CoronaMens en Dier

Huisarts vecht boete aan die hij kreeg wegens voorschrijven coronamedicijnen: ‘Er klopt werkelijk geen donder van’

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!

Woensdag vond een rechtszitting plaats tussen huisarts Jan Vingerhoets en de gezondheidsinspectie. Hij kreeg 3000 euro boete opgelegd wegens het voorschrijven van ivermectine als geneesmiddel voor corona. De patiënten vroegen daar zelf om.

De rechter beraadt zich momenteel op zijn verzoek tot voorlopige voorziening om de boete op te schorten, vertelt hij voor de camera van Indepen.

Vingerhoets licht toe dat hij bij de behandeling van zieke patiënten met Covid-19 in een conflict van plichten is gemanoeuvreerd tussen de wet en zijn eed als arts. “Ik heb naar mijn overtuiging gehandeld in overeenstemming met die plicht. Men is er nu op uit om mij dat laatste de facto onmogelijk te maken.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand is door mijn handelen geschaad

“In de ogen van de inspectie is een goede dokter kennelijk iemand die geen kritische vragen stelt en die zonder nadenken gezonde jonge mensen, zelfs kinderen, inspuit met een middel waarvan wij het veiligheidsprofiel echt nog onvoldoende kennen,” aldus Vingerhoets. “Die de rapportages over bijwerkingen, het ontbreken van onafhankelijk onderzoek naar oversterfte voor kennisgeving aanneemt. Die zijn patiënt als een marionet van de overheid zinloze maatregelen adviseert die ontmenselijkend werken en waarvan zelfs de OVV heeft verklaard dat het effect tot op heden nog steeds niet is aangetoond.”

“Niemand is door mijn handelen geschaad,” benadrukt de huisarts. “Dat is met dit middel in deze dosis ook vrijwel onmogelijk.”

Hier klopt niets van

“Er klopt werkelijk geen donder van,” stelt Vingerhoets. “Iedereen die hier aanwezig is, weet net zo goed als ik dat hier niets van klopt en dat de wet misbruikt wordt voor iets waarvoor hij niet is bedoeld.”

“Als er iemand terecht moet staan, dan zijn het degenen die gezonde mensen onder druk hebben gezet om zich te laten inspuiten met middelen waarvan de veiligheid onvoldoende onderzocht is en mensen willens en wetens selectief informeerden,” vindt de arts.

“Zij zouden hier ter verantwoording moeten worden geroepen, maar ik vrees dat dat niet gaat gebeuren,” zei hij. “In plaats daarvan worden integere hulpverleners voor de rechter gedaagd.”

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
3 maanden geleden

houd moed, het einde is in zicht, rug recht, wees blij dat je jezelf in de spiegel kan aankijken zonder slecht geweten, waren er maar meer zo moedig als deze arts

Charlotte
Charlotte
3 maanden geleden

De farmaceuten zijn de baas, regeringen laten zich dat allemaal welgevallen, als een dokter 😷 zijn plicht doet om mensen te genezen krijg je een boete, mensen bewust ziek houden is in hun belang, ze blijven dat doen, geldverslindende rotzooi 🥺 gezonde mensen daar hebben ze niks aan! 😡

Waasje Glater
Waasje Glater
3 maanden geleden

Succes Jan Vingerhoets! Je hebt helemaal gelijk en bent een integere en dappere arts.

Anton
Anton
3 maanden geleden

Deze man is net zoals dr. Rob Elens EEN HELD ! Een ieder die deze artsen bestraft zal later medeplichtigheid ten laste kunnen worden gelegd aan moord met voorbedachte rade.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x