CoronaBuitenland

Patholoog waarschuwt voor risico’s coronaprik: ‘Kankers verspreiden zich als wildvuur’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!

De coronavaccins zijn niet alleen ineffectief, maar ook verantwoordelijk voor een stijging van het aantal kankergevallen, waarschuwt patholoog Ryan Cole. Uit gegevens van zijn gevaccineerde patiënten en gegevens die oncologen hem hebben gestuurd, blijkt dat de vaccins het immuunsysteem ontregelen. Cole zei ook dat de sterfte onder gevaccineerden hoger is.

Toen het vaccin uitgerold werd, begon de patholoog kleine knobbeltjes te zien bij volwassenen. Hij merkte dat het aantal kankergevallen onder vrouwen begon te stijgen. Zo lag bijvoorbeeld het aantal gevallen van baarmoederslijmvlieskanker hoger dan gebruikelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Compleet mislukt

“Het is een patroon,” zei dr. Cole tegen Veronika Kyrylenko van The New American. “Mensen moeten weten dat er risico’s aan verbonden zijn. De voordelen moeten groter zijn dan de risico’s. We weten dat deze prikken niet werken. De vaccins zijn compleet mislukt nu omikron er is.”

“Ze roepen mensen nog altijd op om een booster te halen. Het spike-eiwit is giftig voor het menselijk lichaam. Het veroorzaakt dezelfde ziekte als het virus en maakt mensen vatbaar voor auto-immuunaandoeningen en kanker,” waarschuwde de patholoog.

Wildvuur

Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen ‘talloze’ oncologen contact met hem op. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich als wildvuur verspreidden.

“Dat komt omdat de prikken het immuunsysteem ontregelen,” benadrukte Cole.

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Dat hoorde ik in ons kleine dorpje ook. Al maanden geleden..
Nieuwe en terugkerende kanker.

Geka
Geka
2 jaren geleden

Heb je bloedgroep O dan ben je minder vatbaar voor covid. Ruim 30 % van de Nederlandse bevolking heeft bloedgroep O aldus Geert Vanden Bossche. https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/boosters-verergeren-de-zaak-legt-viroloog-vaccinoloog-dr-geert-vanden-bossche-uit-blckbx/
https://corona-teller.nl/onderzoek-bloedgroep-o-corona-virus-voordelen/

Ellis
Ellis
2 jaren geleden

En we worden nog niet wakker…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het is nog veel erger. De vaccins zijn ontworpen om het menselijk immuunsysteem systematisch in fases uit te schakelen.

50% na de 1e injectie en nog eens 50% bij de 2e injectie. De boostershot doet dan de rest en dan zijn mensen levenslang invalide of hartpatiënt, tenminste als zij het nog kunnen navertellen.

Wereldoorlog 3 is een feit en die zit niet alleen in de spuit, maar ook in het wattenstaafje.

Het 5G-netwerk zal het geïnjecteerde grafeenoxide en grafeenhydroxide doen activeren en een stille sluipmoordenaar doet zijn nachtelijke werk.

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x