CoronaBinnenland

Kritisch coronarapport maakt veel reacties los: ‘We worden geregeerd door criminelen’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Het kabinet heeft het effect van de coronamaatregelen nauwelijks gemonitord en geëvalueerd. Daardoor is niet bekend of ze naar verwachting hebben gewerkt, stelt de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) in een rapport over de aanpak van de coronacrisis.

Het rapport richt zich op de mondkapjesplicht, de sluiting van de scholen en de avondklok. De OVV adviseert om de coronamaatregelen alsnog te evalueren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dat het kabinet soms stellig was over het effect van het coronabeleid terwijl de wetenschappelijke onderbouwing daarvoor niet altijd aanwezig was, heeft het draagvlak geschaad, schrijft de OVV in het rapport.

Zo beweerde het kabinet dat het coronavaccin ‘licht aan het eind van de tunnel’ bracht en dat ‘prik voor prik het normale leven dichterbij komt’, maar vervolgens bleek dat een hoge vaccinatiegraad niet leidde tot minder maatregelen.

We zijn keihard voorgelogen en bedrogen

Het rapport maakt veel reacties los. “Het blijkt nu onduidelijk of coronamaatregelen effect hadden en eveneens deed Pfizer geen onderzoek naar de relatie tussen transmissie en vaccins. Intussen: oversterfte, discriminatie, mentale problemen, leerachterstanden en faillissementen. We worden geregeerd door criminelen,” zegt presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

Voormalig Tweede Kamerlid Gabrielle Popken schrijft: “We zijn keihard voorgelogen en bedrogen. Zoveel ouderen en zieken die alleen stierven. Leerachterstanden en depressies. Zoveel zelfmoorden van ellende. Allemaal op conto van ministers Kuipers en De Jonge, en premier Rutte.”

Het gehele coronabeleid dondert in elkaar

“Precies! Het effect van de vrijheidbeperkende maatregelen is onduidelijk, maar toch heeft minister Kuipers een wet naar de Kamer gestuurd om ze wettelijk te verankeren…” reageert PVV-Kamerlid Fleur Agema verbaasd.

“Het gehele coronabeleid dondert in elkaar,” stelt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “Het is klaar.”

Ik schaam me

BVNL, de partij van Wybren van Haga, schrijft op Twitter: “De schade is enorm en onomkeerbaar. Daarom: nooit meer coronamaatregelen.”

“Ondanks kritiek op het moment zelf werden compleet disruptieve en nutteloze maatregelen ingezet. Ik schaam me,” aldus wetenschapper Marc Jacobs.

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Het klootjesvolk heeft erop gestemd zullen we maar zeggen.

Anna
Anna
1 jaar geleden

O Wee als ze opnieuw met deze waanzin komen!! Ik heb er nooit aan mee gedaan, geen mondkap, geen vaccinatie!

Adadriana.
Adadriana.
1 jaar geleden

laat ik nu toch een tijd geleden gehoord hebben dat we die onzin niet meer zouden doen en gaan ze dat nu toch weer uit de kast halen.? laat de mensen nu toch eens met rust ze weten daar zelf ook wel dat al die dingen niet werken en dat die spuiten ook niet goed zijn voor de mens. Er gaan er vele aan dood. ook al willen ze het daar niet zeggen maar over de hele wereld vallen ze met bosjes neer

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Jongens het was een neppandemie!

Als je dat hebt geconstateerd is al het andere overbodig en hebben we alleen nog tribunalen nodig.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x