Gezondheid

Wetenschappers linken vaccins aan neurologische problemen zoals ADHD en OCS

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccins zoals de BMR (bof, mazelen en rodehond) en met name de jaarlijkse griepprik, zijn gerelateerd aan een aantal neuro-psychiatrische aandoeningen, zoals obsessieve-compulsieve stoornis (OCS), ADHD, bipolaire stoornis en depressie, blijkt uit een nieuwe studie.

Hoewel de onderzoekers zeggen dat ze geen oorzakelijk verband aan kunnen tonen, treden de aandoeningen binnen enkele dagen en weken na de vaccinatie op.

De wetenschappers hebben de vaccin-geschiedenis van kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar onderzocht, die zijn gediagnosticeerd met een neuro-psychiatrische aandoening.

Anorexia

Ze werden vervolgens vergeleken met kinderen die geen aandoening hebben.

De sterkste link werd gevonden bij gevallen van anorexia, waar 21 procent van de kinderen een vaccinatie in de zes maanden voorafgaand aan de diagnose heeft gehad. Gevolgd door OCS en nerveuze tics, waar 16 procent van de gevallen recent was ingeënt.

Thiomersal

De griepprik werd het vaakst aan aandoeningen gelinkt. In de griepprik zit nog steeds thiomersal, een op kwik gebaseerd conserveermiddel.

De bevindingen van de wetenschappers van de Pennsylvania State University zijn in overeenstemming met onderzoeken uit andere landen, die ontdekten dat mensen die de Mexicaanse griepprik kregen meer kans hebben op het ontwikkelen van narcolepsie.

Immuunsysteem

Ze vermoeden dat de vaccins en de griepprik in het bijzonder invloed hebben op het immuunsysteem, dat de ontwikkeling van de hersenen beïnvloedt.

Alle problemen die ze waarnamen kunnen worden aangemerkt als auto-immuunaandoeningen.

Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Frontiers in Psychiatry.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Big Pharma………een maffiaorganisatie waarvan menigeen de omvang niet van kent.
Niet alleen ADHD (waarvan ik overigens een andere mening ben toegedaan dan welke hier wordt geopperd) en OCS zijn zoals hier beweerd wordt gerelateerd aan VACCINS maar ook nagenoeg alle vormen van autisme zijn aantoonbaar het gevolg van KWIKVACCINS en alleen al dit laatste moet tot nadenken stemmen.
Robert de Niro heeft er een bijna 2 uur durende documentaire over gemaakt en wilde deze op zij n zelf georganiseerd filmfestival verleden jaar in premiére laten gaan maar……mooi niet dus!!
En de Niro is toch niet echt een naam van niets daar ik het Hollywoodse mag ik toch aannemen. Maar ik ben sowieso het principe aangedaan dat iemand beter maken of genezen of wat dies meer zei voor GELD, niet strookt met mijn normen en waarden.
En zo zijn er dus heel veel ziektes gewoon UITGEVONDEN door deze enge maffia organisatie, gewoonweg om nog meer geld te verdienen!
Ik heb voorbeelden te over om dit aan te kunnen tonen maar neem aan dat dit alhier over het algemeen wel bekend is of…….anders zie ik het wel en zal in een verdere reactie de links vermelden waar e.e.a. zelf te bekijken is. En ik kan u verzekeren…..tenenkrullend!!!
Kijk anders gewoon maar eens naar de docu VAXXED van Robert de Niro (hij heeft n.b. zelf een kind welk na vaccinatie, laat ik me zacht uitdrukken, niet meet zo was als voor vaccinatie!!).

Vrolijk pasen.

W.g. Gladiator

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Ik heb zelf zeer waarschijnlijk ADHD ontwikkeld op jonge leeftijd door vaccinaties. Maar door een strikt biologisch dieet, veelzijdige detox, geen pharma medicijnen en uitgebreide mentale training, kan ik zeggen dat ik er vrijwel helemaal bovenop ben gekomen, en er zelf voordelen aan heb overgehouden… Een geluk bij een ongeluk.

Zeven zusters
Zeven zusters
5 jaren geleden

Er is een grote groep kinderen geboren in begin jaren tachtig die problemen hebben ivm ADHD,Pdd nos en een aandoening in het autistisch spectrum,buiten de boot vallen en verslavingsgevoelig zijn,ik heb dit van dichtbij meegemaakt en dit is gewoon te toevallig dat ze allemaal in en rond dezelfde tijd geboren en gevaccineerd zijn!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x