CoronaBuitenland

‘Dit is een noodkreet, de wereld moet weten wat er in Frankrijk gebeurt’

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Klagemauer TV heeft een noodoproep ontvangen van de jonge Franse arts Grégory Pamart. De 33-jarige arts zit al bijna anderhalf jaar thuis. Hij kan zijn patiënten niet behandelen.

Vijfhonderd dagen geleden ontsloeg de Franse regering onder meer artsen en verpleegkundigen die weigerden de experimentele coronaprik te halen. Zij mogen hun beroep niet meer uitoefenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deze mensen zijn geschorst en krijgen geen salaris. Het gevolg is dat artsen en verpleegkundigen noodgedwongen hun huis moesten verkopen of zelfs het land hebben verlaten. Hun misdaad: het weigeren van een nieuw ‘geneesmiddel’.

Nog steeds niet

Pamart verzet zich tegen een vorm van geneeskunde waarin het is toegestaan om misdaden tegen de menselijkheid te plegen door middel van gedwongen vaccinaties.

Maandenlang hebben honderdduizenden mensen hiertegen geprotesteerd. Ze werden genegeerd, belachelijk gemaakt door de media en in diskrediet gebracht.

Veel zieke mensen kunnen nu niet naar de huisarts en zien af van behandeling. Ondertussen mogen de geschorste ongevaccineerde artsen nog steeds niet werken en wordt de ene na de andere spoedeisende hulpafdeling gesloten. Het gevolg is dat de wachttijden oplopen en patiënten sterven.

Dit is een SOS

Pamart vraagt zich af of hij ooit nog als arts mag werken in zijn eigen land. “Vandaag zijn het de verpleegkundigen, morgen wellicht de leraren met verkeerde opvattingen, of politieagenten, rechters.”

Hij roept de internationale gemeenschap op om president Macron tot de orde te roepen. “Frankrijk mag geen totalitaire staat worden.”

“Dit is een noodkreet. De wereld moet weten wat er in Frankrijk gebeurt. Dit is een SOS.”

4.9 199 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onno
Onno
1 jaar geleden

Psychopaten zoals Macron en (staats)macht is de meest gifyige cocktail denkbaar….en leidt onvermijdelijk tot een veelvoud aan verscheidene rampen….maar niets goeds.

ralf
ralf
1 jaar geleden

 De wereld moet weten wat er in Frankrijk gebeurt
nou, dat hele land staat in de fik en bijna niemand weet het.

John
John
1 jaar geleden

Dit is nou precies wat de WF van Klaus Schwab voorschrijft. Macron loopt braaf aan het lijntje

jessie nameles
jessie nameles
1 jaar geleden

geen s o s … dit gebeurt ook in nl . en frankrijk staat al 3 weken in de brand waar geen m s m geen aandacht aan geeft .hetzelfde met dit . maar kijk t altijd positief, de beerput staat op een GROTE kier en t begindt overal te stinken !!!!!!!!!

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x