BuitenlandCorona

246 ‘volledig gevaccineerde’ mensen krijgen corona, 3 sterven

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronavaccins zijn 100 procent effectief in het voorkomen van ernstige ziekte, toch? Dat blijkt helaas niet het geval. Momenteel is de staat Michigan het epicentrum van de Amerikaanse ‘corona-uitbraak’. Wat daarbij opvalt, is dat ook ‘volledig gevaccineerde’ mensen besmet raken.

De krant The Detroit News schrijft dat 246 gevaccineerde inwoners van Michigan positief zijn getest op corona. Drie van hen zijn inmiddels overleden. De gevallen zijn gemeld tussen 1 januari en 31 maart en deze mensen zijn minstens 14 dagen na hun laatste dosis getest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een woordvoerster van het ministerie van Volksgezondheid in Michigan liet weten dat de gevallen worden onderzocht. De drie mensen die zijn overleden, waren 65 jaar of ouder. Twee van hen stierven binnen drie weken na hun laatste prik.

Allerlei bochten

Politici wringen zich in allerlei bochten om te voorkomen dat de prikken in een kwaad daglicht komen te staan. Zo zei gouverneur van Michigan Gretchen Whitmer dat ‘nul procent van de patiënten in de ziekenhuizen ingeënt is, wat betekent dat de vaccins werken’.

Ze voegde toe dat ze zich op dit moment verdiept in de cijfers. “We weten in ieder geval dat de prik je leven kan redden,” zei ze. “Dit vaccin is nog altijd de beste manier om jezelf te beschermen.”

Washington

Joneigh Khaldun, de Chief Medical Executive van Michigan, zei: “We hebben nu prikken die meer dan 95 procent effectief zijn. En zelfs als je corona krijgt nadat je gevaccineerd bent, is het zeer onwaarschijnlijk dat je in het ziekenhuis belandt of sterft.”

In de staat Washington zijn 102 mensen positief getest op corona nadat ze volledig waren ingeënt. Twee van hen stierven.

[Zero Hedge, The Epoch Times]

4.8 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mikkie
mikkie
3 jaren geleden

Waarom gaan dit soort berichten altijd over het buitenland? Waarom worden dergelijke incidenten in NL niet hier genoemd?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Een virus bestaat niet in het openlucht.
Een virus krijg je alleen binnen met een spuit, dus door vaccineren.. Corona-Virus is een bio-weapen voor de genocide agenda.

BLIJF WEG DE VACCINE !!

Fryske Frou
Fryske Frou
3 jaren geleden

Heb laatst een interview gezien, waarin werd gesteld dat vaccineren op het hoogtepunt van een pandemie het domste is wat je kan doen, zeker met dit vaccin.
Door dit mRNA-vaccin, heb je na vaccinatie de eerste weken totaal géén immuunsysteem. Wordt je dan besmet, ben je de sjaak.

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Gewoon blijven prikken hoor! Kan geen kwaad!???☠

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x