Buitenland

Kijk: Australië bouwt eerste ‘quarantainefaciliteit’ om mensen ‘veilig te houden’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We hebben te maken met een zeer besmettelijke deltavariant die de wereld overgaat. Dit is een race. We moeten actie ondernemen. Om die reden bouwen we een nieuwe quarantainefaciliteit bij Wellcamp Airport nabij Toowoomba, kondigt premier van de Australische deelstaat Queensland Annastacia Palaszczuk aan op social media.

We hebben regionale quarantaine nodig om Queenslanders veilig te houden, voegt ze toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De beste manier om jullie veilig te houden en om delta buiten de deur te houden is zo snel mogelijk een regionale quarantainefaciliteit te bouwen,” zegt de premier in onderstaand filmpje. Ze beweert dat veel Queenslanders voorstander zijn van een regionale quarantainefaciliteit in Queensland.


Palaszczuk zegt verder: “We moeten ervoor zorgen dat deze faciliteiten zo snel mogelijk operationeel zijn.”

Mensen die in quarantaine moeten, krijgen toegang tot ‘een balkon’ en ‘frisse lucht’. Het is de bedoeling dat reizigers na aankomst binnen drie minuten in hun bed liggen. Het project levert zo’n 400 banen op. Het kamp krijgt 1000 bedden en moet eind dit jaar gereed zijn.

4.6 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pazmaster
Pazmaster
2 jaren geleden

Auschwitz 2.0 a.k.a Aussiewitz

marcel
marcel
2 jaren geleden

nog gestoorder kon toch niet

Annette
Annette
2 jaren geleden

Die Annastacia is totaal gek geworden. Zoveel is wel duidelijk. Hoe moet je hier nu nog op reageren?
Het eerste dat er in mij opkomt is: NOOIT daar meer naar toe gaan. Als er niemand komt, blijft dat belachelijke kamp leeg. Kunnen ze 400 mensen gaan betalen voor niets doen.
En dan dat bezopen gedoe van dat je binnen 3 minuten in je bed moet liggen. Kom nou toch! Het kan wel midden op de dag zijn en je kan wel helemaal geen slaap hebben.
Het is duidelijk dat Australië de nieuwe proeftuin van de krankzinnigen van het World Economic Forum zijn geworden. EERST leek dat Israël te zijn, maar daar gaat het zeker niet helemaal volgens plan.
Dus dan maar, in ieder geval een deel van Australië.
ALS het waar is, dat een deel van de Australische bevolking dit wel een goed plan vindt, dan zijn die volkomen losgezongen van de werkelijkheid. Geen redden meer aan.
Even off topic. Ik zag daarstraks in een reactie, waarin werd gesproken over de zogenaamde slimme meter.
WIJ zijn al hard bezig om die slimme meter de deur uit te doen. Het kost ons inmiddels al zo’n beetje 4 maanden, maar de aanhouder wint.
Vanochtend kwam er een monteur van Liander om de meters om te wisselen voor digitale meters. Alleen had hij geen nieuwe gasmeter meegenomen, dus komt er een collega over een paar dagen terug.
Je kunt, als je dat wilt, van die slimme meter af. Een verhaaltje over straling en hoofdpijn en klaar. Het voordeel is, dat je je verbruik weer in eigen hand hebt. Ze kunnen je niet meer volgen in je gebruik. Misschien een leuke tip voor jullie.

Jos Veraart
Jos Veraart
2 jaren geleden

DE TIRANNIE gaat alle perken te buiten daar te gek voor woorden voor een griep NU ZEGGEN ZE COVID19 DE ELITE DE LEUGENAARS

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x