Universum

Nucleaire explosie gefotografeerd op Mars?

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommigen is het leven op Mars in het verleden uitgeroeid na een verwoestende kernoorlog. Een foto die momenteel rondgaat op internet zou daar het ‘bewijs’ voor zijn.

Theorieën over verloren beschavingen op de rode planeet zijn er al sinds het moment waarop NASA het beroemde ‘Gezicht op Mars’ in 1976 ontdekte. De wazige foto’s werden geanalyseerd en in korte tijd verrees er een hele stad met piramides uit de woestijn van Mars. Er werden verschillende boeken over geschreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Iedere keer als NASA de structuren van dichtbij wilde bekijken, leek het te gaan om natuurlijke formaties. Op 5 november maakte de Indiase Mars Orbiter Mission de foto waar het allemaal om te doen is. Op de foto staat de beroemde Valles Marineris, het enorme ‘litteken’ op Mars dat in 1971 door ruimtesonde Mariner 9 werd ontdekt.

Toen werd op de foto iets vreemds ontdekt. “Beelden die met de Mars Colour Camera (MCC) zijn gemaakt laten duidelijk een mysterieuze wolk zien die zich boven de Valles Marineris bevindt. De wolk heeft de vorm van een paddenstoel en onder de wolk lijkt zich een grote krater te bevinden,” schreef nieuwssite DNA India.

Mysteriousuniverse.org is ook overtuigd: “De wolk heeft zeker de vorm van een paddenstoel en vergrotingen tonen een soort krater die zich onder de wolk heeft gevormd. De schaduw van de wolk strekt zich vanaf de krater uit over het oppervlak.”


[DelhiDailyNews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tim
Tim
9 jaren geleden

Gezichtsbedrog….die wolken blijven toch geen miljarden jaren in de lucht hangen!

emka
emka
9 jaren geleden

Misschien is Mars wel hol van binnen, laten de middle-mars reuzen een scheet?

Alle gekheid op een stokje: denk dat dit misschien een soort van “old faithful”, dus een geizer is.

henk001
henk001
9 jaren geleden

gedrochtsbezich, ik bedoel gezichtsbedrog. een krater gaat naadloos over in de kloof. schijn bedriegt zie dit commentaar door Jonathan Horner: http://www.news.com.au/technology/science/debunking-the-tale-that-a-nuclear-explosion-has-been-photographed-on-the-surface-of-mars/story-fnjwlcze-1227255077072

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Zijn er geheime ondergrondse basissen op Mars?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x