Buitenland

Aantal doden onder geprikten op Aruba ‘ongekend hoog’, ‘baart zorgen’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het sterftepercentage (23%) onder Arubaanse patiënten die gevaccineerd zijn, is ongekend hoog, schrijft website Caribisch Netwerk van de publieke omroep NTR. Het gaat om Arubanen die met complicaties werden opgenomen in het ziekenhuis en daar vervolgens zijn overleden.

“We zijn zeker bezorgd over het aantal doden onder degenen die wel zijn gevaccineerd. Dat is veel hoger vergeleken met de andere eilanden, Nederland en ja ook Amerika. RIVM is ook bezorgd en daarom doen we nu onderzoek naar de oorzaken,” zei Sharline Koolman, hoofd van de dienst besmettelijke ziekten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Uitsluitend het vaccin van Pfizer

Als mogelijke reden noemt Koolman dat Aruba bijna uitsluitend het vaccin van Pfizer heeft gekregen, terwijl andere landen ook andere vaccins gebruiken.

De vaccinatiegraad op Aruba is nu 71,5 procent. Nederland stuurt op korte termijn 10 verplegers en twee specialisten om te helpen met de opvang van coronapatiënten, zo heeft staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid bevestigd. Het gaat om intensivisten, die gespecialiseerd zijn in zorg op de intensive care.

Avondklok

Afgelopen weekend kondigde Aruba een nieuwe avondklok af tussen 22.00 en 05.00 uur. De avondklok geldt in eerste instantie tot 1 september. Het eiland heeft een vaccinatiemarathon achter de rug, waarna het aantal ‘coronabesmettingen’ fors begon te stijgen.

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Hoeveel duidelijker moet het nog worden? Het is nu toch niet meer te verkopen, dat als je je maar laat “vaccineren”, dat je dan gered bent van de ondergang. Laat mij niet lachen.
Al maanden krijgen wij de berichten binnen van landen als Israël, Engeland, Duitsland, de Verenigde Staten, waar JUIST de gevaccineerde mensen in de ziekenhuizen belanden, op de IC en zelfs komen te overlijden.
Hoe lang kunnen ze hier in Nederland de leugen nog volhouden?
Nu gaat het om Aruba. DAAR gaat het niet anders dan overal elders.
Wat ik dan wel weer frappant vind, is de snelheid waarmee staatssecretaris Blokhuis toezegt om medische hulptroepen te sturen.
HIER wordt beweerd, dat er geen uitbreiding van wat dan ook mogelijk is.
Je zou bijna veronderstellen, dat medici en verpleegkundigen het wel zien zitten om naar een lekker warm eiland te vertrekken. Natuurlijk zullen ze er moeten werken, maar ALS ze dan vrij zijn, dan lokt het strand en de zee.
De vaccinatiegraad op Aruba is boven de 70%. Als je dan ziet hoe fout het daar gaat, dan is MIJN conclusie dat de cijfers hier in ons land niet kloppen.
Volgens Hugo de Jonge zou hier al een vaccinatiegraad van 85% zijn. ALS dat waar is, dan zouden de ziekenhuizen inmiddels bomvol moeten liggen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Elk Land krijgt zijn of haar Eigen Receptuur & Samenstelling van de Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi…Al naar Gelang de Verlangde REDUCTIE-GRAAD procentueel gezien…..

Tom
Tom
2 jaren geleden

Voorbode wat hier gaat komen. Arme mensen die zich hebben laten prikken. Wanneer begint het besef door te dringen dat er iets niet klopt met die prikjes?
Deze week had ik een testje gedaan onder collega’s op ’t werk met 2 vragen: 1. Ken jij iemand die aan/met corona is overleden? en 2. Ken jij iemand die veel problemen heeft gekregen na de injectie?
Gemiddeld kende bijna niemand iemand bij de 1e vraag behoudens zeer oude en al zieke opa’s oma’s etc. Op de 2de vraag kende iedereen wel iemand (meerderen) die erg veel last heeft (gehad) van de prikjes. Een aantal had ook zelf flink last gehad, van paar dagen ziek tot 3 weken ziek thuis moeten blijven.

1/4 piet
1/4 piet
2 jaren geleden

Reageer als eerste! Dat is dan duidelijk…het prikken werkt dus niet tegen de coroma wel tegen de bevolking.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x