BinnenlandCorona

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen euro opzij om alle Nederlanders zo snel mogelijk aan een coronavaccin te helpen. Nederland kocht samen met Duitsland, Frankrijk en Italië 300 miljoen vaccins in van farmaceut AstraZeneca.

Opmerkelijk is dat minister Hugo de Jonge inhoudelijke vragen over vaccindeals alleen via een vertrouwelijke brief aan de Tweede Kamer wil beantwoorden. Sterker nog, de minister heeft de brief inmiddels gebombardeerd tot staatsgeheim vanwege ‘informatie die ernstige schade kan toebrengen aan het belang van Nederland of zijn bondgenoten’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Mogelijk gaat er nog veel meer geld naar vaccins. Of die 700 miljoen euro genoeg is, hangt volgens het kabinet namelijk af van de vraag of en wanneer één van de vaccins succesvol zal zijn.

Wat is Hugo de Jonge toch een toffe peer. Hij is zo begaan met onze gezondheid en wil ons zo graag genezen dat hij lastige vragen alleen wil beantwoorden per Kamerbrief die staatsgeheim is en die dus vrijwel niemand zal lezen. Bedankt, Hugo. We hebben uiteraard het volste vertrouwen in je. Je mag ons belastinggeld gerust uitgeven aan vaccins waarvan nog niet bewezen is dat ze werken.

Veel kritiek

Er is veel kritiek op de gang van zaken. Zo schrijft Jesse van der Velde in een Facebookbericht dat momenteel rondgaat dat het ontwikkelen van een vaccin normaal gesproken 10 jaar duurt. Daarnaast is bekend dat het virus zich muteert. Hij verwijst naar een interview met cardioloog Angela Maas: “Reken maar dat een vaccin geen oplossing is.” Hoogleraar Pierre Capel deed soortgelijke uitspraken.

Van der Velde: “Waarom blijft gesteld worden dat een vaccin de enige uitweg is? We weten dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep één groot debacle was.”

Desondanks wil de Europese Commissie de strenge regels omtrent genetische manipulatie wijzigen, zodat het coronavaccin sneller ontwikkeld kan worden.

Wat heeft genetische modificatie in vredesnaam te maken met het coronavaccin? Ook Wouter Raatgever en Tom Zwitser staan versteld:

4.4 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex
Alex
3 jaren geleden

AstraZeneca is a criminal organization! Must read! https://commonsensetv.nl/open-brief-aan-hugo-de-jonge/

m.koningen
m.koningen
3 jaren geleden

Een verbod op de huidige politieke partijen en een einde van dit politieke bestel. herstel betalingen door de leden van die partijen zou ook kunnen en open baaring van alles vanaf ongeveer1856 gaarne toen dat Americaanse beurs genoteerde bedrijf het hier heeft overgenomen.
Import bakkie koffie voor het sporten vanmiddag.
Mvrg,Marcel

Casper
Casper
3 jaren geleden

– 10 jaar
– Muteert
– Mexicaanse griep debacle
– Genetische modificatie
– 700 miljoen +
– Geheime kamer brieven

Duidelijk toch!%$^
Agenda 2030. Deze minister werkt niet voor ons, maar voor een heel andere club.
Alleen wij moeten het betalen en ondergaan.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

En deze minister wordt straks lijsttrekker voor het CDA met als doel minister-president te worden.

Het lijkt wel een nieuwe dictator in spe.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x