Internet

Er is bijna geen manier om dit te stoppen. Medeoprichter Apple legt uit waarom je zo snel mogelijk van Facebook moet gaan

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Medeoprichter van Apple Steve Wozniak, die zijn eigen Facebookpagina vorig jaar verwijderde, heeft mensen aangeraden om van Facebook te gaan.

Wozniak waarschuwde dat mensen veel minder privacy hebben op internet dan ze denken.

TMZ liep hem afgelopen week tegen het lijf op het Reagan National Airport in Washington D.C. en vroeg hem of we bezorgd moeten zijn dat onze apparaten met ons meeluisteren.

Alles

Het antwoord op die vraag is ‘ja’, aldus Wozniak.

“Ik ben bezorgd over alles,” zei hij. “Maar ik denk dat je het niet meer kunt stoppen.”

“Wie weet luistert mijn mobiele telefoon wel met me mee,” vervolgde hij. “Alexa is de laatste tijd veel in het nieuws geweest.”

Bijna geen manier

Nu apparaten continu verbonden zijn met het internet zijn gesprekken niet meer zo privé als je denkt, klonk het.

“Er is bijna geen manier om dit te stoppen,” zei hij. “Mensen hebben veel minder privacy dan ze denken.”

Verwijderen

Er zijn manieren om te voorkomen dat je persoonsgegevens op straat komen te liggen, bijvoorbeeld door van Facebook te gaan.

TMZ vroeg Wozniak of mensen hun Facebook- en Instagrampagina moeten verwijderen. “De meeste mensen zouden hier verstandig aan doen,” zei hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Denken dat je niet langer bespied wordt als je je facebook account verwijdert is echt een illusie. We worden inmiddels bespioneerd op talloze wijze op talloze plaatsen. De digitale gevangenis is al lang gereed, ze hoeven alleen de poort nog maar te sluiten en sancties op te leggen op alle voor de elite ongewenst gedrag. Weinigen zullen zich er aan kunnen onttrekken. Het kan echter alleen plaats vinden als de meerderheid het wel best vindt, anders kunnen zij het schudden.

Jantje
Jantje
3 jaren geleden

Al een paar keer meegemaakt dat als je met mensen over een onderwerp praat, dan krijg je een tijdje later advertenties over dat onderwerp op je telefoon.
Je telefoon luistert mee.

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

Naast Facebook, ook Instagram, Youtube,Twitter en andere sociale media en Apple zelf (Google etc…) ze zijn minstens even hongerig naar privé van hun klanten.

jac
jac
3 jaren geleden

Gewoon de ouderwetse brief

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x