Archeologie

The Pyramid Code – Complete Serie (video)

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

The Pyramid Code is een vijfdelige documentaire waarin onderzoek wordt gedaan naar oude piramiden en tempels in Egypte en megalithische vindplaatsen elders op Aarde.

Er wordt gezocht naar verwijzingen naar matriarchaal bewustzijn, oude kennis en wijsheid en hoog ontwikkelde vormen van technologie in een Gouden Tijdperk.

Dr. Carmen Boulter van de Universiteit van Calgary heeft gedurende haar reizen naar Egypte en andere landen uitgebreid onderzoek gedaan.

Vooraanstaande onderzoekers op het gebied van geologie, natuurkunde, astrofysica, archeologie, biomechanica, de elektromagnetische veldtheorie, hiërogliefen en egyptologie worden geïnterviewd. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wie waren de oude Egyptenaren en wat wisten ze? Zou het kunnen zijn dat de piramiden vele malen ouder zijn dan traditionele egyptologen ons doen geloven? Kan het zijn dat de oude Egyptenaren veel hoger ontwikkeld waren dan ons? Waarom begrijpen we zo weinig van de oude Egyptenaren?

Zijn er nog verborgen geheimen die we met het blote oog kunnen zien? Moet de geschiedenis als gevolg van nieuwe ontdekkingen worden herschreven? Zijn er relatief onbekende vindplaatsen die ons meer inzicht geven in het verre verleden? En zijn we werkelijk de hoogst ontwikkelde beschaving die ooit op Aarde leefde?

Episode 1: The Band of Peace

In deze aflevering wordt de vraag gesteld met welk doel de piramiden werden gebruikt. Bekijk zeldzaam beeldmateriaal van zes vindplaatsen van piramiden nabij de Grote Piramide die wijzen op het gebruik van superieure technologie en vergevorderde wetenschappelijke en astronomische kennis.

Episode 2: High Level Technology

In deze aflevering wordt bewijs geleverd dat de oude Egyptenaren hoog ontwikkelde technologieën gebruikten om piramiden en tempels te bouwen. Wetenschappers bespreken de bron van deze kracht en hoe deze kon worden toegepast in de oude wereld. Onze wetenschap begint nu pas net te bevatten wat de oude Egyptenaren een lange tijd geleden al duidelijk begrepen.

Episode 3: Sacred Cosmology

Door de betekenis van de vreemde symbolen in de Egyptische kunst te ontcijferen kan inzicht worden verkregen in de kennis van heilige kosmologie van de oude Egyptenaren. Er wordt een nieuwe manier voorgesteld om de hiërogliefen te interpreteren waaruit blijkt dat de oude Egyptenaren vergevorderde kennis hadden op het gebied van natuurkunde, biologie en de stand van hemellichamen. Een team gaat op onderzoek uit in de woestijn en reist naar Nabta Playa. Daar markeren stenen cirkels de beweging van dezelfde sterren die werden gevolgd door de faraonische beschaving.

Episode 4: The Empowered Human

In deze aflevering wordt de stelling onderzocht dat de piramidebouwers in een Gouden Tijdperk leefden. Ze hadden extra verfijnde zintuigen en een hoger bewustzijnsniveau waardoor ze beschikten over superieure vermogens. Het heilige vrouwelijke werd geëerd en bestond in balans met het heilige mannelijke.

Episode 5: The New Chronology

Na de analyse van het bewijs lijkt het duidelijk dat de dateringen die worden aangedragen door de traditionele egyptologie niet kloppen. Er ontstaat een nieuwe chronologie die het oude Egypte verlicht.

Meer info: Pyramidcode.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x