Mens en Dier

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, baarde enkele dagen geleden opzien door allerlei opmerkelijke uitspraken te doen op social media. Ze deelde onder meer een Facebookbericht waarin wordt geclaimd dat sommige mensen het bloed van kinderen drinken omdat dat ‘adrenochroom’ bevat.

Diverse buitenlandse tv-zenders hebben hier onlangs aandacht aan besteed. Het onderwerp is ook opgepikt door Klagemauer TV. Het medium deelde in april een filmpje van de Duitse zanger Xavier Naidoo waarin hij in tranen zegt: “Adrenochroom… Afbeeldingen… Als je ertegen kunt…”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Kla.TV besloot zich naar aanleiding van de uitspraken van artiesten over adrenochroom in de materie verdiepen. Het blijkt een bijproduct te zijn van adrenaline, dat in het lichaam wordt aangemaakt op het moment dat iemand gestrest is, veel pijn heeft, in shock verkeert of angstig is. Het wordt ook wel roze adrenaline genoemd. In de jaren vijftig toonden Abram Hoffer en Humphrey Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom aan. De werking is vergelijkbaar met die van LSD.

Verjongingsmiddel

Voormalig CIA-spion Robert David Steele bracht adrenochroom in 2017 in verband met ritueel kindermisbruik. Hij legde uit dat kinderen tijdens ceremonies worden gefolterd zodat hun lichaam veel adrenaline aanmaakt. Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om met adrenochroom verrijkt bloed te drinken. De ex-CIA-spion zegt daarnaast in meerdere interviews dat adrenochroom in rijke kringen wordt gezien als verjongingsmiddel.

Onlangs liet ook de Mexicaans-Amerikaanse bokser David Rodriguez zich uit over dit onderwerp: “Er zijn kindslachtoffers. Er zijn mensen die andrenochroom drinken. Waarbij ze het kind terroriseren. Dat is moeilijk te verteren. Eigenlijk is het een heel oud ritueel. Het is een zieke, zieke, zieke ceremonie.”

Ook in films komt dit onderwerp zo af en toe voorbij. Zo wordt in de film ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ uit 1998 met Johnny Depp in de hoofdrol openlijk gesproken over adrenochroom en wordt het zelfs ingenomen. De film legt ook een link met satanisme en rituele kindermoord. De cult rond adrenochroom zou tot diep in de Amerikaanse film- en muziekindustrie reiken.

10.000 kinderen verdwenen

Europol liet bovendien weten dat er in 2015 10.000 kinderen zijn verdwenen in Europa. De organisatie vreest dat de meeste kinderen zijn verhandeld en seksueel worden misbruikt. En enkele dagen geleden hebben de Duitse autoriteiten in een onderzoek naar kindermisbruik liefst 30.000 verdachten in beeld gekregen. Die zouden onderdeel zijn van een grootschalig pedofielennetwerk. Het onderzoek draait om ernstige kindermishandeling, weet de NOS. We hebben dus te maken met een ongekend groot probleem.

Denk aan de New Yorkse miljardair Jeffrey Epstein die een kinderseksnetwerk voor de Amerikaanse bovenklasse bestierde. Er zijn veel vraagtekens rond zijn dood. En denk aan het satanische netwerk rond Dutroux in België, waar maar liefst 27 getuigen stierven. Denk ook aan Natascha Kampusch in Oostenrijk. Politieagent Franz Kröll onderzocht deze zaak als onafhankelijk expert. Hij vertelde zijn broer dat hij mogelijk een groot schandaal op het spoor was waarbij Oostenrijkse politici betrokken waren. De man werd teruggevonden op het balkon van zijn appartement met een kogel door het hoofd.

We kunnen onze ogen hier niet voor sluiten.

Bekijk het item hieronder:

[Kla.TV]

4.2 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P.M.
P.M.
3 jaren geleden

Ziekelijk en zulke monsters moesten ze direct afknallen.!!!

vladi
vladi
3 jaren geleden

daar heb je wapens voor nodig.
het volk is ontwapend….ziehier het resultaat.
de elite beschermd door bewapende eten en drinken de ontwapende.

fff

Egyptenaar
Egyptenaar
3 jaren geleden

Ondertussen is Ghislaine Maxwell opgepakt… wanneer zal zij ‘zelfmoord’ plegen?

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Zij zal als breekijzer gebruikt worden om namen bekend te maken over de hele wereld tot in de hoogste en rijkste kringen.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x