Homepagina » Mens en Dier » Wist Adolf Hitler te ontsnappen? Argentijnse ranch-eigenaar ‘mocht schuilplaats niet onthullen’
Wist Adolf Hitler te ontsnappen? Argentijnse ranch-eigenaar 'mocht schuilplaats niet onthullen'

Wist Adolf Hitler te ontsnappen? Argentijnse ranch-eigenaar ‘mocht schuilplaats niet onthullen’

Adolf Hitler wist op 30 april 1945 uit zijn bunker in Berlijn te ontsnappen en naar Argentinië te vluchten, zo wordt gesteld in een documentaire.

Uit FBI-documenten die recentelijk zijn vrijgegeven blijkt dat de Amerikaanse overheid onderzocht heeft of de nazileider Duitsland is ontvlucht.

De autoriteiten onderzochten onder andere of Hitler twee weken na zijn vermeende zelfmoord in een Duitse onderzeeër naar Argentinië was gevlucht.

De mond gesnoerd

Harry Cooper doet hier al jaren onderzoek naar en beweert te hebben gesproken met de eigenaar van de Estancia San Ramon Ranch in Buenos Aires, waar Hitler zou hebben gezeten.

In de documentaire Adolf Hitler’s Great Escape, te zien op Amazon Prime, wordt onthuld dat de ranch-eigenaar mogelijk de mond is gesnoerd.

“Ik bezocht Estancia San Ramon met een vriend,” zei Cooper. “We spraken met de ranch-eigenaar.”

Alarmbellen

“Hij sprak Spaans en Engels met een Duits accent en gaf antwoord op onze vragen,” vervolgde hij.

“Toen vroeg ik hem in welke van deze huizen Hitler en Eva Braun hadden gewoond,” aldus Cooper.

“Daar mag ik niets over zeggen,” antwoordde de eigenaar.

Cooper merkte op dat er op dat moment alarmbellen afgingen.

Volgens complottheoretici heeft Hitler de oorlog overleefd, terwijl algemeen wordt aangenomen dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Nog in leven

Zijn lichaam zou verbrand zijn door Sovjet-soldaten en resten zijn nooit gevonden.

Russische autoriteiten beweerden later dat Hitler nog in leven was. Jozef Stalin zou dat tegen de Amerikaanse president Harry Truman hebben gezegd.

Franse onderzoekers claimden onlangs op hun beurt dat de Führer inderdaad in zijn bunker is overleden.

Zij onderzochten een tand die de Russische geheime diensten al sinds de jaren veertig verborgen zou hebben gehouden.

Foto: Bundesarchiv, Bild 102-02306A / CC-BY-SA 3.0 Wikimedia Commons

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • infootje schreef:

  Zoals we weten wordt de geschiedenis geschreven door de overwinnaar!
  Zoek op internet naar “Europa the last battle” een serie in ,ik dacht 9 delen.
  Hierin wordt de hele aanloop naar de 2de wereldoorlog en de achtergronden van Hitler uiteengezet.
  De delen kunnen wat moeilijk te vinden zijn.
  Nu ben ik bepaald geen bewonderaar van die vent, maar ik moet erkennen dat deze docu wel insloeg als een bom en dat we mogelijk zwaar belazerd zijn door de “overwinnaar”.
  Indien niet alle delen te vinden zijn op YT dan zijn ze mogelijk op vimeo nog te vinden.
  Ik heb in ieder geval alles wat ik kon vinden, gedownload voor het geval “onze bevrijders” het nodig vinden het te verwijderen.
  Ik zou zeggen; zet u schrap!

  15 likes
 • gijs meulenmeesters schreef:

  het kan ook niet anders want de Amerikanen waren de grootste sponsers van Hitler vooral de olie en enkele fam van oud presidenten

  15 likes
 • Wil schreef:

  Dat moet dat toch wel een huzarenstukje zijn geweest!
  Aan de ene kant oprukkende geallieerde troepen en aan de andere kant het Russische leger wat al in Berlijn stond. Als je daar uit kan ontsnappen dan heet je geen Hitler maar Houdini.

  8 likes
  • ikzelfzelf schreef:

   De top van de Nazi’s is aan het eind van de oorlog naar de Zuidpool gegaan in ufo’s.
   Deze ufo’s waren oppermachtig tegenover de Russische en westerse luchtmacht.

   Dus ze konden gewoon openlijk weggaan, zonder gevaar van de Russen of Amerikanen.

   Daarom zijn de Amerikanen met een paar Engelsen en Russen in 1946 met een oorlogsvloot naar de Zuidpool gegaan [https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Highjump]
   en daarom hebben wij [het Westen] daar, nu nog steeds, legerbasissen.

   Wij, normale burgers, mogen niet in de buurt van de Zuidpool komen, omdat daar veel interessants te zien is, wat wij niet mogen weten [zelfde geldt voor de Noordpool].

   6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Er wordt niet gezegd dat AH nog leeft enkel er wordt alleen gezegd dat hij is ontsnapt. Het feit dat hij na de oorlog in Argentinië was is ruimschoots bewezen. En dat de Amerikanen hem en zijn entourage hielpen met de ontsnapping staat ook als een paal boven water. Tot op de dag van vandaag zit Patagonie vol met de nazaten van Nazi Duitsland. Eens raden wie daar graag op vakantie gaan?

  9 likes
  • weg met ons schreef:

   @Bas van Stapelberg

   Ook toen al bestond nep nieuws en beeldmateriaal wat ver voor de ondergang gemaakt kan zijn en een (zogenaamde) Hitler acteert als bewijs dat hij als grote Führer het zinkende schip nooit heeft verlaten. Ik vind het zelfs al onbegrijpelijk hoe überhaupt zoveel beeldmateriaal is gemaakt van deze oorlog en dat op verschillende locaties en over jaren en waar men tot op heden nog steeds mensen om de tuin kan leiden en foute informatie verschaft. Bijv. veel grote en belangrijke Duitse fabrieken voor na de oorlog zijn nooit gebombardeerd.

   3 likes
 • El Trueporino schreef:

  Van 1 feit kunnen we nu 100% zeker zijn. Hij is dood.
  Maar dat geeft niet.

  Wat hij tussen zijn oren had was niet persoonlijk van hem.
  Gedachten dwalen immers rond van hoofd tot tot hoofd.
  Er lopen genoeg mensen rond die geïdentificeerd zijn met hun denken.
  Zo zijn we altijd verzekert van onderdrukking van intellectuelen, vervolging van anders denkende, oorlog en volkerenmoord.

  7 likes
 • weg met ons schreef:

  Ellende van toen en 60 miljoen mensen dasrbij omgebracht in een krankzinnige oorlog met daarna grote trauma’s en armoede voor de overlevenden en dat alles georganiseerd door de nazi zionisten, bankiers en grootindustriëlen in de VS. die heden ten dage nog dezelfde ellende brengen in de wereld en daarnaast Europa onder hun regie en dwang laat volstromen met een religie en ideologie van achterlijkheid die als een moord en verkrachtingsmachine de autochtone bevolking mag afmaken, onder het mom van opruimen van ongelovige varkens. En mensen slikken deze invasie net zo braaf als die van zio Adolf Hitler die dood en verderf moest zaaien in Europa.

  Waar zio Afdolf Hitler eventueel na de oorlog kon schuilen was Villa Winter op Fuerteventura. De laatste bekende films van Hitler daarvan mag men zich afvragen of dit niet
  een dubbelgangerr was.

  6 likes
 • Rob schreef:

  De geest van deze man leeft voort in vele hoofden,,elk jaar word er veel aandacht aan besteed een soort verering zeg maar ,vandaar ook dat deze persoon elk jaar maar weer genoeg aandacht krijgt en zo leeft deze niet meer Bestaande in levende wijze Persoon in vele Hoofden van de aandacht media en de mensen, aandacht genoeg om zijn geest te laten leven..en vereringen genoeg van zijn daden door de aandacht die eraan word gegeven in allerlei films ,hoe laat men het voortleven door elke keer maar weer een levende aandacht eraan te besteden..het is echt van de zotten om elke maar weer ook de jaarlijkse gebeuren weer te laten beleven ,het lijkt wel een soort traditie die elke keer maar weer moet worden beleeft ..Inderdaad deze persoon leeft voort in vele hoofden en in het vele media gebeuren .. het is gewoon een soort moraal of een soort moeten [ de aandacht daarmee]om steeds maar weer herinnerd te worden aan deze niet meer levende persoon ,,de oorlog woedt nog steeds in hoe of wat en er zijn nog vele vragen omtrent deze persoon zo leeft hij voort vele hoofden ..hoe lang blijft men deze idioten gedoe nog volhouden ..waarschijnlijk zolang de mens nog rond loopt hier op deze aardbol, zal men deze vereren met zijn verschrikkelijke daden..misschien krijgt het nog een keer een standbeeld..

  5 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Wacht heel even. De Amerikaanse overheid heeft onderzocht of en hoe Hitler uit Duitsland is gevlucht?

  Hitler is ingezet door Amerika. En Nederland heeft dhr. Hitler met KLM naar Argentinië gebracht.

  5 likes
 • Only you schreef:

  Zou Merkel toch een dochter van Hitler kunnen zijn?

  4 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Wil Hitler had bele dubbelgangers.

  2 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Toch is er iets waar geen ontsnappen meer aan is .
  Tot slot dit jaar na; complotweersberichten met Vulkanische uitspraken en een golfstroom aan tsunami´s en aardbevingen . (De weersberichten op het journaal logen er weer niet om !)

  Een puntje Remindviewing :

  Zoals ook op deze site belooft is er met Pasen een Hemelpaleis op aarde neergedaald ! (Een teken uit de Hemel !)

  Op mijn verzoek aan en van de Allerhoogste Goddelijke macht op maat afgeleverd inmiddels talloze Aardbevingen e.a. als gerechtelijke uitspraken ter ondersteuning van mij en een ieder die daar zijn voordeel mee weet te doen.
  (o.a. Mensen die zich tegen satanisten verzetten!)

  Hopende jullie hiermee te hebben bijgestaan houd ik het voorlopig weer even voor gezien op de blogsites en wens jullie allemaal het beste voor 2019 !

  De groeten en bedankt voor je aandacht !

  Sri sri Magnitude – Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  2 likes
 • enki schreef:

  Adolf Hitler is still alive / oooogh ssssssh/ I slept with her last night/ yeah/ come out from behind/ that fals mustache, Adolf/ I know youre in there/ ha ha

  0 likes
 • Ragnar schreef:

  Hitler en zijn vrienden zijn verhuisd naar de Maan waar ze vrolijk hun Vierde Rijk oprichten. Denk je nou werkelijk dat er niks of niemand op de Maan is? Wij worden aan alle kanten voor de gek gehouden!

  0 likes
 • Freba schreef:

  Onzinverhaal. De man was zwaar verslaafd aan pep. Leed aan Parkinson, leefde erg ongezond etc.etc.. Erg jammer. Persoonlijk had ik liever een Derde Rijk gehad, dan het hedendaagse EU Rijk met bergen profiteurs. Duitsland is altijd de grote motor van de wereld geweest EN nog steeds. Alleen de Nederlandse Sukkels die de Mainstream media na-kakelen roepen nog altijd: : ” Mein Fahrrad zuruck” (Het verhaal van de Aapjes, de Banaan en de Ladder)

  0 likes
 • x

  Check Also

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >