CoronaBuitenland

Patholoog waarschuwt voor risico’s coronaprik: ‘Kankers verspreiden zich als wildvuur’

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

De coronavaccins zijn niet alleen ineffectief, maar ook verantwoordelijk voor een stijging van het aantal kankergevallen, waarschuwt patholoog Ryan Cole. Uit gegevens van zijn gevaccineerde patiënten en gegevens die oncologen hem hebben gestuurd, blijkt dat de vaccins het immuunsysteem ontregelen. Cole zei ook dat de sterfte onder gevaccineerden hoger is.

Toen het vaccin uitgerold werd, begon de patholoog kleine knobbeltjes te zien bij volwassenen. Hij merkte dat het aantal kankergevallen onder vrouwen begon te stijgen. Zo lag bijvoorbeeld het aantal gevallen van baarmoederslijmvlieskanker hoger dan gebruikelijk.

Compleet mislukt

“Het is een patroon,” zei dr. Cole tegen Veronika Kyrylenko van The New American. “Mensen moeten weten dat er risico’s aan verbonden zijn. De voordelen moeten groter zijn dan de risico’s. We weten dat deze prikken niet werken. De vaccins zijn compleet mislukt nu omikron er is.”

“Ze roepen mensen nog altijd op om een booster te halen. Het spike-eiwit is giftig voor het menselijk lichaam. Het veroorzaakt dezelfde ziekte als het virus en maakt mensen vatbaar voor auto-immuunaandoeningen en kanker,” waarschuwde de patholoog.

Wildvuur

Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen ‘talloze’ oncologen contact met hem op. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich als wildvuur verspreidden.

“Dat komt omdat de prikken het immuunsysteem ontregelen,” benadrukte Cole.

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
1 jaar geleden

Dat hoorde ik in ons kleine dorpje ook. Al maanden geleden..
Nieuwe en terugkerende kanker.

Geka
Geka
1 jaar geleden

Heb je bloedgroep O dan ben je minder vatbaar voor covid. Ruim 30 % van de Nederlandse bevolking heeft bloedgroep O aldus Geert Vanden Bossche. https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/boosters-verergeren-de-zaak-legt-viroloog-vaccinoloog-dr-geert-vanden-bossche-uit-blckbx/
https://corona-teller.nl/onderzoek-bloedgroep-o-corona-virus-voordelen/

Ellis
Ellis
1 jaar geleden

En we worden nog niet wakker…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Het is nog veel erger. De vaccins zijn ontworpen om het menselijk immuunsysteem systematisch in fases uit te schakelen.

50% na de 1e injectie en nog eens 50% bij de 2e injectie. De boostershot doet dan de rest en dan zijn mensen levenslang invalide of hartpatiënt, tenminste als zij het nog kunnen navertellen.

Wereldoorlog 3 is een feit en die zit niet alleen in de spuit, maar ook in het wattenstaafje.

Het 5G-netwerk zal het geïnjecteerde grafeenoxide en grafeenhydroxide doen activeren en een stille sluipmoordenaar doet zijn nachtelijke werk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x