Binnenland

Advocaat confronteert GGD bij prikbus in Friesland: ‘Hier wordt een ernstig misdrijf gepleegd’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Friesland verschijnen de eerste prikbussen bij scholen om leerlingen en medewerkers te vaccineren tegen corona. Bij ROC Friese Poort in Drachten werd maandag gedemonstreerd tegen de komst van de prikbus.

Drie vrouwen hielden op de campus een spandoek omhoog met daarop de tekst ‘Rutte, blijf met je poten van onze kinderen af’. Ook gingen een advocaat en een arts het schoolgebouw binnen, waar op dat moment een voorlichting over de vaccinatie gaande was. Volgens de Leeuwarder Courant gaat het om advocaat Arno van Kessel en huisarts Elke de Klerk van Artsen voor Waarheid. De school zegt aangifte te hebben gedaan.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van Kessel bezorgde ook het mobiele prikteam van de GGD in Opeinde een harde landing. Hij vroeg het team of ze ‘wel eens van de Neurenbergcode hebben gehoord’. De meeste mensen liepen weg of reageerden niet, waarna de advocaat zei: “Jullie hebben nooit van de Neurenbergcode gehoord? Jullie plegen waarschijnlijk ernstige misdrijven.”

Wat moeten we hier nou mee?

Een vrouw reageerde: “Deze discussie ga ik hier zeker niet aan.” Van Kessel vroeg het prikteam vervolgens of zij de bijsluiters van de vaccins ook laten zien aan mensen. De vrouw: “Wat moeten we hier nou mee?”

“U moet mensen wel informeren over hetgeen u gaat inspuiten. Doet u dat als arts?” vroeg de advocaat aan de dienstdoende arts. Die antwoordde nors: “Ze zijn geïnformeerd.” Van Kessel vroeg hem: “Door wie?” De arts: “Dat kunnen ze toch zelf doen?” Vervolgens vroeg hij aan zijn collega’s: “Kan die man nou een keer weg?”

U ziet hoe hier op grovelijke wijze het internationaal recht wordt overtreden

Van Kessel zei aangifte te zullen doen van ‘een ernstig misdrijf dat hier wordt gepleegd’. De arts begon vervolgens hard te lachen. “Dat is nog veel ernstiger, dat u hierom lacht,” zei de advocaat. “U als arts dient u aan uw eed te houden.” Ook de chauffeur van de prikbus barstte in lachen uit.

“Dit is de prikbus in Opeinde. U ziet hoe hier op grovelijke wijze het internationaal recht wordt overtreden,” resumeerde Van Kessel.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Graag meer advocaten en artsen die de bevolking en het ggd-personeel waarschuwen.

dhn
dhn
2 jaren geleden

tuurlijk lachen ze, als ze 100% achter hun instelling stonden, dan hadden ze deze man netjes te woord gestaan

Liberte
Liberte
2 jaren geleden

Het lachen vergaat ze wel over een jaar of 2 , 3

Gaatweerlekker
Gaatweerlekker
2 jaren geleden

Ooh zijn ze al begonnen met de dwangmatige kinder verkrachting… Blij dat ik zelf geen kids heb die thuis komen en zeggen: juf zei dat ik prikje moest halen. Want die schijndwang gaat zeker gebeuren.

Back to top button
163
0
We lezen graag je reactie!x