Lezersbrieven

Mijn versie betreffende het onderwerp Astraal reizen

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astrale of Kosmische reizen

Elk mens maakt Astrale reizen. In de nacht, als het stoffelijk lichaam ontdaan is van het verwerken van voedsel en emoties c.q. stress c.q. spanningen van de afgelopen dag, dan is in principe de Ziel klaar om een Astrale, of Kosmische, reis te maken. Andere benaming hiervoor is “een uittreding maken”.

De Ziel moet zich kunnen laven en opladen om alle ervaringen van de dag aan te kunnen. Je zou kunnen zeggen dat de accu opgeladen dient te worden! De ene mens beleeft dit bijvoorbeeld 3x in de week, terwijl de andere mens misschien 4x per maand een uittreding maakt c.q. beleeft. Soms keer je als Ziel even terug naar je eigen huis in de sferen om de Ziel de kans te geven zich aldaar op te laden, om op een ander tijdstip waarschijnlijk een astrale reis te maken naar bijvoorbeeld een bepaald gebied, of één of meerdere personen om aldaar hulp te bieden, ofwel te helpen om één of meerdere personen BEWUST te maken om hen zodoende de weg te wijzen naar hun eigen huis in de sferen.

Het is tevens mogelijk dat je als mens tijdens een uittreding een Kosmische reis maakt (waar dan ook) om aldaar een specifieke taak te vervullen.

Om de mogelijkheid te scheppen een uittreding te maken is het wel van belang zo min mogelijk zwaar of vast voedsel te nuttigen op de avond voor het slapen gaan. Doe je dit niet, dan is het stoffelijk lichaam erg lang bezig in de nacht om het voedsel te verwerken en daardoor verkleint de kans op een uittreding, want het lichaam dient schoon en ontspannen te zijn. Ik denk dat ieder mens weleens heeft meegemaakt dat hij of zij in de nacht een (pijnloze) schok door het lichaam heeft voelen gaan. De schok is niets meer of minder dan een poging van de Ziel om Letterlijk los te komen van het stoffelijk lichaam, echter het lichaam is nog niet zo ver dat dit op dat moment mogelijk is. Trouwens als Ziel blijf je tijdens een uittreding ten allen tijde verbonden met het lichaam middels een zilveren koord.

Als dat niet het geval zou zijn dan zou men dus letterlijk overleden zijn (overgegaan). Tijdens een uittreding is/zijn er ten allen tijde minimaal één astrale (bewuste) Ziel of Zielen bij het lichaam aanwezig om het letterlijk en figuurlijk te bewaken en om ervoor te zorgen dat als het nodig is je sneller als een flits terugkeert in het stoffelijk lichaam.

Een dieptrance-medium is in staat om zijn of haar stoffelijk lichaam op (eigen) verzoek te kunnen verlaten c.q. een uittreding te maken.

Rest mij nog te vertellen dat als je als mens zijnde droomt (de verwerking van alle belevenissen van de dag en tevens een belangrijk onderdeel om het lichaam te reinigen en te laten ontspannen), dan zul je zeer waarschijnlijk datgene wat je ziet, of denkt te zien, in ZWART/WIT meemaken. Als je wanneer dan ook wakker wordt en heel zeker weet kleuren te hebben gezien of waargenomen, dan heeft er een uittreding plaatsgevonden.

Dus uiteindelijk niets nieuws, elke accu moet weer opgeladen kunnen worden.

Gr. Loek

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dom Blontje
Dom Blontje
8 jaren geleden

’’Trouwens als Ziel blijf je tijdens een uittreding ten allen tijde verbonden met het lichaam middels een zilveren koord.’’

uhh een astraal zilveren koord?? Zelf gezien zekers?

Gemini
Gemini
8 jaren geleden

Mmmm dat is grappig, ik droom altijd in kleur!

chris
chris
8 jaren geleden

vindt deze onderwerpen intrigerend, ik ben bezig met onderzoek:)

Elke
Elke
8 jaren geleden

Een boeiend onderwerp waar ik graag meer over zou willen weten!
Zelf heb ik niet het gevoel om ooit een uittreding te hebben gehad. Bekend is me wel het gevoel van de ‘schok’ die me wakker maakt, vaak op een moment dat ik net in slaap val. Een paragnoste zei eens dat dat het moment is wanneer de ‘ziel’ na een uittreding weer terug valt in het lichaam. Van een uittreding zelf herinner ik me niets.
Mijn dromen zijn doorgaans in kleur, ook al droom ik erg weinig. Meestal is het me duidelijk dat het ‘maar’ een droom was. Een paar keer had ik tot nu toe echter het gevoel dat de droom echt was, ook qua voelen, aanraken. Een keer wilde ik weer terug naar die ‘droom’ want daar voelde ik me volstrekt gelukkig, zo gelukkig als nog nooit eerder.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x