Homepagina » Mens en Dier » Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’
de jonge
Foto: AAVISIE CC BY 3.0

Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed woensdag in de Kamer een opmerkelijke uitspraak. Tijdens het debat over de aanpak van de coronacrisis ging het op een gegeven moment over een onderzoek naar het BCG-vaccin. “Dat is eigenlijk een vaccin tegen tbc, maar we zien dat het een boost geeft aan het immuunsysteem, wat er mogelijkerwijs voor zorgt, ook bij ouderen, dat je iets beter beschermd bent tegen het coronavirus.”

Vervolgens zei hij: “Dat hadden we eigenlijk al eerder van start willen laten gaan, maar toen was het aantal besmettingen te laag om dat onderzoek op een goede manier te doen. Inmiddels is het alweer ietsje hoger, dus kunnen we dat onderzoek weer fors van start laten gaan. Daar doen volgens mij 22 ziekenhuizen aan mee en heel veel ouderen. Dat is mooi!”

Het lijkt wel alsof De Jonge blij is dat er meer besmettingen zijn. Veel Nederlanders vinden datgene wat Hugo de Jonge doet niet zo mooi. Vandaag demonstreerden weer honderden mensen tegen de coronaspoedwet in Den Haag. De wet, waarover vandaag overleg heeft plaatsgevonden in de Tweede Kamer, kreeg de afgelopen maanden flinke kritiek. De eerste versie werd aangepast na grote bezwaren van de Raad van State, het belangrijkste adviesorgaan van het kabinet.

Alleenheerschappij

In de Haagse binnenstad wemelt het al de hele dag van de politie. Er stond een muur van agenten voor het Binnenhof en ook voor de ingang van de Tweede Kamer was de politie zichtbaar aanwezig. Bij de Tweede Kamer was ook Frank Ruesink. Hij liep daar Hugo de Jonge tegen het lijf. “Soms ben je op het juiste moment op de juiste plek. Vandaag was zo’n dag. Op het Binnenhof stel ik hem die ene vraag die mij bezighoudt,” schrijft hij op Facebook.

“Minister De Jonge, tijdens de Tweede Wereldoorlog ging het helemaal mis toen één iemand meer macht kreeg en eigenlijk de alleenheerschappij kreeg. Waarom zouden we u in Nederland nog meer macht moeten geven middels de spoedwet?”

Terwijl de minister al hoofdschuddend stug doorloopt, vraagt Ruesink: “Dan bent u eigenlijk de enige die allerlei besluiten kan nemen. Waarom is dat goed voor Nederland?” Terwijl hij door een agent wordt gesommeerd om opzij te gaan, maakt De Jonge aanstalten om wel netjes de aanwezige mainstream media te woord te staan.

Als blikken konden doden:

4.4 20 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Genoemde heer is een grote lafbek. Voor we er erg in hebben zitten we weer op hetzelfde punt als bij aanvang van de huidige oorlog, WOII.

Dani
Dani
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Newsflash!!

Daar zitten we al, er is sinds WO2 nog nooit zoveel vrijheid afgepakt.
Sta daar alleen al maar even bij stil.
Er hoeft niet geschoten te worden om in oorlog te zijn.
Het wordt straks net zo makkelijk om dwarse inwoners van een financiële straf te voorzien als die het ergens niet mee eens zijn.

En niet alleen dat, we mogen al een tijdje voor lonen werken die nergens meer over gaan,en tegelijkertijd met alle k.t smoesjes de rest van de infra structuur op zeep word geholpen.

En dan deze jokers nog serieus nemen ?
Is hetzelfde als duizenden euro’s overmaken naar een Afrikaanse prins, en ervan uitgaan dat je later na kan komen en verwelkomd word in een GEWELDIG paradijs..

Kraaltjes en spiegeltjes, weet u nog ?

Van hetzelfde niveau en hetzelfde laken een pak..

De overheid is geen vriend(zoals gebleken), nooit geweest trouwens.

H
H
7 maanden geleden

Het Volk haat Hugo Holocaust ook.

Jan
Jan
Reactie op  H
7 maanden geleden

99% van de Nederlanders gelooft de MSM en dus Hugo ook. Hij wordt dus niet zo gehaat

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Jan
7 maanden geleden

99% is wat veel lijkt me, maar de meerderheid trapt er nog steeds in, zitten angstig te wachten tot ze door Rutte, de Jonge en co worden gered.
Grapperhaus heeft een heldendaad verricht, zonder dat hij het door had, en nu de huichelachtige sch*ft mag blijven bewijst dat hoe intens corrupt deze regering is. Weer een paar % extra mensen die wakker geworden zijn?

Teun
Teun
Reactie op  AlbertV
7 maanden geleden

Dat akkefietje met Grapperhaus is men binnenkort weer vergeten als straks 2000 man per dag het virus oplopen.

spuitje
spuitje
Reactie op  Teun
3 maanden geleden

He. ?????

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Jan
7 maanden geleden

Daarom moet de MSM zich verantwoorden voor het tribunaal.

spuitje
spuitje
Reactie op  Jan
3 maanden geleden

Jan , onder welke steen ben jij gevonden.
ik hoor het wel als je weer bij kennis ben.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Politie is NIET meer voor het volk. Als de politie volgens de grondwet zou handelen dan hadden ze al die criminelen in de tweede kamer gearresteerd omdat er geen pandemic is, dus alle coronamaatregelen zijn illiegaal. De NOOTWET is schending van mensenrechten, en dat weet de politie!
Politie?? Het zijn landverraders geworden !

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

De politie is een firewall geworden voor de politiek,die de globalistische agenda in Nederland uitvoeren. Aangezien die agenda mondiaal wordt uitgerold is de politie ook de firewall van alle macht, tot de Cabal toe. De politie beschermt alles en iedereen van die agenda tegen het volk. Daarom zegt de politiek ook ‘pas als er een vaccin is zijn we veilig’. Daarmee wordt gezegd dat de politiek veilig is als het volk lam gevaccineerd is. Of als er zelfs grote aantallen dood zijn gegaan. De politie is dan mede schuldig. Ze slaan nu al mensen in elkaar om die agenda te beschermen. Maar de eindrekening kunnen ze niet ontlopen. En daarmee bedoel ik niet dat ze een keer een tegenaanval kunnen verwachten van het volk maar wel dat iedereen voor zijn eigen daden (en dus ook wandaden en misdaden) verantwoordelijk is. Je ziet ze nu allang seeds duisterder worden door het steeds extremere machtsvertoon. Als hun tijd voorbij is is DAT de eindrekening en zullen ze zelf ervaren hoe duister het is geworden. Dat gebeurt vaak op het moment dat je dood gaat en dan is het te laat om nog iets te veranderen. Dan is het leven aan ze voorbij gegaan en zijn ze nooit menselijk geweest, alleen onderdeel van macht die steeds vernietigender wordt. Er wordt wel gezegd dat je dan alles zelf te voelen krijgt wat je wie aangedaan hebt. Ik ken het mens-zijn dus voor mij is dat begrijpbaar en te bevatten. Maar voor hen wordt het pas tastbaar als ze dood gaan. Voordat je dood gaat vindt er vaak een bewustzijnsverruiming plaats en DAT zal voor hen alles voelbaar maken. Als je dan zo duister bent geworden en zoveel mensenlevens hebt helpen vernietigen dan staat het er niet best voor.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

A1. Corruptie: De rechtsstaat wordt ernstig ondermijnd door corruptie en lobby’s van multinationals, openlijk verweven in onze Eerste Kamer.
De Grondwet is door art 120 van diezelfde Grondwet buiten werking gesteld en art 119 GW sluit strafrechtelijk vervolging van ambtsmisdrijven uit van de leden van de Staten-Generaal, de ministers en de staatssecretarissen. De opdracht tot vervolging wordt alleen gegeven bij koninklijk besluit of bij een besluit van de Tweede Kamer.
Banken kopen hun misdaden vrij met een deal bij het Openbaar Ministerie. Officieren van Justitie en rechters weigeren de democratische rechtstaat te verdedigen. Zij leven het wetboek van strafrecht niet na. In hun ambtsplicht verzaken zij op art 162 SV. Overwegende dat erkenning van de inherente waardigheid en de gelijke en onvervreemdbare rechten van alle leden van de mensengemeenschap grondslag is voor de vrijheid, gerechtigheid en vrede in de wereld; dat het recht op een eerlijke rechtsgang een mensenrecht is.
UVRM art 7, 8, 10 en 28.

https://bondoverheidszaken.nl/Aanklachten_ICC.html

spuitje
spuitje
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

gelukkig niet alle agenten zijn zo, je heb ook agenten met een geweten, Boa’s ??
figuren die zelfs de wet niet kennen

Edward
Edward
7 maanden geleden

Hugo de Clown met zijn CDA: Mondkapjes, quarantaineplicht, verplicht testen, verplicht vaccinatie en handhaving tot in de woonkamer. Dit kabinet moet gestopt worden ! Overigens stemmen PvdA en SP gewoon voor deze noodwet. Nog even en we ervaren in Nederland hetzelfde fascisme als in Australie.

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Edward
7 maanden geleden

Als ze zouden willen en ook het leger inzetten dan is dat zeker mogelijk…en al helemaal als ze bijstand krijgen uit het “European taskforce” (europees leger)…

Het heeft er alle schijn van dat er een positieve wending komt…hierdoor bagatelliseren veel mensen nu alles…tot dat de soldatenlaars in je nek staat en er een spuit in je wordt gedrukt….we hebben te maken met hetzelfde soort als WO2….Het zijn Nazi’s…

Peacelover
Peacelover
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Getverdemme wat een wereld. Dat had niemand een jaar geleden ooit kunnen denken.

Will
Will
7 maanden geleden

Het CDC (Amerikaanse RIVM) heeft 4 dgen geleden al gezegd dat het geen Pandemie is, en een correctie uitleg van de foute cijfers gegeven;

https://principia-scientific.com/finally-cdc-admits-just-9210-americans-died-from-covid19/

Maar de media gaat gewoon door

En het kabinet-tuig ook

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Will
7 maanden geleden

Ik heb NS gebeld en uitgelegd over CDC waarom er geen pandemie is.. Meneer zegt dat ze niets hebben gehoord van de RIVM. Ik zei maar jullie zijn een prive bedrijf en jullie moeten beslissen over de maatregels. Nee zegt hij, wij MOETEN RIVM advies volgen..

Jeffrey Bisschop
Jeffrey Bisschop
7 maanden geleden

Kijk, reacties waar een Hollander blij van wordt. Walgelijke kwal die de jonge.. Geen enkele rat daar in dat kabinet heeft ooit iets goed gedaan voor hun eigen volk. Ze komen niet zomaar aan de macht, t zijn geen mensen zoals u en ik. Ze hebben geen enkel medeleven en ook geen empathie voor t volk. Oprotten moeten ze en hoe eerder hoe beter. Die noodwet zou verboden moeten worden, net als de media, zowel tv als radio als alles dat je de heledag dood gooit met coronacrisis shit. Geen test, geen corona mensen. Vergeet dat nooit.

De eerste John
De eerste John
7 maanden geleden

Ja maar die AH, had het beste voor, voor zijn eigen landgenoten, en Hugo is tegen zijn landgenoten hij is dus nog erger.
Ik kwam vandaag in de supermarkt een nieuw huismerk tegen, “Hugo’s pannenkoekenmix”

Tony
Tony
Reactie op  De eerste John
7 maanden geleden

Waarschijnlijk 2 soorten; giftig en nog giftiger.

Ron Swart
Ron Swart
7 maanden geleden

Frank Ruesink heeft nog altijd geen antwoord gekregen van VVD-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Klaas Dijkhoff over de gevolgen van het vaccineren van kleine kinderen.
Grapperhaus raus!

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
7 maanden geleden

Ze doen wel alsof ze heel relaxed zijn. Maar dat is allemaal toneel.

Ik heb vanuit mijn beroep ook trainingen gevolgd waarin ik getraind werd, hoe om te gaan in stressvolle omstandigheden, des te groter de stress hoe rustiger je met een pokerface je bij je publiek moet proberen over te komen om de schijn hoog te houden.

vandaar ook de snelle vlucht naar zijn handlangers van de MSM die hem even in de luwte kunnen houden.

Zowel Patrick Savalle als Jeroen Sloendregt, Frank Reusink Viruswaarheid en zoveel anderen voeren steeds meer de druk op. En dat voelen ze echt wel.

Hier onderzoeks journalist Patrick Savalle en Flavio Pasquino in een prachtige aflevering van Weltschmertz
https://www.youtube.com/watch?v=CZbnvWaEvYY

Hier het prachtig betoog van Jurist Jeroen Sloendregt
Echt een juweeltje
https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=Ru2Ig4b9hQQ&feature=emb_logo

De demostraties in Duistsland ontgaat ook niemand meer. Want hoe meer ze de Demo’s in de doofpot proberen te stoppen hoe meer het “backfired.

jenne
jenne
7 maanden geleden

Deze in wezen onderwijzer van de lagere middelbare school, moet je je eens voorstellen, al die colléga’s van hem die net zo ongenaakbaar zijn in hun dagelijkse denken, geven levens lessen aan Nederlandse kinderen, treurig en angstig tegelijk !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  jenne
7 maanden geleden

Dat is nou wat Thierry Baudet bedoeld, uw kind wordt vanaf de lagere school al door ze gezouten en gepeperd

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x