Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘De grote vraag is waarom de regering doorgaat met dit zinloze coronabeleid’
arts

Arts: ‘De grote vraag is waarom de regering doorgaat met dit zinloze coronabeleid’

Arts Jannes Koetsier uit Blauwestad zag na de afkondiging van de eerste lockdown met verbazing het gebrek aan democratische controle in de Tweede Kamer. Er werd niet verlangd dat naast het verwachte nut van de lockdown ook de nadelige effecten in kaart werden gebracht. Vanaf dat moment is Koetsier het nieuws en de wetenschap rond het coronabeleid gaan volgen en opzoeken. Van deze speurtocht deed hij zaterdag verslag bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

De voormalige huisarts komt tot de slotsom ‘dat wetenschappelijk bezien het coronabeleid disproportioneel en onlogisch is’. Hij bestudeerde de wetenschappelijke literatuur en ontdekte tot zijn schrik dat voor het nut van bijvoorbeeld social distancing of lockdowns eigenlijk geen goed bewijs is.

“Uiteindelijk is op 27 december mijn conclusie ook bevestigd door het American Institute for Economic Research dat een overzicht publiceerde van 25 studies naar het nut van lockdowns wereldwijd. Conclusie: geen relatie tussen lockdowns en viruscontrole,” aldus de arts.

Iets dergelijks is nog nooit eerder gebeurd met een nieuw medicijn of vaccin

Koetsier verwijst naar een ander artikel van datzelfde instituut waaruit blijkt dat er geen enkele aanwijzing is voor asymptomatische verspreiding van corona. “Dit betekent dus dat het in quarantaine plaatsen van mensen die geen gezondheidsklachten hebben – ook met een positieve PCR-test – volstrekt zinloos is.”

De arts staat daarnaast sceptisch tegenover het coronavaccin. “Vaccins tegen Sars-CoV-2 werden niet getest op relevante uitkomstmaten zoals ziekenhuisopname, opname op de ic of overlijden. Risicopatiënten die er het meest baat bij zouden kunnen hebben, zijn niet of nauwelijks geïncludeerd in de onderzoeksgroepen die in de trials onderzocht werden. De bijwerkingen op de lange termijn zijn uiteraard nog niet getest gezien de recente start van het fase 3-onderzoek.”

“Feitelijk is de fase 3-trial nog gaande, maar nu dus eigenlijk als een experiment op de hele wereldbevolking. Iets dergelijks is nog nooit eerder gebeurd met een nieuw medicijn of vaccin. Bovendien is er nooit eerder gevaccineerd met behulp van genetisch materiaal, mRNA, als werkzame stof. En dat voor een virale luchtweginfectie die niet ernstig is behalve voor een beperkte risicogroep. Wat een pandemie-verklaring door de WHO al niet teweeg kan brengen.”

Overheid en media communiceren eenzijdig en voeden vooral angst

De arts merkt op dat in het Pfizer-vaccin polyethyleenglycol (PEG) zit, een hulpstof die ‘nog niet eerder in vaccins gebruikt is’. “Hiermee wordt sinds circa 10 jaar met wisselend resultaat geëxperimenteerd met als doel om medicatie langer in het lichaam vast te houden. PEG is echter een stof waarvoor mensen overgevoelig kunnen zijn of worden met nare auto-immuunreacties zoals anafylactische shock tot gevolg. Ik ben dan ook zeer benieuwd of de tweede prik meer auto-immuunbijwerkingen zal veroorzaken, dan nu gemeld worden na de eerste prik.”

Koetsier zegt verder ‘dat er sprake is van een capaciteitscrisis in de zorg waarvan corona de schuld krijgt, dat overheid en media eenzijdig communiceren en vooral angst voeden en dat er kennelijk koste wat kost gevaccineerd moet worden’.

“De grote vraag is natuurlijk waarom de regering doorgaat met dit zinloze beleid en waarom zelfs de linkse partijen niet kritisch zijn terwijl hun kiezers – ‘gewone werknemers, middenstanders, de zwakkeren in de samenleving’ – de komende jaren het geld moeten opbrengen dat nu verspild wordt aan zinloos coronabeleid,” stelt hij.

Lees hier de volledige verklaring van arts Jannes Koetsier.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
8 dagen geleden

Misschien doen ze dat omdat ze vinden dat er teveel mensen op de wereld zijn .

Jelle
Jelle
Reactie op  Willem
8 dagen geleden

Ja ,Willem dat woord misschien dat had je weg moeten halen. En in vullen met Dat.
Maar ze krijgen ons er niet onder.

Pippie
Pippie
Reactie op  Jelle
7 dagen geleden

Precies. Samen sterk. Deze hele propagnada van Hugo en vrienden. Je doet mee aan een studie. Ook dit wordt niet uitgelegd door de overheid. Hugo is obsessed en ziet geen andere weg. Wij wel. Ik pas, wij passen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Willem
8 dagen geleden

Nu dat ben ik wel met ze eens, als je Azië bezoekt een grote slecht hygiënisch georganiseerde mierenhoop, geen zekerheid meer een levenslange loterij, je kunt niet echt spreken van personen mensen hebben toch een zekere dignité nodig om mens te zijn, maar god dit is mijn mening, misschien was het altijd zo en moet je er aan gewennen !

Anton Jansen
Anton Jansen
Reactie op  Jenne Sr.
8 dagen geleden

Inderdaad was het altijd al zo dat mensen bij elkaar in steden ophopen, ook toen er nog maar 1 miljard mensen op aarde waren !!! en toen was er ook sprake van honger, armoede let wel op dit is altijd gecreerde schaarste. Het maakt niets uit of er 1 of 20 miljard mensen op aarde leven, bronnen genoeg want alles gaat in kringlopen,. Overigens heeft ieder mens netto ca. 3 ha landoppervlakte persoonlijk ter beschikking.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Anton Jansen
8 dagen geleden

Ja dat zijn zo van die verhalen, 30% van de inwoners van het Romeinserijk waren slaven, en die hadden het vele malen beter als vele vrije volkjes, als je mooi geklede vrouwen met een schepje gewapend de vrije natuur in ziet wandelen om in een geschept gaat hun behoefte te doen, nu ja, het is wel zo mensen en ook beesten moeten dagelijks hun behoefte doen, en dit probleem is in wezen crusialer als eten en drinken, meer als 4.5 milliard mensen die dagelijks hun behoefte doen, kent U het tonnage, ik denk dat U zou schrikken, maar goed er zijn nog andere problemen gezondheid en zo !

Rob
Rob
Reactie op  Anton Jansen
7 dagen geleden

Ik hoorde een tijdje geleden iets interessants. Een eeuw geleden was de bevolking ongeveer de helft van wat het nu is. Als je even denkt aan al die oorlogen en andere zaken waar veel mensen door omkomen, miljoenen kinderen die over de hele wereld jaarlijks verdwijnen (in Amerika alleen al 800.000 per jaar), Moorden, verkeersongelukken en noem maar op (alles waardoor het leven ineens eindigt), hoe kan het dan dat de wereldbevolking toch in een eeuw ineens verdubbelt? Tot die tijd liep het langzaam op en oer een (hele) lange periode. En dan ineens, in een tijdsbestek van ongeveer één mensenleven verdubbelt de bevolking van 3,5 naar 7 miljard. Dus er gaan doorgaand veel mensen dood waardoor het OF vrij stabiel zou moeten zijn Of langzaam op moeten lopen. Maar dan in een eeuw tijd is de bevolking toch ineens verdubbeld. Iets klopt er dan niet. De mensheid kan zich in zo’n korte periode niet eens verdubbelen terwijl er doorlopend veel doden vallen.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Jenne Sr.
7 dagen geleden

Pardon ? u spreekt niet van personen ?Ieder mens is gelijkwaardig, of hij nou in de sloppenwijk woont of in een paleis. Een zekere dignité om mens te zijn , zegt u ? Erg denigrerend.

Mar
Mar
Reactie op  Rosalie
6 dagen geleden

Vast een vvd stemmer rosalie?
En de meeste van dat zijn beesten ,want dieren noem je geen beesten

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Mar
6 dagen geleden

Zou zomaar kunnen. D666 past ook wel. Die partijen denken aan status en geld. En vooral politieke correctheid.

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  Willem
8 dagen geleden

Dat zit er natuurlijk wel zeker achter…!

– Kans op bijwerkingen over ’n jaar, over 2, of 5 jaar, a.g.v. een wereldwijd verspreid vaccin is niet gering;

– De kans dat auto-immuunziekte tegen gezond spierweefsel ontstaat, is aanwezig.

Mij staat een video bij, waar Bill Gates zei, dat hij de bevolking wereldwijd wil doen inkrimpen.

Één en één is twee: Maar m.i. veroorzaken Gates, WHO, Klaus Schwab, enz, hier moedwillig een auto-immuun-pandemie. ‘Hoppakee, zijn we in één keer van het ‘vergrijzings probleem’ af!’

Haggis
Haggis
Reactie op  Nexit Please!
8 dagen geleden

Moet nog een video zijn waarop bill gates zegt dat ie alleen maar in de vaccinaties zit om de wereldpopulatie omlaag te brengen. Het zal niet om honderden of duizenden gaan.

Ertje
Ertje
Reactie op  Haggis
7 dagen geleden

en de MSM zegt dat dit filmpje fake is, dat er stukjes uit gehaald zijn zodat het lijkt dat Gates dat zegt

Haggis
Haggis
Reactie op  Ertje
7 dagen geleden

Geloof jij de MSM nog?

alexander
alexander
Reactie op  Ertje
6 dagen geleden

Ja klopt heb ik ook gelezen,mensen zeggen dat hij zijn geld investeerd in goede doelen,vooral India en Afrika zijn daar de dupe van,hij investeert in Martin Lockheed(fabrikant in vooral oorlogs wapens),voedings manupulatie(monsanto nu verkocht aan Bayer)in synthetische vlees enz.https://www.youtube.com/results?search_query=%23ExposeBillGates

Ruud
Ruud
Reactie op  Ertje
4 dagen geleden

Natuurlijk zeggen ze dat.
Helaas kan Bill Mengele Gates het niet laten om constant ons te laten weten hoe graag hij wil Experimenteren op de wereldbevolkingen dmv Nep Vaccins.
Bill Gates is net zoals Rutte een Narcistische Psychopaat die ons graag wil laten weten dat hij de Aarde wil gaan redden door ons uit te roeien.
Met 350.000 mensen per dag.
In tal van intervieuws heeft hij dit gezegd ookal jaren voor deze Nep Plandamie!

Anne
Anne
Reactie op  Haggis
7 dagen geleden

Ja, van 2016 is dat filmpje.

Ruud
Ruud
Reactie op  Anne
4 dagen geleden

Deze pshyopaat is bezeten van Experimenteren op wereldbevolkingen!
Depopulatie worldwide!
Om zogenaamd de Wereld te redden!

Gerda
Gerda
Reactie op  Haggis
7 dagen geleden

https://youtu.be/pjj4Iq-rsNg
Bedoel je deze??

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Nexit Please!
8 dagen geleden

De mensen krijgen wat ze verdienen, weg kijken en nooit is voor je zelf zorgen, brengt dit soort mensen voord !

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jenne Sr.
7 dagen geleden

Verwende mensen die 2 generaties lang geen oorlog hebben meegemaakt.
Je ziet het verschil al tussen oosteuropa waar de mensen gezucht hebben onder het communisten blok.
In Nederland barsten we van de figuren die het wel weer leuk zouden vinden, D66 zou graag weer communisme willen hebben

alexander
alexander
Reactie op  Nexit Please!
7 dagen geleden

Klaus is 82 het is tijd dat hij vertrekt,ik ben hem liever kwijt dan rijk,alsook die andere clan.

Ruud
Ruud
Reactie op  Nexit Please!
4 dagen geleden

Niet alleen het vergrijzings probleem.
Bill Mengele Gates experimenteert op wereldbevolkingen.
dmv van het nepvaccin om o.a. zoveel mogelijk mensen uit te roeien.
Agenda 2030 Depopulation worldwide.
En deze Psychopaat zegt dit met een enge grijns in tal van intervieuws dat zo de wereld gered kan worden door 350.000 mensen per dag uit te roeien!
Covid-19 mensen is een rookgordijn voor Depopulatie wereldbevolking!
Hij komt er openlijk voor uit!

Ruud
Ruud
Reactie op  Willem
8 dagen geleden

Misschien?
Bill Mengele Gates experimenteerd met het nep vaccin op de wereld bevolking
Depopulatie wereld bevolking.
Hij zegt zelfs glimlachend om de aarde te redden moeten er per dag 350.000 mensen sterven!
Deze pshyopaat stuurt de WHO/RIVM/
Mainstream Media aan om met deze Nep Plandamie alle economie te slopen wereldwijd en ons normale leven wordt VERBOTEN!
We stevenen voor 300% af op een wereldwijde Totalitaire Dictatuur.
Agenda 2030 lees dat maar dan wordt alles duidelijk.

Simon
Simon
Reactie op  Ruud
7 dagen geleden

Let wel dat er “gewoon” al 275000 mensen per dag sterven gemiddeld. Het klopt wel dat er nu teveel mensen op aarde leven, maar om dan maar genocide te plegen d.m.v. vaccins. Dit had ook anders gedaan kunnen worden, b.v. een (wereldwijde) premie, soort basisinkomen als je geen kinderen neemt, een soort omgekeerde kinderbijslag. Wil je wel kinderen zul je harder moeten werken, zoiets.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Simon
7 dagen geleden

dat zou een menselyker actie zyn geweest Simon

alexander
alexander
Reactie op  Simon
6 dagen geleden

Er zijn wetenschappers die beweren dat er plaats is voor 52 miljard,kijk bij dieren b.v konijnen krijgen ook ziektes en roeien zich masaal uit,maar er zijn toch nog konijnen.Maar de mensen roeien zich ook uit niet alleen door ziektes maar moedwillig zoals oorlogen en slechte voeding,alcoholisme en zeker door psychopaten zoals B.G

Anoniem 666
Anoniem 666
Reactie op  Willem
7 dagen geleden

Er zijn ook teveel mensen op deze wereld. Maar niemand die dat wil horen!

Kate
Kate
Reactie op  Willem
7 dagen geleden

Tja, de machtigen der aarde willen een bepaald aantal zaken veranderen. Het belangrijkste is de cashloze samenleving creëren, zodat hun nieuwe transactie systeem geïmplementeerd kan worden. Ze hebben er al voor gezorgd dat vrijwel iedereen met pin betaalt voor de zogeheten veiligheid. Het wachten is nu ook op de ondergang van Amerika en haar sterke munt. Met haar zullen alle valuta’s sneuvelen. Volgens mij is dit een cruciale fase van het plan voordat zij de wereld overnemen. De vaccinaties dienen om geënt te worden in dat nieuwe transactie systeem. Vandaar dat men in tal van landen streeft naar verplicht vaccineren. Met het systeem hebben ze totale controle over ons, in het bijzonder over onze bankrekening, die wellicht een andere naam zal krijgen, zeker als iedereen een basisinkomen zal ontvangen. (Communisme á la Franciscus te Rome.) Vanmorgen las ik enkele Bijbelverzen die denk ik bemoedigend zijn, vooral als we echt een keer in opstand gaan komen.
– 5 Toen ik het heel erg moeilijk had, heb ik de Here aangeroepen. Hij heeft mij antwoord gegeven en mij bevrijd. Ik kon het allemaal weer aan. 6 De Here is dicht bij mij, ik ben nergens meer bang voor. Want wat kan een mens mij nu nog aandoen?
Psalm 118:5 en 6

alexander
alexander
Reactie op  Willem
7 dagen geleden

inderdaad,deze vaccins geven totaal o garantie integendeel,het is net of je een nieuwe wagen koopt en geen garantie krijgt,het is volgens mij een geforceerde vaccinatie om na 2 of meerdere jaren de wereld populatie te reduceren met 80%
https://www.deagel.com/forecast

t de vries
t de vries
8 dagen geleden

Het is ook van de gekke ,een complete afbraak op alle fronten .Dit kabinet en de voorgaande kabinetten RUTTE zijn schuldig aan het systematies afbreken van dit land ,van een land waar alles redelijk goed funktioneerde naar een land dat totaal in een derde wereldland belande .Niets is meer werkbaar funktioneerd zo als het zou moeten een economie naar de kloten geholpen .De lasten reisen de pan uit elk jaar weer lastenverhogingen hogere kosten gas lichy huren levensonderhoud ,En het aan handen gebonden partijen die mee in dit kabinetzitten een oppositie die monddood gemaakt is .Breek met een RUTTE gooi indien jullie ruggegraad hebben de handoek im de ring toon moed .

Ruud
Ruud
Reactie op  t de vries
8 dagen geleden

Nee hoor Rutte voert het script van de NWO order uit.
Alle overheden doen dit nu.
Alle economien moeten kapot en
het gewone leven wordt abnormaal en VERBOTEN!
We stevenen af op een wereldwijde Totalitaire Dictatuur model China.
Agenda 2030.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  t de vries
8 dagen geleden

Mooie constatering, dank hiervoor.

Ik ben het volledig met je eens en daarbij hoef ik de coronacrisis er niet bij te halen, al zorgde het voor meer olie op het vuur. Dat is normaal bij crisissen omdat het sociale onrust in de hand werkt. Het is nooit anders geweest.

Maar terug naar het afbraakbeleid. Dat begon al voor Rutte 1 en binnenkort krijgen we Rutte 4. Althans die kant neigt het op te gaan, mits minister de Jonge zijn werk goed doet. Ik hoop dat de uitslag van de aankomende verkiezingen met zijn beleid invloed zal hebben op de uitslag. Opdat de regerende partijen een grote nederlaag word toebedeeld. Zo ongeveer in de gedachte van een landslide maar dan wel in positieve zin.

En nu de feiten.

Een groot aantal huisartsen die uitstekend waren opgeleid hebben de afgelopen paar decennia er de brui aan gegeven. Een gedeelte ging liever met vervroegd pensioen omdat ze geen zin meer hadden om alle informatie per patiënt in de computer te voeren. Wat neer komt dat na een gesprek van vijf minuten, ze een kwartier nodig hadden om het behandelplan in een database in te voeren.

Ze hadden er geen zin meer in om voor tikkende huisarts te spelen terwijl ze liever meer tijd wilde besteden aan het verhaal van de patiënt zelf.

Wat de zorg en thuiszorg aangaat zelfde verhaal. Waar Rutte & Co het een prachtig idee vonden om de term nivellering te gebruiken. Leidde dit er toe dat veel hoogopgeleiden de laan uit werden gestuurd. En dan met het idee laat je maar omscholen. Veel hbo’ers die enigszins vergevorderd waren op hun vakgebied moesten maar wat anders gaan doen.

Veel van deze zaken zijn veelvuldig behandeld in programma’s als Hollandse Zaken. En breek me voor de rest de bek niet open over onderwijs en politie. Ook daar zijn we dankzij het beleid van Rutte & Co behoorlijk afgezonken als het om expertise en kwaliteit gaat.

Al zitten er nog wel een paar die kennis van zaken hebben maar over de brede linie komt het gros tegenwoordig aanwaaien van een uitzendbureau. Waarbij de gemiddelde uitzetkracht bij de eerste vraag op zijn of haar werkplek, zich ook afvraagt.. Ja dat is een goede vraag. Ik weet het ook niet maar zal de vraag doorspelen.

Ja dat hele Rutte & Co gebeuren heeft uiteindelijk niet veel zoden aan de dijk gebracht terwijl aan de ene kant het geld voor het oprapen lag. Er genoeg mogelijkheden waren om betere constructies te realiseren.

Mocht er hier en daar nog wat jeugd meelezen die in de smiezen krijgt dat we veel kansen hebben laten liggen. Veel zaken beter kunnen? Dan heeft Nederland in ieder geval nog niet verloren. Bestaat er nog een kans dat we een hoop zaken die krom staan weer recht kunnen zetten.

Neem bijvoorbeeld Johan Cruijff. Weliswaar alleen maar de lagere school gehad maar kwam al snel tot de conclusie dat opleiden het beste instituut is die je je maar kan bedenken.

Corona proof gezien mankeert er dan ook van alles aan. Zo laten de vaccins nog even op zich wachten waardoor regering en OMT onlangs besloten hebben dat het beter is om de lock-down met drie week te verlengen.

Ernst Kuipers, en deze meneer heeft veel kennis van zaken, gaf afgelopen week aan dat hij ook wel sneller wilde, maar dan schijnt het weer zo te zijn dat elke regio in blokjes is ingedeeld.

Zo ongeveer als ze destijds ook de landelijke politie in blokjes hebben ingedeeld om processen flexibeler te laten verlopen, maar deze ingreep bleek evenmin niet bepaald effectief. Het werkte uiteindelijk des te meer averechts.

Zo maar een paar opsommingen van zaken die onder Rutte & Co niet helemaal lekker verliepen en dan wordt het verhaal te lang om de rest van de bullshit mee te nemen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Covid-19 is een wereldwijde vergiftiging op basis van een combinatie van SARS en HIV.

Covid-19 vaccinatie = vergiftiging met MERS = moord met voorbedachten rade.

MERS is onderdeel van 10% van de geheime stof in de vaccinatie.

Gevaccineerde mensen kunnen andere mensen besmetten.

Flivo
Flivo
Reactie op  serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Waar kan de informatie gelezen worden waaruit de 10% geheime stoffen ut bestaan?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Flivo
7 dagen geleden

Ja dat zou zo maar kunnen kloppen.

Ook al krijg je een kleine dosis van het corona virus mee, je positief word getest, dan maakt het voor de rest niet meer uit waar je tussen komt te zitten. Dan verword je tot de zombie cultuur verheven en zombies doen lotgenoten niks aan.

Zo werd een oud oom van mij per ambulance naar een zogenoemde Covid unit gebracht in Nederland. Zat hij tussen mensen die het virus ook hadden opgelopen, en voor de rest is het dan maar afwachten wat het virus met je doet.

Mijn oom heb ik toen nog gebeld omdat ik wilde weten hoe het met hem ging en hij klonk in eerste instantie fantastisch.

Hij had alleen wat moeite met het feit dat hij elke dag naar een huiskamer werd gebracht waar een dertigtal lotgenoten zaten. Sommige en waar hij goed mee overweg kon zag hij op een gegeven moment niet meer. Die bleken na een week zwaar in de problemen te zijn gekomen.

Zo vertelde hij later dat zo nu en dan op de kamers van de bewoners de gordijnen werden dichtgeschoven omdat er weer een lijkenkist voorbij kwam rijden.

Ook vertelde hij dat het gros van de mensen die op de unit zaten depressief waren. Daar kon ik me wel iets bij voorstellen.

Toen ik dit meekreeg wilde ik de arts spreken omdat ik me enigszins zorgen begon te maken. Enigszins omdat mijn oom goed klonk maar dan krijg je te horen dat het corona virus een grillig virus kan zijn. Ook al voelen patiënten zich vandaag goed, morgen kan het zo maar anders zijn.

Met deze informatie begon het kwartje wel te vallen. Had ook weinig meer op met de mensen die vonden dat het corona virus niet veel meer dan een flauw griepje is. Nee zo eenvoudig is het helaas niet.

He virus bestaat maar kan wel een eind met serieuze aangelegenheid mee door te stellen dat welk vaccin dan ook voor het moment niet het beste geneesmiddel zal zijn.

Daarvoor is het te vroeg tijd. De vaccins die er gemaakt zijn zullen er uiteindelijk voor zorgen dat er meer mensen beschermd worden dan dat er mensen aan het virus zullen overlijden.

Dat is voorlopig de insteek en moeten we het mee doen totdat er met de tijd daadwerkelijk een geneesmiddel op de markt komt die dit virus in zijn geheel gaat oplossen.

hans
hans
Reactie op  Gezinusk
7 dagen geleden

ja het zelfde meegemaakt met mijn vader in een tehuis ,geestelijk gezond maar lichamelijk minder, werd daar tussen de anderen steeds apathischer tot z.lfmrd neigingen aan toe ,hebben hem gauw weer naar huis gehaald is, is later ”’gewoon” in een ziekehuis overleden

salvar
salvar
Reactie op  Gezinusk
7 dagen geleden

hou eens met dit virus.
griep en nog eens griep.
symptomen kunnen verschrikkelijk zijn bij griep.
voor ruim 20 jaar terug heb ik griep gehad en als ze gezegd hadden je gaat dood had ik niet geklaagd, was heel erg.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  salvar
6 dagen geleden

Als je een zware griep bent doorgekomen, heb je een goed immuunsysteem. Daar moeten we voor zorgen . Een “vaccin”haalt je hele immuunsysteem onderuit. Bezint eer ge begint.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Gezinusk
6 dagen geleden

Er zijn geneesmiddelen HCQ plus zink werd al in een vroeg stadium toegepast. Alleen werd het verboden door VWS,de reden laat zich raden : als er geen geneesmiddel is, mag een vaccin er snel doorheen gejast worden.Er is nog een geneesmiddel : Ivermectine. Werkt ook in een later stadium als het te laat is voor HCQ ! Dit zogenaamde vaccin is geen vaccin !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Flivo
7 dagen geleden

Die 10% (onbekende en dus geheime stoffen) was de voorwaarde van de farmaceuten om het vaccin toe te laten. Dat is dus heel slim gespeeld en daar zit dus meer achter.

Flivo
Flivo
Reactie op  serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Inmiddels heb ik op het internet rond geneusd, ik kan wel een lijst vinden met de hulpstoffen maar niet welke bij de 10% horen. Iemand anders?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Flivo
7 dagen geleden

Daarom is het ook geheim en om het te weten moet je de fabrikanten van serums/vaccinaties of Bill Gates vragen. Ik geef je weinig kans. Mijn bron is Rockefeller Lockstep 2010.

In 2002 is er een naamloze e-mail naar een bank gestuurd. Daar staan zaken in die tot 1937 (toen John D. Rockefeller overleed), nog niet bekend waren. Tekst die naar Nederlands is vertaald.(tussen aanhalingstekens mijn opmerkingen).

Wij proberen het leven van mensen zo kort mogelijk te houden en hun gedachten te ondermijnen en zwak te houden en doen voorkomen dat wij het tegenovergestelde voor hebben. (conclusie=vaccinaties en medicijnen met bijwerkingen)

Wij gebruiken onze kennis, wetenschap en technologie op een geraffineerde en sluwe manier, zodat mensen nooit door hebben wat er daadwerkelijk aan de hand is.(vandaar al die farmaceutische bedrijven, die het zogenaamd goed met de mensen voor hebben).

Wij gebruiken zachte metalen en ouderdom versnellende en kalmerende middelen in zowel voedsel als water, maar ook in de lucht.(aluminium, etc.)

Mensen zullen ten allen tijde vergiftigd worden, waar zij ook gaan.(chemtrails).

De zachte metalen zorgen er voor dat zij hun verstand verliezen.(Alzheimer, etc.)

In de vorm van fondsen beloven wij hen een remedie en in feite worden zij verder vergiftigd.

Chemische verbindingen zorgen voor vergiftiging van idioten die die denken dat bepaalde schoonheidsmiddelen en bepaalde hygienemiddelen, die door bepaalde filmsterren en muzikanten zullen worden aanbevolen, voor eeuwige schoonheid en jeugd zal zorgen, voor zowel gezicht als lichaam. (kijk maar eens naar de inhoud van parfum).

Op weg naar honger en dorst zullen wij hun geest en innerlijke organen, inclusief voortplantingsorganen, vernietigen. (kijk maar naar toegevoegde stoffen in voedsel).

Hun kinderen zullen misvormd en gehandicapt zijn en hoe wij dat doen, zullen wij niet openbaar maken. (ik denk hierbij aan al die verplichte inentingen die kinderen krijgen).

Deze tekst zet je toch aan het denken en kijk vooral naar de paralellen met de huidige Corona-situatie.

Carpenter
Carpenter
Reactie op  serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Dat is waarom ze de gegevens van het virusgenoom niet kenbaar willen maken, omdat dit onomstotelijk bewijs oplevert dat er met dit virus geknoeid is. Nu is het zo dat dit virus niet meer de heftige uitwerking heeft als in begin van dit jaar, omdat moeder natuur heeft ingegrepen en dit virus inmiddels is geneutraliseerd, laat staan verdwenen. Wat ze nu doen is de griep en alle varianten hiervan het label corona meegeven, zodat het net lijkt of corona nog flink in onze gelederen aanwezig is. Van de HIV string is bekend dat Reverse Transcriptase in de cellen plaatsvindt, waardoor herinfectie mogelijk wordt gemaakt in het lichaam dus niet van buitenaf, omdat de besmettingsbron zelf een plaats heeft veroverd in het immuunsysteem, en dat is waarom patiënten blijvend of nog heel lang hinder ondervinden van eiwitaanvallen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Carpenter
7 dagen geleden

Dat brengt mij bij het volgende punt, dat ik al eerder heb beschreven.

De opvolgende (2e en misschien 3e) vaccinatie zal een reactie met de 1e inenting aangaan en dan zal, zoals dr. Carrie Madej in een videogesprek met Andrew Kaufman heeft verklaard, de pleuris uitbreken.

Daarom moeten de vaccinaties ook onmiddellijk worden stopgezet.

Nogmaals: mensen zijn vergiftigd en inentingen maken het er niet beter op, het verslechterd de gezondheidssituatie.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
6 dagen geleden

Is het niet zo dat gevaccineerden alleen de eerste 10 dagen ongevaccineerden kunnen besmetten ?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Rosalie
6 dagen geleden

Hoi Rosalie. Die ervaring heb ik niet.

Het zou wel goed zijn als er onderzoekers zijn die het serum op bestanddelen/stoffen gaan onderzoeken. Er moeten toch genoeg onafhankelijke laboratoria zijn die hiertoe in staat zijn. Dan zouden deze laboratoria ook het bloed van ingeënte mensen kunnen onderzoeken en wetenschappelijk kunnen aantonen, dat deze vaccinaties niet goed zijn voor de mensen.

Arnie
Arnie
8 dagen geleden

Op zuidoost Azië na is het overal het zelfde verhaal, wij moeten kapot, een opstand is bijna onvermijdelijk geworden, je ziet het al bijna heel Europa:
https://t.me/ignazbearth/6800

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Arnie
8 dagen geleden

@aRNIE,

Beste,

Niet alleen in Zuidoost Azië maar over de gehele wereld is hetzelfde verhaal aan de orde.
En voor een opstand heb je mensen nodig en die zijn er helaas niet.
Plannen genoeg en zelfs goede erbij maar alleen is ook maar alleen nietwaar.

Daarbij wil ik ook nog even heel erg duidelijk zijn namelijk….

De criminelen welke dit enorme theater veroorzaakt hebben kun je niet ervoor laten zorgen dat ZIJ dit gaan oplossen. Dat zou er namelijk voor zorgen dat ze het meer dan duidelijk bewijsmateriaal zouden kunnen laten verdwijnen en zij zelf dan in een keer last krijgen van altzheimer o.i.d.!!!

Deze moeten zonder pardon worden geruimd zoals dat heet.

En deze arts…..prima kerel, en hij heeft natuurlijk gelijk, alleen wist ik hem dit al een kleine maand of 10 geleden te vertellen.

Dr. Peter Borger heeft op 19 november van afgelopen jaar een restriction paper doen uitgaan naar de corrupte bende van eurosurveillance welke de zogenaamde medicijn waakhond van de EU moet voorstellen, de test waar de malloten in theater den Haag hun kreunregels op hebben gebaseerd is door hem en 22 andere ECHTE wetenschappers naar de prullenbak verwezen! Dat had zoden aan de dijk moeten zetten!

Nee dus, er werd niet eens naar gekeken door deze namaak doktertjes annex dierenartsen!!

Heeft allemaal geen zin dus. Ik weet wat wel zin heeft!

Ben er klaar mee en voor!

Gladiator
ps al komen er nog 100 doktoren of andere specialisten, alles blijft zoals het is tot de economie helemaal kapot is wat ze in mijn optiek overigens al lang is!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gladiator
7 dagen geleden

Heeft U gezien wat er afgesproken is met China door de EU top Merkel Macron, we zijn verkocht met huid en haar, ik ben lid van de vrienden van Pr. Dr. Didier Raoult die van af 2019 mensen geneest besmet met Corona wat dan ook is, en dus al langer als een jaar vecht tegen the Establisment van de corrupte gezondheidszorg, groet

Kate
Kate
Reactie op  Jenne Sr.
7 dagen geleden

Merkel zet zich neer als een soort heilige die boete wil doen voor de daden van Adolf Hitler cs, maar ze is en blijft Oostduitse. Zij is op haar plek beland zoals Rutte in Nederland, Biden in de VS en ga zo maar door.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Kate
7 dagen geleden

Kate, Merkel is opgeleid door Kohn, o pardon Kohl, het verschil is maar één letter, maar toch een wereld van verschil !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gladiator
7 dagen geleden

Beste Gladiator, ik leef met een andere erfenis, die van Henriëtte Roland Holst, de boeken geschreven door Slauerhoff over Azië, boeken van mijn ouders ben zelf altijd bezig met Adriaan Roland Holst of Achterberg, in dit tijdperk voel ik mij niet thuis helaas, je mag niet zeggen wat je denkt of benoemen wat je nodig acht, het esprit de geest is onderdanig aan het lichaam, zo als Diogénis al zei, je kunt met weinig heel gelukkig zijn, en met veel heel ongelukkig, maar net als toen als je de waarheid spreekt wenst men je de gifbeker of word je uitgeveegd, groet !

Ontkenner
Ontkenner
8 dagen geleden

Onbewezen en zinloze vaccins. Slechts 19% effectief
Hier het test rapport van van de FDA over het Pfizer vaccin.
https://www.fda.gov/media/144245/download
Even rekenen leert dat de effectiviteit geen 95% is maar maximaal slechts 19%.
De getallen:
Placebo:
Deelnemers: 18892
Besmet met bevestiging: 162
Corona klachten binnen 28 dagen, niet getest: 1816
totaal mogelijk besmet: 1978

Vaccin:
Deelnemers: 18904
Besmet met bevestiging: 8
Corona klachten binnen 28 dagen, niet getest: 1594
totaal mogelijk besmet: 1602

Effectiviteit bewezen infecties: (162-8)/162*100% = 95%
Maar als we de mensen met Covid-klachten meenemen die niet zijn getest, omdat de klachten binnen de 28 dagen na 2e injectie optraden:
Effectiviteit: (1978-1602)/1978*100% = 19%

Deze rekensom wordt ondersteund door Peter Doshi van het BMJ (Brittisch Medical Journal):
https://blogs.bmj.com/bmj/2021/01/04/peter-doshi-pfizer-and-modernas-95-effective-vaccines-we-need-more-details-and-the-raw-data/

Stay Positive
Stay Positive
8 dagen geleden

Jep, de vragen zijn er al. Uiteindelijk komen de artsen erachter dat ‘t om een reset gaat. Een ziekelijke neo marxistisch clubje dat de controle pakt over de mensheid. Ook wel een vierde industriële zieke revolutie waarbij 84% van het werk wordt geautomatiseerd. Dus we zijn niet meer nodig.

Kate
Kate
Reactie op  Stay Positive
7 dagen geleden

Weinigen weten dat Franciscus marxist is. Hij stuurt veel op de achtergrond aan, maar vaak is hij dan zelf de initiatiefnemer. Gevaarlijk mannetje. Er zijn toegewijde rooms-katholieken die hem liever zien gaan dan komen. Bij de WHO werkt een hoge ome, Ghebreyesus, die sinds hun jonge jaren bevriend is met Xi Jinping, president van China. Wat hen verbindt? Ze zijn beiden communist.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Kate
7 dagen geleden

Weinigen weten niks, zijn ook niet echt geinteresserd, plus wat moet je met deze kennis, als je geen geld genoeg hebt om te leven ?!

Haggis
Haggis
8 dagen geleden

Waarom de regering eindeloos met deze onzin doorgaat? Omdat ze geen enkele macht hebben. Figuren als klaus schwab en bill gates wel. En een agenda!

gaatlekker
gaatlekker
8 dagen geleden

Vanwege de big reset natuurlijk.

Jansen
Jansen
Reactie op  gaatlekker
8 dagen geleden

En uiteindelijk naar de Nieuwe Wereld Orde.

Nina
Nina
8 dagen geleden

Een herhaling van zetten van deze huisarts, duidelijke vragen de iedereen zich afgevraagd heeft maar waarop inmiddels het antwoord overduidelijk is. De agenda 2030 moet er doorheen gedrukt worden, China 2.0. Marionetten in de regering doen precies wat de elite wil, omdat ze hopen er zelf beter van te worden, gek zijn op macht, geen idee hebben wat ze een ander aandoen, spelen met andermans ( belasting) geld en een veel te groot ego hebben. Ze gunnen de huidige generatie niet wat ze zelf hebben kunnen ervaren en alles moet onder controle staan. Ongelooflijk dat ook zo veel mensen dat allemaal maar goedkeuren en niet verder nadenken dan de actuele situatie en ook niet terugkijken wat onze jeugd voor ons betekenende. Stapje voor stapje ( mn na euro) is de digitalisering, het afhankelijk maken van mensen aan de overheid op diverse vlakken, in gang gezet. Een eigen mening doet er niet meer toe, maar men moet de leider volgen. Waar doet je dat aan denken, precies….

Willem
Willem
8 dagen geleden
Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Willem
8 dagen geleden

Is er ooit wel eens een regering geweest die wel voor het volk was, buiten misschien wat ouwe Willem Drees figuren, die ons toch de AOW heeft gegeven, ze geven de mensen een ilussie beeld van zich zelf met torenhoge huizen prijzen, vacanties, vooral grote bedragen, maar het slaven systeem was nog nooit zo goed georganiseerd als nu, groet !

Marie1
Marie1
Reactie op  Willem
8 dagen geleden

Deze vraag wordt ook deels beantwoord in het (m.i. zeer interessante) interview met Vera Sharav dat zowel is te vinden op de site van Stichting Vaccinvrij als op YouTube. Het bestaat uit 2 delen. Vera Sharav is een Joods-Amerikaanse oudere dame, heeft de Holocaust overleefd als kind, maakt zich nu sterk voor mensenrechten en is expert op het gebied van biomedisch onderzoek. Het interview is heel toegankelijk en daarmee m.i. geschikt om door te sturen naar een heleboel mensen.

https://www.youtube.com/watch?v=h_EDV_7s7Dc&t=436s

https://www.youtube.com/watch?v=cRW-Ld9J3VY

x

Check Also

code oranje

Code Oranje wil vervolging verantwoordelijke bewindslieden toeslagenaffaire op agenda zetten

Er komt geen strafrechtelijk onderzoek naar de ...

italiaanse

Zo kan het ook: 30.000 Italiaanse horecaondernemers negeren lockdown

Officieel is in Italië nog steeds een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x