CoronaMens en Dier

Fleur Agema: het is vreemd dat de vaccinatieschade in ons land bijzonder onderbelicht blijft

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) zei donderdag in de Kamer dat oversterfte een eenmalig opvallend fenomeen hoort te zijn, zoals de griepdoden dat waren in 2017-2018.

“Maar sinds de coronacrisis hebben we voor het vierde jaar op rij te maken met oversterfte. Dat maakt dit opvallende, eenmalige fenomeen een structureel fenomeen. Dat vraagt om antwoorden,” benadrukte Agema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Negentien keer

Vaccinatie kan een oorzaak zijn van de oversterfte, zei het Kamerlid. “Wat in ons land bijzonder onderbelicht blijft, is de vaccinatieschade. En dat is vreemd.”

“Negentien keer was het de schouwarts die het vaccin als startpunt van een causale keten zag die mogelijk tot de dood leidde. We kennen ook allemaal de verhalen van mensen die monter de prik namen die ons uit die crisis zou halen, en vervolgens doodziek de hele week in bed lagen,” merkte Agema op. “En wat als je oud en kwetsbaar bent? Dan kan toch die causale keten dat veroorzaken?”

Niet per definitie veilig

Ze noemde ook Pandemrix, het vaccin dat in 2009 werd ingezet tegen de Mexicaanse griep, waarbij de overheid in 2018 is overgegaan tot het geven van schikkingen. “Vaccins zijn niet per definitie veilig.”

“We wachten nog op negen ZonMw-onderzoeken die gebaseerd zijn op vaccinatiedata van het RIVM en de positieve testdata van de GGD’s. Die zijn gekoppeld aan bsn-nummers en kunnen dus die vragen ophelderen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nomen nescio
Nomen nescio
2 maanden geleden

Gebeurt niet!

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

ff zien hoe de pvv dit gaat aanpakken [ als] ze gaan regeren . maar de beerput staat open en t stinkt aardig. maar zal wel weer des of mis informatie zijn de aan komende jaren.

Astrid
Astrid
2 maanden geleden

Is geen fenomeen maar een feit ..de prik moord uit ..bewuste genocide

Leo
Leo
2 maanden geleden

Ik zie Agema nog aandringen bij De Jonge op het versneld boosteren van onze ‘oudjes’. Ze wist dat de vax tijdens de Mexicaanse griep troep was en nu zou dit gen-experiment wel veilig zijn? Wat een hypocriete takkenbos, met dat verontwaardigde stemmetje van haar. Ik snap niet dat mensen hier nog intrappen.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x