Homepagina » Propaganda » Kamerlid fikt politiek correcte diarree spuitende NPO in zeven minuten helemaal af. Bekijk het filmpje
Kamerlid fikt politiek correcte diarree spuitende NPO in zeven minuten helemaal af. Bekijk het filmpje

Kamerlid fikt politiek correcte diarree spuitende NPO in zeven minuten helemaal af. Bekijk het filmpje

Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) vindt het onbegrijpelijk dat het kabinet alsnog 40 miljoen euro heeft uitgetrokken voor de publieke omroep NPO.

Tot twee keer toe werden NPO-voorstellen door minister Slob (Media) afgewezen. Bij de derde poging ging hij wel akkoord. Bosma snapt daar helemaal niks van.

In het plan staat niks over het schrappen van zenders of radiostations. Ook is de NPO niet van plan te snijden in amusement of reisprogramma’s met BN’ers.

Ons geld

“Stop met al die misselijkmakende BN’ers op reis,” gruwde Bosma tijdens het debat over de mediabegroting. “Deze kerosineslurpers doen het allemaal vanwege een beter milieu. Laten ze hun idealisme elders botvieren.”

“Dit was het moment om Hilversum te dwingen zich te richten op haar publieke taak. Ze bulken van het geld, ons geld,” zei hij.

Er zijn dramatische ontwikkelingen op het gebied van de media, aldus het Kamerlid.

Wat zullen we nou krijgen?

“Op de commerciële televisie is een grap gemaakt over de onderbroek van Albert Verlinde en iets gezegd over het uit de kast komen van homo’s.

Het kabinet is daar ontstemd over. De grap vinden zij niet leuk. Eén minister heeft zichzelf bekroond tot minister van Humorzaken. Het betreft het grootste lachebekje van het kabinet, mevrouw Van Engelshoven.

Alhoewel, gevoel voor humor kan haar niet ontzegd worden: zij is lid van D66, [een partij] die zich liberaal noemt en haar wortels heeft in de sixties, toen alles moest kunnen.

Nu gaat zij interveniëren inzake de inhoud van commerciële media betreffende de onderbroek van Albert Verlinde.

Wat zullen we nou krijgen? Een dienaar van de Kroon, een minister gaat een journalist aanspreken op zijn werk en hem beïnvloeden het niet meer te doen.

De motivatie is: er is mensen pijn gedaan. Aha, minister van Mediazaken, dus dat is uw nieuwe criterium.

De ministers krijgen het maar druk. Komt de minister ook in actie als Freek de Jonge op tv verklaart dat PVV’ers erger zijn dan NSB’ers?

Of als Marcel van Dam tegen Pim Fortuyn zegt dat hij een buitengewoon minderwaardig mens is? Of als NPO-testbeeld Peter R. de Vries zegt dat de redacteuren van Charlie Hebdo hun massamoord aan zichzelf te wijten hebben vanwege hun islamkritiek?

Dat doet mensen pijn en dus is er werk aan de winkel voor het kabinet.

Welke grappen zijn er precies niet leuk? Ik ervaar persoonlijk continu pijn als ik naar de NPO moet kijken, die 24 uur per dag hun politiek correcte diarree in je gezicht spuiten.

Komt de minister ook bij mij thuis?

Sinds wanneer is het de taak van ministers om de inhoud van programma’s te beïnvloeden? Stel je voor dat Trump of Orban dit zouden doen, dan zou Nieuwsuur met ingelaste uitzendingen komen vol schuimbekkende verontwaardiging.”

Persbreidel

Bosma merkte op dat minister Slob ook op een andere manier bezig is de persvrijheid te schaden.

Het kabinet dreigt volgende week namelijk het verdrag van Marrakesh te ondertekenen. “Daarmee valt Slob keihard de vrijheid van de media aan.”

Het verdrag houdt in dat media die nog ruimte geven aan kritiek op migratie door de overheid gesloten kunnen worden.

“Waarom gaat de minister akkoord met persbreidel?” vroeg Bosma.

“En ook hier weer humor om te lachen,” zei hij. “Partijen die zich liberaal noemen, zoals VVD en D66, stemmen juichend in met deze capitulatie.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Telegraaf, TPO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Heeft hij ongelijk deze Martin Bosma.

  Nee.

  Hij heeft 200% gelijk.

  35 likes
 2. Met andere woorden ,Nederland barst van de poen maar wil het alleen uitgeven aan vermogende instanties die zelf stinkend rijk zijn maar altijd lopen te klagen dat er geld bij moet ,nooit en te nimmer gaat er wat naar de gewone hardwerkende man ,alleen maar niks zeggende en loze beloftes,iedereen 1000 euro exstra heb ik ooit Rutte horen zeggen,kwartje van Kok noem het zelf maar op etc etc,Pensioen gelden zijn door foute beleggingen verdampt,ouderenzorg tot het been uitgemergeld ga zo maar verder. ik vind als er geld te verdelen valt dan ook voor elke Nederlander.40 euro miljoen naar het NPO waar geen hond naar zit te kijken dat kan wel,word hier kotsmisselijk van.

  29 likes
 3. Ik ben fan van Jensen op RTL5 geworden. Hij stelt keer op keer het “politiek-correcte” bedrog op weergaloze wijze aan de kaak. Ik hoop dat het zo populair wordt dat het qua kijkcijfers de rest van het gepeupel totaal verdringt. Heerlijk om naar te kijken en hij mag voorlopig nog een jaar verder. Als er echter teveel mensen lucht van krijgen zullen ze het wel snel de nek omdraaien. Maar ja alles wat leidt tot bewustwording is weer meegenomen en ze vallen steeds vaker door de mand.

  14 likes
 4. Bravo! Kei goede brief!

  11 likes
 5. En voor “wie is de mol” vliegen ze de halve wereld over. Voor een spelletje goddomme. Naar de commercieee omroepen met die handel.

  6 likes
 6. :adrianus-johannes.

  wie heeft gehoord dat hr. m bosma bij herhaling de wetten welke gelden en er democratisch zijn nageleefd behoren te worden ahw het belangrijkste te handhaven en gebeurd dat?..
  en dat, maar daar zijn, jij en ik dus verantwoordelijk voor ja ja ieder dient de wet te kennen is in de wet bij democratie vastgelegd..
  dan zou je als normaal mens ja mens, niet natuurlijk-persoon dat is iets heel anders(zie eerdere schrijfsels) dat ook als leerstof dienen te ontvangen op al de eerste klassen of groepen waar jij als kind leerplicht heb..
  ja ja en wie heeft wetles gehad onderricht in onze grond rechten, mensen rechten, kinder rechten, vrouwen rechten, internationale rechten, nationale rechten, publiek recht en privaat recht.. en wat ik aan recht nog vergeten ben.. verklaringen(internationaal) gaan boven wetten(nationaal) verklaring voor de rechten van de mens gaan boven de nederlandse wetten waar ik in de praktijk een heel weinig van zie in het nederlandse recht..
  wanneer jij verplicht ben de nederlandse wet te kennen lijkt onderwijs van af de eerste schooldag belangrijk net zo belangrijk als verkeersles toch!..
  MAAR in nederland gebeurt wettelijk niks dan alleen het schenden van de afgelegde eed die wetsdrages hebben belooft of gezworen:

  Ik zweer/beloof dat ik trouw zal zijn aan de Koning, en dat ik de Grondwet en alle overige wetten zal onderhouden en nakomen.

  Ik zweer/verklaar dat ik middellijk noch onmiddellijk, onder welke naam of voorwendsel ook, tot het verkrijgen van een benoeming aan iemand iets heb gegeven of beloofd, noch zal geven of beloven.

  Ik zweer/verklaar dat ik nimmer enige giften of geschenken hoegenaamd zal aannemen of ontvangen van enig persoon van wie ik weet of vermoed dat hij een rechtsgeding heeft of zal krijgen waarin mijn ambtsverrichtingen te pas zouden kunnen komen.

  Ik zweer/beloof dat ik mijn ambt met eerlijkheid, nauwgezetheid en onzijdigheid, zonder aanzien van personen, zal uitoefenen en mij in deze uitoefening zal gedragen zoals een goed rechterlijk ambtenaar betaamt.

  Zo waarlijk helpe mij God Almachtig!/Dat verklaar en beloof ik!

  ik lees ook “alle overige wetten zal onderhouden en nakomen.” daar vallen dus die internationale waar jij recht op heb ook onder, alle.. is toch zonder uitzondering
  maar laat rechter dit, jou toe in het rechtsgebouw ! in de praktijk en daar is hier ervaring mee gaat rechter niet in op jou vraag het internationale recht ook toe te passen.. sterker en in ernstigere mate staat rechter jou dit niet toe.. daardoor jou rechten geschonden worden in die maten die dat verbieden jou recht schenden en jij daar dus schade van ondervindt..
  art.120 GW art.93 en 94 GW zijn in conflict en dit art.120 zet de rechter in een internationaal toetsingsverbod en kan en mag niks over wettigheid van de wet vinden laat staan deze op de juiste wijze toe te passen op een strafbaarfeit.. WAT !? rechter kan geen recht spreken in nederland ja, ja dat klopt rechter als het al een rechter is ipv voorzitter want dat is echt geen rechter luistert alleen of jij de wet kent en hij hoort jou en gaat lezen of jij het wettenspel wel begrijpt en komt tot de conclusie dat de OVJ of Advocaat-generaal, de deurwaarder of de duurder betaalde advocaat van de ander partij het beter begrijpt en geeft die dus het voor deel van zijn twijfel aan hun en het nadeel aan jou zelfs wanneer jij wettelijk in jou gelijk staat.. jij spreekt slechts een woord fout, dan heb jij het niet begrepen en dus wind de andere partij die iets minder fouten maakte..
  wel als de hoogste figurant in het recht zijn eed misbruikt en aan het nakomen daarvan geen gehoor wil geven is er heel wat aan de hand.. maar dat zie jij pas als jij dat ziet en 98% van de nederlanders ziet het niet en mijn gevoel is dat zij dat met opzet niet zien.. want met het volgen van de wet is niks maar dan ook niks verkeerds mee.. hou je aan de wet en het paradijs vind je aan je voeten negeer de wet en de hel breekt los.. het zijn de mensen in natuurlijk-persoon die niet de wet nakomen..
  zo zou het moeten zijn een paradijs met afspraken maar zo is het helaas niet het is pressies omgekeerd in nederland zo de spreker in de you tube hr. m bosma en ook in vele anders you tube`s aangeeft maar ook hiddema en baudet en vergeet peter omzicht niet, dus weten dat er veel buiten wettelijk gebeurt door de wetmakers en uitvoerders..
  dit heeft nog niks te maken in het handhaven, dat dient vooral jij te doen en ik..
  en elke nederlander die de wet kent waar ook gelijk weer het probleem ziet want wie kent de wet?
  en zij die in de kamer zitten handhaven weinig want handhaven is ook aangifte doen (het opgeven van een misdrijf)
  https://mewe.com/group/5a5b994751ee9733a847cc2b

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt

De partij van premier Mark Rutte staat ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...