Bewustzijn

De wereld ontwaakt: geometrie van geluid (video)

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door de eeuwen heen hebben we verschillende inzichten gekregen over geometrie en frequentie. Ze vallen op hun plek als stukken van een gigantische puzzel.

Met het aanbreken van een nieuw tijdperk is deze geometrische puzzel bijna af. We ontdekken de bouwstenen van een taal die gebaseerd is op energie, frequentie en vorm.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoe kunnen we deze taal gebruiken? Met wie zullen we communiceren? Zijn we klaar om het gesprek (opnieuw) aan te gaan?

We gaan op zoek naar de overeenkomsten en connecties tussen oude volkeren en plaatsen, en kijken hoe geometrie en geluid één van de grootste mysteries op planeet aarde helpen ontrafelen.

Bron: Sonicgeometry.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jascha
Jascha
10 jaren geleden

Dankjewel voor het plaatsen van deze waardevolle informatie! Absoluut één van mijn favo clips over EN IN de 432hz!

Het kwartje zal niet even snel bij iedereen vallen zolang men maar begrijpt dat het hier om uw ware origine gaat waar ons aller lichaam en alles wat leeft in de natuur op gebasseerd is.

432hz muziek is de precieze verhouding op de structuur van je gehoorgang waardoor gehoorbeschadiging nihil is. Interessant te weten toch als je kinderen hebt met nog niet volgroeide hersenen. Iphone heeft een app, zoek die op en verbeter je leven vandaag nog.

Voor muzikanten gaat het kwartje moeilijker vallen omdat de 440hz geinstitutionaliseerd is in het lichaam en muziekindustrie op chaos en massa hypnose is ontworpen en niemand (inclusief ikzelf al 18 jaar optredend en wel) zit erop te wachten dat je muziek wel goed gemeend maar onwetend slecht op een ander vibreert zonder dat men daarvan dan weet heeft. Daarom duurt het langer eer dat muzikanten ‘om’ zijn.
Ik heb nu twee jaar zangervaring en schrijf liedjes met de gitaar in de 432hz dus vraag m’n hempie van het lijf indien nodig. Ik wordt heel blij om mensen hiermee te helpen en kan er bijzonder veel over zeggen inmiddels.

Inmiddels heb ik toestemming te oefenen in een gotische kerk (optimale gulden snede structuur) in het nieuwe jaar. Vanzelfsprekend neem ik wat liedjes op om te delen online.

Merry Christ-Consciousness and Happy Awareness!!

Heb ’t fijn mensen, liefs Jascha

Rien
Rien
10 jaren geleden

Lieve mensen.

Zeer interessant. Tweede deel schitterend.
Op de een of andere wijze moest ik ineens denken aan de roman van Hermann Hesse : “Das Glassperlenspiel” (Het Kralenspel) Spreekt dit anderen soms ook aan? Met dank en hele fijne dagen: we zijn allemaal met elkaar verbonden.

Jascha
Jascha
10 jaren geleden

Mijzelf realiserend dat toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de 432hz en mijn eigen werk totaal anders begon te voelenb ik dat nooit echt beschreven heb. Ik was immers bezig met Water van Emoto vanwege mijn discopathie en de muzikale kwartjes vielen pas toen ik de stemvork in huis had maar ik doe gewoon een gooi over wat al die cijfers in de video op natuurlijkere wijze met elkaar gemeen hebben.

Je hoorde het vast wel tijdens het kijken, dat de achtergrondmuziek verder in je lichaam glijdt dan je normaliter krijgt van luisterplezier.
Dat is een bio chemische reactie in ieders lijf afhangend van de mate hoeveel radio, tv en muziek men luisterd.
Voor mij gold nadat ik mijn gitaar omgestemd had ik (feitelijk mijn lichaam) een paar etmalen bezig was met het hertunen van mijn lichaam. Dat was een soort van prettige duizeligheid en opheffing van diverse blokkades in mijn lichaam als het ware een stompachtige gevoel in je gut. Achtig iets en er zijn veel betere omschrijving voor en ik ook leer gestaag door.
Sonic Geometry laat op het einde een F# horen wat korreleert met ieders solar plexus wat men voelt midden in de borst.
Dat kan een sterk gevoel teweeg brengen bij iedereen verschillend en het beste resultaat krijg je met een koptelefoon op en even een moment voor jezelf.

Op yt staat superveel muziek omgezet in 432hz. Dat op zich is niet helemaal optimaal ideaal edoch beter dan wat was/is.

Heel veel plezier met voelen van muziek in 2014! Weet dat een C akkoord direct op de hartchakra afvuurt en voor wie nu diverse kwartjes tegelijk vallen, de brede lach is terecht en niet van je gezicht te krijgen nu je weet een level diichterbij te zijn en te voelen wat tastbare liefde is. hihi

hier een link wat op chakra’s afvuurt met de meest onsexy toon ever edoch voelbaar anders: http://www.youtube.com/watch?v=vbWDpBaePVE

ik wens een app voor windows die muziek omzet

chuen
chuen
10 jaren geleden

#3 Jascha

Bedankt Jascha voor de tip.
Ik voel mijn crown chakra (432hz) pulseren. Bij de 864hz wat sneller.

Healing:
De natives in Amerika zingen hun liederen op aparte manier. (geen toeval)
Singing is often accompanied by drumming or rattles, which, by synchronizing group consciousness, greatly magnifies healing impact.
Navajo Healing Song By The Navajo & The Sioux

http://www.youtube.com/watch?v=x1uJidwo77s&feature=share&list=PLA12A4B3493240FD2

Is there a connection between sound, vibrations and physical reality?
Sacred Chants in the Great Pyramid/ Vibration Sand Sensors

http://youtu.be/wILNY2U7r6k

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.

— Albert Einstein

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x