Buitenland

Advocaat klaagt overheid aan: ‘Ze doden baby’s, ze doden iedereen’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten hebben klokkenluiders verklaard dat tussen de 40 en 100 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis volledig gevaccineerd is. Ook heeft een klokkenluider gezegd dat 45.000 Amerikanen binnen drie dagen na de coronaprik zijn gestorven. Advocaat Thomas Renz heeft namens deze persoon een rechtszaak aangespannen tegen de overheid.

De advocaat wees erop dat er in totaal 12 systemen zijn in de VS die bijwerkingen van vaccins registreren. Het volk heeft toegang tot slechts één van deze systemen: VAERS. Uit onderzoek van Harvard is gebleken dat slechts één tot 10 procent van alle bijwerkingen daar wordt gemeld, aldus Renz in de Stew Peters Show.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Hij zei over de mensen die het coronabeleid uitstippelen: “Dit zijn boeven die in de gevangenis horen. Ik kan niet wachten om Fauci in een gevangenispak te zien. Deze man is een smeerlap.”

Dit is een criminele samenzwering

“Ze weten wat er gebeurt. Het is onwettig wat er gebeurt. Dit is een criminele samenzwering. Ze doden baby’s, ze doden iedereen,” riep Renz, die toelichtte dat 80 procent van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste trimester een miskraam kreeg.

“Dit is moord met voorbedachten rade als je het mij vraagt,” reageerde presentator Stew Peters.

De advocaat zei daarnaast foto’s te hebben van coronapatiënten die worden verwaarloosd. “Ze worden gedood omdat ziekenhuizen geen zorg verlenen aan deze mensen. Ze laten ze daar liggen om te sterven. En je mag niet kijken, want ze zeggen dat je op de corona-afdeling ligt en geen bezoek mag ontvangen.” Hij voegde toe dat sommige patiënten soms dagenlang geen voedsel krijgen.

Hoe kunnen we dit stoppen?

“Dit gebeurt overal in dit land. Er is sprake van een gezondheidscrisis waarbij mensen worden vermoord door ziekenhuizen,” zei Renz.

Hoe kunnen we dit stoppen? Ze zijn bang voor het volk. Ze zijn bang dat het volk ontwaakt en zegt dat ze moeten ophoepelen, aldus de advocaat. “Dat is wat we moeten doen. We moeten opstaan.”

Er zijn meer dan genoeg ziekenhuisbedden. Het punt is dat zorgmedewerkers massaal ontslag nemen omdat ze geen vaccin willen of willen toedienen, zei hij.

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Ze hebben ons niet echt meer nodig dus willen ze nu in hoog tempo van ons af. Daar hebben ze heel sluwe plannen voor bedacht en zijn daar al heel, heel leng mee bezig. Het ergste wat hen kan gebeuren dat we het doorkrijgen en niet langer vrijwillig meer meewerken aan onze eigen ondergang. Alleen het idee bezorgt hen nachtmerries.
Laten we met z’n allen die nachtmerrie waarheid worden voor dat gespuis. Een koekje. Van eigen deeg zogezegd.

Angie
Angie
2 jaren geleden

En dan nog de gevaccineerden die de komende tijd gaan sterven. Dit zal de grootste genocide ooit blijken. Maar ga lekker voor de booster-shot, mensen!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Volkerenmoord d.m.v. een z.g. onschuldig spuitje, althans dat is de verwoording of interpretatie van Hugo de Jonge.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

Ik kan niet beschrijven wat ik nu voel. Prettig is het in ieder geval niet.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x