CoronaMens en Dier

Huisarts vecht boete aan die hij kreeg wegens voorschrijven coronamedicijnen: ‘Er klopt werkelijk geen donder van’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Woensdag vond een rechtszitting plaats tussen huisarts Jan Vingerhoets en de gezondheidsinspectie. Hij kreeg 3000 euro boete opgelegd wegens het voorschrijven van ivermectine als geneesmiddel voor corona. De patiënten vroegen daar zelf om.

De rechter beraadt zich momenteel op zijn verzoek tot voorlopige voorziening om de boete op te schorten, vertelt hij voor de camera van Indepen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vingerhoets licht toe dat hij bij de behandeling van zieke patiënten met Covid-19 in een conflict van plichten is gemanoeuvreerd tussen de wet en zijn eed als arts. “Ik heb naar mijn overtuiging gehandeld in overeenstemming met die plicht. Men is er nu op uit om mij dat laatste de facto onmogelijk te maken.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand is door mijn handelen geschaad

“In de ogen van de inspectie is een goede dokter kennelijk iemand die geen kritische vragen stelt en die zonder nadenken gezonde jonge mensen, zelfs kinderen, inspuit met een middel waarvan wij het veiligheidsprofiel echt nog onvoldoende kennen,” aldus Vingerhoets. “Die de rapportages over bijwerkingen, het ontbreken van onafhankelijk onderzoek naar oversterfte voor kennisgeving aanneemt. Die zijn patiënt als een marionet van de overheid zinloze maatregelen adviseert die ontmenselijkend werken en waarvan zelfs de OVV heeft verklaard dat het effect tot op heden nog steeds niet is aangetoond.”

“Niemand is door mijn handelen geschaad,” benadrukt de huisarts. “Dat is met dit middel in deze dosis ook vrijwel onmogelijk.”

Hier klopt niets van

“Er klopt werkelijk geen donder van,” stelt Vingerhoets. “Iedereen die hier aanwezig is, weet net zo goed als ik dat hier niets van klopt en dat de wet misbruikt wordt voor iets waarvoor hij niet is bedoeld.”

“Als er iemand terecht moet staan, dan zijn het degenen die gezonde mensen onder druk hebben gezet om zich te laten inspuiten met middelen waarvan de veiligheid onvoldoende onderzocht is en mensen willens en wetens selectief informeerden,” vindt de arts.

“Zij zouden hier ter verantwoording moeten worden geroepen, maar ik vrees dat dat niet gaat gebeuren,” zei hij. “In plaats daarvan worden integere hulpverleners voor de rechter gedaagd.”

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
1 jaar geleden

houd moed, het einde is in zicht, rug recht, wees blij dat je jezelf in de spiegel kan aankijken zonder slecht geweten, waren er maar meer zo moedig als deze arts

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

De farmaceuten zijn de baas, regeringen laten zich dat allemaal welgevallen, als een dokter 😷 zijn plicht doet om mensen te genezen krijg je een boete, mensen bewust ziek houden is in hun belang, ze blijven dat doen, geldverslindende rotzooi 🥺 gezonde mensen daar hebben ze niks aan! 😡

Waasje Glater
Waasje Glater
1 jaar geleden

Succes Jan Vingerhoets! Je hebt helemaal gelijk en bent een integere en dappere arts.

Anton
Anton
1 jaar geleden

Deze man is net zoals dr. Rob Elens EEN HELD ! Een ieder die deze artsen bestraft zal later medeplichtigheid ten laste kunnen worden gelegd aan moord met voorbedachte rade.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x