Mens en DierCorona

Arts: ‘De grote vraag is waarom de regering doorgaat met dit zinloze coronabeleid’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Jannes Koetsier uit Blauwestad zag na de afkondiging van de eerste lockdown met verbazing het gebrek aan democratische controle in de Tweede Kamer. Er werd niet verlangd dat naast het verwachte nut van de lockdown ook de nadelige effecten in kaart werden gebracht. Vanaf dat moment is Koetsier het nieuws en de wetenschap rond het coronabeleid gaan volgen en opzoeken. Van deze speurtocht deed hij zaterdag verslag bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

De voormalige huisarts komt tot de slotsom ‘dat wetenschappelijk bezien het coronabeleid disproportioneel en onlogisch is’. Hij bestudeerde de wetenschappelijke literatuur en ontdekte tot zijn schrik dat voor het nut van bijvoorbeeld social distancing of lockdowns eigenlijk geen goed bewijs is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Uiteindelijk is op 27 december mijn conclusie ook bevestigd door het American Institute for Economic Research dat een overzicht publiceerde van 25 studies naar het nut van lockdowns wereldwijd. Conclusie: geen relatie tussen lockdowns en viruscontrole,” aldus de arts.

Iets dergelijks is nog nooit eerder gebeurd met een nieuw medicijn of vaccin

Koetsier verwijst naar een ander artikel van datzelfde instituut waaruit blijkt dat er geen enkele aanwijzing is voor asymptomatische verspreiding van corona. “Dit betekent dus dat het in quarantaine plaatsen van mensen die geen gezondheidsklachten hebben – ook met een positieve PCR-test – volstrekt zinloos is.”

De arts staat daarnaast sceptisch tegenover het coronavaccin. “Vaccins tegen Sars-CoV-2 werden niet getest op relevante uitkomstmaten zoals ziekenhuisopname, opname op de ic of overlijden. Risicopatiënten die er het meest baat bij zouden kunnen hebben, zijn niet of nauwelijks geïncludeerd in de onderzoeksgroepen die in de trials onderzocht werden. De bijwerkingen op de lange termijn zijn uiteraard nog niet getest gezien de recente start van het fase 3-onderzoek.”

“Feitelijk is de fase 3-trial nog gaande, maar nu dus eigenlijk als een experiment op de hele wereldbevolking. Iets dergelijks is nog nooit eerder gebeurd met een nieuw medicijn of vaccin. Bovendien is er nooit eerder gevaccineerd met behulp van genetisch materiaal, mRNA, als werkzame stof. En dat voor een virale luchtweginfectie die niet ernstig is behalve voor een beperkte risicogroep. Wat een pandemie-verklaring door de WHO al niet teweeg kan brengen.”

Overheid en media communiceren eenzijdig en voeden vooral angst

De arts merkt op dat in het Pfizer-vaccin polyethyleenglycol (PEG) zit, een hulpstof die ‘nog niet eerder in vaccins gebruikt is’. “Hiermee wordt sinds circa 10 jaar met wisselend resultaat geëxperimenteerd met als doel om medicatie langer in het lichaam vast te houden. PEG is echter een stof waarvoor mensen overgevoelig kunnen zijn of worden met nare auto-immuunreacties zoals anafylactische shock tot gevolg. Ik ben dan ook zeer benieuwd of de tweede prik meer auto-immuunbijwerkingen zal veroorzaken, dan nu gemeld worden na de eerste prik.”

Koetsier zegt verder ‘dat er sprake is van een capaciteitscrisis in de zorg waarvan corona de schuld krijgt, dat overheid en media eenzijdig communiceren en vooral angst voeden en dat er kennelijk koste wat kost gevaccineerd moet worden’.

“De grote vraag is natuurlijk waarom de regering doorgaat met dit zinloze beleid en waarom zelfs de linkse partijen niet kritisch zijn terwijl hun kiezers – ‘gewone werknemers, middenstanders, de zwakkeren in de samenleving’ – de komende jaren het geld moeten opbrengen dat nu verspild wordt aan zinloos coronabeleid,” stelt hij.

Lees hier de volledige verklaring van arts Jannes Koetsier.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Misschien doen ze dat omdat ze vinden dat er teveel mensen op de wereld zijn .

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Het is ook van de gekke ,een complete afbraak op alle fronten .Dit kabinet en de voorgaande kabinetten RUTTE zijn schuldig aan het systematies afbreken van dit land ,van een land waar alles redelijk goed funktioneerde naar een land dat totaal in een derde wereldland belande .Niets is meer werkbaar funktioneerd zo als het zou moeten een economie naar de kloten geholpen .De lasten reisen de pan uit elk jaar weer lastenverhogingen hogere kosten gas lichy huren levensonderhoud ,En het aan handen gebonden partijen die mee in dit kabinetzitten een oppositie die monddood gemaakt is .Breek met een RUTTE gooi indien jullie ruggegraad hebben de handoek im de ring toon moed .

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Covid-19 is een wereldwijde vergiftiging op basis van een combinatie van SARS en HIV.

Covid-19 vaccinatie = vergiftiging met MERS = moord met voorbedachten rade.

MERS is onderdeel van 10% van de geheime stof in de vaccinatie.

Gevaccineerde mensen kunnen andere mensen besmetten.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Op zuidoost Azië na is het overal het zelfde verhaal, wij moeten kapot, een opstand is bijna onvermijdelijk geworden, je ziet het al bijna heel Europa:
https://t.me/ignazbearth/6800

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x