Het Complot

FBI-documenten: Adolf Hitler ontsnapte per onderzeeër naar Argentinië

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit vrijgegeven FBI-documenten zou blijken dat Adolf Hitler per onderzeeër is ontsnapt naar Argentinië, waar hij aan het einde van de Tweede Wereldoorlog op een zwaarbeveiligde ranch woonde. Hij leed aan astma en had last van zweren.

De indrukwekkende stapel documenten laat zien dat berichten over de ontsnapping van Hitler serieus werden genomen door de FBI, die indertijd onder leiding stond van J. Edgar Hoover. Een speciaal team werd ingezet om tips over de nazileider te controleren.

Een Argentijnse voortvluchtige beweerde Hitler, twee vrouwen en andere Duitsers ruim twee weken na de val van Berlijn in april 1945 op de kade te hebben geholpen. Het gezelschap ging vervolgens per paard richting de voet van de zuidelijke Andes. De 50-koppige groep zou zijn ingetrokken bij Duitse gezinnen die in het gebied woonden.

De Argentijnse informant, die de informatie had doorgespeeld aan de Amerikaanse autoriteiten in de hoop asiel te krijgen, gaf op 29 juli 1945 een omschrijving van Hitler aan een journalist van de Los Angeles Examiner. Hij zei dat de nazi ‘leed aan astma en zweren en zijn snor had afgeschoren’.

Volgens sommigen woonde Hitler in New York City, terwijl anderen suggereerden dat hij zich samen met nazisympathisanten had verscholen in het Duitstalige deel van Zwitserland.

FBI-documenten: Adolf Hitler ontsnapte per onderzeeër naar Argentinië
Dit zou een foto zijn van Hitler, twee jaar voor zijn dood in 1984, en zijn vriendin Cutinga

Enkele weken geleden beweerde een schrijver dat hij een foto van Hitler had gevonden, die zou bewijzen dat hij op 95-jarige leeftijd is overleden in Brazilië. Auteur Simoni Renee Guerreiro Dias schreef dat de dictator via Argentinië naar Paraguay is ontsnapt en zich uiteindelijk heeft gevestigd in een stadje in de Braziliaanse staat Mato Grosso. Hitler zou zich Adolf Leipzig hebben genoemd en stond bij 12.000 inwoners van Nossa Senhora do Livramento bekend als ‘de Oude Duitser’.

Lees de FBI-stukken over Adolf Hitler hier.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

ER… is ook een theorie dat Hitler naar Antartica is gevlucht.

Leo
Leo
8 jaren geleden

En wederom zo’n klein vaag fotootje.
Is er geen betere scan van het origineel (groter en met een hoge resolutie)?

Waarom moet nu alles wat geplaatst wordt zo moeilijk te controleren zijn?

Zoidberg
Zoidberg
8 jaren geleden

Dit is Adolf Hitler niet op die foto, het is zijn broer: Klaus Hitler….

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

Waarom je druk maken over een oude man?
Er lopen nog zat andere Hitlers rond, die veel moord-lustiger zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x