Buitenland

WHO publiceert handleiding voor invoering digitale vaccincertificaten, betaald door Gates & Rockefeller

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een richtsnoerdocument uitgebracht voor landen en partners over de invoering van digitale vaccincertificaten. Het draagt de titel ‘Digital Documentation of COVID-19 Certificates: Vaccination Status’ en is gefinancierd door onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation, maar ook de overheid van Estland en de Staat Koeweit.

Het WHO-document gaat over de technische benodigdheden voor het ontwikkelen van digitale informatiesystemen met behulp waarvan ‘digitale certificaten voor de vaccinatiestatus kunnen worden verstrekt’. Ook staat in het document hoe dergelijke systemen kunnen worden geïmplementeerd.

Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden

Henrik Palmgren van Red Ice TV wijst erop dat het gaat om een op blockchain gebaseerd systeem. “Dit zal worden gebruikt om in elk land een vaccinpaspoort te implementeren,” zegt hij erbij.

“Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden. Je kunt er de klok op gelijk zetten. En nog altijd zijn er zoveel mensen die het niet zien, die ons afdoen als ‘complotgekkies’ en die meehelpen met het doen ontstaan van deze afschuwelijke Brave New World,” verzucht FVD-leider Thierry Baudet.

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

De satanische elite of “the family” invisible mooi aangetoond in Netflix wie er allemaal achter zit rolt verder uit……

salvar
salvar
1 jaar geleden

het kan nog maar, hoe krijg je de schapen wakker.
hoe kan je de (zombie) burger een draai laten maken van 180 graden?
eigenlijk weet ik het niet meer.

maar goed ik geef het niet op.

Boud
Boud
1 jaar geleden

The satanic plot goes on and on and on v.w. die ongelukkigen die wel zijn gevaccineerd en die de niet gefaccineerden vijandig gezind zijn. De schrik zal hun om het hart slaan als ze merken dat ze de verkeerde keuze hebben gemaakt.

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

om aan die foto te zien,is deze persoon erg ongelukkig,bij iedere tegenslag heeft hij weer hulp nodig,de politiek is aan het kantelen,en dat geeft deze nazie wereld slapelozen nachten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x