worden. Pas wel op want je heb er meervoud van gemaakt!!

   2 likes
 4. Gisteren de door Janet Ossebaard gemaakte documentaire ‘De val van de Cabal’ gezien (binnenkort verkrijgbaar, ook in het Engels!). Ook 9/11 komt aan bod en het lijkt erop dat er eindelijk beweging komt in het ontmaskeren van de cabal/illuminatie. Een pedonetwerk van Hollywood NXIVM is vorig jaar opgerold, de betrokkenen zijn veroordeeld en de daders komen niet meer weg met een symbolisch strafje, zoals Epstein in 2008.
  Ik heb goede hoop dat de advocaten van Epsteins slachtoffers zich door niemand meer de mond laten snoeren en het feit dat Andrew, hertog van York, in de verdediging is gedrongen is buitengewoon goed nieuws. Voormalig gouverneur van Minnesota Jesse – the body – Ventura heeft zich op de Epstein-affaire gestort.
  Ook wat betreft het ‘ongeluk’ van Diana, princess of Wales, op 31 augustus 1997 komen er steeds meer feiten naar boven, die de msm ons willens & wetens heeft onthouden. Mohamed Fayed, de vader van Diana’s vriend Dodi, zette als direct betrokkene al vrij snel de nodige vraagtekens bij de officiële lezing. Hij werd genegeerd en geridiculiseerd door o.a. prins-gemaal Philip, de hertog van Edinburgh. Diana hield rekening met het feit dat de Britse koninklijke familie haar uit de weg wilde ruimen; dit schreef ze in een brief zo’n twee jaar voor dato aan haar butler Paul Burrell.

  7 likes
 5. Wat zou er zo hevig gebrand hebben?De asbest?..
  Nog een reden om niet intestorten…de asbest..
  Een dochteronderneming van bush (geen hoofdletter waardig)
  zou de liftschachten opknappen.Of glasvezel aanbrengen zoals hierboven genoemd word…maar nee,thermite hebben ze aangebracht.Anders stort de zaak ook niet in.De twin torens zijn de eerste torens die ingeklapt zijn door brand..Er zijn panden die 24 uur gebrand hadden en die staan nog..Maar goed,tegen wie hebben we het?…
  Macht wint weer voor gerechtigheid…Alweer!!!!

  5 likes
 6. Dat het een inside operatie was is toch voor iedereen duidelijk.

  3 likes
 7. Jullie vergeten nog de instorting van gebouw WTC 7. Deze instorting werd al aangekondigd in het nieuws voor de daadwerkelijke instorting.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...