Mens en Dier

Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed woensdag in de Kamer een opmerkelijke uitspraak. Tijdens het debat over de aanpak van de coronacrisis ging het op een gegeven moment over een onderzoek naar het BCG-vaccin. “Dat is eigenlijk een vaccin tegen tbc, maar we zien dat het een boost geeft aan het immuunsysteem, wat er mogelijkerwijs voor zorgt, ook bij ouderen, dat je iets beter beschermd bent tegen het coronavirus.”

Vervolgens zei hij: “Dat hadden we eigenlijk al eerder van start willen laten gaan, maar toen was het aantal besmettingen te laag om dat onderzoek op een goede manier te doen. Inmiddels is het alweer ietsje hoger, dus kunnen we dat onderzoek weer fors van start laten gaan. Daar doen volgens mij 22 ziekenhuizen aan mee en heel veel ouderen. Dat is mooi!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het lijkt wel alsof De Jonge blij is dat er meer besmettingen zijn. Veel Nederlanders vinden datgene wat Hugo de Jonge doet niet zo mooi. Vandaag demonstreerden weer honderden mensen tegen de coronaspoedwet in Den Haag. De wet, waarover vandaag overleg heeft plaatsgevonden in de Tweede Kamer, kreeg de afgelopen maanden flinke kritiek. De eerste versie werd aangepast na grote bezwaren van de Raad van State, het belangrijkste adviesorgaan van het kabinet.

Alleenheerschappij

In de Haagse binnenstad wemelt het al de hele dag van de politie. Er stond een muur van agenten voor het Binnenhof en ook voor de ingang van de Tweede Kamer was de politie zichtbaar aanwezig. Bij de Tweede Kamer was ook Frank Ruesink. Hij liep daar Hugo de Jonge tegen het lijf. “Soms ben je op het juiste moment op de juiste plek. Vandaag was zo’n dag. Op het Binnenhof stel ik hem die ene vraag die mij bezighoudt,” schrijft hij op Facebook.

“Minister De Jonge, tijdens de Tweede Wereldoorlog ging het helemaal mis toen één iemand meer macht kreeg en eigenlijk de alleenheerschappij kreeg. Waarom zouden we u in Nederland nog meer macht moeten geven middels de spoedwet?”

Terwijl de minister al hoofdschuddend stug doorloopt, vraagt Ruesink: “Dan bent u eigenlijk de enige die allerlei besluiten kan nemen. Waarom is dat goed voor Nederland?” Terwijl hij door een agent wordt gesommeerd om opzij te gaan, maakt De Jonge aanstalten om wel netjes de aanwezige mainstream media te woord te staan.

Als blikken konden doden:

4.4 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Genoemde heer is een grote lafbek. Voor we er erg in hebben zitten we weer op hetzelfde punt als bij aanvang van de huidige oorlog, WOII.

H
H
3 jaren geleden

Het Volk haat Hugo Holocaust ook.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Politie is NIET meer voor het volk. Als de politie volgens de grondwet zou handelen dan hadden ze al die criminelen in de tweede kamer gearresteerd omdat er geen pandemic is, dus alle coronamaatregelen zijn illiegaal. De NOOTWET is schending van mensenrechten, en dat weet de politie!
Politie?? Het zijn landverraders geworden !

Edward
Edward
3 jaren geleden

Hugo de Clown met zijn CDA: Mondkapjes, quarantaineplicht, verplicht testen, verplicht vaccinatie en handhaving tot in de woonkamer. Dit kabinet moet gestopt worden ! Overigens stemmen PvdA en SP gewoon voor deze noodwet. Nog even en we ervaren in Nederland hetzelfde fascisme als in Australie.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x