Homepagina » Propaganda » Trump: “Nepnieuwsmedia (zoals de falende New York Times en CNN) zijn vijanden van het volk”
Trump: "Nepnieuwsmedia (zoals de falende New York Times en CNN) zijn vijanden van het volk"

Trump: “Nepnieuwsmedia (zoals de falende New York Times en CNN) zijn vijanden van het volk”

De Amerikaanse president Donald Trump noemde verschillende grote televisiekanalen en de New York Times vrijdag op Twitter ‘vijanden van de Amerikanen’.

Hij stuurde de tweet de wereld in kort na zijn aankomst in Florida, waar hij het weekend doorbrengt in zijn buitenverblijf Mar-a-Lago.

“De FAKE NEWS media (de falende @nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) zijn niet mijn vijanden, het zijn de vijanden van de Amerikanen!” schreef hij.

Walgelijk!

Enkele minuten daarvoor plaatste de president een soortgelijke tweet, zonder de zenders CBS en ABC en met de boodschap ‘WALGELIJK!’ erbij.

Hij verwijderde de tweet om een nieuwe te plaatsen waarin de zenders wel vermeld werden.

Donderdag haalde Trump ook al uit naar de mainstream media tijdens zijn eerste persconferentie in het Witte Huis.

Oneerlijke mensen

“Ik ben hier om mijn boodschap rechtstreeks over te brengen aan de mensen,” zei hij. “Veel journalisten in ons land zullen jullie niet de waarheid vertellen en zullen de geweldige mensen in dit land niet met het respect behandelen dat ze verdienen,” sprak hij.

“Morgen zullen jullie weer schrijven: ‘Trump gaat tekeer en tiert’,” haalde de president uit naar de media. “Ik roep en tier niet, ik zeg gewoon: jullie zijn oneerlijke mensen.”

Niet gelukkig

Hij kreeg onder meer bijval van de bekende radiopresentator Rush Limbaugh. Die zei dat de persconferentie één van de beste ooit was.

“Fake media niet gelukkig!” tweette Limbaugh vrijdag.Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Trump heeft zeer zeker een punt. Ze hersenspoelen al minstens vijftig jaar de Amerikanen via de mainstream media en het gaat van kwaad tot erger. Net zoals de NPO met programma’s als Eenvandaag, Nieuwsuur, DWDD en Jinek, elke doordeweekse dag het niet kunnen laten om Trump, Poetin, of Assad door te nemen, belachelijk te maken, in een kwaad daglicht te plaatsen etc..

  … En de onderwerpen van vanavond zijn; te dure ziektekosten en ons pensioengeld, maar eerst even het volgende want vandaag verscheen er een filmpje op internet over Trump, Poetin, of Assad! En wat vinden de tafelgasten er van…

  Wat in godsnaam heeft de Nederlandse bevolking met Poetin?, Trump? of Assad te maken? Helemaal niets natuurlijk en ik kan niet anders bedenken dat deze bagger er elke dag doorheen word gepusht conform de agenda van de Diepe Staat, de macht van de Federal Reserve, CIA en verwante inlichtingendiensten, de mainstream media, het militair industrieel complex, en uiteindelijk politici te Brussel die er als een marionet aan bengelen met types als Juncker, Timmermans, en Guy Verhofstad voorop.

  Met de oprichting van de EU zijn de nationale televisiezenders van ledenlanden geleidelijk aan ook meer op Amerikaanse wijze gaan presenteren door nieuws in kant en klare brokjes voor te kauwen zonder zelf onderzoek te doen.

  47 likes
  • [ Wat in godsnaam heeft de Nederlandse bevolking met Poetin?, Trump? of Assad te maken? Helemaal niets natuurlijk ]
   Wordt toch eens wakker.
   Als Poetin een slechte bui heeft stopt hij alle aardgas en aardolie exporten naar Nederland en daar gaan we echt heul veul problemen mee krijgen voordat we andere bronnen hebben gevonden.
   Als Trump een handelsoorlog met de Duitse automobielfabrieken begint krijgen wij daar veel last van als toeleverancier en doorvoerland.
   Als Trump de NATO opblaast staat op een morgen gewoon Poetin naast je bed met een ticket Siberië voor je.
   Verhuis naar IJsland of New Zealand om wat minder last van Trump en Poetin te hebben.
   En zonder de dictatotirale capriolen van Assad hadden we nu geen vluchtelingenprobleem.

   15 likes
   • Ik was overigens al vrij snel wakker. De eerste keer was ik net kleuter af en bijna klaar voor de middelbare school en als je dat bereikt dan noem je kleuters broekenplassers. Op die leeftijd zag ik ooit een toespraak van President George Herbert Walker Bush die op zich fascinerend was maar zijn grijns op zijn gezicht beviel me voor geen meter. Ik denk ook dat dit het startschot is geweest om later zelf maar op onderzoek uit te gaan of het allemaal klopte wat er beweerd werd.

    Mijn eerste spreekbeurt op de middelbare school heette Tankin, genoemd naar de slag van Tonkin voor de kust van Vietnam en die er uiteindelijk voor zorgde dat er meer dan een miljoen Vietnamezen werden omgebracht inruil voor olievaten. Het was duidelijk geworden dat de oorlog met Vietnam om olie draaide, immers hadden Franse en Angelsaksische bedrijven voor de kust van Vietnam voor deze oorlog al onderzoek uitgevoerd waar de meeste olie en het gas zich precies in de Golf van Tonkin bevond.

    Na de Vietnamoorlog werden de velden als een schaakbord verloot en je raad het al. De olie- en gasvelden die het meest zouden opleveren vielen in handen van degene die vandaag de dag nog steeds spelletjes spelen. Het anders uitlegden hoe het in werkelijkheid was en alles daarvoor misbruikte, inclusief de vele Vietnam veteranen die terugkeerde.

    Zo lang er mensen zijn die dit soort spelletjes spelen, goedkeuren, goedpraten, of enigszins wegmoffelen onder een bepaalde voorwaarden of belang, ben je de eerst volgende die aan de beurt is. Over andere zaken,oorlogen niet te spreken. De VN stond sowieso al ver weg van alles waar het ooit voor stond of opkwam sinds de oprichting zat het daar al goed fout.

    19 likes
    • Putin is absoluut het probleem niet, maar Trump wel. We moeten nu eens een keer voorgoed Amerika vergeten. Wat hebben we aan ze? Juist, alleen maar ellende. Het schoothondje zijn heeft geen voordelen.. ja ok, af en toe een snoepje van de baas.

     Als wij samenwerken met Rusland, dan zijn er allemaal voordelen.

     11 likes
    • Nuttig lesje bedankt 🙂

     3 likes
   • Franss

    Angst angst angst,Ik vraag mij af op welke wereld jij zit?

    Net als een glazen bol die elke keer stuk valt omdat de toekomst elke keer anders was voorspeld. en krijg je weer een andere glazen bol voorgeschoteld.

    Franss
    vluchtelingenprobleem is eigen product van Washington en Brussel.

    Maar je had al inmiddels een nieuw bol gekregen.

    12 likes
    • Angst? Alleen voor de onberekenbare Trump en zijn antidemocratische maatregelen.
     Alleen Trump, in tegenstelling tot velen hier die de hele dag schichtig achterom kijken naar mogelijke illuminati, Bilderbergers, Goldschmidts, chemtrails, vaccinaties, big pharma, Monsanto, GMO’s, reptilians, aspartaam, fluoride en zo voorts.

     7 likes
   • Ik heb helemaal geen last van Poetin of Trump. Integendeel en het tegenovergestelde is juist gaande waar de NPO mij poogt op te dringen dat deze mensen slecht zijn en een groot gevaar voor de wereld? maar daar trap ik sinds de werken van Antony C. Sutton niet meer in.

    Siberië geloof ik al helemaal niet in. Dat waren andere tijden waar een absurde vorm van communisme door de Amerikaanse Deep State in het zadel werd geholpen, Bankiers, multinationals en de CIA.

    8 likes
   • Wat wij met Trump te maken hebben? Onze toekomst hangt volledig van Trump af.
    Gaan wij als slachtvee de femakampen in?
    Of het scumm die die kampen voor ons bedacht hadden en ze toen gebouwd heeft?

    https://www.youtube.com/watch?v=Z2UKdYW76_A

    2 likes
   • Je moet niet zo in je broek schijten voor Poetin. Die doet niks, en dat weet je best.

    1 likes
   • jij bent volgens mij op de verkeerde Site

    0 likes
  • Dank je wel voor deze frisse teug lucht! De Nederlandse propaganda is echt wurgend tegenwoordig. Niet om uit te houden!

   11 likes
  • LS…

   CIA / FBI / Washington Post allemaal Nazi related. Zo ook is de hele Nederlandse Pers door Soros gefinancierd . Ook Trump moet naast zijn eigen rol gewoon doen wat zijn masters hem opdragen. Wij de onnozelen, hoe goed we ook denken te zijn geïnformeerd, trekken aan het kortste eind en weten uiteindelijk niets

   1 likes
 2. Trump, de hypocriet. Hij noemt bewust niet de Washington post omdat de eigenaar van deze krant niemand minder is dan Jeff Bezos, de eigenaar van Amazon. Deze Jeff bekritiseerde Trump tijdens zijn campagnes en wilde Trump zelfs naar Mars sturen. Toen Trump president werd is Jeff enorm gaan omslijmen met Trump, bang dat zijn bedrijf werd aangevallen door de Donald. Hier zien we dus wederom de enorme zakelijke belangenverstrengelingen van alles en iedereen en dat Trump een enorme klaploper is die bewust de hele bende in een chaos gaat veranderen.

  16 likes
 3. Die Trump, ik geloof dat hij de beste president ooit gaat worden.

  Kan niet wachten als de economie op toeren draai,wat dan de anti papegaaien te vertellen hebben..

  12 likes
 4. Zojuist hoor ik Trump zeggen (in zijn toespraak van gisteren) dat er een aanslag is gepleegd in Zweden, terwijl hij het even daarvoor over fake news en daarna over moslimterrorisme heeft.

  Het opmerkelijke is dat die aanslag helemaal niet plaats heeft gevonden. Wie komt nou, naast al die fake nieuwszenders, met NEP ‘nieuws’?

  11 likes
  • [ Wie komt nou, naast al die fake nieuwszenders, met NEP ‘nieuws’? ]
   Een ‘so-called’ president Trump die de orders van ‘real-president’ Bannon niet goed uitvoert.

   9 likes
 5. Dat wisten we al Trump. Alsof jij nou de waarheid verkondigt.

  Ook herhaalt men telkens het woord ‘nepnieuws’, zolang mogelijk totdat je straks ook over nepnieuws spreekt als er miljoenen mensen worden vergast of iets dergelijks. Want, “het is nepnieuws van de Russen, Iraniërs, Syriërs en Chinezen waarom zou ik het geloven”?

  Denk je nou echt dat het toeval is dat men met het woord nepnieuws strooit? Vanzelfsprekend hebben we óók te maken met nepnieuws, maar of en wanneer dat het geval is bepaal ik zelf wel, en zeker niet Trump.

  11 likes
 6. Vanwege het dualiteitsprincipe hebben beide kanten van het verhaal een kern van waarheid. Alles is fake en tegelijkertijd is alles echt. You deal with it

  4 likes
  • En daarom, niets is wat het lijkt.
   Maar dat Trump zegt; ‘ik zal iedere keer weer een schepje er bij bovenop doen als ik belachelijk gemaakt wordt “.
   Trump komt op stoom! Dan is het altijd oppassen dat de ketel niet springt.
   Maar goede mecaniciens houden de stoom onder controle.
   De burger daar gaat verlangen naar eeerlijkhied, .

   9 likes
 7. oké. Goed punt. De aap komt uit de mouw. Trump wordt al sinds zijn verkiezing aangevallen – geleid door de nazi Soros.

  Ik ving iets op; heb daarop reseach gedaan. Dat leverde nogal wat op. Kan hier niet alles storten, wel enkele hints.
  Eruit blijkt keihard, dat de VS onder ‘regime change’ ligt. Als wij Trump niet verdedigen tegen het addergebroed – volgen wij in de EU dezelfde weg (de subversie van de EU staat ook al in de startblokken); globalisten – ruiken hun kans. Alles of niks.
  Pas op hoor, het zijn superslechte verliezers; dan gaan ze ook hakken (‘verschrooide aarde, A-bommen)

  Pam Geller staat op mijn ‘grijze lijst’- want berucht propagandist van radicale moslimhaat – een voorbeeldfiguur voor de geblondeerde plee-figuur.
  Maar los daarvan; zij kent wél de high-society; weet hoe de hazen lopen. Dit liegt er niet om!!:

  Violent Berkeley Rioters Received $50k from George Soros #treason
  Foreign monies from hostile actors like George Soros to overthrow the US government should be banned.
  Anyone actively engaged in the overthrow of the President and the US government should be jailed for sedition and treason.
  Violent goons burning, beating and blowing up buildings in order to oppress and suppress our unalienable rights guaranteed by the Constitution should be jailed. At Gitmo. http://pamelageller.com/2017/02/soros-aggressive-enemy-of-usa.html/
  George Soros FUNDING Protests/Lawsuits to Stop Trump’s Temporary Refugee Halt Order:

  http://pamelageller.com/2017/01/87947.html/
  George Soros FUNDING Protests/Lawsuits to Stop Trump’s Temporary Refugee Halt Order

  Men In Black: Provocateurs Caught On Tape Turning Berkeley Protests Into Riots As Allegations Swirl Police Were Told to Stand Down
  Now video has emerged showing what appears to be an agent provocateur troop infiltrating the Berkeley protest to deliberately turn it into a full on riot.
  “They come in in a single-file line with backpacks on. They have shields,” Milo’s security coordinator Tej Gill, a former Navy SEAL, told Big League Politics in an exclusive interview.
  http://teapartyorg.ning.com/forum/topics/men-in-black-provocateurs-caught-on-tape-turning-Berkeley

  >1.500 rijke invloedrijke Amerikanen in groepsverband – lobby (landverraders):
  “We appeal to our elected officials to ensure that the refugee program be maintained and strengthened for refugees of all ethnic and religious backgrounds — not halted, paused, or restricted.”
  http://www.hias.org/sites/default/files/1500_rabbis_support_refugees.1-17.pdf

  De fake-stream media schetsen een heel ander beeld, met kennelijke bedoelingen.
  Alle fake-stream media staan onder controle van de CIA. 100% propaganda.

  Dus, dit moet maandag spoed-debat in de Kamer geven.
  Want normaliter zou de NAVO de VS te hulp moeten schieten tegen het addergebroed dat de VS van binnenuit leegvreet.

  Zo kunnen ook wij? de omvolking van de EU indammen:
  Many who flew to Sudan and Eritrea were killed or tortured upon their return. In a harrowing case this April, three Eritreans who left Israel were kidnapped by militants in Libya on their way to Europe and later decapitated by ISIS.
  http://europe.newsweek.com/what-europe-can-learn-israels-refugee-crisis-334709?rm=eu

  Dit is globaal, wordt (ool) door de fake-stream media doodgezwegen; niet niks – werk globalisten:
  Washington Marching Against the Genocide of Whites in South Africa • 21 augustus 2016 https://www.facebook.com/SAVEBOERS/photos/a.337801166378638.1073741829.204880593004030/641657639326321/?type=3&theater
  Verspreid het woord; iédereen kan zijn/haar steentje bijdragen. Politiek Correcten moeten kleur bekennen

  12 likes
 8. Nou weten we het wel. Alles wat Trump doet en wat CNN doet is nepnieuws maken.

  In mijn ogen precies andersom, zoals de woordvoerster van Trump al zei geeft Trump “alternatieve feiten”.
  En alternatieve feiten bestaan niet.

  8 likes
 9. Trump is als het ware een soort anti-christ.
  Maar het gaat vooral om afleiding creëren en mensen in verwarring brengen.
  Mensen houden zich nu bezig met de ”Trump nieuwsberichten”, in plaats van belangrijkere zaken.

  Alles wat je aandacht geeft groeit zegt men wel. Waar wil jij aandacht aan geven?

  4 likes
  • * Danny, de strijd gaat over het deel van de mensheid dat groot geld verdient aan corruptie, massa-immigratie, vriendjespolitiek, leugens, misleiding en vooral veel afleiding, dat gebaat is bij dat wij verder afglijden en nog meer slavernij en wie niet mee doet wordt vernietigd, en dat deel dat het tij wil keren in het belang van de mensheid. Waarvoor kies jij?

   3 likes
  • LS…

   Zoals de natte uitglijers van Patricia Paay. Is dat iets voor Danny !

   0 likes
 10. Oké. De media en de wereld in het algemeen zijn niet perfect. Maar Trump als president is zelf het ultieme bewijs dat de wereld nog steeds niet perfect is.

  6 likes
 11. Openbrief :                                                                    

  Aan de desbetreffende personen in kwestie in en om en nabij Groningen en ommelanden.
  Nog even refererend aan 1965/7  / 1995/7  / 2004 / 2008/9 / 2016 .

  Verachtte 9e cirkel leden en aanverwante satanisten :

  Heb je op de een of andere manier wel eens gehoord van de ene of de andere van een van de twee getuigen ?

  Heb je op de een of andere manier wel eens gehoord van de getuigenis van de een of de ander van de een van de twee getuigen ?

  Bent u hier op de een of andere manier getuige van de getuigenis van de een of de ander van de een van de twee getuigen ?

  Die ene of de andere van de een van de twee getuigen die verschrikkelijke rampen kunnen uitroepen over de mensheid ?

  Stel dat de een van de twee van een van de twee getuigen op de een of andere manier getuigd van Jezus .
  En dat de ander van de een van de twee getuigen op de een of andere manier getuigd  Mohammed .
  Zouden de beide van de twee getuigen dan niet beide van dezelfde wet getuigen ?

  Zo zal op de een of andere manier de ene  en de tweede van de een van de twee getuigen hier op aarde altijd wel een mysterie blijven .

  Het zijn de twee getuigen Gods …

  En als de een van de twee getuigen op de een of andere manier getuigd door te zeggen ;
  Dat mag niet van Jezus ,
  Nou , dan moet je dat ook niet doen !!

  Bent u nu getuige van de getuigenis van de een of de ander van de ene of de tweede van de een van de twee getuigen die op de een of andere manier getuigd dat dat hij getuige was van dat tuig ?

  Getuigenis Groningen 1995 . .

  Sri sri Magnitude .
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant]

  0 likes
 12. Yep yep yep yep yep, a a a a a a!

  0 likes
 13. Er is oorlog tussen de elite.

  Trump is kleiner maar heeft het volk mee en heel wat Generaals.

  En hoop aankomende jaren dat de elite meer naar voren komen door Trump die nu nog achter de schermen blijven,tegenwoordig rechts onder je beeldscherm zie ik ook George Soros elke dag.

  Wie is de volgende??

  3 likes
 14. The New York times is dezelfde krant als de telegraaf(NL) en The Telegraph(UK). Telegraaf is onlangs weer overgenomen. Maar aan de top/aandeelhouders zitten nog steeds dezelfde mensen. Doe je homework!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.