Homepagina » Archeologie » The Pyramid Code – Complete Serie (video)
pyramidcode134734937439

The Pyramid Code – Complete Serie (video)

The Pyramid Code is een vijfdelige documentaire waarin onderzoek wordt gedaan naar oude piramiden en tempels in Egypte en megalithische vindplaatsen elders op Aarde.

Er wordt gezocht naar verwijzingen naar matriarchaal bewustzijn, oude kennis en wijsheid en hoog ontwikkelde vormen van technologie in een Gouden Tijdperk.

Dr. Carmen Boulter van de Universiteit van Calgary heeft gedurende haar reizen naar Egypte en andere landen uitgebreid onderzoek gedaan.

Vooraanstaande onderzoekers op het gebied van geologie, natuurkunde, astrofysica, archeologie, biomechanica, de elektromagnetische veldtheorie, hiërogliefen en egyptologie worden geïnterviewd. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wie waren de oude Egyptenaren en wat wisten ze? Zou het kunnen zijn dat de piramiden vele malen ouder zijn dan traditionele egyptologen ons doen geloven? Kan het zijn dat de oude Egyptenaren veel hoger ontwikkeld waren dan ons? Waarom begrijpen we zo weinig van de oude Egyptenaren?

Zijn er nog verborgen geheimen die we met het blote oog kunnen zien? Moet de geschiedenis als gevolg van nieuwe ontdekkingen worden herschreven? Zijn er relatief onbekende vindplaatsen die ons meer inzicht geven in het verre verleden? En zijn we werkelijk de hoogst ontwikkelde beschaving die ooit op Aarde leefde?

Episode 1: The Band of Peace

In deze aflevering wordt de vraag gesteld met welk doel de piramiden werden gebruikt. Bekijk zeldzaam beeldmateriaal van zes vindplaatsen van piramiden nabij de Grote Piramide die wijzen op het gebruik van superieure technologie en vergevorderde wetenschappelijke en astronomische kennis.

Episode 2: High Level Technology

In deze aflevering wordt bewijs geleverd dat de oude Egyptenaren hoog ontwikkelde technologieën gebruikten om piramiden en tempels te bouwen. Wetenschappers bespreken de bron van deze kracht en hoe deze kon worden toegepast in de oude wereld. Onze wetenschap begint nu pas net te bevatten wat de oude Egyptenaren een lange tijd geleden al duidelijk begrepen.

Episode 3: Sacred Cosmology

Door de betekenis van de vreemde symbolen in de Egyptische kunst te ontcijferen kan inzicht worden verkregen in de kennis van heilige kosmologie van de oude Egyptenaren. Er wordt een nieuwe manier voorgesteld om de hiërogliefen te interpreteren waaruit blijkt dat de oude Egyptenaren vergevorderde kennis hadden op het gebied van natuurkunde, biologie en de stand van hemellichamen. Een team gaat op onderzoek uit in de woestijn en reist naar Nabta Playa. Daar markeren stenen cirkels de beweging van dezelfde sterren die werden gevolgd door de faraonische beschaving.

Episode 4: The Empowered Human

In deze aflevering wordt de stelling onderzocht dat de piramidebouwers in een Gouden Tijdperk leefden. Ze hadden extra verfijnde zintuigen en een hoger bewustzijnsniveau waardoor ze beschikten over superieure vermogens. Het heilige vrouwelijke werd geëerd en bestond in balans met het heilige mannelijke.

Episode 5: The New Chronology

Na de analyse van het bewijs lijkt het duidelijk dat de dateringen die worden aangedragen door de traditionele egyptologie niet kloppen. Er ontstaat een nieuwe chronologie die het oude Egypte verlicht.

Meer info: Pyramidcode.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

de jonge

De Jonge sluit vaccinatieplicht niet langer uit: ‘Nederlands kampioen draaien’

Zorgminister Hugo de Jonge maakt een draai ...

capel

Video prof. Capel: Kans op overlijden door coronaprik 173 keer groter dan door griepprik

Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x