Homepagina » Buitenaards » Is de aarde al bezocht door intelligente buitenaardsen? NASA-wetenschapper doet opmerkelijke uitspraken
Is de aarde al bezocht door intelligente buitenaardsen? NASA-wetenschapper doet opmerkelijke uitspraken

Is de aarde al bezocht door intelligente buitenaardsen? NASA-wetenschapper doet opmerkelijke uitspraken

Een NASA-wetenschapper heeft geclaimd dat intelligente buitenaardsen de aarde mogelijk al hebben bezocht.

Professor Silvano P. Colombano van NASA’s Ames Research Center theoretiseert dat intelligent leven er anders uitziet dan we verwachten en mogelijk niet gebaseerd is op koolstof.

“Ik wil er simpelweg op wijzen dat de intelligentie die we wellicht gaan vinden of die ons zal vinden (als dat al niet gebeurd is) mogelijk heel anders is dan organismen zoals wij,” schrijft hij in een paper.

Hoe zou zulk leven eruit kunnen zien?

Interstellair reizen

“Levensverwachting zou niet langer een beperking zijn en de ‘ontdekkingsreiziger’ zou [bijvoorbeeld] een extreem kleine superintelligente entiteit kunnen zijn,” zei Colombano.

Hij suggereerde verder dat buitenaardsen al de beschikking kunnen hebben over technologieën die wij niet kunnen begrijpen en die interstellair reizen mogelijk maken.

We moeten zelfs onze meest gekoesterde aannames laten varen, aldus de NASA-wetenschapper.

UFO-waarneming

“Aangezien technologische ontwikkeling bij ons slechts 10.000 jaar geleden begon en wetenschappelijke methodes pas 500 jaar worden toegepast, zal het heel lastig zijn om technologische vooruitgang te voorspellen voor de komende duizenden jaren, laat staan de komende miljoenen jaren,” legde hij uit.

Colombano zei verder dat niet iedere UFO-waarneming kan worden ‘verklaard of ontkend’.

Laat je niet afleiden door de grote hoeveelheid ruis rond dit onderwerp, zei hij.

[Fox News, Daily Mail]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Zelf geef ik steeds het volgende voorbeeld:

  We leven op een planeet van ongeveer 4,4 miljard jaren oud, onze ster is ongeveer 4,6 miljard jaren oud.
  We bevinden ons in een sterrenstelsel van ongeveer 10 miljard jaren oud en we bevinden ons in een universum van ongeveer 15-18 miljard jaren oud (waarschijnlijk zelfs nog veel ouder)

  De Homo Sapiens Sapiens loopt hier een tussen de 1 miljoen en 500 duizend jaren rond, waarvan we pas de laatste paar 100 jaren op wetenschappelijk en technologisch vlak veel vooruitgang hebben geboekt. (de rest telt even niet mee!!)

  Op onze planeet is het leven meermaals volledig en gedeeltelijk opnieuw beginnen te evolueren naar waar we vandaag staan.
  Natuurkundig en zeker op universeel vlak zijn we onze pampers nog niet ontgroeid.

  Stel je nu een planeet voor die veel ouder is, waar het leven niet meermaals opnieuw is begonnen maar waar ze een evolutie voorsprong hebben van enkele honderden, duizenden en zelfs honderden duizenden laat staan miljoenen jaren…..waar halen wij dan het lef vandaan om te stellen dat we al alles weten wat kan of niet kan, terwijl we in feite niets weten!!!

  Als we kennis en de technologie hebben, dan gaan wij ook eerste sondes uitsturen om andere oorden te verkennen, dan gaan we ook eerst pas op kleine schaal onze mensen uitzenden en pas veel later volgt de rest…de rest vult men maar zelf aan.

  19 likes
  • We hebben als mensheid nog heel wat te doen met “onszelf” en met de aarde. Laten we eerst gaan SAMENleven in plaats van de lofzang over de “zogenaamde” techniek ontwikkeling.

   Techniek zal nooit kunnen evenaren wat de mens IN zich heeft.
   De D-evolutie is nog steeds in volle gang.

   4 likes
 2. Philip gelooft in mensen die hij nog nooit ontmoet heeft en die zaken beweren die nooit te bewijzen zijn.
  Wordt bang van de getallen die ons voorstellingsvermogen te boven gaan, vandaar dat we onze geloofwaardigheid gegeven hadden aan mensen die we dachten te kunnen vertrouwen.
  De wetenschappers van Nasa ja.
  De waarheid is Stranger than Fiction.
  Space is Science fiction.
  Je gelooft zeker ook nog dat mensen op de maan gelopen hebben..

  NASA | Timeline of Deception and Lies
  https://www.youtube.com/watch?v=eqgOasn0N9Q

  Landing On A Transparent Moon?
  https://www.youtube.com/watch?v=wG1VZbF3xoQ

  Geniet maar van de prachtige opnames en muziek, die zijn wel echt.

  5 likes
  • Je kunt het ook omdraaien, “jij gelooft in mensen die je nog nooit hebt ontmoet en die zaken beweren die nooit te bewijzen zijn” Touche!!

   Persoonlijk neem ik zelf al enkele getallen veel ruimer, ben veel ruim denkender dan de gemiddelde zgn wetenschapper (NASA of niet)
   Neen ik ga niet echt mee met de flow, wat me trouwens al meermaals ban’s heeft opgeleverd op sites die zich profileren als wetenschappelijke sites.
   Neen ik geloof (geloof) niet alles wat NASA of eender wie komt vertellen, heb NASA zelfs jaren geleden in hun hemd gezet en dat werd echt niet in dank genomen.

   Maar, er zijn ook grenzen, niet alles wat NASA of eender welke zgn wetenschapper komt vertellen zijn leugens of wat dan ook.
   Kwestie van al de puzzelstukjes op de juiste plaats te zetten en veel ruim denkender met die gegevens om te gaan.
   Voor de rest maak ik zelf wel uit wat kan of niet kan, wat waar of niet waar is, iedereen gelooft (geloof) wat die zelf wilt geloven want uiteindelijk draait heel ons doen en laten (zelfs als individu) om het woord geloof!!

   4 likes
 3. De wereld beroemde ontdekkingsreiziger Richard E Byrd, vloog meerdere malen als eerste over de noordpool.en werd zeer serieus genomen en betaald door de Amerikaanse overheid,hij was vaste bezoeker van het witte huis en de president…hoe dan ook kreeg hij een spreekverbod opgelegd nadat hij en zijn collega bij hoog en bij laag volhield dat hij tijdens zijn tocht begeleid werd door een grote schotel die de besturing overnam van zijn oude toestel ,,en werd geland in een groene oase in de noordpool waar hij en collega ontvangen werd door de Nordicks een bekent ,,buitenaards ras ( die er uitzien als gewone beetje grote blonde noorderlingen, voor hij geland werd zag hij o.a.mamoeten lopen beneden) Ze leken hem te kennen en wisten dat hij kwam hij kreeg heerlijke dranken en spijzen te eten ,zij woonden in een door de mens (nog steeds) verboden gebied ..zo groot als Noord Amerika,, hij is tot zijn dood bij zijn verhaal gebleven! ..en het werd eerst zelfs gepubliceerd, later maakte de regering er van dat hij door lekkende uitlaatgassen bedwelmd is geweest en heeft gehallucineerd.

  7 likes
 4. We moeten zelfs onze meest gekoesterde aannames laten varen, aldus de NASA-wetenschapper.
  Dus het zit anders dan we tot nu toe denken?
  Hummm…

  *1
  Het universum is zo gigantisch groot, daarin leven zo giga-gigantisch veel buitenaardsen. Dat het een wondertje is dat er niet een op je schoot zit.
  Al hoewel…..

  *2
  De Van Allen radiation belt is er niet voor niets, het is als het ware een muur van Trump.
  Daardoor is de schoot van een moeder de enige manier om hier te komen.
  Wij zijn dus allemaal buitenaardsen.

  *3
  Echter, doordat een schede van een vrouw vrij nauw is en dus ons grote hoofd is geplet tijdens de geboorte, is ons geheugen gewist.

  *4
  Als ze horen dat wij hier een basis inkomen hebben, dan moet je niet gek opkijken als er een enorme geboorte golf ontstaat.
  Vandaar ook dat er regelmatig ufo,s te zien zijn. Alle ogen zijn op de aarde gericht.

  Dit zijn zo,n beetje mijn meest gekoesterde aannames over het universum. let wel.. De meest, gekoesterde. Ik heb er nog een aantal, maar daar ga ik jullie niet mee vervelen.

  Ik lees dat de NASA-medewerker ook, een aantal meest gekoesterde aannames heeft. Die laat hij toch ook niet los?

  1 likes
 5. Het bewijs voor buitenaardse beschaving zijn wijzelf. Het bewijs is deze planeet met zijn flora, fauna en de mensheid in dit zonnestelsel. Allemaal gecreëerd door onze scheppers uit de Melkweg.

  3 likes
 6. Alleen in Amerika zijn al 5 miljoen mensen die beweren contact te hebben /of gehad /bezocht zijn.door aliens die mensen kom je overal tegen je buurman /collega/etc je weet niet wie ,want niemand gaat daar over praten ,dat heeft geen enkele zin ! tenzij je de hele dag uitgelachen wil worden. niemand gelooft je.!! gek genoeg kan je met die ervaring gewoon en eenvoudig verder leven,in positieve zin ben je wat meer geinformeerd,/doorziet alles/mensen meer /verder ben je een beetje helderziend vaak /maar niemand merkt dat.kan je er moeilijk mee omgaan dan kan je in de knoop raken /angstig worden/en zelfs helemaal doordraaien. ….ga dit lekker anoniem posten .

  3 likes
 7. Richard van Bemmelen

  Natuurlijk zijn wij allang bezocht. Vorig jaar hadden mijn vrouw en ik een ongelofelijke UFO ervaring. Ik heb er over gepubliceerd op Medium: https://medium.com/@zappfinger/pictures-of-exoplanets-appear-on-cameras-during-ufo-sighting-9520b390812e

  2 likes
 8. Die veelkoppige alien schijnt de mens te zijn?

  1 likes
 9. Wat vreemd is aan het verhaal is dat het afkomstig is van een NASA wetenschapper? NASA de militaire organisatie, niets publiekelijk de militairen bepalen wat er gebeurt bij deze organisatie, die iedereen heeft gedemoniseerd of carrières kapot maakten van wetenschappers die iets kwijt wilde over buitenaards leven. Als er 1 organisatie totaal ingeloofwaardig is betreft dit onderwerp dan is het de NASA wel. Zoek eens op wat de afkorting inhoudt.

  1 likes
 10. Op Mars heb je zeer zeer intelligente stenen. Veel slimmer dan Eensteen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

studies

19 studies: zo’n 8000 jaar geleden stond de zeespiegel METERS hoger dan nu. Bekijk hier het overzicht

In het afgelopen jaar zijn er maar ...

co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.