BinnenlandCorona

Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de periode van 22 juni tot en met 26 juli zijn door het RIVM tientallen keel- en neusmonsters afgenomen bij patiënten met een acute luchtweginfectie. Deze monsters zijn getest op aanwezigheid van onder meer het influenzavirus, rhinovirus en Sars-Cov-2, oftewel corona. In geen van de monsters is het influenzavirus of Sars-CoV-2 aangetroffen. Wel is het rhinovirus gevonden, de veroorzaker van onder andere verkoudheid.

De media schrijven dat het aantal coronabesmettingen stijgt, maar zijn mensen die positief testen daadwerkelijk besmet met corona? Daar lijkt het dus niet op. Biochemicus Mario Ortiz Martinez, die meer dan 20 jaar werkzaam is in de farmaceutische en medische industrie, trekt in een open brief aan Tweede Kamerleden aan de bel over wat hij een foute interpretatie van positieve testuitslagen noemt. Onterechte en foutieve ‘besmettingen’ zorgen volgens hem voor grove beleidsfouten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De biochemicus zegt zelf ruime ervaring te hebben met de PCR-test, de meestgebruikte coronatest. “Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.”

Dat is dus niet correct!

“Een positieve PCR-uitslag toont louter en alleen aan of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in het neusslijmvlies zat. Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is of ziek gaat worden. Dat kan een PCR-uitslag helemaal niet aantonen. De PCR detecteert niet eens of er intact virus-RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je zeggen of het virus infectieus is of is geweest.”

Mario Ortiz Martinez zegt zich ernstig zorgen te maken omdat Kamerleden momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk hebben dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen. “Maar dat is dus niet correct!”

De biochemicus benadrukt in zijn brief, die hij ook naar alle media heeft gestuurd: “Een klein deel van de echte coronazieken komt soms ook in het ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft, zitten ook de ziekenhuisopnames de afgelopen maanden op een nullijn. Dus hieraan kunt u al zien dat de positieve PCR-uitslagen nergens toe leiden.”

Totaal gehersenspoeld

De term ‘besmettingen’, die de media vaak bezigen, is dus zeer misleidend. En nu komt de clou: “Een positieve PCR-test betekent niets meer dan wat (vermoedelijk oudere) RNA-fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus.”

Huisarts Marije Berkelaar merkt op dat veel mensen, waaronder veel artsen, totaal gehersenspoeld zijn door de eenzijdige informatie van de mainstream media. “Het coronavirus wordt gebruikt voor forse angstpolitiek, uitgebreide propaganda en censuur. De getroffen maatregelen zijn zinloos en ongezond. Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst.”

“Wereldwijd staan duizenden mensen, artsen en wetenschappers op om hun waarheid te delen. Zij (wij) worden gecensureerd, en video’s en boodschappen worden verwijderd,” verzucht ze.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

De hele corona hype is een gemanipuleerde situatie met alleen maar de bedoeling mensen beperkingen op te leggen en te onderdrukken. Het is dus allemaal zwaar overdreven en compleet zinloos. Dat is zo!

De beleidsfouten zijn geen fouten maar is gewoon een vorm van oplichterij. Mensen dus bewust voor de gek houden.

Vele artsen zijn niet alleen gehersenspoeld door de mainstream media, maar ook door het RIVM, de regeringen, het WHO en vooral Bill Gates. Het is juist Bill Gates die mensen wereldwijd angst aan jaagt, alleen hebben de meeste mensen dit nog niet door. Overal duikt hij weer op, praat als een arts of iemand die verstand heeft van gezondheid. Dus niet! Hij wil alleen nog maar meer geld verdienen. Zijn donaties zijn in werkelijkheid betalingen in de vorm van smeergeld. Hij is een man met 2 gezichten, maar dan van het ergste soort.

Mensen van wie het immuunsysteem niet goed werkt, door ongezonde voeding en een algemeen ongezonde levensstijl, zijn de slachtoffers. Gezonde mensen met een goed werkend immuunsysteem kunnen volgens mij niet ziek worden. Het lichaam is zo gemaakt dat het door indringers van buitenaf beschermd wordt. Daarvoor moet het lichaam en alle organen de juiste pH-waarde hebben. Wanneer dat niet het geval is, is men op de 1 of andere manier ziek.

In dat proces hebben exosomen een heel belangrijke functie. Zij voeren namelijk de afgebroken (afval) en onnodige stoffen uit het lichaam af. Dat proces kan alleen optimaal zijn wanneer de inname van eiwitten voldoende is. Dat is een wezenlijk onderdeel van ons immuunsysteem.

Het RIVM wil helemaal geen gezonde mensen, want dan hebben zij net zoals artsen, ziekenhuispersoneel, leden van het WHO en de farmaceutische industrie niet veel meer te doen en hebben dan geen inkomsten. M.a.w. de ongezonde levensstijl van mensen, die dus ziek zijn, is een eeuwigdurend verdienmodel. Het verstrekken van medicijnen en inentingen zijn ook een belangrijk onderdeel van dit verdienmodel.

Juist het ziek houden van mensen is een verdienmodel en daarom zullen de maatregelen voorlopig nog wel niet versoepeld worden. Alles wordt in het werk gesteld om deze Corona situatie zo lang mogelijk te laten duren. Dat alles net zo lang tot dat Bill Gates en het WHO het groene licht krijgen om elk mens in de wereld in te enten en te chippen. Dat dit uiteindelijk tot de ondergang van de mensheid gaat leiden, hebben nog maar weinig mensen door.

M.a.w. vele mensen zijn nog niet wakker, hebben geen interesse of zijn gewoonweg te dom!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Willem Engel van viruswaanzin roept al weken/ maandenlang hetzelfde. Maar ja, de reguliere media is bezig met propaganda voeren en het volk stinkt er weer in net zoals 80 jaren geleden.
Dit niet alleen op het coronadossier maar ook op het stikstofdossier en vooral het klimafaatdossier.

salvar
salvar
3 jaren geleden

dan is er toch iets vreselijk mis hier maar , dat wisten en weten we al sinds de zogenaamde uitbraak.
ze houden het hier in stand de flikkers ze willen ons kapot hebben.
rutte , rivm en de rest van het verrotte zootje weten zelf ook dat ze ons bezig zijn te naaien.

andré
andré
3 jaren geleden

Mediamafia !

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x