Homepagina » Innovatie » Aantal Zweden met RFID-chip stijgt in rap tempo
Aantal Zweden met RFID-chip stijgt in rap tempo

Aantal Zweden met RFID-chip stijgt in rap tempo

Emilott Lantz komt uit het noorden van Zweden. Afgelopen week liet ze een microchip implanteren in haar hand. Tijdens een conferentie over digitalisering en internet in Stockholm bood ze zich aan als proefkonijn.

Tijdens het evenement konden bezoekers zich gratis laten implanteren met een RFID-chip. “Ik vind het vreemd dat we dit nog niet eerder hadden,” zei Lantz. Er is bewijs dat het aantal Zweden met een RFID-chip in rap tempo stijgt.

Volgens Hannes Sjöblad van de Zweedse hackersgroep BioNyfiken wonen in Zweden al zo’n 100 mensen met een chip. Afgelopen maand werden er alleen al 50 geïmplanteerd.

Met de chips kunnen mensen deuren openen door hun hand tegen een apparaat te houden dat de informatie op de chip afleest. Ze hoeven dan ook geen pincodes en wachtwoorden meer te onthouden, aangezien alle informatie wordt opgeslagen op de RFID-chip.

Aantal Zweden met RFID-chip stijgt in rap tempo

Emilott Lantz (Chris Matyszczyk)

“Ik kijk er niet van op dat mensen er bezwaren tegen hebben,” zei Lantz. “Je ziet de chips nog niet veel, maar daar gaat denk ik verandering in komen.” De chip, die even groot is als een rijstkorrel, is ontworpen om voor de rest van haar leven in haar hand te blijven.

Lantz hoorde voor het eerst over RFID-chips toen ze een lezing van Carin Ism bijwoonde over transhumanisme. Deze beweging probeert de door de natuur gestelde grenzen van het menselijke bestaan te doorbreken. Ze kan niet wachten tot ze haar chip in plaats van haar sleutels kan gebruiken om naar haar werk te gaan.

Paolo Bernini van de Italiaanse partij M5S zegt dat de Verenigde Staten al zijn begonnen bij burgers microchips onder de huid te implanteren om hen te controleren. Volgens hem is er een complot van de media om burgers niet goed te informeren.

[The Local]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • normaal schreef:

  Nou die mevrouw zal binnenkort wel van haar hand beroofd worden ipv haar portomonai.
  Ik vind het belachelijk, je kan mss ook je bsn nummer op je voorhoofd laten tatoueren? Handig als je het belastingkantoor in loopt dat ze met een scanner meteen je aangifte kunnen invullen…
  Het is al erg genoeg dat men contant geld probeert te verbieden om meer grip op de burgers te krijgen maar dit rfid-gedoe vind ik echt te ver gaan. We moeten juist af van al die elektronica waar we afhankelijk van zijn. Kinderen kunnen al niet eens meer zonder hun smartphone, belachelijk. Zou voor onder de 16 verboden moeten zijn om zo’n ding te hebben.

  80 likes
  • mr free schreef:

   Zou voor onder de 16 verboden moeten zijn om zo’n ding te hebben?
   Zou voor alle leeftijden verboden moeten zijn om zo’n ding te hebben!
   i.p.v. dat dit ding voor veiligheid zou moeten zorgen, onderdrukt het alleen maar onze vrijheid. Ik zie t namelijk al gebeuren dat binnenkort zo’n ding verplicht is voor iedereen op deze wereld. Het doet mij een beetje denken aan de slavernij toen ze gebrandmerkt worden. Nu krijgen we zo’n chip om te achterhalen wie we zijn en later misschien wel om te achterhalen wie onze eigenaar is.

   Tegenwoordig doen ze aan crowdfunding om iets nieuws op de markt te brengen wat men niet zelf kan betalen. Eigenlijk zouden we een crowdfunding moeten organiseren om dit product van de markt af te halen.

   36 likes
  • Dirk schreef:

   Het gevaar is dat men straks sociaal en financieel met een druk op de knop afgesneden kan worden van de wereld.

   Dit soort mensen die dit promoten moeten eens rap gaan nadenken over wat ze de wereld aandoen. Wat een stelletje zeekoeien. Ik wil hiermee niet de zeekoe beledigen.

   Maar 27 januari mogen we! Dan staat er een demonstratie gepland door regeringswaanzin. en gelukkig is sinterklaas dan alweer naar huis zodat men dan niet de zwartepietendiscussie kan gebruiken als breekijzer tussen de bevolking of als afleider voor de woede en teleurstelling die in een groot deel van nederland heerst.

   18 likes
  • Huisheks schreef:

   Ik stem voor oormerken. Gelijkheid onder alle dieren ( mensen zijn ook dieren; kuddedieren)

   11 likes
 • Coeus schreef:

  Iedereen een chip, dan daan mee betalen en cash geld afschaffen en vervolgens kan iedereen die zich verzet tegen het systeem eenvoudig worden geneutraliseerd door zijn chip te blokkeren. Dat is al lang het plan en mensen trappen er in.

  66 likes
 • Jos schreef:

  Wat voor een zielig leven heb je eigenlijk wanneer je ernaar uitkijkt dat je met je geïmplanteerde chip een deur kunt openen?

  65 likes
 • Pascal schreef:

  Dit is weer een grote gek maak manipulatie!!

  Wie gelooft dit nou??

  Foto met een chip en de emotie bij de mens doet de rest wel want de mens maakt zijn eigen roddel wel en kijk eens aan!!

  Best lachwekkend!

  3 likes
  • Dirk schreef:

   Waarom moet jij dit bagatelliseren?

   Jij zegt dat dit manipulatie is en bla bla bla. Dit gebeurd in de wereld. en stel dat dit artikel niet op feiten is gebasseerd, dan nog wakkert het de discussie en de bewustwording aan en daar is niets mis mee.

   Ik zie wel vaker reacties van jou voorbij komen die tegen dingen die hier verkondigt aanschoppen. ik snap best dat jij mensen wil laten beseffen dat ze niet alles moeten geloven, maar jij werkt hier ook mensen tegen om te praten over waar zij zich mee bezig houden en met dit soort praat maak je die gevoelens alleen maar sterker, want ik denk dat jij dit soort praat verkondigt vanuit een overheidsorganisatie. En dat is mijn realiteit

   Groeten

   6 likes
   • pleiadian schreef:

    jep, ben je het er niet mee eens, dan werk je voor de overheid…

    5 likes
    • Dirk schreef:

     Je kan het best ergens mee oneens zijn, maar als je structureel overal tegenaan schopt. Dan moet je een motiverende factor hebben om toch telkens maar weer te reageren. Je kan ook gewoon de website niet bezoeken. Scheelt een hoop ergenis bij jezelf en andere mensen.

     8 likes
     • pleiadian schreef:

      Ik erger me totaal niet, ik kom hier puur voor mijn plezier! En ik schop niet overal tegenaan, dat doe ik alleen als het ongefundeerde nonsens is 😉

      Jarenlang heb ik zelf in dit soort onzin geloofd… tot ik tot de pijnlijke conclusie kwam dat er in alternatieve kringen nog véél meer onzin wordt verkocht dan in de reguliere media. Sindsdien is het mijn missie om mensen wakker te schudden die denken dat ze al wakker zijn.

      2 likes
   • Pascal schreef:

    Beste @Dirk,

    jou citaat, Dit gebeurd in de wereld. en stel dat dit artikel niet op feiten is gebasseerd, dan nog wakkert het de discussie en de bewustwording aan en daar is niets mis mee.

    Bewustwording is er nog niet dus wakkert het veel Emotie op die tot grote verhalen gaat komen van mensen die heftig in hun eigen wereld verkeren en zo maken jullie elkaar stapel gek.

    Gebeurd dit in de wereld of is de ILLUSIE zo gemaakt dat het in JOU en vele andere hun wereld gebeurd!!!

    WAKE UP joh!!

    3 likes
    • Dirk schreef:

     Interessante paradox. De belevingswereld is inderdaad subjectief, maar als ik kijk naar hoe het er op dit moment in de wereld aan toe gaat, lijkt het in stand houden van huidige systeem belangrijker dan de rechten van het individu. en ware het nou net zo dat de overheden verantwoordelijk zouden moeten zijn voor elk indivdu en niet voor een bepaalde groep, waar het op dit moment sterk naar neigt. Emoties nemen inderdaad de overhand en men zal snel zeggen, die bevolking die moet geleid worden, want anders gaat het de verkeerde kant op. Ik denk daarentegen dat veel van de onrust in de wereld gemanipuleerd wordt om zo de belangen van enkelen te behartigen. Om de emoties te beperken is een orwelliaanse wereld de beste oplossing. Makkelijk te handhaven en overzichtelijk, maar de wereld is groot geworden op het out of the box denken en het handelen van geniale individuen. Vrijheid leidt tot genialiteit.

     Wat is in jouw ogen dan bewustwording?

     4 likes
     • Pascal schreef:

      @Dirk

      Bewustwording is iets wat groeit bij de mens maar wat nog in de kinderschoenen staat. De eigen wereld van vele die zij opgebouwd hebben in een wereld vol wrok om zichzelf te beschermen nemen nu de voorhand. De Elite weten heel goed hoe ze dit spelletje moeten spelen want met ANGST en EMOTIE regeer je de wereld en zo word die eigen wereld van de mens nu bespeeld.

      Slechte Elite zijn er niet omdat de dingen die gebeuren moeten op die wijze gebeuren. Wij zijn een civilisatie under contruction en zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

      De mens of de ziel word dus begeleid door verschillende fases om de bewustwording te rijpen.

      1 likes
  • Squenzy schreef:

   @Pascal
   Dit is geen manipulatie. Dit is gewoon de harde waarheid. Iedereen die deze chip aanneemt is volledig overgeleverd en slaafje van de NWO. Ik zou maar eens de toespraak op YouTube checken van de CEO van google.

   12 likes
   • Pascal schreef:

    @Squenzy

    Dit is echt lachwekkend dat vele daar zo serieus op in gaan en mij nog bekritiseren.
    De NWO is er nog niet dus slaafje daarvan zijn kan niet!!
    Google is van dezelfde groep vrijmetselaars als die dit manipulatie bericht maakt en ook de Vrijmetselaars die deze chip ontwikkeld.

    Ik denk dat deze chip gemaakt is voor personen die interstellar gaan reizen omdat dat onze volgende stap word van onze planeet.

    Jullie worden allemaal gek gemaakt met een broodje AAP!!!!!!!

    2 likes
    • Squenzy schreef:

     @Pascal
     Het is lachwekkend dat jij de NWO onderschat. Satanischer dan dat clubje kan niet.

     6 likes
     • Pascal schreef:

      @Squenzy,

      Ik zal het eens uitleggen en misschien ga je het ook zien.

      De NWO is NIEUW en die zijn er nog niet!!
      Hoe nieuw bedoelen ze dat, zijn de goden die terugkeren van Nibiru toevallig de NWO. Zij nemen dus de tent over van het Vaticaan. Daarom ook EINDE van de wereld op 21-12-2012 was eigenlijk het einde van de Vrijmetselarij en het Vaticaan. De NWO moet dus nog intreden en dat zal naar mijn mening dit jaar nog gaan gebeuren.

      Satanischer dan dat clubje kan niet.

      Jij denkt nu in hun gemaakte wereld en je bent dus het perfecte voorbeeldschaap. SATAN is Saturnus, de zwarte kubus!! Daar is niets mis mee. Jij loopt geheel mee in hun gemaakte manipulatieve wereld.

      Word eens wakker man en ga zien wat je moet zien!!

      2 likes
     • Cleopatra schreef:

      @Pascal @ Squenzy We hebben de afgelopen 60 jaar een leugen geleefd die de regeringen iedereen heeft voor geschoteld.
      De NWO is jaren aangewerkt en het is idd dus lachwekkend om de NWO te onderschatten, we in voor gelogen en worden gemanipuleerd… word wakker voor het te laat is! In de VS is het al lang aan de gang, en het zal gauw in Nederland beginnen.

      Open je ogen en ga onderzoeken wat er gebeurd. Op YOUTUBE.. Illuminatie, NWO, Rothschild, Bilderberg groep.
      De Paus, Hollywood, Walt Disney, etc etc

      Als je het niet geloofd ga op onderzoek uit maar luister niet naar de gewone kranten of de NOS CNN, die zijn nl allen in handen van de Grote Multinationals.

      Veel succes met je zoek tocht!

      1 likes
 • Arwijn schreef:

  Hey, als zij daarmee akkoord gaan moeten ze dat zelf weten. Zo lang het niet verplicht word mogen zij met chips in hun hoofd en google-glasses op hun kop en anti-depressiva in hun bloed rondlopen als ze willen van mijn part, als ik maar gewoon mijzelf mag blijven en mijn eigen doctor mag zijn en nergens toe verplicht wordt. Ook niet in de toekomst! Ik ben al die incrementale toestroom van regeltjes en bureacratie een beetje zat ondertussen.

  52 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Waarom zou die chip niet gewoon in haar horloge kunnen. Wat een domme trien. Ze heeft ook vast geen enkel idee van hoe zo’n chip precies werkt. Laat staan dat ze zich ervan bewust is dat er nogal eens tumoren ontwikkelen rondom zo’n implantaten.

  31 likes
 • pietje schreef:

  Arwijn ook al zou het verplicht worden zou ik het niet accepteren waarom ? Het is mijn lijf !!!!

  16 likes
  • densie schreef:

   ja….jouw voertuig… van de ziel….en de vrije wil… en de ZELF denkende Geest….een kind van God…zijn we allemaal…nou ja, allemaal…. degenen die Agenda 21 in gedachte hebben, komen ergens anders vandaan of zijn bezeten…ja, dat is het… bezeten door the archons… well…..het gaat ze niet lukken…Wake up!!

   11 likes
   • Pascal schreef:

    @Densie
    20 november 2014 09:18 at 09:18

    @densie
    het gaat ze niet lukken…Wake up!!

    Haha JIJ moet wakker worden! Geloof jij alles wat de media brengt?

    3 likes
    • Vandattem schreef:

     Densie, je staat aan de goede kant.

     Pascal heeft echter een zeer sterk punt.

     0 likes
     • densie schreef:

      dank je wel…
      hier wil ik iets kwijt…de kunst is te zien…dat je dan spreekt vanuit de dualiteit… een goed en een slechte kant…
      gaan we weer, dat bestaat niet, dat is zwart wit denken…zonder oordeel overigens over het uitgesprokene…
      Ga in het midden staan er tussenin, in je hart, kijk vrij…dive deep!
      we hebben een Luciferisch verleden en evt. een Ahrimanische toekomst, als we ons laten regeren door angst!
      In het midden hier en NU leven is kijken met Christusbewustzijn vanuit het hart en Michaël de Zonne Aartsengel aan onze zijde…
      Ik weet dat dit gesproken is vanuit de antroposofie…maar voor mij een weg die ik gegaan ben waar ik het hele Universum dankbaar voor ben…en dan is het klaar nu…
      wees in vrede, dankbaar en open minded… heb de moed!
      Verlichting…realiseer je ware ZELF!
      namaste

      0 likes
 • Arnold schreef:

  De kwalijke robotisering van de mensheid is al vol aan de gang. Niet lang meer dan loopt iedereen verplicht gechipt rond.

  22 likes
  • Vandattem schreef:

   Alleen als iedereen zich braaf en krachteloos gedraagt, getuige jouw post.

   Je vergeet dat de in NL verdwenen stijfkoppigheid vanzelf de kop weer op steekt.

   Op wereldschaal zijn de Belgen onze broeders.

   1 likes
  • Cleopatra schreef:

   In de WOII moesten de Joden Getatoeëerd worden, dit ging onder dwang.. Hier doet me dit aan denken, je bent echt stom wanneer je dit vrijwillig laat doen…sensatie beluste Nederlanders hebben vorige maand zich laten tatoeëren. Het meest stomme wat je jezelf kunt aandoen. Ze weten al door je IPhone waar je uithangt. en nu willen ze iedereen tatoeëren. In de VS hebben 4 op de 5 mensen dit al, niet vrijwillig en niet bewust.
   Een beetje denken bij wat je doet.

   0 likes
 • pietje schreef:

  Ik begrijp die mensen niet ! Een chip in je lichaam stelletje mongolen dan ben je altijd te controleren dat zijn we al via telefoon en internet maar nu maken ze het nog erger ! Begrijp het niet ! Maar ja……eigen keus net als de griep prik !

  17 likes
 • Seeb schreef:

  Ze willen echt dat ze mens zo dom mogelijk wordt. Wat is nou een moeite om een ww te onthouden…

  15 likes
 • Marc schreef:

  Hele slechte ontwikkeling…zo komt de Orwelliaanse wereld weer een stukje dichterbij

  11 likes
  • Sola schreef:

   @Mario: je haalt de woorden uit mijn mond… Dat was ook het eerste wat bij mij opkwam na het lezen van dit bericht. Hoe dan ook, geen chip of andere rotzooi in mijn lichaam.

   3 likes
   • Dirk schreef:

    Het probleem is echter dat nederland een van de enige landen in europa is, waar de grondwet zon beetje het meest waardeloze stuk tekst is wat er is, want elke nieuwe wet die geschreven wordt en in strijd is met de grondwet creeert dus per direct een maas in de grondwet. Artikel 11 maakt ons baas over ons eigen lichaam, maar mocht men het in het hoofd halen het toch te verplichten, dan kun je jezelf niet beroepen op de grondwet.

    Jammer joh

    1 likes
 • blotepotepeter schreef:

  Ik denk weleens dat alle wereldbewoners allang de nano-technologie van chemtrails in hun bloed hebben zitten. Dan komt daar het volgende verhaal, de RFID chip in je hand. Volgens het principe; wie niet wil, moet het maar voelen. Ze zullen alle diensten uit zetten voor je, als je die chip niet hebt laten zetten. Geen toegang tot welk publiek domein dan ook, en zelfs niet je eigen geld. Er zullen een soort van mad-max achtige ghetto’s ontstaan, van chipweigeraars die buiten de geëlektroniseerde maatschappij leven. Zulk soort mensen zullen op termijn gewoon opgeruimd worden, omdat ze onbruikbaar zijn. Maar wat nou als die RFID chip eigenlijk nog veel méér kan? Bijvoorbeeld een signaaltje sturen naar nano-deeltjes die al in je bloed zitten, om een soort stofje los te laten in je lichaam, waardoor je moeiteloos en zonder vragen alle commando’s van buitenaf gehoorzaamt? Wat nou als die RFID een opdrachtje kan geven aan de Polyethyleenfibers in je lichaam, om aan elkaar te klonteren en je verandert daardoor binnen drie seconden letterlijk in een plastic pop? Een overheid die door een simpel drukje op de knop iedereen kan laten veranderen in een zoutpilaar. Dát is het ware gevaar. Je weet niet waarvoor die RFID in je hand geprogrammeerd is. Dit is onze toekomst, als mensen blijven doorslapen zoals ze nu doen. En als ik vanmorgen de lokale verkiezingen hoor, dan slapen mensen nog lekker verder momenteel.

  7 likes
 • karel schreef:

  Triestig, je goed voelen met een chip in je hand, dat is ongeveer het einde van je eigen leven of wat er nog van over blijft.

  8 likes
 • pietje schreef:

  Helemaal eens met Coeus ….. wij doen het niet he ? Wij zijn rebellen ! Laat ze allemaal maar de p…….krijgen ik doe niet mee !

  11 likes
 • bert spoelstra schreef:

  Wat zegt de bijbel, The mark of the beast op je voorhoofd of in je rechterhand. De chip staat voor totale controle, door het beest in je rechterhand. Mijn mening, dit kan gewoon niet goed zijn, je bent zo chantabel als wat en kunt de regie over je vrijheid volledig verliezen.

  Revelation 13:16-18 ESV / 278 helpful votes

  Also it causes all, both small and great, both rich and poor, both free and slave, to be marked on the right hand or the forehead, so that no one can buy or sell unless he has the mark, that is, the name of the beast or the number of its name. This calls for wisdom: let the one who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man, and his number is 666

  11 likes
 • mario schreef:

  okeee een chip in je hand en daarna een chip in je kop om je gevoelens te neutraliseren.

  10 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Bij de docu Zeitgeist geeft Aaron Russo goed duidelijk hoe het gaat worden ivm NWO/RFID, als wij mensen er niets aan doen zal er ook niets veranderen..

  http://www.youtube.com/watch?v=xorR2Yo84Jo

  2 likes
  • Faith schreef:

   Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de darkies om ons in de angst greep te houden. Ze maken niets meer klaar, hogere frequenties waar we steeds meer in terecht komen, zij blijven in het duister hangen met hun zieke plannen, in de lage frequenties dus. Dit kunnen ze dan wel in hun zieke hoofden hebben om uit te voeren maar ze moeten oppassen dat als ze een kuil graven voor een ander…de rest is bekend. Boeddha noemde het karma.

   1 likes
   • Pascal schreef:

    Ik ben het wel met je eens maar ik wil je toch even zeggen dat het geen zieke of slechte mensen zijn.

    Naar mijn mening is dit een geheel buitenaards gestuurd iets. Dit zijn de echte professionals van daarbuiten die de tent hier al regelen en besturen.

    Als wij gemaakt zijn door een buitenaards ras dan lijkt het mij zeer waarschijnlijk dat ook zij hier op deze bol lopen om de boel te regelen.

    3 likes
    • Faith schreef:

     Jij ziet het als volgt, dat wij gemaakt zijn door een buitenaards ras, ik denk dat we een ras under construction zijn, onderweg naar een hoger ontwikkelingspeil en dat moet je wel zelf doen. Dat is een innerlijke weg. Wie wil blijven hangen op het Telegraaf en de Linda niveau moet dat zelf weten. Wij, de mensen, lopen hier de boel te regelen, hoewel we de laatse 30 jaar in het bijzonder ernstig voor de voeten gelopen zijn door egoisten en kortzichtigen die alleen uit eigenbelang handelen en alles dus naar hun hand willen zetten. De hippies werden onder het kleed geveegd want consumisme, materialisme en concurrentie was beter, vonden ze. Maar door die hogere frequenties rollen we daar langzaam maar zeker weer uit. Vanaf de jaren ’60 hadden we al een groeispurt kunnen maken maar die werd doelbewsut tegen gehouden. En misschien zijn het dan geen zieke of slechte mensen die willen blijven hangen op dat simpele onderbroeken niveau, dom vind ik ze wel. Maar dat is mijn idee.

     3 likes
     • Pascal schreef:

      @Faith

      Ik ben het wel met je eens maar dan in minder woorden en zinnen.

      De mens is een product en project van daarboven.

      0 likes
    • Real OG schreef:

     Buitenaards? Man, deze dingen gebeuren op aarde.
     Dit heeft niets met ontwikkeling te maken vertel eens waarom dit al duizenden jaren is voorspeld?

     0 likes
 • wolfje schreef:

  dat kan niet waar zijn

  8 likes
 • Tom schreef:

  Dat is wat Rockefeller zelf al zei het plan is om iedereen te chippen en als ze in opstand komen dan zetten we lekker de chip uit en dan kunnen ze niks meer. Dit is ook terug te vinden in een van de Zeitgeist films die ik iedereen kan aanraden om te kijken met familie en vrienden.

  Blijkbaar zijn er simpele mensen die het leuk en spannend vinden om zich als een hond te laten chippen!!

  Ps: Weet niet of het echt waar is maar heb ooit ergens gelezen dat er ook al chips zijn met een cyankali cartridge erin die van afstand geactiveerd kan worden.

  Het stond op deze link maar is blijkbaar al weer geblokeerd

  http://wordwakkerwereld.com/www/viewtopic.php?f=24&t=1756

  4 likes
  • Marc schreef:

   @Tom

   De arrogantie van mensen zoals Rockefeller is inderdaad stuitend, en dat al meer dan vijftig jaar. En ze kunnen dit soort verschrikkelijke dingen zeggen omdat er hen geen strobreed in de weg wordt gelegd. Ze lopen in hun planning voor hun ‘1984’ NWO plan jaren op ons vooruit en ze hebben de meeste opiniebepalende media en structuren in handen.

   Maar de chip, vroeger nog een eng toekomstbeeld maar nu al realiteit, zal ons ontmenselijken en, zoals IIS in een van zijn posts aangaf, alle vrijheid, persoonlijke integriteit en persoonlijke keuze ontnemen. We mogen iets dergelijks nooit accepteren!!!

   3 likes
 • Rini schreef:

  Ik heb een Xtje gelezen,en weet begeod niet meer waar,maar die man had gelijk wat hij zei.
  Mensen die hun vrijheid inruilen voor bescherming,die verdiene het allebij niet,ben het daar volkomen mee eens.
  Wat kunnen mensen zich toch laten manupuleren zeg,wat staat een mens toch dicht bij een dier,lekker de kude volgen en nog blij zijn ook.
  Er staan veel schapen in een wei met een groot hek er om met stroom,vraagt het kleinee lammetjes aan zijn moeder,mam waarom staat er zoeen groot hek met stroom om ons kleine weidje heen?
  Meeeeeeeeeeee roept mama dan,dat is om ons tegen de slechte mensen en teroristen te beschermen.
  Die heb ik een Xrtje gelezen,en blijft goed in mijn bolletje hangen.
  Sorry wat kunnen somige(en verdome)steets meer mensen schapen zijn.
  Een ding is zeker,als men dit er deor gaat drukken dat het verplicht word,dan neem ik een enkeltje HOGEBRUG en ga dan voor een Xrtje vliegen,en ben dan in een KLAP van heel deze elende af !!!!!!
  MIJ NEVER EEN CHIP,ECHT OVER MIJN LIJK,BEN GELUKIG NIET BANG VAN DE DOOD 🙂 🙂 🙂

  6 likes
  • Padja schreef:

   Ach Rini…
   Heb je een bankpas?
   Ov. Kaart?
   Computer?
   De lijst is eindeloos ; allemaal mét chip!

   Hopelijk wacht je nog ff met springen; zonde toch.
   Je leeft nu toch ook gezellig met al je chips.
   Knuffel

   0 likes
 • Jan schreef:

  Openb. 13: 16-18 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. 18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig

  http://areyouready.punt.nl/content/2008/11/de-rfid-chip-is-het-merk-van-het-beest-openb-13-16

  5 likes
  • gijs schreef:

   hoewel hij nu al in de wereld is en zijn naam bekend is,die de getalswaarde 666 heeft,heeft hij nu die macht niet,ondanks dat er wonderlijke dingen gebeuren waar hij komt
   dit zijn nog maar voorbodes
   in de tijd dat hij zich gaat openbaren ziet het er alweer anders uit en willen de meesten het teken graag hebben
   anders worden ze onthoofd,waarvan ook voorbodes zijn te zien
   indien uw hand u tot zonde verleid,hak m af
   indien uw oog u tot zonde verleid,ruk t uit
   dus misschien word ook het systeem van oogherkenning nog verder ontwikkeld

   0 likes
 • Mark van de Ven schreef:

  Mijn schoonmoeder is eind 70. Ze heeft geen computer (nodig). Maar er zijn steeds meer instanties (o.a. belastingdienst) die alleen maar digitale formulieren kunnen of willen verwerken. Ze wordt dus min of meer gedwongen om er een te kopen, anders heeft het zelfs vervelende consequenties. Zo worden we straks dus ook gedwongen die chip te implanteren. Het zijn nog maar kleine stapjes in die richting.

  4 likes
 • Squenzy schreef:

  Mark of the beast 666
  Openbaring 13:
  “En het maakt dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten een merkteken geeft aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden. En dat niemand mag kopen of verkopen dan die het merkteken heeft “

  3 likes
 • louise schreef:

  Het kan verkeren…… goh daar waren de Duitsers al goed in wo 2,nummers op de huid tatoeeren bij joodse mensen,dan waren zij makkelijk te traceren……gelukkig niet zelf meegemaakt….maar 2 generatie`s hebben er schande van gesproken,ohhhh wat erg wat een stigma!!!!!Na ach en wee is de nederlandse regering het verst met stigma`s en traceren,we hebben geboorte nummers (te pas en onpas) sofie nummers…..bankpas, zelfs kentekenpakeren (weet je waar je partner uit hangt om 3uur s`middags!! )kortom we zijn niet ver verwijderd van de chip, en dan nu een generatie die het allemaal gewoon vindt???? jawel zo gaat dat in de geschiedenis…….wat je eerst afkeurt…blijkt later een uitvinding,ach ja de mens blijft onwetend…….

  3 likes
 • Witte Pij schreef:

  RFID-chip, ik heb er een naast mij liggen in de vorm van ID-kaart. De Nederlandse identiteitskaart, Koninkrijk der Nederlanden. Dit ding is vijf jaar geldig en dan MOET ik weer een nieuwe kopen. Let wel: ik moet deze kopen. Ik koop dus een ID-kaart en vervolgens lees ik op deze kaart: dit document is eigendom van de Staat der Nederlanden. Als ik verder lees, dan is het voor mij raadzaam om deze kaart niet te gaan slopen. Doe ik dit wel dan is dit strafbaar. Boven mijn pasfoto zit er een raar bobbeltje op de kaart en links onderaan zie je een raar merkteken. Als je nu het lef hebt om ( ik zet U niet aan om het te doen, doet U het wel dan is dit U eigen keuze ) met een scherp mes dat bobbeltje boven de pasfoto los te peuteren dan komt er een RFID-chip te voorschijn. Als je de regels omtrent de ID-kaart er op na gaat lezen dan is de conclusie: wij zijn al gechipt.

  3 likes
 • Dacross schreef:

  Ze ziet er ook uit als een proefkonijn. Gelijk steriliseren.

  2 likes
 • Nickos schreef:

  Is gewoon een simpele zelfgemaakte chip om haar kantoor duren te kunnen openen zonder sleutel

  1 likes
 • pleiadian schreef:

  Als mensen hier zelf voor kiezen, geen enkel probleem. Zelf zou ik het niet direct willen.

  Zij is zeker geen “schaap”. Schapen volgen, zij maakt juist een bewuste en eigen keuze. Ik kan daar alleen maar respect voor hebben.

  Mensen die aankomen met teksten uit de bijbel of paniekzaaiers over agenda 21 zie ik eerder als schapen. Zij laten zich leiden door de visie van een ander in plaats van hun eigen keuzes te maken.

  1 likes
 • lion schreef:

  hoe diep kun je zinken, eigenwaarde bestaat dan niet meer.

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Als je je aan zo´n RFID-chip onderwerpt, dan laat je je zelf ‘mindcontrolen’.

  1 likes
  • Pascal schreef:

   Beste Kalki,

   Ook zonder die chip laten mensen zichzelf mindcontrollen. Je kan het ook gewoon Manipuleren noemen want zo is het.

   Als je vele reacties leest zie je gelijk wie er nog in het manipulatie proces verkeert, dat zijn er heel veel.

   0 likes
 • Jozo schreef:

  Bizar dat dit al 2000 jaar geleden is voorspeld in openbaring 13 vers 16 en 17. Iedereen moest een merkteken op zijn rechterhand of voorhoofd hebben. Wie dat teken niet had, kon niets kopen of verkopen.
  Diegene die dit 2000 jaar geleden heeft voorspeld heeft geen idee gehad hoe dit mogelijk kan zijn.
  We staan aan de vooravond van iets wat wereldwijd gaat gebeuren, binnenkort.

  1 likes
 • Zatapa schreef:

  Openbaring 13:15-18

  15 En hetzelve werd macht gegeven om het beeld van het beest een geest te geven, opdat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken, dat allen, die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden. 16 En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;

  0 likes
 • Silber eye schreef:

  Zie maar een enkel voordeel van zo een chip dat is namelijk dat je niet je identificatie vergeet, verder is dat ding fors manipuleerbaar je leest zo een ding niet alleen razend snel uit je kan dat ding ook razendsnel herprogrammeren en dat allemaal zonder je dat ziet of merkt. (een beetje techneut kan het ding ook zelf manipuleren)

  Vermoedelijk is een getatoeëerde barcode op je voorhoofd/nek een beter alternatief je sofinummer op je bovenarm kan ook, de Duitsers deden ook al zoiets denk dat dit in dit landje er ook nog wel van komt.
  Je bent namelijk ook verplicht een zorgverzekering af te sluiten ook al ben je niet echt verzekerd van zorg, zodra de verplichting vervalt je eigen te verzekeren dan is er pas echt concurrentie maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren want dan vervallen ook de graai-middelen van het pluche.

  Heb al drie familieleden verloren welke de zorg pas konden ontvangen toen het te laat was, grote dozen met medicijnen gingen ongeopend weer terug.

  Kassa!

  0 likes
  • gijs schreef:

   er zijn veel meer voordelen denkbaar
   bij elke misdaad kijken ze even welke chip op de plek des onheils is geweest
   of iemand vermist?spoor je zo op
   loop je een winkel binnen dan weet de computer hoeveel geld je op de bank hebt staan (contanten zijn er dan niet meer)voor dat geld kan je boodschappen meenemen
   automatische betalingen
   geen zwartgeld meer
   geen diefstal
   doorrijden na een ongeval?geen zin want via de satelliet weten ze zo wie daar reed
   ondanks het kenteken,ook dat nog
   ga zo maar door
   deze plannen zijn al zolang bekend
   dit zijn de voorbodes om ons te laten wennen aan het idee
   anders zouden we eens in opstand kunnen komen
   onee dat komen we niet he
   maar in sommige landen wel en dus moeten die ff wennen vast

   0 likes
 • Real OG schreef:

  Nee maar, via deze manier kunnen de mensen achter de schermen ons overal vinden en vermoorden.
  Domme mensen gaan weer zeggen dat het een eigen keuze is en blablabla tis goed ga maar, een zien of je er dan nog af geraakt en o ja de bijbel bestaat al heeeel lang dus als je iets leest over het teken van het beest zit je wel juist. Ik vraag niet om je mening tis een feit domme jungens. Door de jaren heen zijn er zoveel artiesten die er muziek hebben over gemaakt maar helaas velen zijn te dom. Ze denken dat die chip echt goeie dingen zal brengen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  zweden

  Prominente hoogleraar: ‘Coronapandemie voorbij in Zweden’

  Een prominente Deense onderzoeker heeft gesuggereerd dat ...

  >