Homepagina » Natuur en Milieu » Het klimaatbeleid hangt aan elkaar van de tegenstrijdigheden en ongeloofwaardigheden. Pak deze unieke kans en uit je kritiek
Het klimaatbeleid hangt aan elkaar van de tegenstrijdigheden en ongeloofwaardigheden. Pak deze unieke kans en uit je kritiek

Het klimaatbeleid hangt aan elkaar van de tegenstrijdigheden en ongeloofwaardigheden. Pak deze unieke kans en uit je kritiek

Van 24 augustus tot 4 oktober kunnen burgers op internet reageren op de voorgestelde klimaatplannen. Er zijn maar weinigen dit die weten omdat er door het kabinet geen ruchtbaarheid aan gegeven is.

Journalist Syp Wynia heeft een burgermanifest opgesteld tegen de klimaatplannen van de regering.

Hij bracht deze ‘laatste mogelijkheid’ in WNL Opiniemakers onder de aandacht om als burgers duidelijk te maken dat de klimaatplannen peperduur zijn en niet werken.

Unieke kans

Burgers hebben nu een unieke kans om kritiek te uiten op de klimaatplannen.

Bij de klimaattafels zijn alleen belangengroepen geraadpleegd, aan burgers wordt niks gevraagd, aldus Wynia.

“De burgers van Nederland hebben niet gekozen voor het klimaatbeleid van Rutte, maar draaien er wel in belangrijke mate voor op,” schrijft hij op zijn website.

Eenzijdige doorbelasting

In zijn manifest vraagt hij zich onder meer af waarom Nederland van het aardgas af moet, terwijl landen om ons heen juist aan het gas gaan.

Verder vraagt hij waarom het kabinet steeds voorbijgaat aan de immense kosten van het klimaatbeleid voor burgers en waarom dit beleid altijd gepaard gaat met uitsluiting, dwang en eenzijdige doorbelasting aan burgers.

“Het overgrote deel van het ambitieuze klimaatbeleid wordt betaald door burgers, zowel via hogere belastingen van allerlei aard als wel door hoge particuliere uitgaven voor woningen en auto’s,” klinkt het.

Tegenstrijdigheden

“Het kabinet is bereid daarbij dwang toe te passen, ook bij het afsluiten van woningen van het gas,” stelt Wynia.

Hij benadrukt dat het klimaatbeleid aan elkaar hangt van de tegenstrijdigheden en ongeloofwaardigheden, en steeds weer voor rekening van de burgers komt zonder dat het klimaat er mee geholpen wordt.

Reageren op de klimaatplannen kan hier.

[WNL, Syp Wynia]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joep
joep
1 jaar geleden

Wat moeten wij daar op zeggen ??? NEE IS JA EN JA IS NEE !!! Wij hebben niks te zeggen helaas !!!!

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Klimaat plannen? Simpel:
– 1 Gebruik de chemtrails om het weer stabiel te houden en niet om de natuur en de mensen te vergiftigen.
– 2 Verleg de focus in het milieu beleid in de media van CO2 obsessie en paniek zaaien naar bewustmaking van werkelijke vervuilende stoffen die uit de industrie komen.
– 3 Stop de Natuur Bescherming’s rare houding en beleid voeringen waarbij oa oude nog steeds gezonde bomen gekapt worden zonder duidelijke reden, en delen van de organisatie makkelijk lijkt om halen zijn om soms de belangen van de natuur volledig te negeren.
– 4 Los de CO2 belastingen op (want het is deel van een enorm framework, dat het moeilijk maakt als je niet mee doet) binnen de regering zodat de burgers geen druk ondervinden van dit belastingen systeem. Sterkere lokale vergroening zou een goede benadering kunnen zijn.
– 5 Investeer in dieper bio-onderzoek naar unieke eigenschappen van planten dieren off andere organismen in de natuur die vervuilingsproblemen kunnen tegen gaan, denk aan water lelies filter installaties (tegen riool vervuiling en om rivieren te schonen), diepzee kwallen farms (micro plastics), algen containers (extra CO2 naar zuurstof omzet). Er zijn nog ontelbaar meer dingen zoals deze klaar om tegen te komen en te gebruiken.

rvsracer
rvsracer
1 jaar geleden

Je kunt een globaal probleem niet regionaal oplossen……
Ook proberen heeft GEEN nu……

x

Check Also

corona

Britse regeringsadviseur tijdens persconferentie: 60% nieuwe coronapatiënten heeft twee prikken gehad

Patrick Vallance, de wetenschappelijke adviseur van het ...

van meijeren

Strijdlustige Gideon van Meijeren ontmaskert leugens Rutte over Great Reset

Forum voor Democratie hield afgelopen weekend een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x