CoronaBuitenland

Zweedse arts slaat alarm over agressieve en zeldzame kankers na ‘coronavaccinatie’

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Een Zweedse arts en onderzoeker slaat alarm over de link tussen coronavaccinaties, snelgroeiende kankers en ontstekingen van de bloedvaten bij patiënten die zijn overleden na een mRNA-vaccin.

De arts, werkzaam in het regionale ziekenhuis in de Zweedse stad Kalmar, zei in een recent interview met de Noorse vereniging van artsen en zorgmedewerkers dat zij zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ute Kruger heeft 8000 autopsies bestudeerd en is ervan overtuigd dat er een link is tussen vaccinatie en sterfte. “De vaccins tegen corona lijken snelgroeiende kankers uit te lokken,” zei de arts. Ze vermoedt dat dit te maken heeft met de ontstekingsreacties na vaccinatie.

Veel te ver gezocht

Ze heeft met andere pathologen gesproken en die zien steeds vaker tumoren in verschillende organen die voorheen zelden voorkwamen. “Niemand luistert naar me,” klaagt Kruger. “Mijn collega’s trekken zelfs mijn competentie in twijfel.”

Zo vroeg een collega haar te kijken naar een autopsierapport. Ze kwam tot de conclusie dat de persoon was gestorven aan myocarditis als gevolg van de coronavaccinatie. De collega vond deze conclusie ‘veel te ver gezocht’.

Dat terwijl er bij VAERS, de Amerikaanse bijwerkingendatabase, al 30.000 meldingen met een overlijden en meer dan 50.000 gevallen van myocarditis zijn geregistreerd.

Ik zie precies hetzelfde

De veranderingen die hoogstwaarschijnlijk gerelateerd zijn aan de coronavaccinatie zijn slechts een fractie van wat er in het lichaam gebeurt, zei dr. Kruger. “Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wil helpen, maar nu voelt het alsof ik alleen maar kan toekijken hoe ze worden gedood en ik kan er weinig aan doen.

“Overal waar ik kom, zeggen artsen tegen me: ‘Ik zie precies hetzelfde’,” aldus Kruger, die spreekt van ‘een patroon’.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Waar wachten alle artsen op om dit collectief aan de grote klok te hangen?

jopie
jopie
1 jaar geleden

De vaccinmoordenaars zullen toch een voor het tribunaal moeten verschijnen en het gaat maar door met de doodsprik. Mensen wordt wakker,

Speelman .lj
Speelman .lj
1 jaar geleden

En die kl**tzakken bij de WHO maar ontkennen , de burgers worden op wereld schaal genaaid , zo geloof ik ook de UNESCO niet meer .

Lest Best
Lest Best
1 jaar geleden

Hoe zou de wereld er uit zien zonder de WHO en het WEF???
Kom op mensen, laat ons alstublieft gewoon dood gaan!!!

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x