Homepagina » UFO » Aantal meldingen onbekende objecten nog nooit zo groot

Aantal meldingen onbekende objecten nog nooit zo groot

Niet alleen de werkloosheid en de benzineprijzen schieten omhoog, ook het aantal mysterieuze objecten in ons luchtruim is nog nooit zo groot geweest.

Het MUFON (Mutual UFO Network), de grootste UFO-onderzoeksgroep zonder winstoogmerk ter wereld, liet tegenover de Huffington Post weten dat meer mensen dan ooit melding maken van onbekende objecten.

“Het afgelopen jaar hebben we gemiddeld 500 meldingen per maand binnengekregen, tegen ongeveer 300 drie jaar geleden,” zei directeur Clifford Clift. “Daarnaast word ik elke week benaderd door één of twee filmbedrijven die een item willen maken over onbekende vliegende objecten.”

De officiële verklaring luidt dat 95 procent van de meldingen eenvoudigweg kan worden verklaard. Blue Book Special Report 14 uit 1955 classificeert echter 21,5 procent van de meldingen als ‘onbekend’.

Deze meldingen zijn niet zomaar te verklaren en vele zijn gedaan door ervaren piloten. Ze werden geanalyseerd tijdens de documentaire Secret Access: UFOs On The Record, uitgezonden door History Channel. (Bekijk de docu op Youtube)

Het programma is gebaseerd op het boek UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go On The Record van Leslie Kean. Onder meer wordt aandacht geschonken aan een incident in Zuid-Amerika waarbij een lijnvliegtuig zich boven de Andes bevond. Het was reeds donker en de cabineverlichting was aan. Iedereen keek naar een oplichtend object dat steeds dichterbij kwam, aldus Richard Haines, oud-onderzoeker van het Ames Research Center van de NASA. “Hoe dichter het object naderde, hoe meer het licht in de cabine gedimd werd. Dat is een zeer interessant elektromagnetisch effect.”

Haines heeft zelf een organisatie opgericht waar piloten en luchtverkeersleiders, die anders bang zijn om voor gek verklaard te worden, melding kunnen doen van onbekende objecten. “Ik ontdekte gelijk dat mensen zich nog veel laten leiden door vooroordelen en angst, wat helemaal niet nodig is,” zei Haines. “De wetenschap moet niet bang zijn.”

Piloten komen vaak in aanraking met onverklaarbare objecten, zo blijkt uit het jarenlange onderzoek van Haines. “Bij één soort incident staat het vliegtuig vaak op de automatische piloot wanneer plotseling een object nadert dat soms manoeuvres uitvoert en uiteindelijk verdwijnt,” voegde Haines toe. “Dat is belangrijk omdat het een indicatie is dat het object wordt aangestuurd door een intelligentie die de aandacht richt op het vliegtuig.”

Dat gebeurde bijvoorbeeld in 1986 toen de bemanning van een vlucht van Japan Airlines boven Alaska vloog en twee onbekende objecten meldde bij de luchtverkeersleiding van Anchorage. Daarna deed de piloot melding van een derde, enorm, cirkelvormig schip.

“Toen de verkeersleider contact opnam met het leger bleken ze het object op hun radar te hebben,” zei oud-hoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan. Vervolgens werd Callahan gebeld door iemand van de CIA. Een dag later kwamen individuen van de wetenschappelijke staf van toenmalig president Ronald Reagan samen met de CIA en de FBI op bezoek en moest al het materiaal worden overgedragen.

Callahan vroeg één van de wetenschappers wat het volgens hem geweest was. Die zei dat het ging om een UFO. “Dit is nooit gebeurd. Wij zijn hier niet geweest. We nemen alle data in beslag en we wijzen je op je geheimhoudingsplicht,” zei de wetenschapper. Callahan vroeg een CIA-agent of hij de media mocht inlichten over het incident. “Dat kun je niet doen, want dan zou de bevolking bang worden, men mag hier niets over te weten komen,” zei de man.

De oud-functionaris van de FAA denkt dat de Aarde wordt bezocht door buitenaardsen. “Ik denk dat ze hier zijn en de regering vertelt je de waarheid niet. De laatste 10 jaar dat ik voor de regering werkte loog ik tegen de bevolking. Ik verspreidde desinformatie,” aldus Callahan.

Ook Haines ziet een verbinding met het buitenaardse. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat er veel bewijs is voor de suggestie dat de objecten worden aangestuurd door een intelligentie.”

Bron: Huffingtonpost.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

voetballer

Oud-profvoetballer: ‘Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?’

Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek ...

grapperhaus

VVD-senator vraagt aan Grapperhaus: Waar kunnen we horecagelegenheden aangeven die niet controleren?

Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x