Homepagina » Buitenland » Sluit ze op! Republikeinen eisen vervolging Clinton, Comey en andere topfiguren wegens misdaden
Sluit ze op! Republikeinen willen Clinton, Comey en andere topfiguren vervolgen wegens misdaden

Sluit ze op! Republikeinen eisen vervolging Clinton, Comey en andere topfiguren wegens misdaden

Elf Republikeinen hebben aangekondigd jacht te gaan maken op Hillary Clinton, James Comey, FBI-agenten en andere topfiguren die betrokken waren bij het onderzoek naar Clintons e-mails.

“Hooggeplaatste functionarissen moeten op dezelfde manier worden behandeld als iedere andere Amerikaan,” zei lid van het Huis van Afgevaardigden Ron DeSantis namens de groep.

Ex-FBI-directeur Comey wordt ervan beschuldigd het onderzoek naar Clinton te hebben afgeraffeld.

Belastende informatie

Haar advocaat maakte bovendien geld over naar de firma die Christopher Steele inhuurde om belastende informatie over Trump op te diepen.

De politici hebben minister van Justitie Jeff Sessions gevraagd een onderzoek in te stellen naar Clinton, Comey en anderen die het steeds op Trump gemunt hadden.

De aantijgingen hebben vooral betrekking op de periode waarin een speciale aanklager werd aangesteld om onderzoek te doen naar Russische inmenging in de presidentsverkiezingen.

Strafbare feiten

In een brief stellen de beleidsmakers dat Clinton, Comey, oud-FBI-onderdirecteur Andrew McCabe en andere FBI-functionarissen strafbare feiten hebben gepleegd.

Meerdere politici die de brief hebben ondertekend, riepen Sessions eerder op een tweede speciale aanklager te benoemen om Clinton te onderzoeken.

De brief is gericht aan Sessions, FBI-directeur Christopher Wray en officier van justitie John Huber, die afgelopen maand werd belast met het onderzoek naar de vraag of de FBI en het ministerie van Justitie het campagneteam van Trump bewust hebben geïnfiltreerd voor politieke doeleinden.

Bekijk ook onderstaande video:

[Daily Mail via The Hill]


Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Tja, volgens ene Q zou het toch allemaal al lang geregeld zijn cq worden en waren mensen volgen ene Q achter de schermen al heel lang bezig om Gitmo vol te stouwen met dit volk, o.a. de Clintons…….

  Mensen, die dit geloofd die geloofd ook in de kerstman of sinterklaas of 1001 nacht vd Gebrs. Grimm!!

  Met deze mensen gaat niets gebeuren, beter nog, zij zijn het die achter de schermen nu gewoon doorgaan…..met datgene waar ze altijd mee bezig zijn geweest, dus met het verkrachten van kleine jongetjes en meisjes en zelfs het offeren cq vermoorden hiervan en nog maar helemaal te zwijgen over het achteroverdrukken van geld, heel veel geld hoewel ik me werkelijk afvraag, hebben die nu nooit genoeg!?

  Nee, natuurlijk niet, wanneer is genoeg genoeg!!

  Dit volk leeft in een wereld die een normaal iemand zich niet voor kan stellen en daarom kan een normaal iemand er ook echt helemaal niets aan doen al zou betreffend persoon dit echt willen.

  Dit gaat dus gewoon door, nee sorry, wat zeg ik, dit gaat nog veel erger worden en langzaamaan begin ik zelfs te begrijpen, ondanks mijn ongelooflijke vastberadenheid alsmede het feit dat opgeven gewoon niet voorkomt in mijn vocabulair, ik hier niets aan kan veranderen simpelweg omdat ik na ruim 3-4 jaar aan 1 stuk op te roepen om in Godsnaam eens achter het verdomde achterlijke toetsenbord uit te komen nagenoeg geen enkele respons heb ontvangen.

  Men vind het dus denk ik wel goed zo, wat kankeren, wat zaniken enz over Rutte en zijn 40 rovers, zien dat het om zich heen steeds verder berg afgaat,

  dat onze ouderen in hun eigen stront mogen blijven liggen,

  dat onze kinderen op hun schooltjes overrompelt worden door cultuurparels en zelfs dagelijks pakken slaag krijgen,

  dat de bevolking wordt voorgelogen door MSM en politiek, er “aanslagen” worden gepleegd (ik bedoel natuurlijk in scene gezet door “onze” politiekpoppetjes) enz enz enz.

  dat de belastingen jaar na jaar op een zeer onredelijke manier worden verhoogt en andere belastingen worden geschrapt (dividendbelasting voor multinationals en superrijken)

  dat onze vrijheden dag na dag worden ingeperkt

  dat politie en justitie steeds meer bevoegdheden krijgen

  dat onze nationale overheden al lang niets meer te vertellen hebben in Europa

  dat de enige groei (echte groei) in Neanderland de groei van voedselbanken is

  Moet ik nog verder gaan, dat kan hoor maar daar wordt het niet leuker op!!!

  Nog vragen, liever eigenlijk, kom verdomme nog aan toe eens eindelijk achter jullie achterlijke toetsenbord uit!!

  Slaap maar lekker verder, nu kunnen we eventueel nog SAMEN iets ondernemen, maar binnenkort, zéér binnenkort staat eenieder er helemaal alleen voor en dan………is het huilie huilie maar helaas.

  Gladiator, die er geen woord meer aan vuil maakt!!!!!!!!!!!!!!

  22 likes
  • Marduk's Revenge

   inderdaad die Q = 1 grote leugen, knapte af na Q zijn gelieg over die snuffmovie waar Clinton met aberdin huma een kind’s gezicht villen en sexueel satanisch vermoorden. blablablabla maanden Q erover maar DAT BEWIJS WEIGERT Q TE OPENBAREN alleen : blablablabla

   Heb wat onderzocht: Q = anonymous links figuur/organisatie dus quatch, moest ik zo met computers kunnen hacken en werken dan voorzag ik gans de planeet van die snuffmovie!
   ER WORDT NUL DE BOTTEN NOOIT GEEN ARRESTATIES VERRICHT NOOIT!
   Dat mensen in anonymous en Q trappen is onbegrijpelijk!

   3 likes
   • Ik denk dat je twee zinnen gelezen hebt en toen dacht je dat je het wist..
    Q= links hahaha
    Q staat geheel achter de POTUS

    Q =anon hahaha

    Nee Q gooit als eerste de informatie naar buiten en de anons reageren op die informatie.
    Als je denkt iets te begrijpen, begrijp het dan ook..!

    1 likes
    • Marduk's Revenge

     Nee man volgde Q zelf lang nog voor dat ze begonnen schrijven over die fantast, gans YouTube staat vol over die snuffmovie van Q dat die zogezegd aan NYPD police gaf, nu goed opletten!

     VOLGENS Q moesten de betreffende onderzoekers politie: kotsen pscjologische bijstand krijgen etc… Weken aan een stuk was die Q daarover aan het l*llen, vermits ik ook op deep web ga kwam ik andere zaken tegen de link tussen Q en dat linkse anonymous!

     Clou van verhaal nu, HET IS VERBODEN om die snuffmovie zelfs te downloaden (Q zijn woorden) want je word zelf opgesloten of opgeruimd!

     Als U dat normaal vindt zulke GIGA leugens verspreidén die snuffmovie als bewijs ELIMENEREN want dat deed Q ervoor zorgen dat fimpjes van dark en deepweb nu totaal verboden zijn om te gebruiken,
     1 SIMPELE VRAAG, de vraag stellen = ze beantwoorden:

     Waarom openbaarde die Q met anonymous DIE SNUFFMOVIE NIET WERELDWIJD???

     dan was clinton + deepstate UITGESCHAKELD, nu hebben ze ervoor gezorgd dat niemand die snuffmovie nog gelooft laat staan dat je hem kan openbaren
     Wat deed anonymous ooit eigenlijk? WAAROM OPENBAREN die hackers NOOIT iets maar dan nooit, i rest my case

     2 likes
     • Marduk's Revenge

      WAAROM OPENBAREN die hackers NOOIT iets maar dan nooit,
      nooit enigé relevante hacks openbaringen niets
      die logo:
      We do not forget
      We do not forgive, Die bullshit komt van Freemacon van de tempeliers, de fakers dan want = en blijft LINKS gespuis die freemacon tempeliers, deep state is dat!
      Anonymous laat mij niet lachen samen met Q??? lefties bijeen

      i rest my case

      2 likes
     • Het gaat niet alleen maar om die snufffilm van HRC.
      Het gaat om het grote geheel , het aantonen van de connecties en verbanden tussen de het Vaticaan, de illuminati, vrijmetselaars en al die andere geheime groeperingen die Q aan de kaak stelde.

      Q legde de brug tussen tussen Noord Korea en het verband met CIA. Korea is door de CIA gegijzeld en dat heeft mede door Q Trump omzeep geholpen omdat Trump momenteel word aangevallen door meerdere partijen de CIA ,NSA en de FBI werken allemaal tegen hem .

      Door dat Pompeo die is aangesteld door Trump naar noord Korea is gegaan en heeft gezegd daar zo ongeveer gezegt de CIA geen invloed meer uitoefend op NK zijn ze tot een vredes akoord gekomen.

      Waarom omdat deepstate is opgezet door illuminati en heeft menig campagne van de democraten bekostigd.

      Als dat van Obama die hussein heet en bezig was een deal te sluiten met Iran en daar al heel wat verrijkt plutonium naar toe gestuurd had net als HRC
      .
      Iran heeft in het geheim net over de grens in Syrië een ondergrondse basis opgestart om in het geheim een nucleaire raket te ontwikkelen. En de spullen kwamen uit Noord Korea wat uiteindelijk ook weer bestuurd werd door de CIA.

      Het enige wat Q deed was aanwijzingen geven op voorhand, aanwijzingen die later zouden uitkomen .

      En uiteraard ze kwamen dagen soms weken erna uit , vertel hoe kan iemand voorspellingen doen die dagen later uitkomen ?

      Q is niet links of rechts en niemand weet wie deze informant is niemand..
      Want hij is nooit ontrafeld. .

      1 likes
     • Marduk's Revenge

      Het gaat niet alleen om die snuffmovie???
      Mensenlief had Q Dat geopenbaard was het over and out!!!!
      Droom jij maar verder, in 2027 lult Q nog STEEDS en is er nog altijd geen 1 arrestatie.

      HET HOOFDBEWIJS deepweb darkweb schakelde Q UIT ALS BEWIJS, weken alsof Q de regisseur van clinton en aberdin snuffmovie op een kind was, zo gruwelijk tot in detail dat beschrijven (vermoed bijna dat Q regisseur en filmer was) en jij gaat die nog verdedigen??? en na weken komt Q af: ja sorry die film kan niet meer als bewijs dienen, en waarschuwdé om NIET ZELF op zoek te gaan.

      Ineens “cold feet” van Q??? WAAROM OPENBAARDE DIE DE HEILIGE GRAAL PEDO SATANISCH BEWIJS van clinton niet? vraag U dat eens af!!!
      Ken het deepweb ook…. jij niet want dan zou je meer weten
      Man mensenlief hoe dom kan de mens zijn…

      1 likes
     • Het punt is dat als je een politiek figuur en of figuren wil aanpakken moet je ten eerste een publiek verantwoordelijk probleem aankaarten iets wat pijn doet op beveiligings lekken binnen een overheid als dat opgebouwd is ga je verder met andere zaken.

      Je kan niet starten met een pedofielen aanklacht binnen een politieke gemeenschap starten als je daarmee een sociaal maatschappelijk ophef creëert die zo groot kan worden dat een compleet land over kan gaan in een revolutie die weer gebruikt kan worden met mensen die nog meer kwade bedoelingen hebben en land in verval kan brengen.

      Dit is tactisch politiek probleem die tactisch via legale wegen en langzaam van het minst grote tot het grootste probleem moet worden aangepakt.

      Dan begin je eerst bij het maatschappelijk minst erge aanklacht eenmaal gewonnen ga je verder graven. .

      0 likes
  • Gladiator,

   Er gaat gewoon niks gebeuren en alles zal bij het oude blijven omdat het gewone peupel niet op durft te staan. Hoe vaak en hoe hard je roept, het zal niks uitmaken. Schapen blijven een herder nodig hebben. Besteed je energie beter.

   5 likes
  • Ach je weet nog wat men zei na de moord, op Pim Fortuyn…men zou die Volkert een kopje kleiner maken als hij vrijkwam?
   Nooit gebeurd.
   Net als in dit verhaal.
   Grote mond maar uiteindelijk, niets.

   3 likes
 2. [ Ex-FBI-directeur Comey wordt ervan beschuldigd het onderzoek naar Clinton te hebben afgeraffeld.]

  En toch kon Comey het niet nalaten publiek te maken dat er een onderzoek naar Clinton H. was geweest. En zo heeft hij ernstige schade aan haar reputatie aangericht slechts enkele dagen voor de verkiezingen terwijl Comey tegelijkertijd verzweeg dat er ook een onder zoek naar Trump D. liep wegens cont(r)acten met Russen.

  Aan wiens kant stond die Comey eigenlijk. Blijkbaar niet aan de kant van Clinton H.

  6 likes
 3. Kees van Kesteren

  Hey Gladiator,

  Hoe is die? Alles kits?

  Even een korte juridische noot aangaande de wettelijke basis voor de arrestatie van Tommy. In Engeland, omdat er jury’s betrokken zijn bij processen, krijgen de media de opdracht om tijdens de behandeling van een zaak er niet over te berichten. Hiermee wordt geprobeerd beïnvloeding van de jury tegen te gaan. Dit wetende had Tommy vooraf afgesproken dat ze alleen over zaken zouden berichten die al bekend waren in het publieke domein. Opvallend en typerend is dat Tommy om die reden zogenaamd werd gearresteerd (contempt of court). Terwijl hij nu in een spoedzitting, waarvan leek alsof die al was voorbereid, binnen 4 uur is veroordeeld, de zaak dus niet meer onder de rechter is en desondanks er een publicatieverbod op ALLES rond de arrestatie van Tommy is uitgevaardigd. Dat zegt alles en al deze ontwikkelingen hebben waarschijnlijk hele specifieke reden. Kijk maar in je mailbox!

  1 likes
  • Hey Kees,

   Tja, wat moet ik zeggen, weer is geweldig hier en verblijf nu dus veel buiten in mijn achtertuin aan de Maas haha!

   En vwb dat Tommie R. gebeuren, daarvan heb ik een duidelijk statement geschreven bij het betreffende topic hier.

   Ben het in principe wel eens dat dit alle proporties te buiten gaat echter je ziet toch ook hier in eigen land wie de boeman telkens weer toegeschoven krijgt. Iemand die de waarheid PROBEERT te verkondigen is een NAZI en dat vuile betaalde ANTIFA tuig mag doen wat het wil en zal nooit gestraft worden dus kun je maar 1 ding doen en dat is eigen rechter spelen als dit jou overkomt echter dan wel uitkijken dat er geen getuigen bij zijn.

   Klaar is Kees…..haha, een woordspeling!!

   Gegroet,

   Gladiator

   3 likes
 4. zou deze lobby voor JFK’s dood verantwoordelijk zijn?

  1 likes
  • kan nog wel eens interessant worden.
   De jacht op trump en zijn. Vermeende banden met de Russen heeft nog geen enkel bewijs op geleverd.
   Nu zouden de rollen wel eens omgedraaid kunnen worden en de jacht op. De clintons een obama kunnen beginnen.
   O ja, vraag Dan meteen aan Trump om de amerikaanse radarbeelden m.b.t. DE Mh17.
   Whisful thinking.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...