Homepagina » Binnenland » Ambtenaar die IS een zionistisch complot noemde ‘mag niet ontslagen worden’
Ambtenaar die IS een zionistisch complot noemde 'mag niet ontslagen worden'

Ambtenaar die IS een zionistisch complot noemde ‘mag niet ontslagen worden’

De justitieambtenaar die de terreurbeweging IS vorig jaar in een tweet ‘een zionistisch complot’ noemde, mag niet ontslagen worden. Dat staat in een geheim advies aan het ministerie van Veiligheid en Justitie waar NRC Handelsblad over heeft bericht.

De ambtenaar, Yasmina Haifi, twitterde in augustus 2014 dat de Islamitische Staat ‘een vooropgezet plan van zionisten is die bewust de islam zwart willen maken’. Oud-minister Opstelten van Justitie zei destijds dat ze nooit meer mocht terugkeren in haar functie. Haifi was projectleider van het nationaal Cyber Security Centrum.

In deze zaak moest advies worden ingewonnen bij de Adviescommissie Grondrechten en Functie-uitoefening Ambtenaren (AGFA), die geleid wordt door oud-PvdA’er Job Cohen. Volgens de commissie heeft Haifi zich door haar mening op Twitter te zetten schuldig gemaakt aan een milde vorm van plichtsverzuim.

Aangezien Haifi niet inhoudelijk betrokken was bij het onderwerp waarover ze twitterde, is haar tweet niet voldoende reden om haar te ontslaan, aldus de commissie. Een schriftelijke berisping zou genoeg zijn.

Minister Asscher zei destijds dat de ambtenaar zich schuldig maakte aan een klassieke vorm van antisemitisme. De commissie-Cohen vindt dat Asscher voorbarig heeft gereageerd en daarmee de arbeidsverhoudingen heeft verstoord.

Volgens NRC probeert het ministerie van Justitie het AGFA-advies tegen de regels in geheim te houden. Zodra het ministerie een besluit neemt over Haifi, wil de commissie het advies publiceren.

[NRC]


Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Het is toch wel droevig, dat ze je willen ontslaan als je de waarheid zegt… Hoe diep zijn we gezonken!!!
  En zelfs als ze niet ontslagen zou worden, is al vastgesteld, dat de arbeidsverhouding is verstoord.. Oftewel onwerkbaar –> overplaatsing, geen carriere etc. 🙁

  28 likes
 2. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat ze de afweging gemaakt hebben om het verhaal in de kiem te smoren.

  De kans is erg groot dat IS wel degelijk een Zionistisch complot is om meer controle te krijgen over de diverse landen in het Midden-Oosten. Al sinds 2001 schilderen met name Amerika, Engeland en Israel de midden-oosterse landen af als schurkenstaten. We weten allemaal hoe vaak Bush, Cheney, Rumsfeld, McCain, Blair, Brown en Netanyahu valse bewijzen hebben aangevoerd om de oorlogen van de afgelopen decenia goed te praten.
  De Mujahideen, Al Quaida, Boko Haram en IS zijn allemaal creaties van CIA, Mossad, MI6 en Saudi Arabië om onrust te veroorzaken in deze regio en desgewenst de rest van de wereld. Vervolgens worden de westerse regeringen en media ingezet om de publieke opinie voor zich te winnen, zodat er militaire troepen naar de getroffen gebieden kunnen worden gestuurd. Zodra deze de gebieden hebben schoon geveegd worden nieuwe veelal door het westen gesteunde regeringsleiders aangesteld en worden mega contracten afgesloten voor zgn. “wederopbouw troepen”. Dit kost allemaal veel geld en dat moet natuurlijk wel door de getroffen landen worden terug betaald. Maar zo veel geld kunnen ze niet in een keer ophoesten en dus schiet het IMF te hulp met financiële middelen. Leningen tegen ‘aantrekkelijke’ rentes die het de landen vooral moeilijker maken. Maar we zijn de lulligsten niet dus bieden we ze aan om in ruil voor deze onbetaalbare leningen meer controle te krijgen over de plaatselijke bankensector, olie-industrie of andere financiëel interessante handel zoals de opium uit Afghanistan waarvan de handel nooit eerder zo omvangrijk was als nu (na de komst van de Amerikanen).

  41 likes
 3. Of het nou een zionistisch complot is of niet iemand in haar functie moet zich niet uitspreken over zaken waar ze geen verstand van heeft. Een ambtenaar dient alle nederlanders tenslotte. De uitspraken die ze gedaan heeft zijn ook nog eens heel erg selectief. Geen woord over de saudie’s, qatari’s etc. Ik vermoed gezien haar eenzijdigheid en achtergrond dat er wel degelijk een antisemitisch sentiment meespeelt. Een groot deel van de ambtenarij word aangenomen vanwege etnische uiterlijkheden of geaardheid en niet op hun kundigheid en zie hier het resultaat.

  23 likes
  • @ Ferrimassi
   jij zegt:
   Of het nou een zionistisch complot is of niet, iemand in haar functie moet zich niet uitspreken over zaken waar ze geen verstand van heeft. Een ambtenaar dient alle Nederlanders tenslotte..
   Geen woord over de saudie’s, qatari’s etc, Ik vermoed gezien haar eenzijdigheid en achtergrond dat er wel degelijk een antisemitisch sentiment meespeelt

   dat kan wel zo zijn, maar ik bespeur/ vermoed nu bij jou helaas precies hetzelfde ..
   en omdat ze het niet heeft over de saudie’s, qatari’s, wil nog niet zeggen dat ze het daar wel mee eens is met wat ze doen..
   dan had Edward Snowden zoals jij dus aangeeft ook zijn kop moeten houden bv, en de heer Manning die nu jaren vast zit omdat hij de waarheid zei ??..
   zulke dingen zijn van Lands belang, en een land draait op werkzaamheden van het volk dat er woont..
   want die betalen alles van regering tot politie tot het leger ect..
   tijd je eens te verdiepen in materies die belangrijk zijn, want we hebben ook jouw nodig in deze strijd vriend..
   ik zeg maar zo, zolang de duivel de waarheid vertelt is het voor mij een fijne gast..
   GRT MOno

   11 likes
  • Dit is weer zo’n opmerking die twijfel zaait. Zeg niets van het Beloofde Land en helemaal niet over zijn Bewoners; de meeste voorzien van de duurste kleding en uiteraard de nieuwste IPhone . En maar roepen; ” this is our land”
   Alles in Israel is gericht op het zaaien van onrust in de Arabische Wereld. Zoals Tolle altijd zegt:” Everything is form” . Uiteindelijk gaat de Heilstaat verdwijnen. Er komt een dag dat de Arabieren doorlopen naar de Midellandse Zee. M.a.w. WWIII. Dankjewel meneer Herzog. THE world is not enough

   1 likes
 4. @ferrimassi Dank voor uw wijze woorden. In deze tijd van Haat als Handel, moslimhaat als cult kan alleen genuanceerd reageren onze democratie redden.

  Het is niet de eerste keer dat Asscher olie op het vuur gooit.
  De man toont keer op keer aan niet het niveau van minister in zich te hebben.

  Excuus dat omwille van de genuanceerdheid dit niet in enkele kreten kan. Let wel: zorgvuldig gekozen relevante referenties:
  SPECIAL REPORT: The top secret Israeli-US program to establish “Al Qaeda” CIA’s Operation Tipped Kettle:
  The trinity of CIA, Mossad, and Saudi Arabia provided weapons and cash to Osama bin Laden and Rasul Sayyaf in Afghanistan during 1980s. http://www.opinion-maker.org/2010/07/formation-of-al-qaida-us-israel-collaboration/

  Al Qaeda – The Database Wayne Madsen Report – Nov. 18, 2005
  “The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al Qaida.

  And any informed intelligence officer knows this.
  But there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an identified entity representing the ‘devil’ only in order to drive the ‘TV watcher’ to accept a unified international leadership for a war against terrorism.” http://www.whale.to/b/al_qaeda1.html

  “Zelf hebben we vroeger al uitvoerig toegelicht hoe een ons bekend christelijk gezin hier in Syrië behandeld werd.
  De jongen die op straat speelde werd dodelijk getroffen, meegevoerd naar een schuur, uitvoerig gefilmd tot hij stierf en de begeleidende commentaren wilden duidelijk maken dat het gruwelen waren vanwege het Syrische leger en de president.
  In feite waren het twee groepen van Al Jazeera, de ene zorgde voor de gruwelen, de andere voor de deskundige verfilming en de commentaar.” Priester Daniël Maes

  De Wereldleiders, psychopaten, streven naar massavernietiging op wereldschaal.
  ‘Global Spring’.
  Het slopen van de beschaving:
  http://www.globalresearch.ca/propaganda-psy-op-worldwide-wave-of-action-the-global-springbegins/5372295?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=propaganda-psy-op-worldwide-wave-of-action-the-global-springbegins

  The Elite’s Plan for Global Extermination: https://www.youtube.com/watch?v=T3Eo2YTQUr8
  André Vltchek en Noam Chomsky’s boek ‘On Western Terrorism’.
  Dikwijls tegen de eigen burgers.

  “Middle East Partnership Initiative” dd. 22.10.’10 policy US for subversive NGO’s in M.E.;
  Presidential Study Directive 11 for funneling money into the Moslim Brotherhood and other so called ‘radical islam’.
  U.S. State Dept. document confirms regime change agenda in Middle East, funding of radical groups http://www.sott.net

  Uit een weekblad uit het M.O., de wapenstromen van de BV Israël naar IS – Al Nusra: http://www.jwr.net.au/israeli-forces-caught-al-qaedas-complex-toils-golan-gaza/

  Wij mogen er niks over zeggen; ‘het laatste taboe.
  Op straffe van geterroriseerd te worden met brandmerken als antisemiet.
  Meer en meer rechtgeaarde Joden zijn bekend met de antisemitische agenda van de Zionisten, en zien waar dit (weer) naar toe gaat:
  Son of Israeli General Exposes Israëls Lie – Miko Peled
  https://www.youtube.com/watch?v=CtQKr6f_Uwk

  We zitten allemaal in het zelfde schuitje. Laten we het ajb drijvende houden – koers verleggen!

  Opvallend genoeg dat onze eigen politici dit alles voor het volk verzwijgen.
  En ons ophitsen tot een ware hetze tegen moslims;
  zelfs geen punt maken van het feit dat onze IS proxy legers nu juist vooral moslims afslachten.

  9 likes
  • @ Ron

   We zitten allemaal in het zelfde schuitje. Laten we het ajb drijvende houden – koers verleggen!
   Mooi gezegd Ron, alle hands aan dek zou ik zeggen ..
   het doel:
   ons land terug nemen, belastingen halveren, wetten weer humanistisch en eerlijk verdeeld maken..
   minimale verdiensten voor elke job 2000, niemand mag boven de 10.000 per maand verdienen, rente afschaven, leensysteem studenten weer afschaven.
   ziekenfond weer naar oud model. ouderen extra zorg, moeders met kinderen tot 10 jaar alleen werken als vader thuis is en andersom..
   huren prijzen halveren, uit de EU, de florijn weer invoeren, imf er uit,
   alle regering leiders en aanhang met terugwerkende kracht de cel in voor genocide..
   fluoride uitbannen, chemtrails uitbannen en ander gif en bestrijdings middelen die echt niet nodig zijn, vrije stroom invoeren, ziekenhuizen andere soorten natuur genees mogelijkheden geven, alleen eerst onderzoek doen naar natuurlijke medicijnen.. iedere familie heeft recht op eigen volkstuin
   oke dat zijn mijn 10 geboden, ziet er goed uit he lol
   anders zullen we gezamenlijk zinken net al de titanic, of was dat ook al een false flag situatie?
   GRT Mono

   11 likes
   • De gebroeders de wit(geschiedenis) wilde precies hetzelfde wat jij schrijft. Ze zijn vermoord.

    2 likes
    • Hoi Elise49

     ja dat klopt natuurlijk, maar wil bijna heel Nederland pf de hele wereld dat niet dan?..
     maar als iedereen zijn mond dicht houd, en wegkijkt bereiken we niks toch?
     ik weet dat als je zo denkt, dat je een bedreiging bent, maar zoals de elite denkt zijn ze een bedreiging voor de mensheid..
     en weet je als we niet opstaan en alles zo laten gaan, worden we ook vermoord..
     GRT Mono

     1 likes
   • afschaven moet natuurlijk afschaffen zijn ;- )

    0 likes
 5. Hoe zat t ook alweer met onze vrijheid van meningsuiting!!!!!! De hele wereld liep mee met de demonstratie met bordjes je suis charlie!! in o.a parijs en Amsterdam. Ook Onze ministers !!!! Maar niemand VAN HEN DIE T OPNEEMT voor yadmina haifi. In plaats daarvan maken ze haar met de grond gelijk. Stelletje hypocrieten ziin t.

  10 likes
 6. als het openbaren van een crimineel vergrijp, word gezien als een criminele handeling, dan word je geregeerd bij criminelen..

  goed voor Yasmine Haifi en tevens zie ik graag een vergoeding voor haar geleden schade..
  de waarheid vertellen is een helden/heldinnen daad..

  @Mike het is een wereldwijd complot en we zijn er allemaal bij betrokken ook Nederlandse elite..
  ook onze regeringsleiders overdebalkellende, Rutte , Pechtold, Samson, Schippers, Dijsselbloem, en de koningin al 30+ jaar, komen bij de Bilderberg meetings, en nog veel meer in het verleden, en die meetings gaan niet over dat pampers met zijde beter zijn voor baby billetjes..
  waar het wel over gaat:

  de agenda staan van de Bilderberg conferentie in juni 2013:
  Binnen drie jaar vernietiging van de nucleaire faciliteiten van Iran
  Verlenging van de oorlog met Syrië door de anti – Assad krachten in Syrië te bewapenen
  Dreiging van een wereldwijde pandemie
  De 3-dimensinele printers onder controle krijgen
  Internet controleren door “cyber veerkracht”
  Een Ministerie van Waarheid creëren
  Smart steden bevorderen om de mensen goed te kunnen bespioneren en surveilleren
  Sociale protesten tegen bezuinigingen afzwakken
  Voorkomen dat Groot Brittannië de EU verlaat
  De euro beschermen zodat de eurozone intact blijft
  Minimale economische groei in 2013
  Macht van de Centrale Bank vergroten
  Meer welvaart van de gewone mensen naar de bedrijven en superrijke elite
  Zorgen dat de groeiende krediet zeepbel niet wordt doorgeprikt

  George Orwell heeft de missie daarvan uitgelegd in zijn boek 1984; grotendeels geschreven in 1948 en gepubliceerd in 1949. Het boek gaat over een “denkbeeldige” samenleving met louter negatieve eigenschappen waarin men beslist niet zou willen leven. Een visie op de westerse wereld anno 1984, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind. Het is een waarschuwing tegen totalitaire regimes:

  Het Ministerie van Vrede houdt zich bezig met oorlog,
  het Ministerie van Waarheid met leugens,
  het Ministerie van Liefde met marteling
  het Ministerie van Overvloed met hongersnood.
  bron : http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M25&ss=P2174&l=NL
  niet voor mensen met een zwakke maag !!

  en alles klopt als een bus, zo zie je maar, al het goede komt niet van Bilderberg volgkoeien..
  dus stem 18 maart SP of anders maar niet de verraders van ons land, VVDuivels, CDA, D666, PvdA in belang van ons land, kinderen en welzijn…

  GRT Mono May The Force Be With Us All

  7 likes
 7. In de tekst staat nergens iets over wat zei beledigend gezegd zou hebben over joden dus Ik begrijp niet dat zionisme ook al een godsdienst is om haar direct te beschuldigen van anti-semiet, ik dacht dat die beweging iets is zoals maffia of iets in een andere kwaadaardige aard.

  6 likes
 8. Moeten we nu blij zijn met deze A-politieke uitspraken van figuren die van huis uit liever zichzelf , dan de noden van ons land op het oog hebben , is ze misschien Anit-politiek en houd ze meerl van een opstootje ?

  6 likes
 9. 9/11 was de sleutel van de poort naar het midden oosten, eenmaal daar,
  na een satanische huishouden in ( ”Palastina”, Afghanistan, Irak, Lybie, Jemen, Sudan, Somalie,….) en de bedreigingen richting Iran, gevolg +/_9.000.000 onschuldige doden.
  Dit allemaal heeft deze satanisten niet opgeleverd wat ze beoogd hebben, om het karwei voort te zetten hebben ze van Al Qaida IS gemaakt, wat na afloop ook een zeemansgraf krijgt ,
  IS bestaat uit leidinggevende stuk voor stuk CIA handlangers, huurlingen, en domme meelopers met name migranten uit de EU.
  Deze machine wordt gerund door (America = Israel) ≠ Joden, Turkije , SA, Qatar, Jordanie, en EU geheimdiensten…,
  Om het verhaal kort te houden, zolang Iran bestaat zal deze koek niet smaken!

  5 likes
 10. @ denzel
  juist ja en het gevalletje jesuis charlie was waarschijnlijk ook een hoax / false flag.
  om joden slachtoffer te laten lijken en moslims de daders..
  er moet een Europese burger oorlog komen, maar dat wil niet echt lukken..
  de meeste van buitenland afkomstige medelanders zijn hier binnen gelaten,
  omdat het plan is te verdelen en heersen, op iedereen tegen elkaar op te zetten dus..
  de info is zelfs dat de Theo van Gogh moord in alle waarschijnlijkheid ook een hoax / false flag was..
  http://www.martinvrijland.nl/2014/11/03/de-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog/
  de meeste van onze ministers zitten er ook niet in voordeel van de mensen of het land he.
  die volgen een eigen agenda, met eigen belangen..
  GRT Mono

  5 likes
 11. Antisemitisch bla bla bla. Hoe moet je een slechte nep Jood dan ontmaskeren/benoemen? En nee, ik heb geen hekel aan de echte Joden. Ook zij worden misleid en misbruikt.

  2 likes
  • Tegenwoordig is het spitsroeden lopen als men ook maar iets zegt over joden en allochtonen, bij ons krijgt men al vlug een proces aan uw been door het CVGK of wordt men bestempeld als een anti semiet of rassist, en dan is er nog een extra stok achter de deur: de GAS-boetes, voor dit laatste zijn er onbeperkte mogelijkheden.
   De bedoeling is op die manier de mensen monddood te maken en alles lijdzaam te ondergaan.

   3 likes
 12. Feitelijk geeft het ministerie van Veiligheid en Justitie nu toe, dat IS een zionistisch complot is.
  Ze kunnen de ambtenaar, Yasmina Haifi niet ontslaan want dan geef je toe door haar de laan uit te sturen. Om dan vervolgens te proberen het in de doofpot te stoppen.
  Wat is het nu nog ministerie van Veiligheid en Justitie of ministerie van Vuiligheid en Rottigheid.
  Maar goed minister Op-stelten liegt nooit en het is dan ook weertoevallig dat dit nu naar buiten komt na zijn vertrek met Teeven.
  Het zou mij niks verbazen als Hirsch- Balletje het roer overneemt, weer zo’n doofpot vuller

  4 likes
 13. Vrijwel niemand wist wie zij was voor dit verhaal. Is opgeblazen om als voorbeeld te dienen.

  2 likes
 14. As usual the Zionist vipers use their sphere of influence to attempt to silence anybody brave enough to tell the truth… Truth is the ultimate weapon against Zionism.

  2 likes
 15. mooi dat ze mag blijven. nu hopen dat de collega’s van ‘hogerhand’ geen opdracht krijgen on te gaan wegtreiteren. daar stoppen ze pas mee als je weg of dood bent. ervaringsdeskundige

  0 likes
 16. Er is een tendens gaande. Steeds meer mensen pikken het niet (veel) langer. Steeds meer mensen worden wakker. Daarom moet het internet aan banden worden gelegd. Men is bang voor een andere waarheid dan die men ons wil doen laten geloven.
  Follow the money en je komt (het dichtst) bij de waarheid.

  Fiat geld (waar woeker rente over moet worden betaald) moet worden omgezet in klinkende munt of natuurlijke bronnen.
  De V.S. (lees de “elite”) is bezig de energievoorraad van de wereld te stelen. Daarom moet het midden-oosten dansen naar de pijpen van de FED, IMF, ECB etc.

  Daarom moeten moslims worden uitgeroeid (volgens de islam mag er geen rente worden berekend voor leningen)
  Daarom was Irak, Lybie: Olie
  Afghanistan, Syrië, Oekraïne: Pijpleidingen
  Mali: Goud
  Soedan: Uranium

  Khadafi verkocht zijn olie niet meer in petro dollars maar in de goudreaal
  Sadam Hoessein wilde met zijn voedsel-voor-olie programma (a.g.v. de opgelegde sancties) olie voor euro’s inwisselen.

  Een iets andere kijk op de geschiedenis dan dat wij op school gedicteerd krijgen. Dit is een andere waarheid die niet door overwinnaars is geschreven.

  http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
  http://threeworldwars.com/
  http://www.tomatobubble.com

  Misschien verandert dit bepaalde denkwijzen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

NPO

NPO gaf terrorist zak belastinggeld voor omstreden interview. ‘Onbestaanbaar!’

Afgelopen Kerst was jihadbruid Laura H. te ...

IS

Schimmige club pleit voor terughalen IS-jihadisten naar Europa. Dit zijn de Nederlandse leden (er zit ook een troonopvolger bij)

Afgelopen maand oordeelde de rechter dat Nederland ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.