Bewustzijn

Onderzoek suggereert paranormale vermogens bij kinderen met autisme

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoek suggereert dat sommige kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme beschikken over telepathische of paranormale vermogens.

Deze ‘genieën’, zoals ze door sommige experts worden genoemd, zouden deze vermogens op een zichtbare manier kunnen demonstreren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van autistische kinderen die niet op dezelfde manier kunnen communiceren als hun leeftijdsgenootjes werd altijd gedacht dat ze een achterstand hebben.

Hoofd

Uit onderzoeken blijkt dat ze simpelweg over andere ‘vermogens’ beschikken. Mogelijk hebben ze een groter mentaal vermogen dan gemiddeld en kunnen ze communiceren zonder woorden.

Onderzoekers van de Universiteit van Californië te Irvine hebben in 1999 aangetoond dat parapsychologische experimenten betere resultaten hebben opgeleverd dan experimenten die moeten aantonen dat een dagelijkse dosis aspirine een hartaanval helpt voorkomen.

Autistische ‘genieën’ blinken onder andere uit in wiskunde. Berekeningen waar iemand normaal gesproken een rekenmachine of computer voor nodig heeft, kunnen zij uit het hoofd doen.

Telepathische vermogens

Psychiater Diane Powell doet al jarenlang onderzoek naar het menselijk bewustzijn, met name bij autisten en andere individuen met speciale vermogens.

Dr. Powell zegt dat er sterk bewijs is voor hun telepathische vermogens.

Tijdens andere experimenten is door de jaren heen aangetoond dat autistische kinderen lijken te functioneren buiten het binaire systeem dat we fysiek kunnen waarnemen.

Gedachten lezen

Hun gedachten, dromen en methoden voor ‘stille communicatie’ werden bestudeerd tijdens een experiment waarbij een ‘telepathische zender’ een ‘telepathische ontvanger’ betrokken waren.

In onderstaand filmpje zie je Ramses Sanguino, een jongen met autisme die gedachten kan lezen én hoogbegaafd is.

Hij spreekt vijf talen, waaronder Grieks en Russisch, en kan wiskundige problemen oplossen. In de video wordt hij bestudeerd door een gerenommeerde neurowetenschapper.

[Collective-evolution, ABC News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robin
Robin
7 jaren geleden

Kinderen tot ca. 6 jaar zijn nog zijn nog praktisch ongekaderd. Zijn nog vrij in hun doen en laten, en nog niet in een vorm gekneed.
Ik ben ervan overtuigd dat peuters bijvoorbeeld véél meer kunnen waarnemen dan volwassenen.
Autistische kinderen zijn vooral sociaal beperkt, maar heel scherp met andere dingen.

Het ligt niet aan de kinderen, maar aan ons.
Ik denk dat volwassenen juist heel veel vermogens zijn kwijtgeraakt door herprogrammeringen vanaf de vroege jeugd tot aan het volwassendom door opvoeding, school, televisie.
Net zolang totdat we bijna afgestompt zijn en kunnen gaan werken.

Patrick S.
Patrick S.
7 jaren geleden

Dit is echt waar ik geloof niet in paranormale vermogens maar ik maak het zelf wel mee.
Praat me mij vrouw over aantal dingen in de auto en haal onze kinderen op van school
mij dochter PDD-nos stapt in de auto,en zeg dan dingen die zij helemaal niet kon weten,wat ik met mij vrouw gesproken heeft voor dat mij dochter in de auto stapte ,ik vertelde haar dat zij dat helemaal niet kan weten en waar zij dat verdaan haal? we hebben er nooit over gehad,alleen in de auto,mij vrouw keek mij aan van dit kan niet waar zijn? er was helemaal geen aanleiding dat mij dochter dat kan weten… paranormaal lijkt er heel erg sterk op.

Hoe kan dit ? wetenschappelijk graag.

Spirit_himalaya27
Spirit_himalaya27
7 jaren geleden

Misschien heeft het kind in de video geen autisme. Als je ff geen sociaal gedrag vertoond, word je al gauw bestempeld als autist.
Als we hoofdpijn, buikpijn of griep hebben, dan hebben we vaak toch ook geen zin in sociale contacten.
Of als je regelmatig slecht slaapt, dan ben je liever toch ook opjezelf?
Je gedrag wordt bepaald door neuronen. Een autist heeft minder neuronen, minder neuronen betekent verminderde vermogens.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x