Homepagina » Gezondheid » Trump waarschuwt tegen griepprik: “Ik injecteer geen troep in mijn lichaam”
Trump waarschuwt tegen griepprik: "Ik injecteer geen troep in mijn lichaam"

Trump waarschuwt tegen griepprik: “Ik injecteer geen troep in mijn lichaam”

De griepprik wordt ook wel gezien als de grootste zwendel in de medische geschiedenis.

President Trump deelde in gesprek met radiozender SiriusXM zijn kijk op het griepvaccin en stelde dat het ‘totaal ineffectief’ is.

“Ik heb er nooit één gehad,” zei hij. “En tot dusver heb ik nog nooit de griep gehad. Ik houd er niet van om troep in mijn lichaam te injecteren. En dat is eigenlijk wat de griepprik is.”

Totaal ineffectief

“Het laatste griepvaccin is niet erg effectief,” vervolgde hij. “Religieuze vrienden van me halen de prik wel en krijgen vervolgens de griep.”

“Ik heb veel berichten gelezen waarin wordt gesteld dat de griepprik totaal ineffectief is,” benadrukte hij.

Trump heeft gelijk, schrijft nieuwssite Collective Evolution. “De griepprik is de grootste medische zwendel in de geschiedenis en zit vol troep, waaronder formaldehyde en kwik.”

Ontstekingen

Uit een studie in het blad Vaccine blijkt dat de griepprik ontstekingen kan verergeren bij zwangere vrouwen.

Een studie in het Journal of Internal Medicine onthult daarnaast dat het griepvaccin kan resulteren in ontstekingsreacties die het risico op een hartaanval verhogen.

In eigen land stellen ouders van kinderen die ziek zijn geworden door inenting tegen de Mexicaanse griep de Nederlandse staat aansprakelijk.

Slaapziekte

De kinderen werden ingeënt met het middel Pandemrix van fabrikant GlaxoSmithKline. Internationaal onderzoek wijst uit dat er een verband is tussen de prik en narcolepsie, een ernstige aandoening die het slaap-waakritme verstoort.

Het aantal Nederlandse meldingen van narcolepsie na de inenting blijft oplopen.

In een studie in het American Journal of Public Health wordt opgemerkt dat slechts 15-20 procent van de mensen met griepsymptomen daadwerkelijk drager is van het influenzavirus.

Geen bewijs

De overige 80-85 procent blijkt te zijn besmet met het rhinovirus of andere ziekteverwekkers die lastig te onderscheiden zijn van het griepvirus.

J. Anthony Morris, die voor het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH onderzoek deed naar vaccinaties, zei dat er geen betrouwbaar bewijs was dat vaccins de griep kunnen voorkomen.

Hij beschuldigde de overheid er bovendien van haar vaccinatieprogramma te baseren op claims die waren gedaan door farmaceutische bedrijven.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • berma schreef:

  Is er eigenlijk iemand hier die de griepprik heeft gehad, wij zijn 72 en 75 en hebben de prik ook al jaren overgeslagen en zijn nooit ziek geworden. Ieder jaar krijgen we van de huisarts de vraag of we geen griep prik willen.

  36 likes
  • densie schreef:

   lekker niet doen…!
   ken meerdere oudere mensen, die na de griepprik vreemde verschijnselen kregen en dood zijn gegaan…later aan……….je raad ‘t al..kanker…..
   so don’t

   namaste

   24 likes
   • peter schreef:

    Als je oud bent ga je nu eenmaal dood aan kanker of een hartaanval. Er zijn er maar weinig die in hun slaap doodgaan.

    6 likes
    • densie schreef:

     wat een aannames…
     de kunst is te gaan met volledig bewustzijn…als ‘t je tijd is…
     zowel mercurius als formaldehyde brengen beslist geen LICHT…
     verzwakken het immuun…
     een cel is rond en heel…raakt verzwakt door die troep…en dan heb ik het nog niet eens over alle E nummers en andere onnatuurlijke “voeding”
     waaronder ook nog slechte gedachten van haat, wrok, jalouzie e.d.
     de verlichting kán…is er voor elk mens van Goddelijke wil…
     Liefde is de weg….

     namaste

     7 likes
   • Foppe schreef:

    @ Denise,
    dat is een fout die veel mensen maken. Ze zijn na die tijd ziek geworden DUS het ligt aan de griepprik? Oorzaak en gevolg kunnen los van elkaar bestaan.
    Wie weet waren ze ook ziek geworden als ze die spuit niet gehad hadden. Er is nog geen bewijs gevonden dat vaccinatie en ziekte met elkaar verbind.
    Ook gebeurt het soms dat mensen de ziekte al bij zich dragen voordat ze een spuit krijgen. Daar helpt een spuit dan niet meer tegen. Een fout die zowel Trump als veel complottisten maken.

    6 likes
    • Ronald123 schreef:

     Waarom zou je studies/onderzoekingen vertrouwen die voornamelijk gefinancierd worden door de makers van de producten die het onderwerp vormen van diezelfde studies? Wie haalt het in z’n hoofd om babies/kinderen in te laten spuiten met aluminium, kwik (bekende neurotoxins) en een hele reeks andere rommel? Onze kinderen ontwikkelen allergieën voor zo ongeveer alles wat in die vaccins gestoken wordt (vele ingrediënten moeten niet op de bijsluiter vermeld worden omdat ze bij normaal gebruik – als voeding – onschuldig zijn, zoals bijvoorbeeld ‘peanut oil’). Andere auto-immuunziekten nemen ook epidemische afmetingen aan (astma, artritis, enzovoort), maar men ziet geen verband tussen het kunstmatig opwekken van immuunreacties door middel van neurotoxins en auto-immuunstoringen (auto-immune-disorders)… Hoe dom kan een mens zijn??? Ik vertrouw mijn dokter best wel, echter niet de informatie die hij verkondigt en al helemaal niet de bron(nen) van die informatie: de farmaceutische industrie.

     4 likes
    • Common Sense schreef:

     Het lichaam moet zich aanpassen aan een griepprik en de weerstand verzwakt. Voor oudere mensen kan een achteruitgang in de weerstand fataal zijn en ruimte scheppen aan andere ziektes die onderdrukt bleven maar door een plotselinge zwakkere weerstand de kans krijgen op te komen.

     2 likes
    • Joris schreef:

     Vragen om te bewijzen of het kwaad kan is de wereld op z’n kop zetten.
     Mensen die anderen iets willen verkopen, zoals een griepprik bijvoorbeeld zullen toch echt zelf met bewijzen moeten komen dat het goed spul is i.p.v. te eisen te bewijzen dat het slecht spul is. Dat laatste is te bizar voor woorden. Waarom trappen mensen daar in?

     Graag dus industrie-onafhankelijk bewijs uit herhaald en herhaalbaar dubbelblind onderzoek met échte placebo’s (dus geen adiuvans erin) dan dat dit vaccin:

     1. veilig is voor alle doelgroepen
     2. werkzaam is
     3. noodzakelijk (3.1 hoe groot is het risico? 3.2 zijn er alternatieven?)
     4. geproduceerd wordt door bedrijven met een onberispelijke reputatie
     5. gecontroleerd woprdt door instanties die pro-actief bewijzen dat ze absoluut onafhankelijk zijn van de industrie (CDC, FDA, EMA, WHO, etc)

     1 likes
    • Caesar Lion Cachet schreef:

     LS…

     Gaat je eige foppe ! Jah dan, niet dan ?

     0 likes
 • Audrey schreef:

  GEWELDIG……..Eindelijk is er een President die ziet wat er gebeurt…. En durf daar ook openlijk over te praten….Amerika had geen betere President kunnen kiezen…. Bij mij staat hij nummer 1….. Nu al die arme zieltjes nog die geloven wat de media je wijsmaakt…Ik ben allang wakker en trap niet meer in die leugens!

  53 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  The Rothschild / Rockefeller Khazarian Mafia maakt het nog veel crimineler ! Eerst de ziekte verspreiden met chemtrails en dan een nep of zwakwerkend tegengif met de nadruk op gif verkopen. De reinste Satanische biologische oorlogsvoering Voorbeelden: Gekke Koeienziekte / Varkenspest / Vogelgriep / HIV en nog talloze andere aandoeningen…

  37 likes
 • Bob schreef:

  We zullen nog versteld staan van deze man. Zeg niet dat hij een heilige is maar het is wel een berichtgeving waar al lang onder de non stream media gediscussieerd word.

  27 likes
  • Gezinusk schreef:

   @Bob. Komt omdat de mainstream media veelal de boel omdraait ter bevordering van. In een andere context plaatst, zaken verdraaid, stemmingmakerij enzovoort.

   Een voorbeeld.
   Lees net dat de staat California denkt aan afscheiding van de Verenigde Staten door een referendum te organiseren waarbij de telegraaf vermeld:

   ” Yes Californië stelt dat ,,Amerika een zinkend schip is en dat de belastingen die Californië betaalt niet in verhouding zijn met wat er aan federale gelden terugkomt. Nu Amerika voor Trump heeft gekozen zal niemand het met ons oneens zijn dat Amerika ten onder gaat. ”

   Absolute nonsens want in California rommelde het al lange tijd als meerdere staten waaronder Texas en Ohio. Onder George W. Bush hoorde ik al veel signalen en onder Obama ging het van kwaad tot erger.
   Het heeft niet zozeer met het Trump effect te maken maar eerder met de enorme kloof die kmaar bleef doorgroeien tussen de stropdassen in Washington DC enerzijds, en het volk.

   Ik denk ook dat we hiermee een voorbode zien van wat de inwoners in de EU te wachten staan waar Washington, Brussel heet, maar dat is mijn mening.

   8 likes
 • Stef schreef:

  Tot nu toe, dik tevreden met TRUMP!!!

  http://www.trumpdonald.org/

  27 likes
 • Arwijn schreef:

  Hahaha, Big Pharma kan gaan inpakken.

  23 likes
 • exegese schreef:

  Zo is dat, wegwezen met die kwakzalverij !

  21 likes
 • An Archist schreef:

  Eindelijk eens echte verandering. Jammer dat die zogenaamde Democraten over de hele wereld nu hun ware gezicht laten zien. Walgelijk, maar ja wat wil je als je voor het eerst in 50-60 jaar niet aan de macht bent of eindelijk je gebrainwashde ideeen naar de kl**e ziet gaan. Brexit, Eu referendum, MH 17, Trump President.

  En maar blijven liegen en maar proberen via media (zoals de telegraaf) de mensen in de tang te houden.
  Zelf bij de Telegraaf mag je nu nergens meer op reageren (voorzover ik weet in elk geval niet op de Trump berichten).

  Laten we hopen dat Trump het houdt en de wereld eindelijk de (grotendeels) waarheid blijft geven.

  16 likes
 • exegese schreef:

  Haha, Trump is niet alleen afkerig van vaccins maar ook van het Britse Koningshuis. bij een bezoek aan Engeland wil hij liever niets weten van Charles doch eerder van Kate. Bij een bezoek aan Engeland wenst hij Theresa May te zien maar liever geen Charles. Fantastisch, ik mag hem wel die Trump.

  13 likes
 • War on Error schreef:

  Klinkt goed. Zijn persoonlijke mening. Waar blijft de concrete juridische, wetgevende en politiek actie?
  Maar – wees reëel – democratisch zal hij het niet kunnen waarmaken.

  Hij had om te beginnen al niet veel steun in zijn eigen partij. Het is normaal in de VS dat leden van Congress en Senate fondsen aannemen van stake holders of lobby-firma’s.

  Een president die de stem van het volk vertolkt, wordt niet oud, of afgezet.
  Met Robert Kennedy jr. heeft hij wel de beste adviseur gekozen; maar iedere Kennedy die de maffia trotseerde werd prompt omgelegd.

  Robert Kennedy, Jr. is right about vaccines:
  A medically induced ‘holocaust’ is now upon us April 26, 2015 by: Jonathan Benson, staff writer

  Hoe zou het nu, bijna 2 jr. later staan met de gedwongen staatsvaccinatie programma’s?:
  SB 277, the so-called “vaccine mandate” law. It seeks to eliminate all religious or philosophical exemptions from vaccines, thereby forcing a potentially harmful medical intervention onto the bodies of children (and soon, adults) who did NOT give consent to the procedure.

  Moet Trump dit ook ongedaan maken – en vind hij heel Wall Street op z’n pad:
  ‘Obama Quietly Signs Executive Order To Advance Global Vaccination Agenda’ November 12, 2016
  “Last Friday, November 4th, Obama quietly signed an Executive Order titled Advancing the Global Health Security Agenda to Achieve a World Safe and Secure from Infectious Disease Threats.
  It is the policy of the United States to advance the Global Health Security Agenda (GHSA), ”

  Some notable “Five Year Action Items” include:
  Conduct routine immunization activities
  Implement case-based surveillance
  Achieve and document vaccination of health care workers
  Bill Gates provided the CDC with a surveillance tool that helps identify “district-level measles risk” based on immunization records. (Source is same CDC link as above).

  What’s more, the HHS recently proposed giving the CDC the power to detain and quarantine people without due Process . https://www.youtube.com/watch?v=3kNZrH4eBS0 http://www.conspiracytruths.co.uk/genocide.html

  Trump, uiterst onbetrouwbaar type. Sanders had de VS nog wel willen en kunnen redden, als hij een faire kans had gekregen. Als Trump de helft levert van wat hij belooft, is dat boven verwachting.

  Een president doet wat zijn touwtjestrekkers willen. Wanneer hij/zij zijn/haar halve partij tegen heeft – gaat het gewoon niet lukken. Hij lult zich daar dan ook wel weer uit.
  (Rutte bezig gezien? iets met teflon . . . )

  Bannon neemt de ‘alternatieve feiten’ voor zijn rekening. Wie de waarheid kent, wordt voor gek verklaard
  Steve Bannon is a bully, and has sold out Andrew’s mission in order to back another bully, Donald Trump; he has shaped the company into Trump’s personal Pravda.”

  “Many former employees of Breitbart News are afraid of Steve Bannon,” Shapiro wrote
  http://www.cbsnews.com/news/who-is-donald-trumps-new-campaign-ceo-steve-bannon/

  n.b.: net kwam langs, een Trump-info site in het Nederlands, gericht op Nederland. Trump.org of zo. Het is oorlog, en dat merk je.
  (geen misverstand: Hitlery was (ook) onacceptabel; 2 x ook; dit heeft níks met democratie te maken)

  Weten jullie waarom EXITH Schippers toch mocht aanschuiven op de nazi-top een week geleden in Davos; waar ook Bayer n.b. was uitgenodigd. dat Monsanto aan het opslokken is.
  doel is duidelijk; eugenetica, depopulatie zowel door Pharma als door Food.

  ‘t zal niet lang op zich laten duren voor de AAP uit haar mouw komt –
  zij glimt al als zijn het over het EPD mag hebben, HPV-vaccins ook voor jongens, Obamacare – daar stond dit VVD-trekpopje 100% achter. Nee, VVD is allang niet meer van Vrijheid, Volk noch Democratie. Net al de rest van de monopolitiek. Uw gezondheid is 100% geo-politiek. ‘Globaal’, ‘Partnerschap’, zijn de ‘buzz’-woorden.
  Geil worden ze ervan.

  Soros, en Bannon, verzamelen al hun troepen om de verkiezingen in m.n. Frankrijk en Duitsland te manipuleren; zoals is ingezet om Trump op het schild te hijsen.
  Nederland wordt zeker niet overgeslagen. Gidsland hè. spil-functie in de plundering Oekraïne, islamisering EU, Klimaathysterie exploiteren, de VN-Heilstaat in het algemeen.

  Steve Bannon is a bully, and has sold out Andrew’s mission in order to back another bully, Donald Trump; he has shaped the company into Trump’s personal Pravda.”
  “Many former employees of Breitbart News are afraid of Steve Bannon,” Shapiro wrote
  http://www.cbsnews.com/news/who-is-donald-trumps-new-campaign-ceo-steve-bannon/

  Zie de karaktertrekken van Trump:
  Don’t look now It’s President Pence! Donald Trump can be deposed, even without impeachment
  http://www.salon.com/2017/01/25/dont-look-now-its-president-pence-donald-trump-can-be-deposed-even-without-impeachment/?source=newsletter%20%3C%20Caution-http%3A%2F%2Fwww.salon.com%2F2017%2F01%2F25%2Fdont-look-now-its-president-pence-donald-trump-can-be-deposed-even-without-impeachment%2F%3Fsource%3Dnewsletter

  Een zooitje is het in de States. Een gevaar voor alles wat leeft op de planeet. Onze regering(-spartijen) spelen ‘Russische Roulette’ met uw gezondheid. (maar we weten dat zij ‘Agenda 2030’ implementeren).

  7 likes
 • jonkofied schreef:

  en gelijk heeft ie

  5 likes
 • Idylle schreef:

  Deze haatprediker heeft van nature al veel troep in zijn lichaam dat een extra dosis niet meer uitmaakt. Ben ook geen voorstander van prikken maar wat deze kerel allemaal uitbraakt raakt kant noch wal.

  4 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Nee, Trump is wel met iets anders ‘geïnjecteerd’. Achterlijk mannetje kan wel gelijk hebben hierin, maar dat is alleen maar omdat een grote groep zelf al weet wat de gevaren van de griepprik zijn. Zo wint hij er dus een groot aantal zieltjes bij.

  4 likes
 • Ayla Anna schreef:

  Hij heeft gelijk en in dit vind ik hem steengoed, dat met de pijpleidingen vind ik het een zwijn..Hij wilde Amerika terug geven aan de Amerikanen, mijn benieuwen wanneer hij opdondert is het land van de Indianen

  3 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Griepprik is vrijwillige euthanasie……..en het maakt namelijk dat je dan goed dood gaat.
  De Georgia Guidestones geeft het advies van de elite van de westerse wereld over de eliminatie van 90% van de wereldbevolking!

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/een-griepprik-daar-zit-wat-in-daar-zit-dit-in/

  https://teapacks.wordpress.com/2009/03/25/georgia-guidestones-advies-eliminatie-90-van-de-wereldbevolking/

  2 likes
 • Isis schreef:

  Zou het kunnen dat door de griepprik juist veel meer mensen ziek worden? Niet alleen de ontvangers van de vaccinatie, maar ook mensen die met hen in aanraking komen. We hebben immers weer te maken met een griepepidemie. Dat zou toch moeten afnemen door vaccineren, lijkt me. Maar elk jaar lijkt het alleen maar erger te worden.

  2 likes
 • Robin schreef:

  Laat iedereen vrij in z’n keuze over prikken, en dring een ander niets op.

  Zorg alleen wel dat u weet waar u begint als u door een huisarts vol goede bedoelingen (€) geprikt wilt worden.
  Win informatie uit verschillende bronnen, en doe zelf onderzoek!
  Dan wordt het vertrouwen een stuk minder in de ‘heilzame’ substantie die ze in iemands lichaam injecteren.

  1 likes
 • Johan schreef:

  Trump wordt steeds interessanter, want je ziet steeds meer mensen de straat op gaan voor hem. Het aantal aanbidders groeit met de dag.

  0 likes
 • Trumpetter schreef:

  Ik vraag me af wat Trump van de UFO’s en Aliens vindt. Het is duidelijk dat hij ook het alternatieve nieuws leest

  0 likes
 • x

  Check Also

  mediaveteraan

  Mediaveteraan geeft toe: ‘Wij zijn een kanker en er is geen geneesmiddel’

  Het vertrek van MSNBC-producent Ariana Pekary veroorzaakt ...

  trump

  Trump noemt explosie Beiroet ‘een vreselijke aanval – een soort bom’

  Hoewel er nog niet veel bekend is ...

  >