Buitenland

Advocaat klaagt overheid aan: ‘Ze doden baby’s, ze doden iedereen’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten hebben klokkenluiders verklaard dat tussen de 40 en 100 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis volledig gevaccineerd is. Ook heeft een klokkenluider gezegd dat 45.000 Amerikanen binnen drie dagen na de coronaprik zijn gestorven. Advocaat Thomas Renz heeft namens deze persoon een rechtszaak aangespannen tegen de overheid.

De advocaat wees erop dat er in totaal 12 systemen zijn in de VS die bijwerkingen van vaccins registreren. Het volk heeft toegang tot slechts één van deze systemen: VAERS. Uit onderzoek van Harvard is gebleken dat slechts één tot 10 procent van alle bijwerkingen daar wordt gemeld, aldus Renz in de Stew Peters Show.

Hij zei over de mensen die het coronabeleid uitstippelen: “Dit zijn boeven die in de gevangenis horen. Ik kan niet wachten om Fauci in een gevangenispak te zien. Deze man is een smeerlap.”

Dit is een criminele samenzwering

“Ze weten wat er gebeurt. Het is onwettig wat er gebeurt. Dit is een criminele samenzwering. Ze doden baby’s, ze doden iedereen,” riep Renz, die toelichtte dat 80 procent van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste trimester een miskraam kreeg.

“Dit is moord met voorbedachten rade als je het mij vraagt,” reageerde presentator Stew Peters.

De advocaat zei daarnaast foto’s te hebben van coronapatiënten die worden verwaarloosd. “Ze worden gedood omdat ziekenhuizen geen zorg verlenen aan deze mensen. Ze laten ze daar liggen om te sterven. En je mag niet kijken, want ze zeggen dat je op de corona-afdeling ligt en geen bezoek mag ontvangen.” Hij voegde toe dat sommige patiënten soms dagenlang geen voedsel krijgen.

Hoe kunnen we dit stoppen?

“Dit gebeurt overal in dit land. Er is sprake van een gezondheidscrisis waarbij mensen worden vermoord door ziekenhuizen,” zei Renz.

Hoe kunnen we dit stoppen? Ze zijn bang voor het volk. Ze zijn bang dat het volk ontwaakt en zegt dat ze moeten ophoepelen, aldus de advocaat. “Dat is wat we moeten doen. We moeten opstaan.”

Er zijn meer dan genoeg ziekenhuisbedden. Het punt is dat zorgmedewerkers massaal ontslag nemen omdat ze geen vaccin willen of willen toedienen, zei hij.

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Ze hebben ons niet echt meer nodig dus willen ze nu in hoog tempo van ons af. Daar hebben ze heel sluwe plannen voor bedacht en zijn daar al heel, heel leng mee bezig. Het ergste wat hen kan gebeuren dat we het doorkrijgen en niet langer vrijwillig meer meewerken aan onze eigen ondergang. Alleen het idee bezorgt hen nachtmerries.
Laten we met z’n allen die nachtmerrie waarheid worden voor dat gespuis. Een koekje. Van eigen deeg zogezegd.

Angie
Angie
1 jaar geleden

En dan nog de gevaccineerden die de komende tijd gaan sterven. Dit zal de grootste genocide ooit blijken. Maar ga lekker voor de booster-shot, mensen!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Volkerenmoord d.m.v. een z.g. onschuldig spuitje, althans dat is de verwoording of interpretatie van Hugo de Jonge.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ik kan niet beschrijven wat ik nu voel. Prettig is het in ieder geval niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x