Homepagina » UFO » Aantal meldingen onbekende objecten nog nooit zo groot

Aantal meldingen onbekende objecten nog nooit zo groot

Niet alleen de werkloosheid en de benzineprijzen schieten omhoog, ook het aantal mysterieuze objecten in ons luchtruim is nog nooit zo groot geweest.

Het MUFON (Mutual UFO Network), de grootste UFO-onderzoeksgroep zonder winstoogmerk ter wereld, liet tegenover de Huffington Post weten dat meer mensen dan ooit melding maken van onbekende objecten.

“Het afgelopen jaar hebben we gemiddeld 500 meldingen per maand binnengekregen, tegen ongeveer 300 drie jaar geleden,” zei directeur Clifford Clift. “Daarnaast word ik elke week benaderd door één of twee filmbedrijven die een item willen maken over onbekende vliegende objecten.”

De officiële verklaring luidt dat 95 procent van de meldingen eenvoudigweg kan worden verklaard. Blue Book Special Report 14 uit 1955 classificeert echter 21,5 procent van de meldingen als ‘onbekend’.

Deze meldingen zijn niet zomaar te verklaren en vele zijn gedaan door ervaren piloten. Ze werden geanalyseerd tijdens de documentaire Secret Access: UFOs On The Record, uitgezonden door History Channel. (Bekijk de docu op Youtube)

Het programma is gebaseerd op het boek UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go On The Record van Leslie Kean. Onder meer wordt aandacht geschonken aan een incident in Zuid-Amerika waarbij een lijnvliegtuig zich boven de Andes bevond. Het was reeds donker en de cabineverlichting was aan. Iedereen keek naar een oplichtend object dat steeds dichterbij kwam, aldus Richard Haines, oud-onderzoeker van het Ames Research Center van de NASA. “Hoe dichter het object naderde, hoe meer het licht in de cabine gedimd werd. Dat is een zeer interessant elektromagnetisch effect.”

Haines heeft zelf een organisatie opgericht waar piloten en luchtverkeersleiders, die anders bang zijn om voor gek verklaard te worden, melding kunnen doen van onbekende objecten. “Ik ontdekte gelijk dat mensen zich nog veel laten leiden door vooroordelen en angst, wat helemaal niet nodig is,” zei Haines. “De wetenschap moet niet bang zijn.”

Piloten komen vaak in aanraking met onverklaarbare objecten, zo blijkt uit het jarenlange onderzoek van Haines. “Bij één soort incident staat het vliegtuig vaak op de automatische piloot wanneer plotseling een object nadert dat soms manoeuvres uitvoert en uiteindelijk verdwijnt,” voegde Haines toe. “Dat is belangrijk omdat het een indicatie is dat het object wordt aangestuurd door een intelligentie die de aandacht richt op het vliegtuig.”

Dat gebeurde bijvoorbeeld in 1986 toen de bemanning van een vlucht van Japan Airlines boven Alaska vloog en twee onbekende objecten meldde bij de luchtverkeersleiding van Anchorage. Daarna deed de piloot melding van een derde, enorm, cirkelvormig schip.

“Toen de verkeersleider contact opnam met het leger bleken ze het object op hun radar te hebben,” zei oud-hoofd van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan. Vervolgens werd Callahan gebeld door iemand van de CIA. Een dag later kwamen individuen van de wetenschappelijke staf van toenmalig president Ronald Reagan samen met de CIA en de FBI op bezoek en moest al het materiaal worden overgedragen.

Callahan vroeg één van de wetenschappers wat het volgens hem geweest was. Die zei dat het ging om een UFO. “Dit is nooit gebeurd. Wij zijn hier niet geweest. We nemen alle data in beslag en we wijzen je op je geheimhoudingsplicht,” zei de wetenschapper. Callahan vroeg een CIA-agent of hij de media mocht inlichten over het incident. “Dat kun je niet doen, want dan zou de bevolking bang worden, men mag hier niets over te weten komen,” zei de man.

De oud-functionaris van de FAA denkt dat de Aarde wordt bezocht door buitenaardsen. “Ik denk dat ze hier zijn en de regering vertelt je de waarheid niet. De laatste 10 jaar dat ik voor de regering werkte loog ik tegen de bevolking. Ik verspreidde desinformatie,” aldus Callahan.

Ook Haines ziet een verbinding met het buitenaardse. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat er veel bewijs is voor de suggestie dat de objecten worden aangestuurd door een intelligentie.”

Bron: Huffingtonpost.com

 Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Advocate raakte baan kwijt omdat ze opstond tegen Macron en bruut politiegeweld. In deze video onthult ze wat er werkelijk gebeurt in Frankrijk

Advocate raakte baan kwijt omdat ze opstond tegen Macron en bruut politiegeweld. In deze video onthult ze wat er werkelijk gebeurt in Frankrijk

De onafhankelijke mediaorganisatie UK Column heeft een ...

UFO's en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.