Mens en Dier

Tennislegende Pat Cash: ‘Ik ben boos over covidleugens’

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig Wimbledonkampioen Pat Cash zet in een exclusief interview met The Conservative Woman vraagtekens bij de noodzaak om te vaccineren. Ook waarschuwt hij voor de risico’s van de coronaprik.

Cash, die naar eigen zeggen het risico loopt uit de Tennis Association te worden gegooid vanwege zijn uitspraken, zei dat hij al vanaf het begin van de pandemie het gevoel heeft dat het niet klopt wat de media en politici ons vertellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De tennislegende besloot niet mee te gaan in de angst. Hij zei dat de media ‘flexibel omspringen met de waarheid’.

Langetermijnschade

Cash heeft ook een duidelijke mening over de coronavaccins. Hij wil dat mensen alle informatie krijgen zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. “Ik wil niet dat jonge, gezonde atleten zomaar iets nemen wat langetermijnschade zou kunnen veroorzaken.”

Daarnaast uitte Cash felle kritiek op de draconische lockdowns in zijn geboorteland Australië. Hij zei dat ‘het zijn hart breekt’ om te zien wat daar nu gebeurt. “De Australische overheid heeft helemaal niets geleerd.”

Vrije samenleving?

De bewering dat we een vrije samenleving hebben, is volgens hem discutabel.

Hij zei tot besluit dat we onze ogen open moeten houden en niet in paniek moeten raken. We moeten goed voor onszelf zorgen en gezond blijven, aldus Cash.

Bekijk het interview hieronder:

[Conservative Woman]

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
2 jaren geleden

Leuke vent, nog steeds. En eindelijk nog ns een bekendheid die niet teleurstelt. Je zal die hypocriete baantjesjager en VVD-er Krajicek niet horen want die is te druk met kontlikken en uiteraard bang om zijn zorgvuldig opgebouwde nep status te verliezen. De meeste (ex) topsporters, artiesten en entertainers kiezen duidelijk de kant van de WEF nazi’s. Hun carriere’s zijn straks snel voorbij want de waarheid komt uiteindelijk toch altijd uit en hun nep status zal verdwijnen ,net als de hun gegunde (door media en de elite) baantjes en geld. Ik vergeef mr. Cash dat hij heel erg laat is met dit interview. Vooral omdat hij nu erg openhartig is en de zaken benoemt zoals ze zijn. De klok tikt voor eenieder, nu heeft het nog zin om naar buiten te komen als bekende. Nog heel even en het is te laat.

Raymond
Raymond
2 jaren geleden

Ondertussen is het allemaal herhaling.

Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Steeds meer komt naar buiten. Dat is goed. Toch zal het geheel eerst nog erger worden voor we betere tijden gaan zien. Gezien de berichtgeving verwacht ik mensen die het niet gaan redden en onderdeel gaan uitmaken van de statistieken van de periode , of beter deze periode waar meer films en boeken van uitkomen dan WW2.

Dekt de leus ‘dit nooit weer’ dan nog steeds de lading? Of hebben tegen die tijd in de gaten dat juist die die boven ons staan verantwoordelijk zijn en altijd al waren.

De tijd zal het leren, dezelfde tijd die we nu samen beleven.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

En hij niet alleen denk ik waar je ook komt men is meer dan pissig en kwaad van het hele corona gebeuren .Zij haten de zo genaamde virologen de leden van het mit de minister van volksongezondheid de ziekmakende zakkenvullende figuren als van dissel gommers ab oberwaus noem ze maar een rutte met zijn psychopatiese machtsgeilheid die ons onze vrijheid en economie naar de knoppen helpt die aantoond dat hij schijt heeft aan de democratie en de nederlanders en alleen zijn eigen machtspelletjes speelt

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x