Binnenland

‘Aardverschuiving? De trein van Ruttes beleid dendert gewoon door’

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

De overwinning van de BoerBurgerBeweging blijkt nog groter dan gedacht. Een nieuwe voorlopige prognose brengt de partij van Caroline van der Plas op 16 zetels in de Eerste Kamer. Mogelijk worden dat er zelfs nog 17. Daarmee is BBB vanuit het niets de grootste.

De vraag is nu of er ook daadwerkelijk iets gaat veranderen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewoon doorbeuken

Je ziet duidelijk welke koers premier Rutte inzet. Hij houdt vast aan het beleid dat hij al 13 jaar uitvoert samen met zijn kompanen. Dat zei financieel expert Ab Flipse in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Dat betekent dat de trein gewoon doordendert. De trein van klimaat, migratie en van de euro, aldus Flipse. “Ik vrees met grote vreze dat zij gewoon doorbeuken en dat we niets aan verschillen gaan meemaken in de Eerste Kamer.”

Rutte gaat niet terug

Hij heeft geturfd hoeveel partijen voorstander zijn van het huidige beleid, ondanks dat ze beweren dat er onderlinge verschillen zijn. “Dan kom ik op 45 zetels,” benadrukte Flipse. Daar horen de coalitiepartijen bij, maar ook Volt, PvdA, GroenLinks.

Die 45 zetels in de Eerste Kamer zijn voorstander om door te gaan met elkaar. En 30 zetels hebben een tegengeluid laten horen en gezegd dat de gekte moet stoppen. Dat zijn BBB, Forum voor Democratie, SGP, zelfs SP.

“Rutte gaat niet terug, die beukt door.”

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hans
hans
10 dagen geleden

flinke onregelmatigheden geconstateerd bij het tellen, plus dat de uitslag totaal niet aansluit met wat al weken te merken is op social media en op straat.
dit stinkt nog harder dan een zwitser uit zijn rijlaarzen.

Snuitje
Snuitje
10 dagen geleden

Op de pagina met die puntjes van aantal getelde stemmen. FvD heeft 2 puntjes. ik geloof er geen SNARS van! De belangrijkste is uitgeschakeld…. We zijn gevallen

dirk
dirk
10 dagen geleden

Hey Bankensysteem is ondertussen aan het in elkaar stuiken zodat ze de cbdc kunnen invoeren en blijkbaar denken de meeste dat dit enig verschil gaat maken in de uitrol van het wef dictatuur XD

Pieter
Pieter
10 dagen geleden

Als de provincies dan maar de ballen hebben om “Provinciale Ongehoorzaamheid” toe te passen t.o.v. het Rijk (ipv Burgerlijke Ongehoorzaamheid).
.
En nog een jaar tot twee desnoods procederen tot er 2e kamer verkiezingen zijn geweest en dan snel heel wat formele wetgeving kan worden teruggedraaid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x