CoronaBuitenland

Aantal kankergevallen onder jonge mensen explodeert wereldwijd

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Veel jonge mensen worden gediagnosticeerd met kanker, blijkt uit onderzoek dat is verschenen in het tijdschrift Nature Reviews Clinical Oncology. Volgens diverse bronnen explodeert het aantal kankergevallen onder twintigers en dertigers, zei oncoloog Suneel Kamath van de Cleveland Clinic tegenover CNN. In sommige gevallen gaat het om een ongeneeslijke vorm.

Voltrekt zich een nieuwe epidemie?

Zweedse arts slaat alarm

De Zweedse arts en onderzoeker Ute Kruger sloeg eerder alarm over de link tussen coronavaccinaties, snelgroeiende kankers en ontstekingen van de bloedvaten bij patiënten die zijn overleden na een mRNA-vaccin.

De arts, werkzaam in het regionale ziekenhuis in de Zweedse stad Kalmar, zei in een recent interview dat zij zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet.

“De vaccins tegen corona lijken snelgroeiende kankers uit te lokken,” zei ze. Vermoedelijk heeft dit te maken met de ontstekingsreacties na vaccinatie.

Turbokankers

Ook patholoog Ryan Cole waarschuwde dat de coronavaccins verantwoordelijk zijn voor een stijging van het aantal kankergevallen. Toen het vaccin uitgerold werd, begon hij kleine knobbeltjes te zien bij volwassenen. Hij merkte dat het aantal kankergevallen onder vrouwen begon te stijgen.

Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen ‘talloze’ oncologen contact met hem op. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich ‘als wildvuur verspreidden’. Sommigen spraken van ‘turbokankers’.

BioNTech werkt aan vaccin tegen kanker

BioNTech kondigde onlangs aan dat het kankertherapieën ontwikkelt op basis van mRNA-technologie, die het ook voor het coronavaccin gebruikt. Doel is een vaccin te ontwikkelen dat is aangepast aan het specifieke profiel van een bepaald type kanker.

[Wochenblick]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
3 maanden geleden

En wij mogen injecteren vanaf 6 maanden, ik hoop dat Kuipers nooit Opa wordt.

Puur natuur
Puur natuur
3 maanden geleden

Eerst ervoor zorgen dat mensen kanker krijgen, en daarna een medicijn maken om kanker! te genezen?
Voor mij maar één conclusie: KASSA!

Prometheus
Prometheus
3 maanden geleden

Eerst zelf een probleem creëren, en vervolgens met een oplossing aankomen. Waar hebben we dat vaker gezien?

Nelis.
Nelis.
3 maanden geleden

Dit is nepnieuws , ofwel desinformatie zal Ernst Kuipers zeggen.!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x