CoronaBuitenland

Waarom neemt de topspion van president Biden deel aan een pandemie-simulatie?

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

In zijn boek ‘The Real Anthony Fauci’ heeft Robert F. Kennedy jr. het over Event 201, een pandemie-simulatie in oktober 2019 in New York. De bijeenkomst werd gefinancierd door Bill Gates, het World Economic Forum en het Chinese centrum voor ziektecontrole en -preventie.

De media waren vertegenwoordigd, evenals de grote farmaceutische bedrijven. Ook Avril Haines, de nationale inlichtingendirecteur, was aanwezig. Eerder was ze onderdirecteur van de CIA.

Staatsgrepen

Toen ze bij de CIA zat, liet Haines de marteltapes van Abu Ghraib en Guantanamo Bay verdwijnen.

“Waarom zit de topspion van president Biden bij een pandemie-simulatie?” vroeg Kennedy jr. in een interview met The Epoch Times. “Wat heeft de CIA te zoeken bij een pandemie-simulatie?”

“Het is geen gezondheidsagentschap,” vervolgde hij. “Het is een agentschap dat staatsgrepen pleegt.”

Totalitaire controle

De simulatie had betrekking op de uitbraak van een coronavirus waarbij binnen 18 maanden 65 miljoen mensen zouden overlijden. Twee maanden later werd de wereld geconfronteerd met een corona-uitbraak. Kennedy jr. wees erop dat het virus in oktober 2019 al circuleerde.

In New York werd niet gesproken over de volksgezondheid, maar over het aangrijpen van de pandemie om totalitaire controle af te dwingen. Het eerste wat ze deden, was het inperken van de vrijheid van meningsuiting, aldus Kennedy jr.

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
12 dagen geleden

Het is 1 groot wereldwijd web van criminelen. Trek aan de juiste draden en we zullen zien dat ze elkaar meesleuren de afgrond in. Laat maar komen!

Ron
Ron
12 dagen geleden

In feite hadden ze niet gerekende op de sterke immuunreactie van de mens en daarom zijn ze al jaren de schijn aan het hoog houden over de dodelijkheid van de () pandemie die er geen kon zijn zonder hun ingrijpen in de media en de politici. Hoe doe je dat? https://www.youtube.com/watch?v=XmXFVgpM5w0 .
Zoals je ziet onze virologen en zogenaamde experten zijn gepatenteerde leugenaars.
Ondertussen gaat de oversterfte veroorzaakt door de gifspuiten gepromoot door deze leugenaars gewoon door zonder dat politici vragen beantwoorden en mailtjes verdoezelen.

hans
hans
12 dagen geleden

als het wef aangestuurd word door de cia zou het best wel kunnen, maar het lijkt er toch op dat het wef een sekte is

Lest Best
Lest Best
12 dagen geleden

Zo te zien is het geen traditionele top spion, die de vijand mee het bed inlokt voor informatie.
Want dan zou ze totaal geen bijdrage leveren aan informatie voorziening.
Ze lijkt meer op een leeggelopen klimaatactivist.
Is ze geen zus van Johan Vollenbroek?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x