CoronaBuitenland

Rechtbank: ‘Criminele elite’ bestaande uit Bill Gates, Rockefeller & Soros verantwoordelijk voor corona

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Een rechtbank in Peru kwam tot de slotsom dat ‘criminele elites’ achter de corona-uitbraak zitten. Daarbij gaat het volgens de rechtbank onder meer om miljardairs George Soros en Bill Gates, en de familie Rockefeller.

De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten ‘onvoorspelbaar’ is, behalve voor de mensen die er achter zitten en ‘die in het diepste geheim achter de schermen alles aansturen’.

Erg plausibel

Veronica Ressia van de Argentijnse tv-zender Canal 26 deed verslag over de opmerkelijke uitspraak. Dit wordt afgedaan als een ‘complottheorie’, maar als je verder zoekt dan de resultaten die bovenaan staan in Google, kom je er al snel achter dat het erg plausibel is, aldus Ressia.

Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat Google voorafgaand aan de vaccinatiecampagne contact opnam met het ministerie van VWS over welke overheidssites bovenaan in de zoekresultaten moesten komen. Ook werden de vaccinatielocaties in Google Maps opgenomen.

Zeer verdacht

Ressia wees er daarnaast op dat in 2019, enkele maanden voor de ‘pandemie’, een virusuitbraak werd gesimuleerd in New York. Bij deze simulatie, Event 201 genoemd, waren onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en het World Economic Forum betrokken, zei Ressia. “Dit is allemaal zeer verdacht.”

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Het is inderdaad een biologisch wapen dat via Wuhan tijdens de militaire spelen verspreid werd tussen deelnemers van alle continenten. Ook het apenpokkenvirus (minder succesvol) werd door Kill Gates op voorhand aangekondigd.

Christien
Christien
5 maanden geleden

Eindelijk.

Peace🍀🍀🍀
Peace🍀🍀🍀
5 maanden geleden

Het wordt allemaal wel gezegd en ondekt maar gebeurt er ook wat mee. Als wij iets doen wat niet door de beugel kan zijn we zo opgespoord.
Er deze moordenaars kunnen gewoon hun gang blijven gaan.

Jeff
Jeff
5 maanden geleden

Ok en toen? Nou beste Jeff …. toen gebeurde er wederom niets.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x