Buitenland

Sluit ze op! Republikeinen eisen vervolging Clinton, Comey en andere topfiguren wegens misdaden

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Elf Republikeinen hebben aangekondigd jacht te gaan maken op Hillary Clinton, James Comey, FBI-agenten en andere topfiguren die betrokken waren bij het onderzoek naar Clintons e-mails.

“Hooggeplaatste functionarissen moeten op dezelfde manier worden behandeld als iedere andere Amerikaan,” zei lid van het Huis van Afgevaardigden Ron DeSantis namens de groep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ex-FBI-directeur Comey wordt ervan beschuldigd het onderzoek naar Clinton te hebben afgeraffeld.

Belastende informatie

Haar advocaat maakte bovendien geld over naar de firma die Christopher Steele inhuurde om belastende informatie over Trump op te diepen.

De politici hebben minister van Justitie Jeff Sessions gevraagd een onderzoek in te stellen naar Clinton, Comey en anderen die het steeds op Trump gemunt hadden.

De aantijgingen hebben vooral betrekking op de periode waarin een speciale aanklager werd aangesteld om onderzoek te doen naar Russische inmenging in de presidentsverkiezingen.

Strafbare feiten

In een brief stellen de beleidsmakers dat Clinton, Comey, oud-FBI-onderdirecteur Andrew McCabe en andere FBI-functionarissen strafbare feiten hebben gepleegd.

Meerdere politici die de brief hebben ondertekend, riepen Sessions eerder op een tweede speciale aanklager te benoemen om Clinton te onderzoeken.

De brief is gericht aan Sessions, FBI-directeur Christopher Wray en officier van justitie John Huber, die afgelopen maand werd belast met het onderzoek naar de vraag of de FBI en het ministerie van Justitie het campagneteam van Trump bewust hebben geïnfiltreerd voor politieke doeleinden.

Bekijk ook onderstaande video:

[Daily Mail via The Hill]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Tja, volgens ene Q zou het toch allemaal al lang geregeld zijn cq worden en waren mensen volgen ene Q achter de schermen al heel lang bezig om Gitmo vol te stouwen met dit volk, o.a. de Clintons…….

Mensen, die dit geloofd die geloofd ook in de kerstman of sinterklaas of 1001 nacht vd Gebrs. Grimm!!

Met deze mensen gaat niets gebeuren, beter nog, zij zijn het die achter de schermen nu gewoon doorgaan…..met datgene waar ze altijd mee bezig zijn geweest, dus met het verkrachten van kleine jongetjes en meisjes en zelfs het offeren cq vermoorden hiervan en nog maar helemaal te zwijgen over het achteroverdrukken van geld, heel veel geld hoewel ik me werkelijk afvraag, hebben die nu nooit genoeg!?

Nee, natuurlijk niet, wanneer is genoeg genoeg!!

Dit volk leeft in een wereld die een normaal iemand zich niet voor kan stellen en daarom kan een normaal iemand er ook echt helemaal niets aan doen al zou betreffend persoon dit echt willen.

Dit gaat dus gewoon door, nee sorry, wat zeg ik, dit gaat nog veel erger worden en langzaamaan begin ik zelfs te begrijpen, ondanks mijn ongelooflijke vastberadenheid alsmede het feit dat opgeven gewoon niet voorkomt in mijn vocabulair, ik hier niets aan kan veranderen simpelweg omdat ik na ruim 3-4 jaar aan 1 stuk op te roepen om in Godsnaam eens achter het verdomde achterlijke toetsenbord uit te komen nagenoeg geen enkele respons heb ontvangen.

Men vind het dus denk ik wel goed zo, wat kankeren, wat zaniken enz over Rutte en zijn 40 rovers, zien dat het om zich heen steeds verder berg afgaat,

dat onze ouderen in hun eigen stront mogen blijven liggen,

dat onze kinderen op hun schooltjes overrompelt worden door cultuurparels en zelfs dagelijks pakken slaag krijgen,

dat de bevolking wordt voorgelogen door MSM en politiek, er “aanslagen” worden gepleegd (ik bedoel natuurlijk in scene gezet door “onze” politiekpoppetjes) enz enz enz.

dat de belastingen jaar na jaar op een zeer onredelijke manier worden verhoogt en andere belastingen worden geschrapt (dividendbelasting voor multinationals en superrijken)

dat onze vrijheden dag na dag worden ingeperkt

dat politie en justitie steeds meer bevoegdheden krijgen

dat onze nationale overheden al lang niets meer te vertellen hebben in Europa

dat de enige groei (echte groei) in Neanderland de groei van voedselbanken is

Moet ik nog verder gaan, dat kan hoor maar daar wordt het niet leuker op!!!

Nog vragen, liever eigenlijk, kom verdomme nog aan toe eens eindelijk achter jullie achterlijke toetsenbord uit!!

Slaap maar lekker verder, nu kunnen we eventueel nog SAMEN iets ondernemen, maar binnenkort, zéér binnenkort staat eenieder er helemaal alleen voor en dan………is het huilie huilie maar helaas.

Gladiator, die er geen woord meer aan vuil maakt!!!!!!!!!!!!!!

Kees van Kesteren
Kees van Kesteren
5 jaren geleden

Hey Gladiator,

Hoe is die? Alles kits?

Even een korte juridische noot aangaande de wettelijke basis voor de arrestatie van Tommy. In Engeland, omdat er jury’s betrokken zijn bij processen, krijgen de media de opdracht om tijdens de behandeling van een zaak er niet over te berichten. Hiermee wordt geprobeerd beïnvloeding van de jury tegen te gaan. Dit wetende had Tommy vooraf afgesproken dat ze alleen over zaken zouden berichten die al bekend waren in het publieke domein. Opvallend en typerend is dat Tommy om die reden zogenaamd werd gearresteerd (contempt of court). Terwijl hij nu in een spoedzitting, waarvan leek alsof die al was voorbereid, binnen 4 uur is veroordeeld, de zaak dus niet meer onder de rechter is en desondanks er een publicatieverbod op ALLES rond de arrestatie van Tommy is uitgevaardigd. Dat zegt alles en al deze ontwikkelingen hebben waarschijnlijk hele specifieke reden. Kijk maar in je mailbox!

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

[ Ex-FBI-directeur Comey wordt ervan beschuldigd het onderzoek naar Clinton te hebben afgeraffeld.]

En toch kon Comey het niet nalaten publiek te maken dat er een onderzoek naar Clinton H. was geweest. En zo heeft hij ernstige schade aan haar reputatie aangericht slechts enkele dagen voor de verkiezingen terwijl Comey tegelijkertijd verzweeg dat er ook een onder zoek naar Trump D. liep wegens cont(r)acten met Russen.

Aan wiens kant stond die Comey eigenlijk. Blijkbaar niet aan de kant van Clinton H.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x