Homepagina » Binnenland » Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’
biochemicus
Foto: CC0

Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

In de periode van 22 juni tot en met 26 juli zijn door het RIVM tientallen keel- en neusmonsters afgenomen bij patiënten met een acute luchtweginfectie. Deze monsters zijn getest op aanwezigheid van onder meer het influenzavirus, rhinovirus en Sars-Cov-2, oftewel corona. In geen van de monsters is het influenzavirus of Sars-CoV-2 aangetroffen. Wel is het rhinovirus gevonden, de veroorzaker van onder andere verkoudheid.

De media schrijven dat het aantal coronabesmettingen stijgt, maar zijn mensen die positief testen daadwerkelijk besmet met corona? Daar lijkt het dus niet op. Biochemicus Mario Ortiz Martinez, die meer dan 20 jaar werkzaam is in de farmaceutische en medische industrie, trekt in een open brief aan Tweede Kamerleden aan de bel over wat hij een foute interpretatie van positieve testuitslagen noemt. Onterechte en foutieve ‘besmettingen’ zorgen volgens hem voor grove beleidsfouten.

De biochemicus zegt zelf ruime ervaring te hebben met de PCR-test, de meestgebruikte coronatest. “Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.”

Dat is dus niet correct!

“Een positieve PCR-uitslag toont louter en alleen aan of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in het neusslijmvlies zat. Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is of ziek gaat worden. Dat kan een PCR-uitslag helemaal niet aantonen. De PCR detecteert niet eens of er intact virus-RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je zeggen of het virus infectieus is of is geweest.”

Mario Ortiz Martinez zegt zich ernstig zorgen te maken omdat Kamerleden momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk hebben dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen. “Maar dat is dus niet correct!”

De biochemicus benadrukt in zijn brief, die hij ook naar alle media heeft gestuurd: “Een klein deel van de echte coronazieken komt soms ook in het ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft, zitten ook de ziekenhuisopnames de afgelopen maanden op een nullijn. Dus hieraan kunt u al zien dat de positieve PCR-uitslagen nergens toe leiden.”

Totaal gehersenspoeld

De term ‘besmettingen’, die de media vaak bezigen, is dus zeer misleidend. En nu komt de clou: “Een positieve PCR-test betekent niets meer dan wat (vermoedelijk oudere) RNA-fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus.”

Huisarts Marije Berkelaar merkt op dat veel mensen, waaronder veel artsen, totaal gehersenspoeld zijn door de eenzijdige informatie van de mainstream media. “Het coronavirus wordt gebruikt voor forse angstpolitiek, uitgebreide propaganda en censuur. De getroffen maatregelen zijn zinloos en ongezond. Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst.”

“Wereldwijd staan duizenden mensen, artsen en wetenschappers op om hun waarheid te delen. Zij (wij) worden gecensureerd, en video’s en boodschappen worden verwijderd,” verzucht ze.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
6 maanden geleden

De hele corona hype is een gemanipuleerde situatie met alleen maar de bedoeling mensen beperkingen op te leggen en te onderdrukken. Het is dus allemaal zwaar overdreven en compleet zinloos. Dat is zo!

De beleidsfouten zijn geen fouten maar is gewoon een vorm van oplichterij. Mensen dus bewust voor de gek houden.

Vele artsen zijn niet alleen gehersenspoeld door de mainstream media, maar ook door het RIVM, de regeringen, het WHO en vooral Bill Gates. Het is juist Bill Gates die mensen wereldwijd angst aan jaagt, alleen hebben de meeste mensen dit nog niet door. Overal duikt hij weer op, praat als een arts of iemand die verstand heeft van gezondheid. Dus niet! Hij wil alleen nog maar meer geld verdienen. Zijn donaties zijn in werkelijkheid betalingen in de vorm van smeergeld. Hij is een man met 2 gezichten, maar dan van het ergste soort.

Mensen van wie het immuunsysteem niet goed werkt, door ongezonde voeding en een algemeen ongezonde levensstijl, zijn de slachtoffers. Gezonde mensen met een goed werkend immuunsysteem kunnen volgens mij niet ziek worden. Het lichaam is zo gemaakt dat het door indringers van buitenaf beschermd wordt. Daarvoor moet het lichaam en alle organen de juiste pH-waarde hebben. Wanneer dat niet het geval is, is men op de 1 of andere manier ziek.

In dat proces hebben exosomen een heel belangrijke functie. Zij voeren namelijk de afgebroken (afval) en onnodige stoffen uit het lichaam af. Dat proces kan alleen optimaal zijn wanneer de inname van eiwitten voldoende is. Dat is een wezenlijk onderdeel van ons immuunsysteem.

Het RIVM wil helemaal geen gezonde mensen, want dan hebben zij net zoals artsen, ziekenhuispersoneel, leden van het WHO en de farmaceutische industrie niet veel meer te doen en hebben dan geen inkomsten. M.a.w. de ongezonde levensstijl van mensen, die dus ziek zijn, is een eeuwigdurend verdienmodel. Het verstrekken van medicijnen en inentingen zijn ook een belangrijk onderdeel van dit verdienmodel.

Juist het ziek houden van mensen is een verdienmodel en daarom zullen de maatregelen voorlopig nog wel niet versoepeld worden. Alles wordt in het werk gesteld om deze Corona situatie zo lang mogelijk te laten duren. Dat alles net zo lang tot dat Bill Gates en het WHO het groene licht krijgen om elk mens in de wereld in te enten en te chippen. Dat dit uiteindelijk tot de ondergang van de mensheid gaat leiden, hebben nog maar weinig mensen door.

M.a.w. vele mensen zijn nog niet wakker, hebben geen interesse of zijn gewoonweg te dom!

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Mooi geschreven Tony

Wat iedereen in een bepaalde functie zich nu dient te realiseren en te overdenken.

Mooie heldere omschrijving van Mario Ortiz Martinez over wat er mis kan gaan met de PCR test. Dit is alleen helaas niet de eerste keer dat dit onder de aandacht gebracht is. Er zijn al ontelbare keren in binnen en buitenland waarschuwende stemmen geweest over de onbetrouwbaarheid van deze test.
Misschien dat de sociopaten onder ons nog steeds in de verondersteling zijn dat in het land van bedrog, de leugenaar koning is. Helaas moet ik dit zieke groepje creaturen toch teleur stellen. Het is nu de tijd om een keuze te maken en dat er aan keuze’s consequenties hangen.
Iedere politieman, militair, burgermeester, rechter, politicus arts, enz enz heeft niet alleen een eed afgelegd maar heeft zich voldoende kunnen in lezen en laten informeren, hoe dat het echt zit met de corona ontwikkelingen met betrekking tot de mis-informatie vanuit de politiek, de gehypte leugens van de media en de zwendel met modellen van gezondheidsorganisaties. Diegene die nu nog steeds de bevolking willen onderdrukken op basis van keiharde leugens en bedrog, maken zich nu overduidelijk aan misdaden tegen de mensheid en zullen allemaal stuk voor stuk strafrechtelijk vervolgd worden en zullen er ernstige gevangenis straffen opgelegd krijgen. Als deze criminelen nog denken ongestraft deze koers te kunnen blijven volgen, moeten zich goed realiseren dat dit voor deze groep mensenrechtenschenders een doodlopende weg is, die vergaande consequenties zal hebben voor hun toekomst.
Bedenk dus goed aan welke kant je in de geschiedenisboekjes wilt staan.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Willem Engel van viruswaanzin roept al weken/ maandenlang hetzelfde. Maar ja, de reguliere media is bezig met propaganda voeren en het volk stinkt er weer in net zoals 80 jaren geleden.
Dit niet alleen op het coronadossier maar ook op het stikstofdossier en vooral het klimafaatdossier.

salvar
salvar
6 maanden geleden

dan is er toch iets vreselijk mis hier maar , dat wisten en weten we al sinds de zogenaamde uitbraak.
ze houden het hier in stand de flikkers ze willen ons kapot hebben.
rutte , rivm en de rest van het verrotte zootje weten zelf ook dat ze ons bezig zijn te naaien.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Vanavond een perconferentie van Prutte en cohorten. Ik weet nu al wat er gezegd gaat worden. Wij zijn slecht bezig, dus moeten de maatregelen weer strenger worden…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  GEEN Schaap
6 maanden geleden

De duim omhoog betekent in dit geva juiste analyse, maar helaas slechte uitkomst die waar is.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  MdeFilosoof
6 maanden geleden

Door meer testen meer gevallen gevonden die er weinig van hebben gemerkt. Oftewel, het virus is te zwak om serieus te nemen.

andré
andré
6 maanden geleden

Mediamafia !

Lawke
Lawke
6 maanden geleden

Ik zou graag eens weten hoe ze andere gekende virussen gaan detecteren bij mensen? Ik denk niet dat dit normaal gezien gebeurt door diep te gaan te friemelen in de neus -en keelholte waar soms meerdere virussen kunnen accumuleren, zoals een verkoudheid bijvoorbeeld, of griep.. Gebeurt het opsporen van een gevaarlijke virale infectie normaal gezien niet door bloedonderzoek? En testen ze wel op Sars-Cov-2 specifiek met die CPR testing? Ik geloof er in elk geval geen reet meer van.. zoals heel veel mensen de dag van vandaag blijkbaar.

rrr
rrr
Reactie op  Madeloes
6 maanden geleden

Dit verklaart wellicht het oplopende aantal besmettingen, de gebruikte PCR-test is blijkbaar zo onnauwkeurig dat deze ook positief reageert op het rhinovirus, Dit heeft natuurlijk niets van doen met het coronavirus covid19

x

Check Also

land

Dit land trekt zich niets aan van corona

Om het virus eronder te krijgen, moeten ...

vaccinatiebewijs

Oud-RIVM-baas zegt het gewoon: ‘Denk dat vaccinatiebewijs onvermijdelijk is’

In Israël is bijna de helft van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x