Homepagina » Bewustzijn » De wereld ontwaakt: geometrie van geluid (video)
De wereld ontwaakt: geometrie van geluid

De wereld ontwaakt: geometrie van geluid (video)

Door de eeuwen heen hebben we verschillende inzichten gekregen over geometrie en frequentie. Ze vallen op hun plek als stukken van een gigantische puzzel.

Met het aanbreken van een nieuw tijdperk is deze geometrische puzzel bijna af. We ontdekken de bouwstenen van een taal die gebaseerd is op energie, frequentie en vorm.

Hoe kunnen we deze taal gebruiken? Met wie zullen we communiceren? Zijn we klaar om het gesprek (opnieuw) aan te gaan?

We gaan op zoek naar de overeenkomsten en connecties tussen oude volkeren en plaatsen, en kijken hoe geometrie en geluid één van de grootste mysteries op planeet aarde helpen ontrafelen.

Bron: Sonicgeometry.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Dankjewel voor het plaatsen van deze waardevolle informatie! Absoluut één van mijn favo clips over EN IN de 432hz!

  Het kwartje zal niet even snel bij iedereen vallen zolang men maar begrijpt dat het hier om uw ware origine gaat waar ons aller lichaam en alles wat leeft in de natuur op gebasseerd is.

  432hz muziek is de precieze verhouding op de structuur van je gehoorgang waardoor gehoorbeschadiging nihil is. Interessant te weten toch als je kinderen hebt met nog niet volgroeide hersenen. Iphone heeft een app, zoek die op en verbeter je leven vandaag nog.

  Voor muzikanten gaat het kwartje moeilijker vallen omdat de 440hz geinstitutionaliseerd is in het lichaam en muziekindustrie op chaos en massa hypnose is ontworpen en niemand (inclusief ikzelf al 18 jaar optredend en wel) zit erop te wachten dat je muziek wel goed gemeend maar onwetend slecht op een ander vibreert zonder dat men daarvan dan weet heeft. Daarom duurt het langer eer dat muzikanten ‘om’ zijn.
  Ik heb nu twee jaar zangervaring en schrijf liedjes met de gitaar in de 432hz dus vraag m’n hempie van het lijf indien nodig. Ik wordt heel blij om mensen hiermee te helpen en kan er bijzonder veel over zeggen inmiddels.

  Inmiddels heb ik toestemming te oefenen in een gotische kerk (optimale gulden snede structuur) in het nieuwe jaar. Vanzelfsprekend neem ik wat liedjes op om te delen online.

  Merry Christ-Consciousness and Happy Awareness!!

  Heb ‘t fijn mensen, liefs Jascha

  2 likes
 2. Lieve mensen.

  Zeer interessant. Tweede deel schitterend.
  Op de een of andere wijze moest ik ineens denken aan de roman van Hermann Hesse : “Das Glassperlenspiel” (Het Kralenspel) Spreekt dit anderen soms ook aan? Met dank en hele fijne dagen: we zijn allemaal met elkaar verbonden.

  0 likes
 3. Mijzelf realiserend dat toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de 432hz en mijn eigen werk totaal anders begon te voelenb ik dat nooit echt beschreven heb. Ik was immers bezig met Water van Emoto vanwege mijn discopathie en de muzikale kwartjes vielen pas toen ik de stemvork in huis had maar ik doe gewoon een gooi over wat al die cijfers in de video op natuurlijkere wijze met elkaar gemeen hebben.

  Je hoorde het vast wel tijdens het kijken, dat de achtergrondmuziek verder in je lichaam glijdt dan je normaliter krijgt van luisterplezier.
  Dat is een bio chemische reactie in ieders lijf afhangend van de mate hoeveel radio, tv en muziek men luisterd.
  Voor mij gold nadat ik mijn gitaar omgestemd had ik (feitelijk mijn lichaam) een paar etmalen bezig was met het hertunen van mijn lichaam. Dat was een soort van prettige duizeligheid en opheffing van diverse blokkades in mijn lichaam als het ware een stompachtige gevoel in je gut. Achtig iets en er zijn veel betere omschrijving voor en ik ook leer gestaag door.
  Sonic Geometry laat op het einde een F# horen wat korreleert met ieders solar plexus wat men voelt midden in de borst.
  Dat kan een sterk gevoel teweeg brengen bij iedereen verschillend en het beste resultaat krijg je met een koptelefoon op en even een moment voor jezelf.

  Op yt staat superveel muziek omgezet in 432hz. Dat op zich is niet helemaal optimaal ideaal edoch beter dan wat was/is.

  Heel veel plezier met voelen van muziek in 2014! Weet dat een C akkoord direct op de hartchakra afvuurt en voor wie nu diverse kwartjes tegelijk vallen, de brede lach is terecht en niet van je gezicht te krijgen nu je weet een level diichterbij te zijn en te voelen wat tastbare liefde is. hihi

  hier een link wat op chakra’s afvuurt met de meest onsexy toon ever edoch voelbaar anders: http://www.youtube.com/watch?v=vbWDpBaePVE

  ik wens een app voor windows die muziek omzet

  0 likes
 4. #3 Jascha

  Bedankt Jascha voor de tip.
  Ik voel mijn crown chakra (432hz) pulseren. Bij de 864hz wat sneller.

  Healing:
  De natives in Amerika zingen hun liederen op aparte manier. (geen toeval)
  Singing is often accompanied by drumming or rattles, which, by synchronizing group consciousness, greatly magnifies healing impact.
  Navajo Healing Song By The Navajo & The Sioux

  http://www.youtube.com/watch?v=x1uJidwo77s&feature=share&list=PLA12A4B3493240FD2

  Is there a connection between sound, vibrations and physical reality?
  Sacred Chants in the Great Pyramid/ Vibration Sand Sensors

  http://youtu.be/wILNY2U7r6k

  Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.

  — Albert Einstein

  0 likes
 5. [quote name=”Jascha”]
  ik wens een app voor windows die muziek omzet[/quote]

  http://truthconduit.weebly.com/convert-music-to-432-hz.html

  😉

  0 likes
 6. Heeft het er ook mee te maken dat er in een diepte van meditatie een soort drum geluid doorkomt met begeleiding door een soort oergezang en beelden van een man die op een soort drum zichzelf begeleid met zijn gezang???

  0 likes
 7. [quote name=”Jascha”]

  ik wens een app voor windows die muziek omzet[/quote]

  BestPractice is een kleine programmaatje dat muziek real-time (de)tuned. Ik gebruik het om nummers te oefenen die te hoog zijn of te laag maar je zou dus ook standaard een x aantal cents omlaag kunnen stemmen zodat het overeenkomt met 432 hz..

  0 likes
 8. in nederland heb je janosh !hij werkt met geometrie en geluid ,er staan op you tube verschillende filmpjes van hem om je bewustzijn door middel van geluid en geomatrie te verruimen echt super !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

idee

Had jij het winnende idee? De 1e winnaar is bekend!

Stuur jouw idee in Zoals in een ...

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...