Spiritueel

24 Birmese kinderen claimden dat ze in een vorig leven Japanse soldaten waren geweest. Lees hier meer voorbeelden van reïncarnatie

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de Tweede Wereldoorlog claimde een groep Birmese kinderen dat ze in een vorig leven Japanse soldaten waren geweest.

De 24 kinderen hadden grote moeite met het pittige Birmese voedsel en hadden vooral trek in rauwe vis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit is slechts één van de duizenden gedocumenteerde gevallen waarbij herinneringen aan vorige levens overgedragen lijken te worden.

Sterke connectie

Pas sinds kort zoeken ook westerse onderzoekers naar bewijs voor reïncarnatie.

Eén van hen is dr. Brian Weiss. Toen zijn dochter Amy op jonge leeftijd werd gediagnosticeerd met staar, wat erg ongewoon was, besloot ze bij hem in behandeling te gaan.

Tijdens haar regressietherapie zag ze heel duidelijk een oude man die in de middeleeuwen leefde. Deze man werd ervan beschuldigd een tovenaar te zijn.

Dorpsbewoners zetten het huis van de oude man in brand, waardoor hij blind werd. Amy zei een sterke connectie te voelen met de man en besefte dat het incident verband hield met haar aandoening.

Na de sessie verdwenen de symptomen.

Bevestigden

Wetenschappers van de Universiteit van Virginia houden zich ook bezig met het onderzoek naar reïncarnatie.

Zo schrijft dr. Jim Tucker in één van zijn papers over een jongen uit Thailand die op 3-jarige leeftijd begon te klagen over het feit dat hij in zijn vorige leven was doodgeschoten.

Hij zei dat hij een leraar genaamd Bua Kai was.

Zijn oma besloot hem mee te nemen naar het dorp waar hij beweerde te hebben gewoond. Hij herkende het huis waar hij had gewoond en de mensen die er woonden bevestigden dat hun zoon, Bua Kai, vijf jaar daarvoor was doodgeschoten.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Azraël
Azraël
5 jaren geleden

Het einde staat het meest dicht tot het begin.

Brada
Brada
5 jaren geleden

Totdat je verlost bent, zul je herboren worden.
Alle dieren die je om je heen ziet, vogels, katten, honden, ratten, vleermuizen, koeien, schapen, ezels enz. zullen de reis naar het Hogere Bewustzijn maken via diverse lichamen tot ze in een leven het lichaam van een mens krijgen. Dan begint hun laatste fase naar verlossing.
Daarom is het ook van belang geen wezens te doden. Want een gedode worm, koe of schaap bijv. moet opnieuw als worm, koe of schaap geboren worden om de ervaring als worm, koe of schaap te voltooien. Door hen te (laten) doden, verlengen (vertragen) we hun reis alleen maar. Iedereen weet hoe vervelend het is als je steeds rode verkeerslichten tegenkomt. Nochthans doen wij dit de dieren aan door hen te (laten) doden.

lichtwezen
lichtwezen
5 jaren geleden

De mens kan niet in een leven de hemel (het Goddelijke Al) betreden. Miljoenen levens zijn nu reeds geleefd en nog vele, vele levens zijn nodig om terug tot het Goddelijke Al terug te keren.
De dierenwereld is uit de eerste menselijke cellen ontstaan. En dieren zullen ook geen mensen worden!
Uit de eerste dierlijke cellen is de plantenwereld ontstaan…
Lees de boeken van Jozef Rulof voor meer hierover op: http://www.rulof.org

Anita
Anita
5 jaren geleden

Ik wil graag nog een bewijs van reïncarnatie toevoegen aan dit filmpje, namelijk het bestaan van de homosexualiteit. Aan de homosexualiteit, zie je namelijk de reïncarnatie. Want wat is homosexualiteit nu eigenlijk?

….Maar homosexualiteit- dat neemt de wetenschap nu nog niet- is alleen het terugkeren vanuit moederschap tot het vaderschap en omgekeerd, dat wil zeggen, dat de ziel-als-mens beide organismen moet beleven. De mens komt bijvoorbeeld vanuit het moederlijk organisme dame en krijgt nu – voor dit leven het mannelijk organisme en bezit dus niet meer het volle moederschap. Die mens leeft dus nu als vrouw in het mannelijk organisme en die man weet geen raad met zijn gevoelens. De mens moet zich dit – doordat hij terugkeert, dus reïncarneert – nog eigen maken. Een vrouw leeft nu dus in het mannelijk organisme en voelt zich nog moederlijk, waardoor zij dus de man nog zoekt. Maar voor de maatschappij zoekt dat de man de man. Komt de ziel vanuit het mannelijk organisme en is zij voor dit leven vrouw, dan bezit die mens dus niet meer het volle vaderlijk bewustzijn, doch voelt zich toch nog man in het moederkleed en zoekt dus nog de vrouw. Dat is eigenlijk alles. Deze levensgraden verklaren dus zichzelf , omdat hij en zij die natuurlijke graad en afstemming voor het scheppen en baren nog niet bezitten. (Vraag en Antwoord deel I, Jozef Rulof, metaphysicus, 1898-1952, http://www.rulof.org).

Wat overigens voor de mens geldt, bestaat ook voor de dieren. Dieren kennen ook de homosexualiteit. Eigenlijk zou het woord homosexualiteit niet moeten bestaan, het is namelijk onderdeel van de schepping en een natuurlijk proces.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x