Homepagina » Buitenland » Schimmige club pleit voor terughalen IS-jihadisten naar Europa. Dit zijn de Nederlandse leden (er zit ook een troonopvolger bij)
IS
Foto: Halab Today TV CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Schimmige club pleit voor terughalen IS-jihadisten naar Europa. Dit zijn de Nederlandse leden (er zit ook een troonopvolger bij)

Afgelopen maand oordeelde de rechter dat Nederland zich moet inspannen om IS-kinderen terug te halen uit Syrië.

En toen kwam daar de open brief bij van de European Council on Foreign Relations, waar prinses Mabel één van de oprichters van is.

Deze club wordt gefinancierd door onder andere de Open Society Foundations van George Soros.

IS-strijders

In de open brief pleit de organisatie voor de terugkeer van buitenlandse IS-strijders.

De brief is namens Nederland ondertekend door professor Beatrice de Graaf van de Utrecht University.

Diezelfde Beatrice de Graaf zei eerder op tv dat er al ‘bataljons Russische geheim agenten actief zijn in Duitsland’.

Ze vroeg zich verder af of de Russen zich met het Oekraïne-referendum bemoeid hadden.

Die Beatrice de Graaf dus.

Soros had 200.000 dollar gestopt in het ‘ja’-kamp, dus móesten het de Russen wel geweest zijn.

Nummer vier

Wie zitten er nog meer namens Nederland in deze Soros-club? Caroline de Gruyter van NRC, ex-secretaris-generaal van de NAVO Jaap de Hoop Scheffer, oud-minister Bert Koenders (welke burgerdoden in Irak?), oud-minister Lilianne Ploumen, voormalig Europarlementariër Marietje Schaake (‘betrouwbare bondgenoot’ van Soros), prinses Mabel en prins Constantijn der Nederlanden, broer van de koning.

Dit is de schimmige club die lobbyt voor het terughalen van jihadisten uit Syrië. Om ze hier vervolgens te laten integreren.

Opvallend is verder dat de vierde in lijn voor de Nederlandse troonopvolging een belangrijke rol speelt in een organisatie die zich inzet voor het terughalen van oorlogsmisdadigers.

Maar ja, Soros betaalt, dus Soros bepaalt. Want hoe meer chaos er ontstaat in de wereld, hoe meer hij kan bijschrijven op zijn bankrekening.

[ECFR]

 

 

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Als ik die foto zie dan had het ook de J.O.V.D kunnen zijn of de Jonge democraten van D666.
  Mark en Robbie worden helemaal wild van deze eencellige geloofsgestoorde psycho’s dat ze hier in Nederland welkom zijn en dat er een ingericht huis voor ze klaar wordt gezet door de VVD en D’66. Nee u als domme Hollander moet nog een kleine 30 jaar geduld hebben voordat u eventueel in aanmerking komt voor een huisje.

  17 likes
 2. mabel o ja criminele trut.
  maken wij nederlanders de dienst uit of een stelletje criminelen.

  14 likes
 3. 2 blonde enge SPOKEN
  Meebelletje en Beatrix de gravin.. 2 domme wichten met een omkoopgehalte van 200%
  Maak je borst maar nat dames de 18e gaan de boeren de strijd verder aan met de ” gevestigde ” orde..
  Nederland is al helemaal naar de klote, en die graftak van een s o r o s is een vies oud reptiel met heel veel bloedgeld op zijn rekening, allemaal vergaard door CHAOS te scheppen en zogenaamde foundations ( ik noem het DE POEL DES VERDERF ) en aan ” goede doelen ” moeten mensen nie mee willen doen, dat is NIET de OORZAAK aanpakken van wat er weg moet in deze wereld waar voor IEDEREEN genoeg te eten is
  maar goed.. het is al laat en ik wil het mals houden, maar moest het toch even kwijt
  Oh, nog dit ja .. valt wel op dat alle ” face’s ” van de npo opeens ” vertrekken ” om iets anders te gaan doen.. haha .. wat een klucht is dit land zeg

  11 likes
 4. Tja het koningshuis zoekt ook na de islam revolutie in Nederland een bestaan. Zal me niets verbazen dat onze troonopvolgester trouwt met prins met de naam Abdoul VIII.

  8 likes
  • @John

   Heldere reactie en zou best kunnen, want uiteindelijk heeft Alexander al een Mocro adviseur in dienst. Het infiltreert steeds verder.

   Of de hele familie verkast naar Argentinië en houdt vanuit daar de hand op. Alleen verandert de wereld in rap tempo en zijn koningshuizen in Europa steeds verder in verval en zullen uiteindelijk ooit in het niets oplossen.

   10 likes
 5. Wat mij interessant lijkt is om te weten hoe en waar Soros er geld aan verdient, je moet het probleem bij de kern aanpakken, alleen dan kan je Soros stoppen… als hij er geen geld aan verdient zal hij het ook niet sponsoren

  8 likes
 6. Ze laten Je met hun rotzooi zitten die Diensten als je wat overkomt mag Je het Zelf uitzoeken dan ziet je er geen 1 .
  dan wordt je weg gezet als mini breivik , racist , fascist , hater , xenofoob.gekkie,
  Werkelijk geen 1 weet die kolerezooi geimporteerd uit het Midden-Oosten te handelen .

  7 likes
 7. Soros soros soros. Makkelijk hè zo’n zwart schaap. Maar denk je nu echt dat het kwaad in de wereld een gezicht en naam heeft? Epstein werd gewoon opgeruimd, zo lijkt het. Monddood gemaakt. Maar door wie? Ook Soros?…..

  En de drones met onconventionele aandrijving op hoge snelheid en ogenschijnlijk onmogelijke draaiingen die de amerikaanse nucleaire vliegdekschepen wereldwijd schaduwen. Hoe dan? Ook Soros??…

  Vliegtuig gisteren, vanuit Chili richting antactica, 32 inzittenden. Verdwenen. Ook Soros?….

  Prins Andrew heeft moeite met zweten. Hoe dan?? Ook door Soros??….

  Weinstein en Epstein samen op de verjaardag van Andrews dochter. Toeval? Nee joh, Soros !! (Cynisch)

  Nederlandse youtubers mochten niet eens in de buurt komen van area 51 en hadden al een probleem. Komt wederom door Soros zeker?!?

  Zeg het maar, jullie zijn toch zo wakker allemaal?

  Als je het mij vraagt worden jullie gepeopled en slapen jullie nog zacht. Dromen worden namelijk pas echt verwarrend wanneer je dènkt dat je al wakker bent…

  5 likes
 8. Staat ook altijd leuk; een clubje voor de mensenrechten op je cv. Het gevolg ervan boeit niet. Want eerlijk? is onze Mable zo capable? Een microfoon en een camera … I’ve made history . Deze film werd mede mogelijk gemaakt door D’iore and company … helemaal geweldig voor Blauw Bloed. Haha en NL is weer klaar voor morgen ochtend!

  3 likes
 9. Soros is een nambla pedo. Met een agenda

  3 likes
 10. Het is de bedoeling dat landen als Zweden, Nederland en Duitsland met goedkeuring van Den Haag en Brussel en het koningshuis (de raad van state) volledig door de islam overgenomen zullen worden binnen 10 jaar.
  De opzet van de `bestuurders` is om meer grip op de westerse oorspronkelijke samenleving te krijgen met de strenge sharia en om goedkoper olieprijzen af te dwingen bij de OPEC (alle moslim landen).
  Dat laatste is natuurlijk saillant want de grootste bewonderaars van het hele moslim gebeuren zijn namelijk het Nederlandse koningshuis die de grootste aandeelhouder van de koninklijke Shell is en die geobsedeerd zijn door macht, geld en olie.
  Wat met de NAZI`s niet helemaal goed lukte zal nu met het strenge moslim gebeuren voor hun wel goed gaan uitpakken want hun grootste vrienden zitten in de Arabische olielanden.
  De verandering van koning naar sultan zal alleen maar meer macht, afschrikking en aanzien opleveren!
  Maar we moeten nog even geduld hebben voor de totale machtsovername volgens Aboutaleb de Marokkaanse burgemeester van Rotterdam.
  De religie is al duizenden jaren om het volk te knechten maar de inquisitie is voorbij en de kerken in het westen zijn leeg. Het volk wordt te mondig daarom heeft de elite lang geleden al een programma opgesteld om het westen te islamiseren en te onderdrukken met de wrede sharia wetten. Diegenen die WWI en WWII hebben bedacht hebben ook de moslim overname van Europa bedacht zo`n 150 jaar geleden.
  -Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.”-
  https://www.youtube.com/watch?v=0dXD2H0m74g
  https://www.trouw.nl/nieuws/de-islam-uitspraken-van-aboutaleb-leggen-de-scheidslijnen-in-rotterdam-bloot~b91b541e/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  1 likes
 11. George Soros doet slechts wat hem word opgedragen. Hij is een huisneger.

  1 likes
 12. Soros, joods. Epstein, joods. Weinstein, joods. Die laatste twee waren dus op de verjaardag van de dochter van Prins Andrew.

  Hoe dan?

  Prins Andrew je weetwel net zo’n pervert, en dus de broer van prins Charles. Charles ook joods?:

  “Charles was reportedly circumcised by Rabbi Jacob Snowman in 1948”

  Europese adel heeft wrs ook allemaal joodse roots.

  “According to lawyer and academic Alan Dershowitz, Carole, the mother of Prince William’s wife, Kate, is the daughter of Ronald and Dorothy Goldsmith, who he claims were Jews.

  It’s been speculated that Princess Diana’s mother, Frances Shand Kydd was born Frances Ruth Roche, a Rothschild. If that weren’t enough, the London Daily Mail reported that Diana is actually the biological daughter of Sir James Goldsmith, also a Jew.

  According to some conspiracy theorists, this is all part of a plot hatched by the Rothschild family to establish a Rothschild royal family.”

  Maar aan de andere kant, kun je ook niet zomaar ongefundeerd anti-semitische onzin gaan uitkramen.
  We weten allemaal hoe fout dat kan aflopen.
  Het draait allemaal om het vinden van de waarheid, niet om racistische propaganda oid te verspreiden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...