Homepagina » Het Complot » Global warming: het grootste complot ooit tegen de belastingbetaler
Global warming: het grootste complot ooit tegen de belastingbetaler

Global warming: het grootste complot ooit tegen de belastingbetaler

Klimaatverandering is de grootste fraude in de wereldgeschiedenis – een complot tegen de belastingbetaler waar ieder jaar 1,5 biljoen dollar in omgaat. Iedere cent belandt in de zakken van foute figuren. Het is één grote verspilling. Dat zegt de Britse columnist en schrijver James Delingpole.

Hij gaf afgelopen week op verzoek van de World Taxpayers Associations een speech in Berlijn over klimaatverandering. Delingpole vindt dat belastingen voortkomen uit hebzucht, corruptie, roekeloosheid en verspilling.

“Geld en macht geven aan de overheid is hetzelfde als whiskey en autosleutels geven aan tieners,” zei hij. Volgens hem wordt het meeste belastinggeld verspild aan het milieu.

Regelrechte ramp

Afgelopen jaar becijferde het Climate Change Business Journal dat er ieder jaar 1,5 biljoen dollar wordt geïnvesteerd in de klimaatindustrie. Deze hele industrie is niets meer dan een fraude, een complot tegen de belastingbetaler, aldus Delingpole.

Hij noemt als voorbeeld windmolenparken, als onderdeel van de Duitse Energiewende. Rupert Darwall merkte onlangs in de Daily Telegraph op dat deze Energiewende een regelrechte ramp is. In 2004 beloofde de minister van energie Jürgen Trittin dat duurzame energie nauwelijks invloed zou hebben op de elektriciteitsrekening.

Negen jaar later zei CDU-minister Peter Altmaier dat de Energiewende tegen het eind van de jaren 2030 zo’n 1 biljoen euro zou kosten. Het gevolg: in 2013 konden 345.000 Duitse huishoudens hun elektriciteitsrekening niet meer betalen.

Ondertussen doden de milieuvriendelijke windturbines in Duitsland volgens één studie meer dan 200.000 vleermuizen per jaar. Waar komt het geld vandaan om de windmolens te bouwen? De belastingbetaler.

Geen enkel verschil

De windmolenparken zouden de planeet moeten beschermen tegen de catastrofale gevolgen van de door de mens veroorzaakte global warming. Sinds 1850 is het op aarde 0,8 graden Celsius warmer geworden, merkt Delingpole op. Hij voegt toe dat er al 18 jaar geen sprake is geweest van global warming.

“Al dat geld dat in de global warming-industrie wordt gepompt – die 1,5 biljoen dollar per jaar – gaat geen enkel verschil maken,” zei hij. Bjorn Lomborg berekende wat de afspraken die op de klimaattop in Parijs zijn gemaakt voor invloed zullen hebben op de wereldtemperatuur. Als alle landen doen wat ze beloofd hebben zal de opwarming tegen het jaar 2100 zijn teruggedrongen met 0,170 graad Celsius.

“Belastingbetalers zoals u en ik betalen 1,5 biljoen dollar per jaar om de temperatuurstijging aan het einde van deze eeuw met 0,170 graad terug te dringen,” zei Delingpole. “Het is zo dom dat het bijna lachwekkend is. Soms vraag ik mezelf wel eens af: is de Koude Oorlog wel gewonnen door ‘de goeden’ of is dat slechts een illusie?”

[Breitbart]


Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Precies wat het artikel zegt ‘ voortkomen uit hebzucht, corruptie, roekeloosheid en verspilling. ‘.

  16 likes
 2. Vrije energie bestaat al lang.
  Dit hele verhaal is een grote hoax…
  laten we vooral de kern van het probleem in de gaten houden.

  11 likes
  • Inderdaad. Met die Vrije Energie is deze hele systeem wat betreft energie opwekken zo erg achterhaald met de maandelijkse huur aan elektriciteit, gas en licht.
   Dit allemaal had al meer dan 100 jaar gratis kunnen zijn.

   2 likes
 3. Meer CO2 is meer plantgroei! Ik hou van planten en dus niet van Carbon Tax.

  11 likes
 4. In België hebben we de Turteltaks, een taks in het leven geroepen om die zgn groene certificaten van zonnepanelen te betalen.
  De energie factuur van de mondiale burger word daarbij maar liefst met 44% verhoogd, terwijl dat de 30 grootste bedrijven geen energie taksen moeten betalen.
  De energie factuur in België bestaat uit maar liefst 75%, jawel 75% uit taksen, dan zijn ze wel verwonderd dat meer en meer mensen hun energie factuur, dat trouwens een basisrecht is, niet meer kunnen betalen.

  8 likes
 5. Stel de global warming agenda(de hele agenda 20/30) is gebaseerd op de verwoester?(oudheid/rotstekeningen/bijbel/Dogon/Niburu enz.) Dan zijn de oorzaken die nu genoemd worden/CO2/mens niet waar. Dan is er iets wat de gehele kosmische orde verstoort en daarmee ook alles hier(veranderingen aan de lucht en aarde lagen) Het Vaticaan heeft niet voor niks een super telescoop. In de oudheid liep alles via de sterrenhemel/kosmos. Metingen enz. Onze dagen stammen er vanaf. Zaterdag van Saturnus. Vrijdag van Freya(zonnegod) Donderdag(god vd donder) enz. (waarom werd ons nooit geleerd(algemeen lesstof) waar de namen van de dagen echt vandaan komen/gebeurtenissen?) Maya’s gebruikten ook kennis van de hemel bv.
  Vraag blijft: is het een menselijk gemaakt iets(satellieten) of een natuurlijk iets(een fenomeen dat eens in de zoveel tijd terugkomt) De verhalen van de oudheid(ook de huidige Dogon stam) spreken over ruimtewezens, die op aarde kwamen. De rotstekeningen zien eruit als astronauten. Uit de verhalen(bv. Maya’s) blijkt dat die terugkwamen na veel ellende hier op aarde en men zag ze als goden. Die “ruimtewezens” bezaten veel kennis. Die kennis is weer doorgegeven aan bepaalde bloedlijnen/hoogpriesters. Zo is onze huidige macht structuur ontstaan. Het huidige financieel systeem wordt bewust wereldwijd in stand gehouden, terwijl het allang failliet is(jaren 80). Normaliter(logischer) zou je met een schone lei moeten gaan beginnen. Wat de mens weer dient(algemeen recht van leven). Het tegenovergestelde gebeurt. Je moet jezelf dus afvragen waarom? Is de agenda gelieerd aan de komst van een natuurlijke verwoester? Of is alles incl. oudheid 1 grote hoax om macht te behouden over de gewone man/vrouw/mens? Waarom pas je mindcontrol/zware onderdrukking/oorlog/landovernames toe, als je weet dat iets alles gaat verwoesten? Kun je de mens voorlichten/voorbereiden op een verwoester? Ik denk van wel. Een gezamenlijke “vijand” verbindt. Geweld/onaardig zijn/hebzucht/afkomst enz. heeft dan ook geen zin meer. Kwaliteit van leven(het samen zijn zolang dat nog is/samen delen) krijgt dan voorrang op kwantiteit. Vormen van onderdrukking zijn dan niet nodig.

  3 likes
 6. Global warming or cooling is een natuurkundig verschijnsel. Natuurlijk kan de mens hier invloed op hebben, daar we een deel van de aarde zijn.
  Het grootste probleem is echter niet de temperatuur stijging of daling, doch de grote hoeveelheid vervuiling die we in de lucht verspreiden. Alleen al in Nederland sterven hieraan minstens 10.000 mensen.
  Voor het voortbestaan van het leven op deze aardbol moeten wij de luchtvervuiling minimaliseren.

  Het grootste gevaar, door de mensen gecreëerd is de vervuiling van lucht en natuurlijk water. Schone lucht en water is nauwelijks meer beschikbaar.

  2 likes
 7. “Hij gaf afgelopen week op verzoek van de World Taxpayers Associations een speech in Berlijn over klimaatverandering.”

  Tjonge, de World Taxpayers Associations, dat is de club die 99,9% van de mensheid vertegenwoordigd!

  1 likes
 8. The global warming up is zeker een fabel omtrend de Co2 uitstoot.
  Wat dacht u van de kernproeven in de jaren 50,60 in woestijnen, zeeen en dampkring,alles is daardoor van slag geraakt, en nu de gebruikers van energie daarvoor laten betalen,is regelrecht terrorisme door wereldwijde regende macht en geld wellustelingen.
  En velen geloven deze grove leugens en betalen er grif voor, voor een schonere aarde?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Er is geen bewijs dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering, zeggen deze Finse wetenschappers

Er is geen bewijs dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering, zeggen deze Finse wetenschappers

Finse wetenschappers hebben ‘vrijwel geen’ bewijs gevonden ...

NASA betrapt op het manipuleren van temperatuurgegevens zodat het lijkt alsof het steeds warmer wordt. Deze geoloog praat je bij

NASA betrapt op het manipuleren van temperatuurgegevens zodat het lijkt alsof het steeds warmer wordt. Deze geoloog praat je bij

Temperatuurgegevens worden recht voor onze ogen gemanipuleerd. ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.